kızlar çok şükür sonucum 462 olmuş. salı günü keseye bakmak için çağırdı.
akşam tekrar gördük bebeğimizi kalp atışını falan dinledik tekrar baya büyümüş ellerini ayaklarını gördük bu sefer.akşam eve geç geldik doktordan sonra biyerlere uğradık yazamadım.doktor herşey normal dedi çok şükür hep muayneye gittğimde endişe içinde oluyorum.rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.darısı herkesin başına....
günaydınlar güzel hatunlar nasılsınız bakalım bugün
kızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptım sonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm
sabah işe gelirken bir sıkıntı yoktu yavaş yavaş kendimi yormadan geldim ama geldiğimden beri sol kasığımda bir ağrı var normalmi acaba tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim eşimde belki döllenmişte rahme tutunuyodur diyo bu kadar kısa sürede olurmu yani aşılama yapıldıktan sonra eğer döllendiyse rahme gelip tutunması kaç gün sürüyoo ayyyy heyecanlıyım çok soru sordum nolur yardımcı olunnn
aaaa aşkolsun yaaa ..insan yeni topic in açıldığını haber vermez mi?ben de iki gündür eski topic e giriyorum kimsecikler yok.....unuttunuz arkada kalanları...
kızlar nasılsınız.1 haftadır pek giremiyorum.işler çok yoğun.adetin 3.günü pazartesiydi.dr.gittim.kist oluşmuş.bu ay 2.aşılamayı yapmayalım bekle dedi.21 günlük ilaç verdi.1 ay ara verdik yani.allah korusun 2.aşılamada tutmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle.3.aşılamayı pek düşünmüyoruz.doktorum izmir özel ege tüp bebek merkezini önerdi.ama 6 ay vucudunu dinlerdinmen gerek hemen önermiyorum dedi.tabi bu işin maddi durumuda var.sağlık,iş,para hiçbiri olmazsa olmaz.o yuzden neyi düşünceğimi şaşırdım.
izmir hava kapalı sıkıntılı yağmur yağdı yağacak bir bakıyorsun güneş basık bir hava ama akşama kalmadan kopar gibi lodos yüzünden de başım ağrıyor sersem gibiyim benimde içimi bastı o yüzden zor çalışıyorum bugün bitmiyor :))
adetin 10.günündeyim bu sabah ovulasyon testine başladım negatif sanırım cumaya pozitif hale gelir çalışmalar başlıyor:))))
nasıl olacaksa hafta sonuda yatılı misafirim var tam zamanında .... 12-14-16-18.günler mesai aksilik çıkmazsa 25 Mayıs-4 haziran arası bekleme süreci sonra da 4 haziran büyük gün netice...bu durumdayım canım şu ayda bitsin derdindeyim anlayacağın bir yandan da işler güçler bekleyen faturalar herkesinki gibi olsun ...şükür nefesimize sağlığımıza
Sen de iyimişsin cumaya bir gün kaldı hayırlısıyla bol şans arkadaşım
evet maslcım ya gercekten cok basık sıkıcı bı hava var benımde uyuyasım gelıyo hep yagsa en azından rahatlar bıraz hava neyse canım tam zamanında mısafırın gelcekmıs ınsallah fazla kalmazlarda degerlendırebılırsınız calısmalar baslasın:)
:)) evet canım kaç gündür böyle sanırım bir sürede böyle dengesiz gidecek gece üşüyorum derken sonra terleyip sıkıntılanıyorum herkes için kritik bir ay gece serin gündüz bunaltıcı tam hastalık ayı ...sen hamilesin herzamankinden çok kendine dikkat et canım...
Uyku haline gelince hamilelik + hava etkisi ohh bol bol şekerleme yap hayatım bastıkça uyku bebeğinde huzurla dinlensin
evet maslcım ya gercekten cok basık sıkıcı bı hava var benımde uyuyasım gelıyo hep yagsa en azından rahatlar bıraz hava neyse canım tam zamanında mısafırın gelcekmıs ınsallah fazla kalmazlarda degerlendırebılırsınız calısmalar baslasın:)
evet canım tam hastalık havası ben zaten evden cıkamıyorum buaralar alerjık astımım oldugu ıcın hem polenlerden korunmam lazım hemde grıp olmamam lazım malum ılacda kulanamıyorum cok dıkkat edıyorum kendıme bol bol uyuyorum yada uzanıyorum bos kalan vakıtede tıkınıyorum canım:):)) evet canım kaç gündür böyle sanırım bir sürede böyle dengesiz gidecek gece üşüyorum derken sonra terleyip sıkıntılanıyorum herkes için kritik bir ay gece serin gündüz bunaltıcı tam hastalık ayı ...sen hamilesin herzamankinden çok kendine dikkat et canım...
Uyku haline gelince hamilelik + hava etkisi ohh bol bol şekerleme yap hayatım bastıkça uyku bebeğinde huzurla dinlensin
kızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptım sonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm
sabah işe gelirken bir sıkıntı yoktu yavaş yavaş kendimi yormadan geldim ama geldiğimden beri sol kasığımda bir ağrı var normalmi acaba tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim eşimde belki döllenmişte rahme tutunuyodur diyo bu kadar kısa sürede olurmu yani aşılama yapıldıktan sonra eğer döllendiyse rahme gelip tutunması kaç gün sürüyoo ayyyy heyecanlıyım çok soru sordum nolur yardımcı olunnn
leyla gözünaydın.inşallah sorunsuz devam eder herşeykızlar çok şükür sonucum 462 olmuş. salı günü keseye bakmak için çağırdı.
öncelikle yeni topik İNŞALLAH hepimize hayırlı ve uğurlu olur
merhaba canlar uzun zamandır giremedim çünkü dr peşinde bende bittim bebeğimde maalesef bebeğim bana tutunamadı ne olur kızlar sonuç öğrenmede acele etmeyin hastaneye gittim sonucu aldım değer çok düşüktü sonra tekrar 2 gün sonra gittim sonuçların çıkması hep ölüm dr göstermek daha ölüm ayakta çok kaldım ve kanamam oldu değerimde en son 26 da kaldı dr dedi ya düşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş şimdi değerimin sıfırlanmasını bekliyorum tekrar tedaviye dönebilmek için o yüzden ne olur acele etmeyin sonuçlarınızı öğrenmede bebelerimiz yollarda heba oluyo bizde öle ben akıllandım bi daki sefere normal adet tarihimde geçene kadar beklicem tabi öncelikle herşeyin hayırlısı MEVLAMDAN yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum listeyi aradım durudm bulamadım hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun sonunda listeyi buldum ve çok süperrr hamişlerrr tebriklerr çok güzel bi duygu 2 haftalıkda olsa o heyecanı yaşadım ya şükürler olsun RABBİM
bana yazılan mesajların hepsini okudum çok saolun allah hayırlısı ile bebeişlerimize kavuştursun inşalalhh.ben dün aşılama olurken asistan dr.dediki rahminin ağzı kapanmış bi aletle tuttu açtı az bi kanaman olabilir korkma o kanama içten değil dıştan rahmin ucunu yuyyum ondan olur dedi çok şükür olmadı kanmam falan devlet hastanesi olunca neden öyle bişe olmuş anlatmıyolarbide sizler bişe sorcam benim hiç ağrım olmuyo bu 3.aşılamam bundada hiç ağrım yok nedenki acaba budamı tutmayacak yoksa (((((
inşallah güzel haberlerle gelirsin.Canım sonucum henüz belli değil. Bu sefer farklı oldu öncekilerden.
Önceki iki aşılamamda progestan kullanmamış ve tam 15. gün regl olmuştum.
Bu sefer progestan da verdi doktor. Normalde 10'unda olmam gerekirdi ama adet sancılarım olmasına rağmen hala bir şey yok.
Biz de progestan geciktirebiliyor diye bir hafta bekleyelim dedik.
Yarın inşallah test yaptıracağım, sonucunu yazarım.
Sağol düşündüğün için..
ayy canımm inş. kızzz inş. ikimizde pozitif alırız sonucumuzudağ dağa kavuşmazda insan insana kavuşurmuş derler ya böyle bişe işteIkimizde aynı gün aynı yerde sonuç alcaz inşallah pozitif yazarız ikimizdeee aminnn
tatlım benimde ara ara sol kasığıma giriyoo iş yerindetim oturdum ayaklarımıda bilgisayarın kasasına uzattım takılıyom öyleeenasılda tanıdık demi birbirimizi :))) inşallah sonuçları aldığım günde böyle güleriz canım benimm ....Ben yarında işe gitmicem :) ama hiç ağrım yok benim senin olmuş
Aşılaman hayırlı olsun canım nihayet yapıldı bak yok olurmu olmaz mı derken bitti işte ...umarım hayırlı olur sonu.
bir günde rahime tutunma başlamaz döllenen yumurta yani embriyonun rahim yatağına olan yolculuğu 4-5 gün sonra tamamlanıyor bildiğim kadarı ile bu ağrılar için şimdiden yorum yapma ,,daha çok yeni aşılaman işlem sonrası kasık sancı ve batmaların karın alt duvarında hissettiğin tuhaf ağrılar olursa tabi hepsi aşılama işleminin etkileri ..ayrıca günde 3 kez progestan başlatmış doktorun o hormonunda etkileri bugün yarın başlar canım ne tür ağrı çekersen çek nedenini boşver takılma sonu güzel olsun hamile kalmış ol tekrar hayırlısını diliyorum
öncelikle hayırlı olsun aşılaman.inşallah bu defa tutar.belirtilere takılma.karın ve kasık ağrıları normal zaten.bebeğin döllenip rahme tutunması ilk üç gün içinde oluyormuş
leyla gözünaydın.inşallah sorunsuz devam eder herşey
çok ama çok geçmiş olsun.
bebesko öncelikle hayırlı olsun aşılaman.inşallah bu defa olur.bende son aşılamada hiç belirtim yok diye bunalıma girmiştim son iki üç gün ama pozitif çıktı çok şükür.
inşallah güzel haberlerle gelirsin.
hakkında hayırlısı olsun ,,önerilen merkez güvenebileceğin adreslerden biridir. izmirli olduğum ve giden arkadaşlarımda olduğu için yorum yapabiliyorum en azından yapılacak işlemlerin sağlıklı yürür neticeler Allah'ın yazısı ...bu aşamada dinlenmedeysen sadece kendini düşün kendinle ilgilen ki bedenen ve ruhen hazır olabilesin bol şans
inşallah güzel haberlerle gelirsin.
izmir hava kapalı sıkıntılı yağmur yağdı yağacak bir bakıyorsun güneş basık bir hava ama akşama kalmadan kopar gibi lodos yüzünden de başım ağrıyor sersem gibiyim benimde içimi bastı o yüzden zor çalışıyorum bugün bitmiyor :))
adetin 10.günündeyim bu sabah ovulasyon testine başladım negatif sanırım cumaya pozitif hale gelir çalışmalar başlıyor:))))
nasıl olacaksa hafta sonuda yatılı misafirim var tam zamanında .... 12-14-16-18.günler mesai aksilik çıkmazsa 25 Mayıs-4 haziran arası bekleme süreci sonra da 4 haziran büyük gün netice...bu durumdayım canım şu ayda bitsin derdindeyim anlayacağın bir yandan da işler güçler bekleyen faturalar herkesinki gibi olsun ...şükür nefesimize sağlığımıza
kızlar çok şükür sonucum 462 olmuş. salı günü keseye bakmak için çağırdı.
bana yazılan mesajların hepsini okudum çok saolun allah hayırlısı ile bebeişlerimize kavuştursun inşalalhh.ben dün aşılama olurken asistan dr.dediki rahminin ağzı kapanmış bi aletle tuttu açtı az bi kanaman olabilir korkma o kanama içten değil dıştan rahmin ucunu yuyyum ondan olur dedi çok şükür olmadı kanmam falan devlet hastanesi olunca neden öyle bişe olmuş anlatmıyolarbide sizler bişe sorcam benim hiç ağrım olmuyo bu 3.aşılamam bundada hiç ağrım yok nedenki acaba budamı tutmayacak yoksa (((((
kızlar nasılsınız.1 haftadır pek giremiyorum.işler çok yoğun.adetin 3.günü pazartesiydi.dr.gittim.kist oluşmuş.bu ay 2.aşılamayı yapmayalım bekle dedi.21 günlük ilaç verdi.1 ay ara verdik yani.allah korusun 2.aşılamada tutmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle.3.aşılamayı pek düşünmüyoruz.doktorum izmir özel ege tüp bebek merkezini önerdi.ama 6 ay vucudunu dinlerdinmen gerek hemen önermiyorum dedi.tabi bu işin maddi durumuda var.sağlık,iş,para hiçbiri olmazsa olmaz.o yuzden neyi düşünceğimi şaşırdım.
Canım sonucum henüz belli değil. Bu sefer farklı oldu öncekilerden.
Önceki iki aşılamamda progestan kullanmamış ve tam 15. gün regl olmuştum.
Bu sefer progestan da verdi doktor. Normalde 10'unda olmam gerekirdi ama adet sancılarım olmasına rağmen hala bir şey yok.
Biz de progestan geciktirebiliyor diye bir hafta bekleyelim dedik.
Yarın inşallah test yaptıracağım, sonucunu yazarım.
Sağol düşündüğün için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?