Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Masalcimmmm canim suan eve dogru yol almissindir sanirim..veeee umuyorum ki hersey yolunda gitmistir
Yumoslar patir patir catlasinlarda sagligiyla bi bebis gelsin sana ve esine
Haberlerini bekliyorum canimm iyi dinlenmeler

slm kizlar sizler nasilsiniz ?
İyice kalabaliklasti topik takip etmek zor oluyor
İyi haberleriniz gelsin insallah

kızlar çok üzüldüm hayırlısı demekten başka ypabilecek bişey yok herşey rabbimin elinde :26::26:

benimde yarın tarnsferim olcak inş hayırlı olur bu kez mutlu sona tüm bekleyenlerle ulaşırım hepinizi öpüyorum

kızlar malesef herzamanki gibi yine negatif bana artık tüp yolları göründü.ben yeni geldim inş .pozitif sonuçlar vardır

ecrincim . hayırlısı olsun arkadaşım.. üzülme demek ki vakti zamanı daha gelmemiş. umarım ilk tüp tedavinde sağlıkla bebeğine kavuşursun canım..

arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için

geçmiş olsun canım ... sakın umudunu kaybetme arkadaşım .. bir gün hayırlısıyla bizlerde positive sonuçlar alıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

ranacım hayırlı olsun transferin hayatım... umarım bu sürecin sonunda meleğinin seninle olduğuna dair haberlerini alırız canım... Allah yardımcın olsun, şansın bol olsun arkadaşım..

Seyhancım , geçmiş olsun arkadaşım .. bence muayenen kötü geçmemiş arkadaşım. belki ameliyet kelimesini duymak endişelenmiştir ama hiç değilse yumurtalıklarının durumu çok iyi... histeroskopi yaptırıp kısa dinlenme dönemi sonrası doğal yollarla gebe olanların sayısı çok fazla arkadaşım içini ferah tut. sonuç olarak senin vücudun doğuma alışık olduğundan şansın bizlerden fazla canım. arkadaşların dediği gibi tüpe gerek kalmadan doğal yollarla hamile kalma şansın çok fazla olacak.. üzülüp daha çok kendini stresse sokma..bak her şey güzel olacak inşallah..

Canımcım inşallah bugün duymak istediğin sonucu alıp bizlerle paylaşırsın ... Dualarım seninle...

geçmiş olsun canım ... sakın umudunu kaybetme arkadaşım .. bir gün hayırlısıyla bizlerde positive sonuçlar alıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

yorumlarıyla destek olan herkese çok teşekkürler rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine her isteyene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

yorumlarıyla destek olan herkese çok teşekkürler rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine her isteyene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

amin arkadaşım.... senin de kandilin mübarek olsun dualarımız kabut olsun ..

kızlar çok üzüldüm ( bu gün negatlfler günü olmuş . bir an önce toparlanıp yeni tedaviyle yakalarsınız inşallah.

merve dimple ecrin inanaın hepiniz adına çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanıp yeniden başlarsınız tedaviye...

rabbim bumübarek günde bebek bekleyen hamilelerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,sonuç bekleyen arkadaşlarımıza güzel sonuçlar ve tedavisi devam eden aşılma olsun tüp olsun tüm arkadaşlarımada kolaylıklar ve sonunda güzel sonuçlar nasip etsin inş. (amiiiiiiiiiiiiin)dualarda buluşmak dileğiyle.

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar... umarım bugün günümüz aydın geçer ..hepimizin kandili mübarek , dualarımız kabul olsun inşallah...

slm kizlar sizler nasilsiniz ?
İyice kalabaliklasti topik takip etmek zor oluyor
İyi haberleriniz gelsin insallah
Iyiyiz tatlim. Sende iyisindir umarim

Günaydın bayanlar... umarım bugün günümüz aydın geçer ..hepimizin kandili mübarek , dualarımız kabul olsun inşallah...

Kizlar gunaydin duualariniz kabul kandiliniz mubarek olsun

Iyiyim tatlim su anda dogum kontrol hapi kullaniyorum bitince ignelere baslayacagim bakalim 2.tup denemem nasil olacak

hayırlısı olsun canım benim .. umarım bu seferki son tedavin olup meleğine kavulşursun hayatım...moralini yüksek tut, kendini şımart şımartabildiğince bu dönemde... seni üzen olaylardan ve kişilerden uzak dur canım .. moral bizim en büyük motivasyonumuz... eskiyi daha önceki tedavi süreciyle kıyaslamalara girme sakın tatlım... sen hep önüne bakıp umutlu ol .. Allah bu yolda yürüyenler bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın...

Aamin ccanim hakslinki hersyin basi moral insanlar moralle kanseri bile yeniyorlar .umarim hepimiz en kisa zamanda istediklerimize kavusuruz

Aamin ccanim hakslinki hersyin basi moral insanlar moralle kanseri bile yeniyorlar .umarim hepimiz en kisa zamanda istediklerimize kavusuruz

amin canım inşallah.... bugün haftasonu olduğundan çok tenha buralar... medids'in sonuç günü olduğundan ofisi havalandırmamış. :))) umarım güzel haberlerle geri döner bize...

inşallahhh dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…