ah canım ah keşke ben de sorunsuz bir gebe olabilsem çoğu kadınları duyuyorum zırt pırt doktora bile gitmiyolar ama ben öyle olamicam. sandığın gibi rahat bir hamilelik geçiremicem. bende kan pıhtılaşması yok ama rahim anomalim var. düşük erken doğum ve düşük kiloda doğum gibi risklerim var. doğuştan tek tüpüm yok. rahmim de unicorn uterus yani yarım rahim. normal bir kadının rahminden daha ufak tüpümün olmadığı taraf gelişmediği için. gelişmeyen kısmından dolayı bebeğin beslenebilmesi için ben de kan sulandırıcı iğne kullanıcam ve düşmemesi için 3 aylık olana kadar her gün kalçadan progestan iğnesi. 3 aylık olunca da rahim ağzına düşük ve erken doğuma karşı önlem amaçlı serklaj uygulanıcak yani dikiş. daha ne diyim ki :)bütün bunlara rağmen rabbim istedikten sonra olur herşey. benim gibi rahim anomalisi olup da rahmine dikiş attırmadan sağlıklı doğum yapan da var. herkesin rahmi bir olmuyor.
3 yumurta 3 de 19 mm di yumurtalar buyurken seviniyodum belki ikiz bile olur die ikizi birak bir taneyi bile tutturamadik ama benim asilamam problemli oldu onun icin zaten umitli degildim hayirlisi bisey sorucam size ben vajinal progesteron kullaniyorumda gunde iki kere bu ilaci kullanirken adet olunurmu birkac forumda ilaci birakmadan adet olunmuyo yazmislar yoksa bu kisiden kisiye degisirmi?
çok tatlısın ya yine leyluşumla devam edebiliriz masalcım. bu arada ismini çok beğeniyorum. bu topik de bu enerjiyle inşallah herkes gebe olacak ve topiğimiz anneler topiği olacak inşallah.
MDA......... kocasının bebişi .......canımcım senin sonucunu çok merak ediyorum inşallah aşılaman tutar canım listeyi yenilediginde benide yaz 2. aşılama 4 haziran 2009 dan beri ugraşıyorum tek tüpüm var eşimde sperm hareket sorunu var gün bekliyorum bu sefer umudum daha az ama olsun sen gene yaz
umarım canım inşallah hayırlı haberlerimizi yazarız buraya testi cumartesi günümü yaptıracaksın..
bebeklere bakarken uykusuzluktan verirsiniz kilolarıııı hiçç merak etmeyinnnn
evet ya herkes öyle diyo umarım biz iyice büyümeden gelirler yoksa onlarda paklamaz bizi :44::44::44:
dualarımız seninle tatlım umarım istediğin sonuçla dönersin bizlerede bilgi ver gelinceaşılamaya başlayan ve aşılama olan herkeze hayırlar diliyorum benimde yarın konturolum var,dualarınıza ihtiyacım ,aşılama için günüm belli olur inşallah
MDA......... kocasının bebişi .......canımcım senin sonucunu çok merak ediyorum inşallah aşılaman tutar canım listeyi yenilediginde benide yaz 2. aşılama 4 haziran 2009 dan beri ugraşıyorum tek tüpüm var eşimde sperm hareket sorunu var gün bekliyorum bu sefer umudum daha az ama olsun sen gene yaz
sen zaten listedeymişsin canımcım ama bilgilerini güncelledim.
selam kızlar bunu sormak için yeri deil ama sizden başkada sorcak kimsem yok sanırım adetime 1 hafta kaldı rahim kısmında batmalar yaşıyorumyerinin bile tarif edebilirim sağ tarafa meyilli bu tür batmalar gebelik belirtisi olabilir mi ????? LÜTFEN CEVAPLAYIN BİLGİSİ OLANLAR
kızlarrr ya maraton baslıyo resmen yarın kontroller baslıyo 2 asılama için sonunda kırmızılar tesrif ettiler geçde olsa bakalım yarın nolcak inşallah bu sefer tutar dua edin nolur gerçi benim umutlarım sıfırlandı neredeyse ama neyse bu arada listeye baktımda 1 asılamada hamiş olanlar varya kıskanmadım degil hani darısı bizlere inşallah hayırlısıyla ;(((((((((((
iyiakşamlar kızlar 2.kez klomen kullanıyorum yarın bitiyor perşembe kontrol bu sefer aşılama yapılacak inş olur
Aramiza hosgeldin tedavin umarim guzel umutlar getirsin sana
saol canım benim doktorum ne eşimin sperm sayısına baktırdı ne rahim grafisi istedi 2 klomen sonrası aşılama yapıcam dedi stresliyim çokkkk üffffffff
Peki. Sizin ne probleminiz varmis ne dedi size. Teshisi nedir
Canim ben 5 gun sabah aksam serephone(klomen muadili) kullandim sonraki 4 gun 75lik igne vuruldum.sonra catlama ignesi yapildi ve igneden 30 saat sonra da asilama oldu.ama bu surec kisiden kisiye degisebiliyor.umarim bebisine kavusursun.teşhisim hormon tahlilerine göre hormon bozukluğu dedi ovulasyon için ilaç vericem dedi klomen bir kez kullandım ovitrelleden sonra çatlama oluşmadı ve kist dönüştü bir ay yasmin kullandım bu ayda 2 kez klomen yarın biticek perşembe büyük ihtimal yumurta oluştumu diye bakacak acaba ne zaman aşılama olur ? stresliyim çok çok teşkkür edrim beni dinlediğin için gerçekten çok saol
hormon tahlilerim sonucu hormon bozukluğu dedi bir kez klomen kullandım ve ovitrelle arkasından kist olustu yasmin kullandım bu ay 2 kez klomen kullanıyorum yarın bitiyor perşembe kontrole gidicem inş yumurta oluşurda aşılama yapılabilr strsliyimmmmmm beni dinlediğin için sana çok teşekkür ederimPeki. Sizin ne probleminiz varmis ne dedi size. Teshisi nedir
teşhisim hormon tahlilerine göre hormon bozukluğu dedi ovulasyon için ilaç vericem dedi klomen bir kez kullandım ovitrelleden sonra çatlama oluşmadı ve kist dönüştü bir ay yasmin kullandım bu ayda 2 kez klomen yarın biticek perşembe büyük ihtimal yumurta oluştumu diye bakacak acaba ne zaman aşılama olur ? stresliyim çok çok teşkkür edrim beni dinlediğin için gerçekten çok saol
Canim ben 5 gun sabah aksam serephone(klomen muadili) kullandim sonraki 4 gun 75lik igne vuruldum.sonra catlama ignesi yapildi ve igneden 30 saat sonra da asilama oldu.ama bu surec kisiden kisiye degisebiliyor.umarim bebisine kavusursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?