Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy iyiki varsınız siz yaaaa. Çok yaşayın hepiniz hamiş kalın emi :))))
Yorumlarınız için teşekkürlerrrrrr.
bana akıl verin. bundan sonraki 13 günü nasıl geçireyim. 30'unda sonuç alıcam.
artık zamanda geçmez. Hoplamamaya zıplamamaya çalışıyorum çok ağır şeyler kaldırmamaya çalışyorum. Eğildiğimde bile düşcek sanıyorum.
o kadar rahattımkiiii aslında, şimdi yine stres toplamaya başladım ben yaaaa.

inşallah aksilik olmaz kuzum ama beklemen daha iyi ise bekle o zaman. Çünkü birde tutmazsa keşke bekleseydim diyede düşüne bilirsin , tabi en dogru kararı doktorun verecektir.

Banada asilamada Elevit,Folbiol,Corasprin, bide progestan vermişlerdi.Ama şimdi günde 10 tane hap, 2 tane iğne , 6tane fitil kullaniyorumm ah ahh evlat icin Ehehehe:)))

bende ilk gittiğim günden beri yani 1 yıldır sürekli coraspin ve bemiks içiyorum günde 1 er tane.bazı dönemlerde günde iki kere dogum kontrol hapı verdi şimdi 1,5 aydır da DHEA kullanıyorum oda sabah akşam 1 er tane.
Zaten ilaç küpü olduk artık

cnm benimmm silmemişsin beni sen hala
ben kendimden ümidi kestim sen kesmedin benden ümidi

ama sen haklı çıktın gibi beni silmedin ve ben sanırım tüp bebek deneyeceğimm
bi yer %5 ihtimal verdi , başka yerde %20-30
son bi kez başka doktora daha gözükmek istiyorum
kızlar istanbul anadolu yakasında olursa daha iyi olur önerebileceğiniz merkez varmıııı araştırma içindeyim

cnm sen sanırım memorialde tedavi görüyosun
bana bilgi verebilirmisin hangisindesin memnunmusun ?
kafam çok karışık kızlarr

tatlım senin problemin neydi bize biraz bilgi versene

tüp bebek devlette düşünüyorsan üsküdar zeynep kamil araştırma hastanesi herkes iyi diyor bizde bu sabah gittik ama ilk defa daha yolun çok başındayız devlet olunca biraz uzatıyorlar ama çokta değil sizdeki sorun neydi aşılam filan oldunmu

tatlım yemene içmenede dikkat et saglıklı şeyler yemege calış mutlaka ve sabret inşallah sabrın sonu selamet olur bu sefer

canım merhaba
bende ilk 2 gün agzıdan sonrada fitil olarak aldım ama doktorum fitil olarak daha etkili oldugunu söyledi. ilk gün agızdan almamın sebebide yeni aşılama oldugu içinmiş.

gunaydın hanımlar vala cok sagolunya ıcımı rahatlatınız doktora 3 kere sordum yanlıs anlamayım dıye yapıyordum ama ıcıme sınmıyodu sayenızde ıcım rahatladı optum hepınızı

merhaba bende aranıza bugün katıldım kızlar tüp bebeke başlamışsınız rabbim inşallah anında verir bebğinizi bizde bugün ilk defa gittik doktora benim eşimin sperm sayısı az çıktı doktor dilersenis çok beklemeden başlaayın dedi tüp bebeğe bizde çok istediğimizden dolayı bugün gittik bakalım ama bu iğne olayları varmış karından yapılan bide ben kendim yapıcakmışım sende iğnelere başlamışsın sanırım nasıl bişey uzun bi süreçmi anlatırmısın özele mi gidiyorsunuz devletmi fiyatlar ne duurmda çok soru sordum sanırım ama yardıma bilgiye ihtiyacım var benim
tatlım senin problemin neydi bize biraz bilgi versene

canım oncelıkle hayırlı olsun asılaman senden tek ıstenılen sakın olman stresle sadece kendıne zarar verırsın demesı kolay bılıyorum ama elınden gelenı yap bence evet hoplama zıplama agır kaldırma hatta cok ayakta bıle kalma kendıne dıkkat et canım Allah yardımcın olsun

ayy balım benimm inş.. herşey güzel olurrr dualarım seninle kuzummmmmm
cnm msj kutun doluymuş sana tarifi atamıyorum boşaltman lazım..

ayyyyyyyyyyyyyy tamam hemen boşalttıyorum balımmmm

kızlar bugünde gayet iyiyimm dün kasık ağrım vardıya eve gidince ayaklarımın altına yastık koyup 90 derecelik açıyla yattım kasık ağrım geçtiii şimdi ara ara iş yerindeyim ya oluyoo bide gögüslerim acımıyo ama gögüs ucum felaket acıyo ve tatlı tatlı kaşınıyo ayyyyyyyyy başkada bir şeyim yokk beklemek güzel ama daha 3 gün oldu zaman geçmiyoo

mrb arkadaslar bende ilk asilamami yaptiracagim sali gunu menopur igneye basladim gunde bir kez bu igne hakkinda bilgisi olan var mi sizce iymidir yumurtayi gelistirirmi ben 6 ay klomen tedavisi gordum kimi zaman buyudu yumurtam kimi zaman buyumedi korkuyorum simdide buyumez diye bende pko var acaba bu igneden kullanip hamile kalan arkadaslar varmi ?

nimesay canım,,bende geçen ay aşılamaya fsh değerim 17 ile girdim senin kadar yüksek olmasada değerimden anladığın üzere 10 'un epey üzerinde ve yüksekti..doktorum istemeden ben tedaviye başlarken adetin 3.günü kendim yaptırıp götürdüm çünkü hep dengesizdi öncekilerde bir ay düşük bir ay yüksek o yüzden kendim merak ettim yaptırdım önüne koyduğumda önemsemedi bile bunu biliyoruz zaten fsh 'ın iyi olmadığı için müdahale etmeye karar verdik aşılama ile başladık yapacak bişey yok bu duruma ilaçlar fsh 'ı geçici olarak düşürür gibi gösterir fakat esas olan ilaçsız ken çıkan değerdir ilaçla var olan yumurta rezervi azalmasını tedavi edip düşüremeyiz dedi ve aşılamaya aldı zaten o yüzden fsh'ına takılma sonuçta tedavi oluyorsun olacaksın ister yüksek olsun ister düşük ayrıca fsh dalgalanan bir hormon her labaratuvar değerlendirmeside farklı çıkabiliyor her ay istikrarsız sadece ortalama bir değer olarak baz alıyorlar 3,5 kez yaptırdığında son 6 ay içindekileri... stres dahi etkileyebiliyor çünkü beyinden salgılanan bir hormon ama adetin 3.günü yaptırdıkların on küsürleri bulup geçtiğinde zaten yumurta rezervinin süper olmadığını gösteriyor ama bu hiç yumurta üretmediğini üretmeyeceğini kesin olarak belirleyen bir sonuç değil...biliyorsun ki tek yumurta tek sperm yeterki döllensin ve yeter ki döllense de tutsun lütfen endişelenme arkadaşım.

pelikancım 2.aşılaman hayırlı olsun bu kez beklentini versin sana inşallah canım,,benimde 2.aşılamaya az kaldı ..
kullandığın ilaçları saymışsın dikkatimi çekti,, 1)omega 2 ') benexol 3) elevit (folik asit gibi mineral desteği hamilelerde kullanıyor)zaten her üçü de vitamin desteğidir... ilaçtan sayma... ben doktorum vermediği halde her sabah ve akşam omega 3 içiyorum mesela,, benexol da bir destek vitamin bu dönemde doktoru veren arkadaşımız da çok b vitamini bemiks gibi...4) progestan prosüdür gereği aşılama sonrası düşüğe karşı çoğu doktor veriyor zaten biliyorsun..
matofin hakkında çok bilgim yok ama diyabete bağlı bir destek olduğunu hatırlıyorum insülün direnci ile ilgili bir tablet belki senin bununla ilgili bir durumun vardır.
Vitaminler gayet iyi aksatma arkadaşım hepsi destek madem doktorun uygun görmüş senin için.... bol şans diliyorum

bugünlük ağrılarının hafiflemesine sevindim aşılamanın ilk gününden adet olupta bitene kadar 17-18 gün ağrıdan sürünen biri olarak o ağrı ve sancıların ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdenim.Umarım sona kadar böyle hafif hafif seyreder ağrıların ama arada da olursa endişelenme yeterki anormal bir durum olmasın..3 gün bitti daha ayy ne ağır geliyordur şimdi sana zaman başka zaman en güzel mutluluk anları su gibi geçer bu dönemlerde sonuç alacağız ya bekle bekle kafayıda takınca zaman geçmiyor gibi gelir,,senin satırları okuyunca birkaç hafta sonra 2.kez aynı süreçlere yeniden başlayacağımı hissettim daha yeni kurtulmuştum tam rahatlayıp normale dönmüşken sil baştan yapacağım ben de Allah sabır versin canım hepimize

zaman zaman bendede oluyor merak etme.
Kkızlar ben progesatan ılacını agızdan alıyodum fakat doktorum bana artık rahımden almamı soyledı szce neden?

ben doktoruma sorduğumda bana hazneden alman daha mantıklı demişti o yüzden 2. ve 3.aşılamada hep hazneden aldım şimdide öyle devam ediyorum.

Son düzenleme:
hep beraber gülelim canım benim..madem gelecekler yabancı değil sizde cuma akşamı bi şekilde yolunu bulup çalışmaya başlayın..bebiş olucağı içi her yol mubahtır

Superim,,bu sabah duruşmamdan koşarak ofise gelip 2.ovulasyon testimi yaptım dünkünden bir saat geç kaldım duruşma uzadığı için sonuç negatif 11.günüm bugün anlayacağın yarın sabahta henüz negatif durumda isem zaten sıkıntı yok cumartesi gecesine misafir gitmiş oluyor e artık rahat rahat görev başına geçerim:))))) bu arada bu akşam menümde ne var söyliyim sana fırında çıtır tavuğunnn yanına da bol domates biberli bulgurr pilavı kopya çektim senden sağolasın arkadaşımm böyle önceden aklında olunca iş dönüşü akşam buzdolabını açıp karşısında put gibi durmuyosun iyi oluyor arada fikirlerini sunmaya devam et öğlenden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…