Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm biliyorum senin derdinde daha değişik ama kan sulandırıcı kullanacağını bilmiyordum. ben progestanı her gün 2 kez fitil olarak kullanıyorum 3 ay dolana kadar dedi. allahım hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler bebişler nasip etsin.

MDA......... kocasının bebişi .......canımcım senin sonucunu çok merak ediyorum inşallah aşılaman tutar canım listeyi yenilediginde benide yaz 2. aşılama 4 haziran 2009 dan beri ugraşıyorum tek tüpüm var eşimde sperm hareket sorunu var gün bekliyorum bu sefer umudum daha az ama olsun sen gene yaz

ben de kullandım vajinal progesteron canım adet olunuyo merak etme ama gecikebilir. kişiye göre değişir. aslında ben progestan hap ı vajinal olarak kullandığım ay 7 gün gecikti adetim ama kullanmama rağmen sonunda adet oldum. ama jel kullanırken de 2 gün erken geldi :)

çok tatlısın ya yine leyluşumla devam edebiliriz masalcım. bu arada ismini çok beğeniyorum. bu topik de bu enerjiyle inşallah herkes gebe olacak ve topiğimiz anneler topiği olacak inşallah.

iyi temennilerin için sağol canım ben de bir unicorn uterus olarak senden ve leyla dan sonra zor u başararak hamile kalmayı çok istiyorum. sen özel bir doktora gidiyormusun canım bir riskli gebelik uzmanına gitmen gerekli şimdi sorunsuz olabilirsin ama ilerleyen zamanlarda rahim serviks uzunluğun yetmez ise dikiş gerekebilir. ayrıca progestan olarak ne kullanıyorsun yazarmısın?

ben de tek tüplüyüm canım doğuştan. unicorn uterus rahim anomalisine sahibim. 1 kez klomen+ovitrelle ile gebe kaldım kendiliğimden 8 haftalık düştüi tam 1 sene geçti üzerinden birdaha da gebe kalamadım. senin alındı mı tüpün yoksa seninde mi doğuştan?

selam kızlar bunu sormak için yeri deil ama sizden başkada sorcak kimsem yok sanırım adetime 1 hafta kaldı rahim kısmında batmalar yaşıyorumyerinin bile tarif edebilirim sağ tarafa meyilli bu tür batmalar gebelik belirtisi olabilir mi ????? LÜTFEN CEVAPLAYIN BİLGİSİ OLANLAR

kuzum olabilir belkide neticede bu agrılar hamilelik belirtisi olabiliyormuş, ay inşallah öyledir canım ya

kızlarrr ya maraton baslıyo resmen yarın kontroller baslıyo 2 asılama için sonunda kırmızılar tesrif ettiler geçde olsa bakalım yarın nolcak inşallah bu sefer tutar dua edin nolur gerçi benim umutlarım sıfırlandı neredeyse ama neyse bu arada listeye baktımda 1 asılamada hamiş olanlar varya kıskanmadım degil hani darısı bizlere inşallah hayırlısıyla ;(((((((((((

hayırlı olsun yeni tedavin umarım herşey çabucak olur biter geçer

iyiakşamlar kızlar 2.kez klomen kullanıyorum yarın bitiyor perşembe kontrol bu sefer aşılama yapılacak inş olur

Aramiza hosgeldin tedavin umarim guzel umutlar getirsin sana

saol canım benim doktorum ne eşimin sperm sayısına baktırdı ne rahim grafisi istedi 2 klomen sonrası aşılama yapıcam dedi stresliyim çokkkk üffffffff

Peki. Sizin ne probleminiz varmis ne dedi size. Teshisi nedir

teşhisim hormon tahlilerine göre hormon bozukluğu dedi ovulasyon için ilaç vericem dedi klomen bir kez kullandım ovitrelleden sonra çatlama oluşmadı ve kist dönüştü bir ay yasmin kullandım bu ayda 2 kez klomen yarın biticek perşembe büyük ihtimal yumurta oluştumu diye bakacak acaba ne zaman aşılama olur ? stresliyim çok çok teşkkür edrim beni dinlediğin için gerçekten çok saol

Canim ben 5 gun sabah aksam serephone(klomen muadili) kullandim sonraki 4 gun 75lik igne vuruldum.sonra catlama ignesi yapildi ve igneden 30 saat sonra da asilama oldu.ama bu surec kisiden kisiye degisebiliyor.umarim bebisine kavusursun.

Peki. Sizin ne probleminiz varmis ne dedi size. Teshisi nedir
hormon tahlilerim sonucu hormon bozukluğu dedi bir kez klomen kullandım ve ovitrelle arkasından kist olustu yasmin kullandım bu ay 2 kez klomen kullanıyorum yarın bitiyor perşembe kontrole gidicem inş yumurta oluşurda aşılama yapılabilr strsliyimmmmmm beni dinlediğin için sana çok teşekkür ederim

Rica ederim hayatim ama sadece hormon tahlilinin yeterli olmadigin dusunuyorum benide 3 sene sadece hormon tahlilli yapip klomenle oyaladilar megerse problem esimdeymis. O zaman asilama yada tup yapsak tutarmis ama onlar yapmadi simdi yumurta rezervim azalmis artik asilama ve tupte yumurta bulamiyoruz olanlarda son kalan kalitesizler ve bu yuzden bu ay tup denemem iptal oldu . Bana sorarsan ciddi bir uzman doktora git hic vakit kaybetme

Canim ben 5 gun sabah aksam serephone(klomen muadili) kullandim sonraki 4 gun 75lik igne vuruldum.sonra catlama ignesi yapildi ve igneden 30 saat sonra da asilama oldu.ama bu surec kisiden kisiye degisebiliyor.umarim bebisine kavusursun.

çok teşekkür ederim deryacım ovulasyon kontrolü için gittiğindemi oldu aşılama daha sonraki günlerdemi? merak ediyorum şimdi perşembe gidince hemen aşılama yapıcam demez herhalde inş olurda bebişlerime kavuşurum......rabbim isteyen herkese versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…