Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok şükür sonucum 462 olmuş. salı günü keseye bakmak için çağırdı.

Gözünüzaydın canım ,,bak gördün mü ne güzelde yükselmiş değerin dün söylemiştim sana bebeğin seninle..ama endişe etmekte elbette haklıydın elde değil sağlıkla devamını dilerim canım

mavicim herşey yolunda maşallah,,sağlıkla devamını dilerim gözünaydın olsun canım asıl büyüdükçe başlar şimdi güzel heyecanlar ne mutlu :)

günaydınlar güzel hatunlar nasılsınız bakalım bugün

izmir hava kapalı sıkıntılı yağmur yağdı yağacak bir bakıyorsun güneş basık bir hava ama akşama kalmadan kopar gibi lodos yüzünden de başım ağrıyor sersem gibiyim benimde içimi bastı o yüzden zor çalışıyorum bugün bitmiyor :))
adetin 10.günündeyim bu sabah ovulasyon testine başladım negatif sanırım cumaya pozitif hale gelir çalışmalar başlıyor:))))
nasıl olacaksa hafta sonuda yatılı misafirim var tam zamanında .... 12-14-16-18.günler mesai aksilik çıkmazsa 25 Mayıs-4 haziran arası bekleme süreci sonra da 4 haziran büyük gün netice...bu durumdayım canım şu ayda bitsin derdindeyim anlayacağın bir yandan da işler güçler bekleyen faturalar herkesinki gibi olsun ...şükür nefesimize sağlığımıza
Sen de iyimişsin cumaya bir gün kaldı hayırlısıyla bol şans arkadaşım

Son düzenleme:

Aşılaman hayırlı olsun canım nihayet yapıldı bak yok olurmu olmaz mı derken bitti işte ...umarım hayırlı olur sonu.
bir günde rahime tutunma başlamaz döllenen yumurta yani embriyonun rahim yatağına olan yolculuğu 4-5 gün sonra tamamlanıyor bildiğim kadarı ile bu ağrılar için şimdiden yorum yapma ,,daha çok yeni aşılaman işlem sonrası kasık sancı ve batmaların karın alt duvarında hissettiğin tuhaf ağrılar olursa tabi hepsi aşılama işleminin etkileri ..ayrıca günde 3 kez progestan başlatmış doktorun o hormonunda etkileri bugün yarın başlar canım ne tür ağrı çekersen çek nedenini boşver takılma sonu güzel olsun hamile kalmış ol tekrar hayırlısını diliyorum

aaaa aşkolsun yaaa ..insan yeni topic in açıldığını haber vermez mi?ben de iki gündür eski topic e giriyorum kimsecikler yok.....unuttunuz arkada kalanları...

unutulur musun hiç!! ...girince baktık mda cım açmış topiği hadi oraya diyo girenler gördükçe geldik buraya sende görüp gelmişsin işte klavye başında başka türlüsü olamıyor ki hayatım...farklı zamanlarda girip çıkınca ,,taze anne özletme kendini sanada bebeğine de kucak dolusu öpücükler :))

hakkında hayırlısı olsun ,,önerilen merkez güvenebileceğin adreslerden biridir. izmirli olduğum ve giden arkadaşlarımda olduğu için yorum yapabiliyorum en azından yapılacak işlemlerin sağlıklı yürür neticeler Allah'ın yazısı ...bu aşamada dinlenmedeysen sadece kendini düşün kendinle ilgilen ki bedenen ve ruhen hazır olabilesin bol şans

evet maslcım ya gercekten cok basık sıkıcı bı hava var benımde uyuyasım gelıyo hep yagsa en azından rahatlar bıraz hava neyse canım tam zamanında mısafırın gelcekmıs ınsallah fazla kalmazlarda degerlendırebılırsınız calısmalar baslasın:)

:)) evet canım kaç gündür böyle sanırım bir sürede böyle dengesiz gidecek gece üşüyorum derken sonra terleyip sıkıntılanıyorum herkes için kritik bir ay gece serin gündüz bunaltıcı tam hastalık ayı ...sen hamilesin herzamankinden çok kendine dikkat et canım...
Uyku haline gelince hamilelik + hava etkisi ohh bol bol şekerleme yap hayatım bastıkça uyku bebeğinde huzurla dinlensin

misafirler bu hsonu feci oldu valla cuma akşamından gelip pazar akşamına kadar gerçi işleri için geliyorlar izmire tam gün dışarıdalar ama ben napayım gündüzü geceleri bendeler en önemli iki günüm üstelik(((

evet canım tam hastalık havası ben zaten evden cıkamıyorum buaralar alerjık astımım oldugu ıcın hem polenlerden korunmam lazım hemde grıp olmamam lazım malum ılacda kulanamıyorum cok dıkkat edıyorum kendıme bol bol uyuyorum yada uzanıyorum bos kalan vakıtede tıkınıyorum canım:)

öncelikle hayırlı olsun aşılaman.inşallah bu defa tutar.belirtilere takılma.karın ve kasık ağrıları normal zaten.bebeğin döllenip rahme tutunması ilk üç gün içinde oluyormuş
leyla gözünaydın.inşallah sorunsuz devam eder herşey

çok ama çok geçmiş olsun.

bebesko öncelikle hayırlı olsun aşılaman.inşallah bu defa olur.bende son aşılamada hiç belirtim yok diye bunalıma girmiştim son iki üç gün ama pozitif çıktı çok şükür.
inşallah güzel haberlerle gelirsin.

dağ dağa kavuşmazda insan insana kavuşurmuş derler ya böyle bişe işte Ikimizde aynı gün aynı yerde sonuç alcaz inşallah pozitif yazarız ikimizdeee aminnn
ayy canımm inş. kızzz inş. ikimizde pozitif alırız sonucumuzu
nasılda tanıdık demi birbirimizi :))) inşallah sonuçları aldığım günde böyle güleriz canım benimm .... Ben yarında işe gitmicem :) ama hiç ağrım yok benim senin olmuş
tatlım benimde ara ara sol kasığıma giriyoo iş yerindetim oturdum ayaklarımıda bilgisayarın kasasına uzattım takılıyom öyleee

ayy canım benimm güzel dileklerin için saol inş. herşeyin hayırlısı olur herşey yolunda gider inş. hamile kalmış olurum

ayy canım benim saol hımm ilk 3 gün içinde ok anladım canım saol evet ağrılar normalmiş takılmıyom artıkk sabırla test günümü beklicem bakalım

güzel dileklerin için çok saol cnm.allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

sorma aynen burası da böyle iş yerinin kapısını açıyorum rüzagr bir oraya bir buraya savuruyor, kapatıyorum sıcaktan oturulmuyor. Klima açmak istemiyorum çünkü tam tepemde bu ara hasta olmamam gerekli bende çok sıkıldım bu havadan, sen nasılsın asıl onu söyle bakalım.
Misafirler kötü olmuş

leylacım çok sevindim canım değerinin yükselmesine..bebeişin seninle artık için rahat olsun..

bebeskom 3.aşılaman hayırlı olsun inşallah son olucak bu sefer..kendini dinleme ağrın olsun olmasın takılma hiç iyi düşün iyi olsun canım..

cnm 1 ay ara vermek iyi olucak senin için moralin düzelir bu arada ve belki bebeğil aşılamaya kalmadan kendiliğinden gelir..hayırlısı olur inşallah..

inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin bizlere canım..

masalcım nasılsın cnm misafirler geliyomuş ayakkabılarına tuz dök hemen giderler valla canım akşamda olsa öğlende olsa çalışın bol bol bebiş gelicek sonunda takılma misafirlere..hem öğlen evde olmayacaklarmış en azından böyle olması iyi dimi

Kızlar yardım edin neolur.Ovulasyon testi kullanan varmı aranızda.Bugün almak istiyorumda işe yararmı acaba 2 cizgiyi görünce hemenmi denemek iyi olur yoksa 1 gün dahamı beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…