Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim inşallah ama bugün göğüs uçlarım acımıyor korktum bende ama bilmiyorum karamsarlığada düşmek istiyorum

umarım canım inşallah hayırlı haberlerimizi yazarız buraya testi cumartesi günümü yaptıracaksın..

canım aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşallah meleğin rabbimin izniyle bu aşılamanda sana gelmiş olur

cnm 9. gün çok erken geçmiş sayfaları okursan eger bir arkadas sürekli idrar testi yaptı hep negatif cıktı ama şimdi hamile bence sen günün gelinde kan testi yaptır cnm

canım benim ilk aşılamamda jel bitmeden hastalandım bünyeden bünyeye değişiyor sanırım cnm

olsun tatlım sonu güzel olsunda inşallah veririz tüm kilolarımız nasılsa..rabbim inşallah bebişlerimizi bize yollar...

bir de o var di mi şimdi bir haftaya kalmaz bende başlarım şişmeye yine ,,bu yaşıma kadar bir iki kilo alayım diye çabaladım olmadı 51 in üstüne çıkamadım 34 beden giyerken şimdi şu 6 ayda 56 kilo oldum 36 ya giremiyorum böyle iyi oldu boyuma göre olmam gereken kilo ama karnımdaki şişlik hiçte normal olmuyor tabi tüm takım elbiselerim eteklerim dolapta süs niyetine kaldı kaç aydır resmen giyim stilim değişti ki bu konuya çok dikkat ederim meslek gereği şimdi ne bulursam giyecek hale geldim rahat edemiyorum gimiyorum içine alışverişte yapamıyorum şişince hayır hamile kalsan dersin ki hamileyim durum ortada daha kalmadan geldi kilolar şişkinlikler ortada bebiş yok henüz..umarım uzunnnn süreler bu hormonlara maruz kalmak zorunda kalmayız

cok sanslisiniz turkiyede tedavi goruyosunuz ben bu asilamamin tarihini alana kadar bi rahat 7-8 ay beklemisimdir istedigin anda istedigin tedaviyi goremiyosun sistem yavas isliyo ustune ustluk asilamamda bi dolu aksilik oldu yarim saat o yatakta asilama bitene kadar agladim ama yazin turkiyeye esimle beraber gelicem insallah iyi bi doktora gidecegim..

Allah razi olsun arkadaslar destekleriniz icin insallah guzel haberler veririm buradan Allah butun isteyen kardeslerime hayirlisiyla nasip etsin

Son düzenleme:

mrb kızlar bende dün aşılama oldum sizlere bir sorum olcaktı asılama işlemi bittikten sonra hastanede ne kadar süre yattınız kalmadan önce başka bir işlem yapılıyormu benım tam ögle arasını geldı biraz kafam karıştı bilgi verirsenız sevınırım dr ıkı gun sonra gel dedı yarın tekrar gidecem kan vercekmısım ne testı yapıyorlar

selam kızlar nasılsınız sayfalar çok çabuk ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum ama yine de 20 sayfa da birikse hepsini okumaya çalışıyorum. ben de adet olmayı bekliyorum 2. aşılama için start vericez hayırlısıyla. bikaç güne olurum adet.

mcan84 canım hamileliğin nasıl gidiyor takip ediyorum sanırım kanaman olmuş umarım kesilir kısa zamanda ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol istirahat et kanaman varken ayakta durman çok sakıncalı biliyorsun bebiş yerçekimine karşı koyuyor:) Allah yavrunu sana bağışlasın. senin gebeliğin bir risk kategorisindemiydi canım yoksa tek problem gebe kalamamanmıydı? bu arada bir yakınımın da çok kanaması olmuştu hatta parça parça et düşürdüğünü söylüyordu doktora gitmişler apar topar doktor kesin düşmüştür demiş ama sonra ultrasonla bakınca gözlerine inanamamış bebek hala duruyormuş gayet sağlıklı. onun için Rabbim eğer isterse önünde hiçbir engel duramaz sen de Allah a emanet ol canım..

mbp canım senin nasıl gidiyor hamileliğin? sık yazamasam da yazılarını okuyorum birtanesine kan sulandırıcı iğnelere devam yazmışsın sende pıhtılaşması mı var merak ettim.

aşılamaya başlayan ve aşılama olan herkeze hayırlar diliyorum benimde yarın konturolum var,dualarınıza ihtiyacım ,aşılama için günüm belli olur inşallah

arkadaşlar özellikle hamilelerimizzz :) aranızda riskli gebelik kategorisinde olanınız var mııı??? kan sulandırı iğne kullanan yada progestan ı iğne olarak vurulan? hatta rahimine serklaj uygulanacak olan?

cnm evet bende kan pıhtılaşması var onun için iğne kullanıyorum yani siz aşılama olunca iğneden kurtulacaksınız ama 9 ay devam edicem bebiş iyi olsunda iğne olmak önemli değil. bebiş cuma günü iyidi dün kan tahlilleride iyi çıktı 1 ay sonra çağırdı tekrar doktor ikili test için.
inşallah 2. aşılaman sana bebişini getirir cnm bende ikinci aşılamada hamile kaldım.

ah canım ah keşke ben de sorunsuz bir gebe olabilsem çoğu kadınları duyuyorum zırt pırt doktora bile gitmiyolar ama ben öyle olamicam. sandığın gibi rahat bir hamilelik geçiremicem. bende kan pıhtılaşması yok ama rahim anomalim var. düşük erken doğum ve düşük kiloda doğum gibi risklerim var. doğuştan tek tüpüm yok. rahmim de unicorn uterus yani yarım rahim. normal bir kadının rahminden daha ufak tüpümün olmadığı taraf gelişmediği için. gelişmeyen kısmından dolayı bebeğin beslenebilmesi için ben de kan sulandırıcı iğne kullanıcam ve düşmemesi için 3 aylık olana kadar her gün kalçadan progestan iğnesi. 3 aylık olunca da rahim ağzına düşük ve erken doğuma karşı önlem amaçlı serklaj uygulanıcak yani dikiş. daha ne diyim ki :)bütün bunlara rağmen rabbim istedikten sonra olur herşey. benim gibi rahim anomalisi olup da rahmine dikiş attırmadan sağlıklı doğum yapan da var. herkesin rahmi bir olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…