Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ohhh güzel geçmesine sevindim canımcım,
illaki agrı olacak diye bişey yokki benimde agrım oldu ama sonuç NEGATİF bunu düşün bide bence o bünyeye ve kişiye göre degişiyor.

canım biz senle aynı anda aşılama olanız sanırım yazdıklarından onu anladım hahahahah eğer oysan süper ya burdada bulduk bbirbirimizi isim kullanmıcam ama kesin o sun benceeee sabitleyici muhabbeti falan konuşmuştuk eğer oysan çokkkk sevinirim yaaaa

arkadaşlar minikbeyazbulut isimli arkadaştan haber alamadık, profilinede baktım en son 28/04 te girmiş haber alan varmıdır sonuç ne oldu acaba

kızlar nasılsınız.1 haftadır pek giremiyorum.işler çok yoğun.adetin 3.günü pazartesiydi.dr.gittim.kist oluşmuş.bu ay 2.aşılamayı yapmayalım bekle dedi.21 günlük ilaç verdi.1 ay ara verdik yani.allah korusun 2.aşılamada tutmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle.3.aşılamayı pek düşünmüyoruz.doktorum izmir özel ege tüp bebek merkezini önerdi.ama 6 ay vucudunu dinlerdinmen gerek hemen önermiyorum dedi.tabi bu işin maddi durumuda var.sağlık,iş,para hiçbiri olmazsa olmaz.o yuzden neyi düşünceğimi şaşırdım.

heee kız benim ooooo :))))))) allah seni nasılda bulduk birbitimizxi demi :)))))))))))))

sana tlf mesaj attım geldimi :))))

arkadaşlar minikbeyazbulut isimli arkadaştan haber alamadık, profilinede baktım en son 28/04 te girmiş haber alan varmıdır sonuç ne oldu acaba

Canım sonucum henüz belli değil. Bu sefer farklı oldu öncekilerden.
Önceki iki aşılamamda progestan kullanmamış ve tam 15. gün regl olmuştum.
Bu sefer progestan da verdi doktor. Normalde 10'unda olmam gerekirdi ama adet sancılarım olmasına rağmen hala bir şey yok.
Biz de progestan geciktirebiliyor diye bir hafta bekleyelim dedik.
Yarın inşallah test yaptıracağım, sonucunu yazarım.
Sağol düşündüğün için..

canım merhaba
ara vermek senin içinde iyi olacaktır. Bende o merkezde yaptıracagım, ben doktorum oraya yönlendirdiği için gidecegim, istersen sana benim doktorumuda önerebilirim.

heee kız benim ooooo :))))))) allah seni nasılda bulduk birbitimizxi demi :)))))))))))))

sana tlf mesaj attım geldimi :))))

oh ilk buluşmalar olmuş bile

rica ederim kaç gündür soracagım unuturyordum çok merak ettim inşallah güzel haberler verisin bize.

canım çook üzüldüm.hayırlısı olsun.inşallah bundan sonra tez vakitte sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

ayy allah seni geldi geldi msj tatlım benim msj hattım yok çekemedim sana müsait olunca ararım kuzuuu ayy kızz nerden nereye çok komikk 1 saattir gülüyorumm hahahahahahah

iç canımm bana da dr iğneleri kullanırken devam ettirdi hatta dedimya aşılamam oldu hala dhea kullanıyorum sen günde kaç kapsül kullanıyosun canım

canım benim önerdiğim ismi kullanmışsın sevindim :)) benim aşılama tarihi belli oldu diğer sayfada yazmıştım ayın 18 inde cuma günü yapılacak eklersin selamlar..

dağ dağa kavuşmazda insan insana kavuşurmuş derler ya böyle bişe işte Ikimizde aynı gün aynı yerde sonuç alcaz inşallah pozitif yazarız ikimizdeee aminnn

ayy allah seni geldi geldi msj tatlım benim msj hattım yok çekemedim sana müsait olunca ararım kuzuuu ayy kızz nerden nereye çok komikk 1 saattir gülüyorumm hahahahahahah

nasılda tanıdık demi birbirimizi :))) inşallah sonuçları aldığım günde böyle güleriz canım benimm .... Ben yarında işe gitmicem :) ama hiç ağrım yok benim senin olmuş

iç canımm bana da dr iğneleri kullanırken devam ettirdi hatta dedimya aşılamam oldu hala dhea kullanıyorum sen günde kaç kapsül kullanıyosun canım
ben sabah 1-akşam1 olmak üzere günde 2 tane kullanıyorum canım

canım benim önerdiğim ismi kullanmışsın sevindim :)) benim aşılama tarihi belli oldu diğer sayfada yazmıştım ayın 18 inde cuma günü yapılacak eklersin selamlar..

evet hayatım yoktun bir kaç gündür göremedim , senin ki güzel geldi ve bunu yaptım tarihinide ekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…