Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aamin ccanim hakslinki hersyin basi moral insanlar moralle kanseri bile yeniyorlar .umarim hepimiz en kisa zamanda istediklerimize kavusuruz

md cnm bide şu var amh sonucu ile ultrason çok farklı sonuçlar veriyo benim için
dün 3-4 tane yumurtam vardı benim
birde memorialde şehir dışından ve yurtdışından gelenler daha çoktu

HİSTEROSKOPİ NEDİR, NE İŞE YARIYOR?

Histeroskopi, rahim içinin gözle görülerek incelenmesini sağlayan bir tür operasyondur. Anestezi eşliğinde veya lokal anestezi ile muayenehane şartlarında yapılabilmektedir. Fakat büyük bir polip veya miyom varlığında ameliyathane şartları gerekebilir. Rahim içine sıvı verilerek veya ultrason ya da rahim filmi ile rahim içinde bir problem tespit edildiğinde ya da şüphede kalındığında, mutlaka tüp bebek tedavisi öncesi histeroskopi ile rahim içi görülmelidir.

ilaçlama, böcek ilaçlama, Kene ilaçlama, Kene ilaçlama, Seo Uzmanı ilkaçlama AVANTAJLARI NELER?
Özellikle rahim içi yapışıklıkların, poliplerin veya rahim içi kaynaklı miyomların teşhis ve de aynı anda tedavisinde yani çıkarılmasında tek yöntem histeroskopidir. Histeroskopide, ucunda optik bir cihaz olan ince bir alet ile rahim ağzından geçilerek rahim içi görüntülenmektedir. Bu sırada tespit edilen problemli yapılar ortadan kaldırılabilmektedir. Genellikle işlemden 2-4 saat sonra hasta klinikten ayrılıp evine dönebilmektedir. Bu işlem için de en uygun zaman adet bittikten sonraki bir haftalık dönemdir. Tanısal histeroskopi ortalama 30 dakika içinde gerçekleştirilmektedir; ancak bir sorun varlığında girişimsel bir işlem yapılacaksa bu süre uzayabilir.

günaydın amin canım hepimizin ka
ndili mubarek olsun bu hayırlı günde rabbim hepimizin duasını kabul eyler ins...

amin canım inşallah.... bugün haftasonu olduğundan çok tenha buralar... medids'in sonuç günü olduğundan ofisi havalandırmamış. :))) umarım güzel haberlerle geri döner bize...
amin canım umarım güzel haber getirirler.
md cnm bide şu var amh sonucu ile ultrason çok farklı sonuçlar veriyo benim için
dün 3-4 tane yumurtam vardı benim
birde memorialde şehir dışından ve yurtdışından gelenler daha çoktu

anladım canım nasıl yani oraya gitmi diyorsun, bende çok duydum adını. Açıkcası bu sefer buarada olmazsa oraya gitmeyi planlıyorum

masalcım dediğin gibi sen git bir aşılama yaptır gel hayırlısıyla iyi geçer inşallah canım dualarım seninle yarın görüşürüz artık seninle bol bol yat dinlen dikkat et kendine..

SUPERİM..canım oldum geldim 2.aşılamayı da:)) hastane odasında beklerken tam çok sıkıldım diyordum ki mda telefonuma bir gülücük atmış hemen atladım tabi..aşılamaya alınana kadar yazıştık kızcağız kurtulamadı benden,,şarjım bitene kadar yazdım durdum hatta resimlerimi çekip yolladım yatakta yerimde duramıyorum diye..çok şükür hayırlısı ile bu aşılama denilen serüvenlerimi bitirdim 2.side tamamlanmış oldu çok ta rahat geçti güle oynaya girdim doktorum da benim zırzop halimden pozitif elektrik alınca çenesi açıldı muabbet gırgır yaparken ne zaman oldu bitti anlamadım bile gece uyumuşum ama hastanede eşimde dinleneyim diye dokunmamış hemşire gelince uyandım saat 01.00 di. eve geldiğimizde 01.30 du.yattım gayet iyiyim stres te yok düşünce de yok oldu bitti işte.hayırlısı artık..bir etap daha geri de kaldı.darısı başına canım...inşallah seninkide sorunsuz ve hayırlısı ile yapılır.

Masalcım hiç stressiz problemsiz bir aşılama diliyorum sana, yarın girmeye çalışıcam nete yaşadıklarını hissettiklerini yaz geniş geniş :)) merak ederim ben :)))

MEDİDS....canım sağolasın sorunsuz geçti bitti benim ki de bırak şimdi benim aşılamanın nasıl geçtiğini testinin sonucunu bekliyorum merakla.....pozitifle gel be ne olur...bekliyorum bak bugün...

CİNDY...aşılaman hayırlı olsun senin de...15 gün geçer zaman durmuyor hızla akıyor hiç gün sayma şimdiden son birkaç gün sayarız birlikte sayınca geçmiyor gibi gelir zaman...sonu güzel olsun canım.

kızlar malesef herzamanki gibi yine negatif bana artık tüp yolları göründü.ben yeni geldim inş .pozitif sonuçlar vardır

ECRİNCİM.....tüp bebek tedavinin hayırlısı ile başlayıp beklenilen gibi geçmesini sonunda da yüzünün gülüp muradına ermeni diliyorum arkadaşım hakkında herşeyin en hayırlısı olsun..yola devam

Son düzenleme:
amin canım umarım güzel haber getirirler.

anladım canım nasıl yani oraya gitmi diyorsun, bende çok duydum adını. Açıkcası bu sefer buarada olmazsa oraya gitmeyi planlıyorum

cnm 2 kere gittim ben oraya hep şehir dışı yurtdışı vardı
hatta bi aile karsadan gelmişti 8 yaşında oğlu vardı yanında , konuşmak için yanına gidecektim eşim bırakmadı
yurtdışından gelenlerde çokkkk hep konuşuyolar ev kiralaşamışlar felan
bilmiyorum senin kararın tabi cnm ama eğer istanbul olacaksa bence burası olsunnn

masalcım aşılaman hayırlı olsun cnmmm benimmm inşallah yumurtayla spermin aşkı birleşmiştir

canımmmmm:) teşekkür ederim umarım benim yumurta nın inatçı damarı tutup ta bitmeyen kaprislerini yapıp kafasını çevirip yok olup gitmez yine ..bir türlü aralarını yapamadık valla.ikisi de birbirinden inatçı.bak yukarıda sana birşeyler yazdım oku tamam mı canım..

Son düzenleme:
herkesin miraç kandili mübarek olsun.Dualarımız kabul olsun inşallah. Ben bugün tekrar test yaptırdım salak gibi :)) çünkü dün ege ünv.deydim dr.la görüştüm. sonucum 25 çıkmıştı. dr hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi. İlaçlarını kullanmaya devam et dedi ve ovitrelle(çatlatma iğnesi) verdi.Şaşırmayın ege de transferden ve aşılamadan sonra ve sonuç pozitif çıkarsa 1 er tane ovitrelle yapıyoar bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak içinmiş.Tabi ben hemen yaptırdım.Salı günü tekrar kan testi yapalım dedi.Tabi ben dün iğne olduğumu unutarak sabah gidip kan verdim.sonuç 150 çıktı.ovitrelle hcg sonucunu etkiliyor.ama ne kadar etkiliyor acaba??? kafam karıştı iyice:))) bu kadar yükseltir mi ki? yoksa değerim artıyor mu? offf.salıya kadar çatlayacağım meraktan.Hamileysem eğer doğunca bir güzel dövecem sıpayı:)) insan bu kadar uğraştırır mı anneyi? aaaaa

masalcım cnm sağolasınn değer verip ilgilendiğin için
sana hayranımmmm bunuda billlll

cnm benim işlemi ultrasonda rahimde sol tarafta bi boşlık görüyo , ayrıca muayenedede çok uğraştı bakmak için bi kopukluk var sanki dedi
hsg de zaten hani v gibi olması gereken rahim benim sağ tarafta bi içe doğru bi boşluk görüyo bunu bizde görüyoruz tabi
olması gereken v dir diyo bunu ilk kez duydum için böyle tepkilendşm bugüne kadar kaç kişi baktı hiç birşey denmedi :44:

senin durumunda sebep aramak lazım diyo vücud hamileliği tanıyo sperm var yumurta var neden olmasın diyo 8 senelik spralim var belki sorun yaratmış olabailşr dedi
ayrıca toplantıda dr arkadaşlarlada konuşacağım dedi , bu ameliyattan sonrada sana 2-3 ay zaman tanıyacağız belkidekendiliğinden kalırsın dedi

evet cnm aslnda günde aldık orda ama ben sonra tamam 2. çocuk istemiyorum diye başladımmm sızlanmaya eşimde akşam konuştu benimle
kafamı toparlamam lazım önce içime doğan bu işlemi geçirdikten sonra 2-3 ay geçecek ve ben sil baştan bunları tekrar yaşayacağım
bi kaç gün geçsin benim kafam toparlansın cnm

anladım canım bende çok istiyorum ama kalma işi biraz sıkıntılı,arkadaşım var ama böyle bir durumda onda kalmak istemiyorum neticede bekar olsa çekinmem ama evli üstlik rahat edemem otel yada ev kiralasam en az tüp kadar para vermem gerekirki zaten ben yüksek doz kullanıyorum neredeyse iki tüp parası harcıyorum birde ev dersen benim tüp bebek 15 milyarı geçer ne yapacagım bilmiyorum.

ben geldim :)))

gittim kan verdim sonucu aldım 2 çıktı :) yine becermedik :)) annemlere geldim üzüldüğümü de çaktırmıyorum işte öyle :)))

masalcım geçmişi okumadım umarım iyi geçmiştir aşılaman okurum şimdi :))

[QUOTE=masall35

mda... ordamısın şu listelere müsait olduğunda bir el atsan da revize çalışması yapsan hayatım sonuç alanlar var ..gülistan hamile değil beni de umudu devir listesinden çıkartsan be güzelim zaten negatifi alırsam yine ...o listeye dönüşüm yok direk tüp bebek adayı olacağım için

benim doktorumda ege den oda bana aşılamadan sonra vermişti ve bebek varsa hormonları destekler demişti. Demekki mantık aynı işliyor.Ama bu kadar yükseltirmi bilemiyorum canım iyide 2 gün sonra igneninde etkisi düşmeye başlayacak gene sonuçtan emin olamayacaksınki degerindeki düşme ignein etkisini yitirmesindende kaynaklı olabilir offf ya bende olursa bebegim dediğin gibi dizime yatırıp bir güzel pataklacagaım.

cnm benim çok haklsısnnnnn valla ayrıca burası malesefff pahalı birazzz
benim bu işlem için 3000 tl dedilerrr mesela
semra hn ile mustafa bey yapacak ameliyatı
orda semra hn ismi bile hastaneyi sarsıyo

olsun be güzelim ne yapalım bir dahaki sefer olur.

hayırlısı olsun cnm inşallah az kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…