Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy canım benim saol hımm ilk 3 gün içinde ok anladım canım saol evet ağrılar normalmiş takılmıyom artıkk sabırla test günümü beklicem bakalım

ağrılar çok normal ben adet olcam zannettim o kadar ağrım olduki hala oluyor ara ara hatta sivilcelerim bile çıktı :) içini ferah tut hayırlısı olsun

Kızlar yardım edin neolur.Ovulasyon testi kullanan varmı aranızda.Bugün almak istiyorumda işe yararmı acaba 2 cizgiyi görünce hemenmi denemek iyi olur yoksa 1 gün dahamı beklemek lazım

canım ben kullandım o testlerden. faydasını görmedim ama. ikinci çizgi çıktığında yumurtan çatlamış oluyor sanıyorum. ben öyle uyguluyordum. hemen çalışmalara başlamak gerekiyor diye biliyorum. tabi sen yine araştır emin olamadım.

Çok teşekkürler canım.İnsan ne yapacağını şaşıyor.1.aşılamam başarısız oldu. Eşim tedavi görüyor en azından buayımı boşa geçirmek istemiyorum.Çatladımı diyceme onumu kullansam dedim.Çok kararsızım.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. çok şükür şimdilik yolunda herşey. ben yinede herkese söylemiyorum hamileyim diye. hala ben bile inanamıyorum nasıl söylim. anneme bile salı günü kese görününce kesinleşecek dedim. asılnda kalp atışlarını duyana kadar rahat yok. rabbim dileyen isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin. bu arada cevap yazarken tek mesajda farklı kişilerin mesajlarına alıntı yaparak nasıl yazılıyor bir türlü öğrenemedim. o yüzden ayrı ayrı cevap yazamadım. öpüyorum hepinizi.

slm kizlar doktordan geldim.asilamanin ikincisini denemiyoruz karar tüpcükler.
amaaa fsh degerine bagliymis hormon testi verdim bugun.
Nolurr dua edin bana da deger dusuk ciksin yoksa yine ilac yine ilac :-(

canım yüksekmi senin fsh degerin

Evet canim ya asilama yapilmadan yuksekti sonra olculmemisti ama simdi gerekliymis valla bilseydim bu surede
yapardim biseyler mesela bitkilerden icerdim biseyler :-( uzuldum yani

bebgim üzülme bak bende aynı durumdayım FSH yüksek, yumurta yok olan yumurtalar kalitesiz. Ama inanıyorum Allahıma benimde bebegim olacak ama olmazsada ne yapalım kader diyecegiz. ama üzülme ne olur, dokotrun ayarlar sana bişeyler

aşılamaya başlamadan ilk ölçmemişlermiydi. inşallah düşük çıkar canım.

ağrılar çok normal ben adet olcam zannettim o kadar ağrım olduki hala oluyor ara ara hatta sivilcelerim bile çıktı :) içini ferah tut hayırlısı olsun

sagol içim rahatladı benimde sivilcem çıktı tamam adet olcam dedim neyse hayırlısı bakalım ne olacak

İnanamiyorum sende mi? Valla tekim saniyordum.benimde inancim tam simdi olmasada kocacimla azicik daha gezeriz rahat ederiz ins sendende guzel haber gelir

Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah bu listedeki herkes hamileyim diye haykırır bu topikte...

Kızlar yardım edin neolur.Ovulasyon testi kullanan varmı aranızda.Bugün almak istiyorumda işe yararmı acaba 2 cizgiyi görünce hemenmi denemek iyi olur yoksa 1 gün dahamı beklemek lazım
tatlım bende ablamda kullandık ben denk getiremedim yani çift çizgiyi gördüğüm akşam ve gün aşırı yaptık olmadı ama ablam çizgiyi gördüğü gün yaptı ve sonralarındada yaptı o ay hamile kalmışdı 3 aylıkken kalbi durdu ama yani bence faydası var

evet kuzum normalmiş o yüzden pek takılmıyorum bugün hep sol kasığım ağrıdı duruyo geçiyo tekrar başlıyo öyle yani

Ben ilk defa bu ay aldım o testlerden. tüpten önceki son ayımı değerlendireyim diye ama benimki bi tuhaf çıktı. Normalde çift çizgiyi gördüğün günün ertesi günü ilişkiye girin diyor.Yani çift çizgi 24-36 saat sonra yumurtan çatlayacak diyor. Bazılarında işe yarıyormuş. Ben tam 3 gün üst üste kop koyu çift çizgi gördüm(bu arada ovulasyon testinde de olsa çift çizgi görmek çokk güzellll.)Gidip gidip baktım çizgilere gün içinde:)) Tabi çift çizgi görünce ertesi gün denedik.Baktım ertesi gün yine çift yine denedik.Üst üste oldu gün aşırı olmadı bende anlamadım kafam karıştı...Ama benim bu ay kendiliğinden iki yumurtam oluştu ilaçsız belki ondan üst üste çıktı.Neyse uzun lafın kısası belki aracı olur bu test hamiş kalmana.Al dene bence.

İnanamiyorum sende mi? Valla tekim saniyordum.benimde inancim tam simdi olmasada kocacimla azicik daha gezeriz rahat ederiz ins sendende guzel haber gelir
hiç üzülme kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız , olmazsada yapacak bişey yok allahın takdiri sakın üzülüp moralini bozma

Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah bu listedeki herkes hamileyim diye haykırır bu topikte...
teşekkürler canım inşallah

benim akşama menümde cipsli çıtır tavuk ve bulgur pilavı var
ne nasıl oluyoki cipsli çıtır tavuk resim eklesene yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…