anamm oda neymiş kan testi yapamıyormusun allahım birde bizim saglık sistemini begenmeyiz, yok sezeryana kızarız yok kürtaja karşıeylem yaparız üzülüyorum hele bu aralar bu kürtaj muhabbetleri tv de çok dönüyorya beni çok üzüyor biz bir bebek için ugraşıyoruz herkes kürtaj hakkımız diye eylem yapıyor. Düşüncem asla siyasi degil sadece bu aralar psikolojim buna uygun degil.
aynen aynen,,akşam haberleri kapatıyorum bu yüzden kaç gündür ..benim düşüncem eylemcilerle aynı doğrultuda olmasına rağmen şu dönem meşguliyetimiz ve çabamız çocuk sahibi olmak olduğu için beni de geriyor.bu hassas ve özel konuyla ilgili deşifre olmuş bir sorun duymak görmek istemiyorum dün bir de 2 gün önce doğum yapmış bir kadıncağızın hastane odasından 2 günlük bebeği çalınmış neyse ki bulunmuş ama o haberi izlerken cehaletlerine mi yanayım çalanı mı bulup parçalayayım sinir den söylenip durdum kendi kendime.
anamm oda neymiş kan testi yapamıyormusun allahım birde bizim saglık sistemini begenmeyiz, yok sezeryana kızarız yok kürtaja karşıeylem yaparız üzülüyorum hele bu aralar bu kürtaj muhabbetleri tv de çok dönüyorya beni çok üzüyor biz bir bebek için ugraşıyoruz herkes kürtaj hakkımız diye eylem yapıyor. Düşüncem asla siyasi degil sadece bu aralar psikolojim buna uygun degil.
aynen aynen,,akşam haberleri kapatıyorum bu yüzden kaç gündür ..benim düşüncem eylemcilerle aynı doğrultuda olmasına rağmen şu dönem meşguliyetimiz ve çabamız çocuk sahibi olmak olduğu için beni de geriyor.bu hassas ve özel konuyla ilgili deşifre olmuş bir sorun duymak görmek istemiyorum dün bir de 2 gün önce doğum yapmış bir kadıncağızın hastane odasından 2 günlük bebeği çalınmış neyse ki bulunmuş ama o haberi izlerken cehaletlerine mi yanayım çalanı mı bulup parçalayayım sinir den söylenip durdum kendi kendime.
ewt ya ben de izledim o haberi..ilk önce çok sinirlendim sonra da yapan kişi için üzüldüm. çünkü 6 defa düşük yapmış, ama eşine son hamileliğinin devam ettiğini soylemiş ve boyle bir şey yapmış. tabi ki de yaptığının hiç bir açıklaması ve mazereti olamaz ama üzerindeki baskıyı hissettim ben. belki de çocuğu olmadığı için evliliğiyle ilgili sorunlar var.. çocuğu olmadığı için eşini bırakan bir sürü "erkek" var ülkemde..allahıma çok şükür ki eşlerimiz boyle değil..bu süreçte en önemli şeylerden biri de eşlerimizin desteği...aksini düşünmek bile istemiyorum
canım üzülme bak benimde belirtim yok benimde bugün 9. günüm bencede benimkide tutmadı ne yapalım üzülünce tutacakmı .
sıkma canını[/Q
benim doktor isi duzgun yapamadi ona cnm cok sikiliyor asilamada o kadar cok agrim olduki burda arkadaslar asilama cok agrisiz 1 dakka bile surmuyo islem diyolardi benimki yarim saat surdu iste bunlarada ayri uzuluyorum en kotusune hazirliyorum zaten kendimi elimden baska bisey gelmiyor yinede Rabbim ol derse olur kullar vesile sadece Rabbim bu mubarek gunlerde hayirli haberler almamizi nasip etsin...
canım benim dün ikinci aşılmam oldu ilki çok kolay olmuştu ikinci çok acılıydıanlamadım doktor olabilir dedi ümitsizlik müslamana yakışmaz ama sanki şansı az sanki genede RABBİM bilir aşılamadan sonra agladım beni bıraksalar gidicem okadar zor oldum ilki çok basitti anlamadın agrı eşgim çok yüksektir rahim filminde anlamamıştım bile doktor şaşırmıştı
ewt ya ben de izledim o haberi..ilk önce çok sinirlendim sonra da yapan kişi için üzüldüm. çünkü 6 defa düşük yapmış, ama eşine son hamileliğinin devam ettiğini soylemiş ve boyle bir şey yapmış. tabi ki de yaptığının hiç bir açıklaması ve mazereti olamaz ama üzerindeki baskıyı hissettim ben. belki de çocuğu olmadığı için evliliğiyle ilgili sorunlar var.. çocuğu olmadığı için eşini bırakan bir sürü "erkek" var ülkemde..allahıma çok şükür ki eşlerimiz boyle değil..bu süreçte en önemli şeylerden biri de eşlerimizin desteği...aksini düşünmek bile istemiyorum
evet canım eşlerin desteğide düşünceleri de çok önemli ..en ufak bir sorunda demorolize oluyoruz çünkü
Günaydınnn kızlarrrrr
masalcığım yeni tedavin hayırlı olsunnn
karakedi valla senden çok umutluyum ben gögüs ucuna tkamış durumdayım orası acıyan hep hamile oluyo , bende sürekli kontrol ediyorum ama acımıyo
canım dün telefonda da konuştugumuz gibi öncelikle hayırlı olsun yeni tedavin.Bugün tekrar arayacagım dün gelen müşteriler gitmek bilmedi bende geç çıktım akşamda rahatsız etmek istemedim.
evet hayatım hiç belirtim yok en ufak bir agrı sızı, gögüs hassasiyeti yok bende geçen aşılamamda çok belirti vardı ama bu sefer yok.Sadece doktorum aşılmadan sonra 4. gün vurulmam için çatlatma ignesi vermişti bir tek onu vuruldugum gün kasıklarımda batmalar hissettim o kadar oda sadece 1 gece sürdü. Umarım hayırlı olur sonuçlarımız.
allahım dogmuş büyümüşte birde ben buradayım artık dercesine uyutmazmış teyzoşunu yesinler onu superisi bu arada çok tatlı bişey bu sıpa.
hoşgeldin canım, duydugum kadarıyla pko hastalrında genelde uzun bir tedavi süreci oluyor umarım sen bu süreci en erken şekilde atlatanlardan olursun, üzülüp sıkılma elbette çaresi var.
ksilikler işte geldimi gelir hele şu doktoralarada bu yüzden sinir olurum. O zaman hastalrına çok önceden haber ver bari. Neyse canım vardır bundada bir hayır diyelim. Ben DHEA kullanmaya tüp bebekten 1 ay önce başlaım şu an 2. kutunun yarısındayım.Hoş şu ana kadar bir faydasını görmedim. Tüpe başladıgımda 1. kutu bitmişti, ama yumurtalarımda degişiklik yoktu sonra internetten araştırdım bu ilaç 13-16. haftalar sonrasında etki etmeye başlıyormuş. Ben günde 50 mg alıyorum sabah 1(25mg) akşam 1 (25g) doktorum bana aşılmada vermedi bunu ne zaman aşılamada negatifi gördük kontrole gittik tüpe başlayalım dedi. o zaman bu ilacın faydası oldugunu söylüyorlar bencede kullan deneyelim dedi.Şu anda devam ediyorum bakalım bu hafta sonu test yapacagım olmazsa 2. tüpe başlamadan 1 ay ara verecekmişiz. sonra tekrar tüp bebege başlayacagız belki de etkisini o zaman gösterir.
oo az kalmış canım inşallah hepsi perşembeye kadar büyürler, ve birde ikiz olurlar
Dün itibari ile 3.aşılamamı olmuş bulunmaktayım. :)))) aksilik dolu gergin sinirli bir gün geçirdim.allahtan kimse gözünün üstünde kaşın var demedi çok feci kavga ederdim.:))))
aynı şeyleri yaşamanın verdiği sinirle sanırım eşim bütün gün beni telkin etti :))) neyse ki geç ve güç olsana aşılamamı oldum.Şimdi gün sayıyoruz artık :))))
masalcım sende iğnelere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı geçen ay kızlar bize arka arkaya güzel haber verdiler ya bu ayda biz öyle bişey yapalım :)))
aşılama yaptıran bayanlar yüksek performans bekliyorum hepinizden şenlik gibi olsun bu ay ki sonuç açıklamaları :)))
asilamadan sonraki 9.gunum sabah idrar testi yaptim kocaa bir negatiffff cok uzgunum zaten tutmadigini hissediyodum hic belirtim yoktu bisey olsaydi silikte olsa ikinci cizgi cikardi ilk asilamam negatifle sonuclandi malesef hayirlisi boyleymis daha zamani gelmedi demekki
3 yumurta 3 de 19 mm di yumurtalar buyurken seviniyodum belki ikiz bile olur die ikizi birak bir taneyi bile tutturamadik ama benim asilamam problemli oldu onun icin zaten umitli degildim hayirlisi bisey sorucam size ben vajinal progesteron kullaniyorumda gunde iki kere bu ilaci kullanirken adet olunurmu birkac forumda ilaci birakmadan adet olunmuyo yazmislar yoksa bu kisiden kisiye degisirmi?
aşılama sonrası progestana başladım tabii bu arada :))
jelden nefret ettiğim için hap kullanıyorum,bir uykum var bir uykum var anlatamam :)))
şu çektiklerimize bakın yaaa, geçen ay 2 kilo vermiştim ne güzel bu ay yine aldım iğneler yüzünden :)))
aşılama sonrası progestana başladım tabii bu arada :))
jelden nefret ettiğim için hap kullanıyorum,bir uykum var bir uykum var anlatamam :)))
şu çektiklerimize bakın yaaa, geçen ay 2 kilo vermiştim ne güzel bu ay yine aldım iğneler yüzünden :)))
bugünlük benden bu kadar..yarım saat sonra iğnem var işlerimi toparlayıp çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın görüşmek üzere..
adetim benimde gecikmişti 3-4 gün
bugünlük benden bu kadar..yarım saat sonra iğnem var işlerimi toparlayıp çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın görüşmek üzere..
masalcım sana yetısemedım bugun tedavın hayırlı olsun tekrar ınsallah bebısıne kavusursun bu asılamanda bız abımı cıkardık bugun hastaneden onu gormeye gıttım bıdefıstıgımı cok ozlemıstım onuda gordum bı gorsenız erkek cocugu gıbı kardesıme cok benzıyomus annem oyle dıyo ben hatırlamıyorum tabıde Allah hepımıze saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah optm hepınızı kızlar
işte türkiye gerçegi insan kendi odasından bebegini nasıl çaldırıya bu kadın hadi uyudu kaldıda yanındadamı kimse yoktuaynen aynen,,akşam haberleri kapatıyorum bu yüzden kaç gündür ..benim düşüncem eylemcilerle aynı doğrultuda olmasına rağmen şu dönem meşguliyetimiz ve çabamız çocuk sahibi olmak olduğu için beni de geriyor.bu hassas ve özel konuyla ilgili deşifre olmuş bir sorun duymak görmek istemiyorum dün bir de 2 gün önce doğum yapmış bir kadıncağızın hastane odasından 2 günlük bebeği çalınmış neyse ki bulunmuş ama o haberi izlerken cehaletlerine mi yanayım çalanı mı bulup parçalayayım sinir den söylenip durdum kendi kendime.
iyide kuzum günümüz teknolojisinde böyle bişey olabilirmi artık her yerde kameralar var güvenlik sistemi var yakalanacaggın besbelli , ama işte o kadınıda en iyi bizler anlarız dediğin gibi eşlerimizden yana çok şanslıyız.ewt ya ben de izledim o haberi..ilk önce çok sinirlendim sonra da yapan kişi için üzüldüm. çünkü 6 defa düşük yapmış, ama eşine son hamileliğinin devam ettiğini soylemiş ve boyle bir şey yapmış. tabi ki de yaptığının hiç bir açıklaması ve mazereti olamaz ama üzerindeki baskıyı hissettim ben. belki de çocuğu olmadığı için evliliğiyle ilgili sorunlar var.. çocuğu olmadığı için eşini bırakan bir sürü "erkek" var ülkemde..allahıma çok şükür ki eşlerimiz boyle değil..bu süreçte en önemli şeylerden biri de eşlerimizin desteği...aksini düşünmek bile istemiyorum
umarım canım inşallah hayırlı haberlerimizi yazarız buraya testi cumartesi günümü yaptıracaksın..kuzum ben pazartesi yapacagım zaten umudum yok o yüzden kendimi kasmayacagım zaten pazar günü burada yaptıracagım bir yer yok özelde 90 tl yaptırdım geçen sefer sonra negatif çıkınca pişman oldum bu sefer bekleyip devlette yaptıracagım
bir de o var di mi şimdi bir haftaya kalmaz bende başlarım şişmeye yine ,,bu yaşıma kadar bir iki kilo alayım diye çabaladım olmadı 51 in üstüne çıkamadım 34 beden giyerken şimdi şu 6 ayda 56 kilo oldum 36 ya giremiyorum böyle iyi oldu boyuma göre olmam gereken kilo ama karnımdaki şişlik hiçte normal olmuyor tabi tüm takım elbiselerim eteklerim dolapta süs niyetine kaldı kaç aydır resmen giyim stilim değişti ki bu konuya çok dikkat ederim meslek gereği şimdi ne bulursam giyecek hale geldim rahat edemiyorum gimiyorum içine alışverişte yapamıyorum şişince hayır hamile kalsan dersin ki hamileyim durum ortada daha kalmadan geldi kilolar şişkinlikler ortada bebiş yok henüz..umarım uzunnnn süreler bu hormonlara maruz kalmak zorunda kalmayız
ay bebegim ya bende hayatım boyunca 45 i geçmemiştim şimdi 64 oldum yani 34 bedenden 40 a çıktım kendime inanamıyorum herkes bana hamilemisin diye soruyor geçen yıldan beri bende hiç bir elbiseme sıgmıyorum bişede alamıyorum ha hamile kalırsam ne olacak diye zaten göbek saklanacak gibi degilki bunu saklamak için daha da büyük beden giymek lazım oda çuval gibi oluyor.
umarım canım inşallah hayırlı haberlerimizi yazarız buraya testi cumartesi günümü yaptıracaksın..kuzum ben pazartesi yapacagım zaten umudum yok o yüzden kendimi kasmayacagım zaten pazar günü burada yaptıracagım bir yer yok özelde 90 tl yaptırdım geçen sefer sonra negatif çıkınca pişman oldum bu sefer bekleyip devlette yaptıracagım
ay bebegim ya bende hayatım boyunca 45 i geçmemiştim şimdi 64 oldum yani 34 bedenden 40 a çıktım kendime inanamıyorum herkes bana hamilemisin diye soruyor geçen yıldan beri bende hiç bir elbiseme sıgmıyorum bişede alamıyorum ha hamile kalırsam ne olacak diye zaten göbek saklanacak gibi degilki bunu saklamak için daha da büyük beden giymek lazım oda çuval gibi oluyor.
bebeklere bakarken uykusuzluktan verirsiniz kilolarıııı hiçç merak etmeyinnnn
ben de çok kilo aldım ya evlendiğimde 52 kiloydum şuan 60 kiloyum. hep tedavilerden oldu önce klomen şişirdi ardından hamile kaldım düşük oldu daha çok şiştim sanki sonra biraz hafifledim 57 ye falan düştüm vücudumdaki şişlikler gitti falan sonra da iğnelere başladık zaten yine şiştim ama yine de buna şükür 59 un üzerine çıkmadım hiç aslında hiç 60 olmadım bukadar iğneye ilaca yine de şükür canım. ben de 36 bedendim. 80 beden sütyen takıyodum. şimdi 85 e bile sığmıyor göğüslerim çok irileşti. sizinde büyüyomu göğüsler tedavilerden dolayı? göbek de mayalı hamur gibi oldu :)şuan 38-40 arası gidip geliyorum birçok kıyafetimi attım dolabımdan birdaha asla içine giremeyeceğim 36 beden yepyeni pantolonlar ayırdım bir ihtiyacı olana vericem inşallah...
selam kızlar nasılsınız sayfalar çok çabuk ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum ama yine de 20 sayfa da birikse hepsini okumaya çalışıyorum. ben de adet olmayı bekliyorum 2. aşılama için start vericez hayırlısıyla. bikaç güne olurum adet.
mpb canım senin nasıl gidiyor hamileliğin? sık yazamasam da yazılarını okuyorum birtanesine kan sulandırıcı iğnelere devam yazmışsın sende pıhtılaşması mı var merak ettim.
cnm evet bende kan pıhtılaşması var onun için iğne kullanıyorum yani siz aşılama olunca iğneden kurtulacaksınız ama 9 ay devam edicem bebiş iyi olsunda iğne olmak önemli değil. bebiş cuma günü iyidi dün kan tahlilleride iyi çıktı 1 ay sonra çağırdı tekrar doktor ikili test için.
inşallah 2. aşılaman sana bebişini getirir cnm bende ikinci aşılamada hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?