Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende gideyim bari ufak ufak evime bugün yürüyüş yaparak gidecegim yaklaşıl yarım saat sürüyor evim,, hepinizi öpüyorum.

:)) canim guldurdun beni sende hep gül insallah.. Cuma aksami gelip cumartesi aksam gidecekler yabanci degil kuzenlerim ama benim 12. Gun de tam cuma gecesi hatta bugun soyledim muhabbeti oldu yabanci olmadigi icin cok yakiniz bir gece kaliyosun o da benim icin en onemli gece diye kizcagiz otelde kalayim dedi koptum gülmekten ... Cuma oglen is gunu hayatim ben işte eşim işte evde temizlikci var cumalari anlayacagin gece napip edip bir yol bulucaz artikin :)) ay hale bak ne durumdayiz yaa opuyorum cok senii guzelim

Bu arada citir tavugun tam is donusu bu saatte agzimi sulandirdi eline saglik canim

öpücüklerini sevgiyle aldık canım burayı nasıl buldum biliyor musun yoksa bunlar yeni topik mi açtılar diye aşılama bölümünde gezinirken buldum raslantı oldu yani....neyse şükür kavuşturuna

kızlar progesteron fitil kullananlar vardır elbet aramızda.fitili ben gece yatmadan önce kullanıyorum.sabah pıhtı pıhtı olmuş ilaç geliyor vajenden.çok rahatsız oluyorum.bugün çok büyük bir ilaç parçasına rastladım.sizlerde de oluyor mu durum yoksa gece kullandığım için mi ilaç yeteri kadar dağılmıyor.

canım bende kullandım dedğin gibi ilaç parçaları geliyor çok iğrenç gerçekten ama yapmak zorundayız allahtan benimki bitti.ilacı uygulayıp yattığın için akmıyor ilaç rahime ulaşıyor.o parçalar ilaç bitene kadar devam eder ...inşallah çabuk biter çünkü insan çok rahatsız oluyor...

Son düzenleme:
Kkızlar ben progesatan ılacını agızdan alıyodum fakat doktorum bana artık rahımden almamı soyledı szce neden?

Kkızlar ben progesatan ılacını agızdan alıyodum fakat doktorum bana artık rahımden almamı soyledı szce neden?

hani progestan ağızdan alınıca yan etkisi çok oluyorya o yüzden olabilir bende aşırı baş dönmesi yapmıştı fitil olarak devam ettim sonra jelini verdi.fitil olarak kullanman daha iyi direk rahime ulaşıyor daha çok etkisi oluyor ondanda olabilir diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

canım benım doktorum agızdan aldıgım kapsulu vajınadan almamı ıstedı jel yada fıtıl vermedı

kizlar fsh in masallahi var sonuc geldi 34 napcam ben bu fshla?bi vitamin bi tane de cylo-preginova verildi canim cok sıkıldi ama elimden bisey gelmez.
Aranizda fsh ini dusuren ya da bu ilaclari kullanan oldu mu?
Nasil akişina birakcam ben bu durumu bilemiyorum

kizlar fsh in masallahi var sonuc geldi 34 napcam ben bu fshla?bi vitamin bi tane de cylo-preginova verildi canim cok sıkıldi ama elimden bisey gelmez.
Aranizda fsh ini dusuren ya da bu ilaclari kullanan oldu mu?
Nasil akişina birakcam ben bu durumu bilemiyorum

Kızlar yardım edin neolur.Ovulasyon testi kullanan varmı aranızda.Bugün almak istiyorumda işe yararmı acaba 2 cizgiyi görünce hemenmi denemek iyi olur yoksa 1 gün dahamı beklemek lazım

Canim,,ben kullaniyorum bu ay.. Sayet testi satin aldiysan ve kutunun icinde bulunan prospektüs duruyor ise detayli olarak test hakkinda bilgi bulacaksin adet döngüne gore kacinci gunu testi yapmaya baslayacaginda icindeki tabloda yazili mesela ben 10. Gun basliyorum yapmaya bugun yaptim negatifti hergun ayni saatte tekrarlaman gerekiyor cift cizgiyi yakaladigin gun yani LH pikine ulastiginda pozitifi gorunce 24 ila 36 saat icinde yani o gun icinde ve 36. Saate kadar demek bu iliskiye girmen gerekiyor bu saatler gebelik ihtimalinin en yuksek olan saatler... Asilamaya girdigin saatler gibi yani.. O gunden sonra bir daha o adet donemi icin test yapilmaz baska test yapmana gerek yok canim kullanim bu sekilde..

Ayrica testi yaptiktan bes dakika sonra oku ama okuduktan sonra at bekletip okudugunda negatif bir sonuc pozitife donusebiliyor yanilmaman icin 5 dakikadan fazla beklemis bir testi yorumlamayacaksin .

Kızlar yeni topic hayırlı olsun, buralar bebişlerle dolsun inşallah...

bu gün ikinci aşılamamı gayet mutlu huzurlu ve umutlu bir şekilde tamamladım.
Yanlız aklıma takılanbişey var. Aşılamadan sonra kananmam oldu sizce neden?
Ve her gün 5 tane ilaç yutuyorum benim gibi ilaç kullanan varmı?
Matofin
Omega3
Progestan
elevit
benexol...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

mrb arkadaşlar öncelikle yeni topiğimiz hayırlı olsun. bilmeyen arkadaslar için tekrar yazayım 2 düşük yaptım herşey arastırıldı ve pıhtılasma denildi sonrasında yumurta takıbı felan yapılmadan direk 1. aşılama yapıldı ve bır yumurta vardı ama malesef tutmadı yıne bılmeden ıkın cı asılama ıçın doktorun yolunu tuttum fakat kıst vardı allahtan varmıs kı belkı ıkıncıyı de olacaktım birincisi 1 yumurtayla sans daha dusuk oluyormus. ve ben tekrar doktor arastırdım buradan bır arkadasım bana doktor tavsıye ettı ve sımdı tekrar bana aldık bırıcı asılama yı hıç olmamıs sayarak en bastan yumurta takıbıne basladık.10 mayısta ılaçlarımı kullanmaya basladım ve 15 mayısta bıttı.ve ıkı gun aradan sonra doktor gel dedı yumurtalara bakmak ıçın perşembe doktora gıdıyorum yanı asılamayı sımdılık rafa kaldırdım şimdi demek ıstedıgım ben sızlerı takıp edıyorum ama asılama ıle degıl guncel bılgı ollsun dıye yazdım klomen ıle yumurta takıbı ayrıca sebebsiz infertilite
iyi geceler

Hayırlı olsun arkadaşım. inşallah pozitif sonuç alrsın. benim ilk aşılamamda kanama olmuştu. zor geçmişti. tahriş ettiler sanırım o yüzden oldu. ben hiç ilaç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…