ayy canım benim saol hımm ilk 3 gün içinde ok anladım canım saol evet ağrılar normalmiş takılmıyom artıkk sabırla test günümü beklicem bakalım
Kızlar yardım edin neolur.Ovulasyon testi kullanan varmı aranızda.Bugün almak istiyorumda işe yararmı acaba 2 cizgiyi görünce hemenmi denemek iyi olur yoksa 1 gün dahamı beklemek lazım
canım ben kullandım o testlerden. faydasını görmedim ama. ikinci çizgi çıktığında yumurtan çatlamış oluyor sanıyorum. ben öyle uyguluyordum. hemen çalışmalara başlamak gerekiyor diye biliyorum. tabi sen yine araştır emin olamadım.
slm kizlar doktordan geldim.asilamanin ikincisini denemiyoruz karar tüpcükler.
amaaa fsh degerine bagliymis hormon testi verdim bugun.
Nolurr dua edin bana da deger dusuk ciksin yoksa yine ilac yine ilac :-(
canım yüksekmi senin fsh degerin
kızlar ya akşama ne yemek yapcaksınız,
Evet canim ya asilama yapilmadan yuksekti sonra olculmemisti ama simdi gerekliymis valla bilseydim bu surede
yapardim biseyler mesela bitkilerden icerdim biseyler :-( uzuldum yani
slm kizlar doktordan geldim.asilamanin ikincisini denemiyoruz karar tüpcükler.
amaaa fsh degerine bagliymis hormon testi verdim bugun.
Nolurr dua edin bana da deger dusuk ciksin yoksa yine ilac yine ilac :-(
ağrılar çok normal ben adet olcam zannettim o kadar ağrım olduki hala oluyor ara ara hatta sivilcelerim bile çıktı :) içini ferah tut hayırlısı olsun
aşılamaya başlamadan ilk ölçmemişlermiydi. inşallah düşük çıkar canım.
bebgim üzülme bak bende aynı durumdayım FSH yüksek, yumurta yok olan yumurtalar kalitesiz. Ama inanıyorum Allahıma benimde bebegim olacak ama olmazsada ne yapalım kader diyecegiz. ama üzülme ne olur, dokotrun ayarlar sana bişeyler
kızlar ya akşama ne yemek yapcaksınız,
Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah bu listedeki herkes hamileyim diye haykırır bu topikte...
tatlım bende ablamda kullandık ben denk getiremedim yani çift çizgiyi gördüğüm akşam ve gün aşırı yaptık olmadı ama ablam çizgiyi gördüğü gün yaptı ve sonralarındada yaptı o ay hamile kalmışdı 3 aylıkken kalbi durdu ama yani bence faydası varKızlar yardım edin neolur.Ovulasyon testi kullanan varmı aranızda.Bugün almak istiyorumda işe yararmı acaba 2 cizgiyi görünce hemenmi denemek iyi olur yoksa 1 gün dahamı beklemek lazım
ağrılar çok normal ben adet olcam zannettim o kadar ağrım olduki hala oluyor ara ara hatta sivilcelerim bile çıktı :) içini ferah tut hayırlısı olsun
Kızlar yardım edin neolur.Ovulasyon testi kullanan varmı aranızda.Bugün almak istiyorumda işe yararmı acaba 2 cizgiyi görünce hemenmi denemek iyi olur yoksa 1 gün dahamı beklemek lazım
hiç üzülme kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız , olmazsada yapacak bişey yok allahın takdiri sakın üzülüp moralini bozmaİnanamiyorum sende mi? Valla tekim saniyordum.benimde inancim tam simdi olmasada kocacimla azicik daha gezeriz rahat ederizins sendende guzel haber gelir
teşekkürler canım inşallahKızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah bu listedeki herkes hamileyim diye haykırır bu topikte...
ne nasıl oluyoki cipsli çıtır tavuk resim eklesene yapıncabenim akşama menümde cipsli çıtır tavuk ve bulgur pilavı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?