Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benım doktorum agızdan aldıgım kapsulu vajınadan almamı ıstedı jel yada fıtıl vermedı

bende aynı şekilde içtiğim ilacı vajinadan kullandım bir süre iyice ileri itmek gerekiyo erimesi için ....sonra doktorum progestanın jel olanını verdi o daha iyi oldu.ayrıca fitil vermedi ben kullanma şekline fitil diyorum canım ...olmazsa doktoruna sölersin uzun süre kullancaksan jelini versin kapsülden daha iyi....

canım aşılaman hayırlı olsun.benimde aşılamadan sonra lekelenmem oldu 2-3 gün sürdü spekulum rahim girişini tahriş ettiği için olmuş doktorum işlemi yaparken söledi bende endişelenmedim.progestan kullandım sadece.hakkında hayılısı inşallah pozitif sonuç alırsın...

ay tatlım çok güzel bana tarifini mesaj atarmısın bayıldım görüntüsüne eminim tadıda süperdir
evet canım bende kullanıyorum bendede oluyoo oo normal
Kkızlar ben progesatan ılacını agızdan alıyodum fakat doktorum bana artık rahımden almamı soyledı szce neden?
tatlım fitil olarak daha çok etkisi var o yüzden
benimde 22 çıkmıştı tatlım bana hemen dhea başlattı halada kullanıyorum
hayırlı olsun tatlım inş. pozitif olur bende progestan elevit ve benexolu kullanıyorum bunun yanında cleksan ve dhea kullanıyorum

Kizlarr gunaydinnn
Bu çıtır tavuk ne guzel bizeymiş yahuu böyle kadayıf gibim dürüyor cnm çekti :)
Bugun kontrolum var dua edin ne olur bana hersey yolunda giderse bebisi transfer edecekler. Yada 1 ay daha bekliycem minigimii:)

canım u hormon morallede ilgili diye duymuştum yni kafaya çok takarsanda yükselebiliyormuş , çok takma ve kendi haline bırak birde hayıt tohumu çayı var o fsh degerini düşürüyormuş ben kullandım bilgine.

canım benım doktorum agızdan aldıgım kapsulu vajınadan almamı ıstedı jel yada fıtıl vermedı
canım merhaba
bende ilk 2 gün agzıdan sonrada fitil olarak aldım ama doktorum fitil olarak daha etkili oldugunu söyledi. ilk gün agızdan almamın sebebide yeni aşılama oldugu içinmiş.

hayırlısı olsun canım

olsun canım belkide bu yöntem işe yarar ve bir daha aşılamaya gerek kalmaz , doktorundan memnun olmanada çok sevindim.

demi çok iyi görünüyor ,
canım inşallah bugünkü kontrolün güzel geçer ve hiç beklemeden bebklerini alısın göbegine,
peki bu ay olmaz derlerse dondurulacakmı bu embiryolar

Bu arada citir tavugun tam is donusu bu saatte agzimi sulandirdi eline saglik canim

hep beraber gülelim canım benim..madem gelecekler yabancı değil sizde cuma akşamı bi şekilde yolunu bulup çalışmaya başlayın..bebiş olucağı içi her yol mubahtır

pelikancım aşılaman hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın bu sefer..bende bu ilaçlardan sadece matofin kullanıyorum sana ne kadar çok ilaç vermişler..

günaydın cnm sanada tarifi göndereyim msjla çok basit yaparsın hemen inşallah bugünkü kontrolünde herşey yolunda gider güzel haberlerle gel bize..

cnm msj kutun doluymuş sana tarifi atamıyorum boşaltman lazım..

selam arkadaşlar..
şimdi yazdılklarınızı okudum da ne çok ilç vermişler
valla ben hiç bişi kullanmıyorum doktorum bişi vermedi
benim de aklımda progestan vardı onu soracaktım alayım mı diye..
ama biraz ümitsizdim o yüzden amaaannn dedim döllenirse tutar herhalde.. iş döllenmesinde..
yani benim açımdan bu böyle
erkek infertilesi de var çünkü değerler çok iyi değil...

demi çok iyi görünüyor ,
canım inşallah bugünkü kontrolün güzel geçer ve hiç beklemeden bebklerini alısın göbegine,
peki bu ay olmaz derlerse dondurulacakmı bu embiryolar

İns.cnm yaa dr'a bomba gibiyim ver bebisimi diycemm:) Opu oncesi 1 ay dinlensen daha rahat edersin kasık ağrısı felan yasamasın demişti. Ama cok riskli degilse yinede istiyorum hazırladım kendimi. Hele bı hamile kalsam alırım raporumu yatarım evde yeterki olsa:) Evey bugun yapmazlarsa dondurucaklar bebiklerimi.

amin cnm amin bazıları vitamin zaten ilaçlarının ben doktorumu değiştirdim o bana aşılamaya başlamadan 2 vitamin 1 tanede coraspin verdi 100 mg diğer doktor vermemişti hiç ilaç yumurta takibine başlayında sadece 1 tane seker hapı vardı içtiğim.ben yarın kontrole gideceğim yumoşlar diğer aşılamanın etkilerini kaybettiyse eger aşılama için iğnelere başlayacagız bakalım hayırlısıyla...

pelikancım aşılaman hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın bu sefer..bende bu ilaçlardan sadece matofin kullanıyorum sana ne kadar çok ilaç vermişler..

Banada asilamada Elevit,Folbiol,Corasprin, bide progestan vermişlerdi.Ama şimdi günde 10 tane hap, 2 tane iğne , 6tane fitil kullaniyorumm ah ahh evlat icin Ehehehe:)))

kızlar hamilelikte karaciğer yemek iyimi kötümü bazı yerde iyi yazıyor bazı yerde kötü karar veremedim doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…