Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet biliyorum senin dr ununda ordan olduğunu. Sende de vermişlerdi hatırlıyorum. egedeki dr salı günü test istedi.İğnenin etkisi devam edecek olsa istemezdi herhalde diyorum.İnşallah iğnenim çok yüksek etkisi yoktur ve değerim yükseliyordur.Çok nazlı bizimkiler gerçekten. Bazen doğmadan kızdırıyorlar bizi:))

amannnnnn yaaaaa mahsus öğlen girdim sonucuna yaklaşmış ol diye bekliyodum okursun şimdi zaten toplu yazım var ...biz zaten kendi kendimize beceremediğimiz için bu işi bunlarla uğraşıyoruz ya..napalımm beklemeye devam edeceğiz bakalım kim inat onlar mı biz mi bulana kadar bebeği inada devam canım benim üzüldüğünü belli etmeyeceğim diye baskı kurma üzerinde konuş ki açıl haberleri varsa...içinde biriktirme sıkıntını bizde buradayız zaten..nasılsa üzerinde ki hava bir güne kalmaz kalkacak bilinçaltı kalan marazları ayrı konu tabi ...atma içine duydun mu beni..rahatlaman için istediğini yap yada istemediklerini yapma bugün.. bak kandil hem sen yine dualarını et içini ferah ve yarınlar için umutlu tut sevdiklerin yanında olsun bebeğinde gelecek zaten yakınlaşıyoruz her adımda negatifte alsak bunu düşün..hayırlısı

Üzüldüm medids. Üzülme desemde boş, insan çok üzülüyor biliyorum. Allah sabır versin. Demekki zamanı değilmiş.İnşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine.

sağol canım benim çıkıp bi dolaşayım iyi gelir belki bakalım öpüyorum hepinizi :)

Üzüldüm medids. Üzülme desemde boş, insan çok üzülüyor biliyorum. Allah sabır versin. Demekki zamanı değilmiş.İnşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine.

inşallah canım hepimiz kavuşuruz bir an önce çok sağol :))

Masalcımmmm canım hadi hayırlısı...desene 15 gün seninle bizde sayacağız burada...tüm gelişmeleri haberdar et emi :)))
Rabbim bu özel günde tüm dualarını ve dualarımızı kabul eder...

hayırlısı güzelim inşallah,,çok sağol 29 haziranmış test günüm..sayarız canım günleri sağlıkla..yazarım canım mümkün olduğu kadar atlamadan ara vermeden giriyorum sık sık ...iş ve program yoğunluğu olmadıkça yazarım sen de kaybolma tamam mı öptümm

Iyiyim tatlim su anda dogum kontrol hapi kullaniyorum bitince ignelere baslayacagim bakalim 2.tup denemem nasil olacak
mdacım inşallah bu defa herşey çok ama çok güzel olur.
hestia umarım hamilesindir canım.Allah hakkında ne hayırlısıysa onu versin...
medids çok üzüldüm inan.çok geçmiş olsun inşalah bi sonrakinde kavuşursun bebeğine...

masalcım canım inşallah 29 haziranda hamileyim diye yazmak nasip olur sana.tüm kalbimle dua edeceğim senin için...

canım geç olsun güç olmasın ayrıca 15 mm olan bir yumurta zaten büyür 3 gün sonra 20 mm olacağından ben adım gibi eminim :) büyüyecek yumurtayı gözünden anlarım ben :) her zaman zaten 10 hatta 12 mm üzeri yumurtalar umut vaadeder. sen sakın stres yaapma vallahi billahi etkileniyolar :)

kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur

geçmiş olsun canım geçen ay pozitifler ayıydı bu ay da negatifler sanırım ben de pazartesi 2. aşılamaya başlıyorum..

kızlar malesef herzamanki gibi yine negatif bana artık tüp yolları göründü.ben yeni geldim inş .pozitif sonuçlar vardır

ecrincim sana da geçmiş olsun kaçıncı aşılamandı canım kesin tüpe mi geçiyosun?

canım doktorunu dinle histeroskopini ol çok basit bir işlemmiş.sonra gebe kalırsın da mazallah taşıyamaz rahmin belki perde falan vardır yada çöküklük onu düzeltirler.

arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için

çok üzüldüm arkadaşım umudunu yitirme yola devam..

canım benim hormonların hepsi normal prolaktin de normal ben de kıllı değilimdir ama tiroidim var ondan mı oldu bilmem başta tüy gibiydiler ama aldıkça çoğaldılar tabiki. söylediğin ilacı anca doğum yapıp yavruyu sütten kesince içebilirim. burda bir arkadaşımla da konuştuk lazer epilasyona da gidicez göğüslerimizi de küçülttürücez DDD

hep hüsran hiç pozitif sonuç alamadık çok üzücü ama yılmak yok hemen ara vermeden yola devam canım

canım çok sağol bugün bende yine umutlanmaya başladım çünkü akıntım çok arttı galiba yumurtalar büyürken çatlama boyutuna gelince akıntı artıyomuş yada ben kendimi kandırıyorum ama bu sefer büyüdü galiba yarın son iğnemi vurcam bakalım pazartesi ne dicek doktor ben en çok 1 tane yumurta olmasına üzüldüm napalım kaliteli olsunda 1 tane olsun

kızlar sperm yıkama olmadan aşılama olurmu???

olmuyo diye biliyorum cnmcm
cunku labaratuvarda veriyosun spermi orda igneye direk cekemezler 1 saat bekeltip sonra yikamaya alip sonrada igneye cekiyolar
asamalar bunlar die biliyorum cnmm

bu arada benim asilama tisssss cikti sanirsam 10. gun 3.8 cikti beta hcg m pek sevindim ertesi gun 2.5 tisladim tabiii ayni gunde londraya geldik baktiramadim bi daha ama kahveler basladi yavas yavas ara ara
bayada umitlenmistim

neyse bakalim hayilrisiiiiiiii diyoruzzzz

iyi kandillerrr cnmcmmmmmm
tum dualarin kabul olsun insallahhhhhhhh
optummm

seninde kandilin mübarek olsun tüm duaların kabul olsun inşallah bebeğimm.
aşıılama olalı kaç gün oldu senin.kahve akıntı gebelerde de geliyor ama hcg kafamı karıştırdı.
peki iki testide aynı yerdemi yaptırdın.inşallah yerleşme olsun o lekeler canımmm
ama değilsede üzülme bu ay normal dene yakında herşey güzel olacak...
bana gelince bu ay bende aşılama istiyorum cnm serophene diye bi ilaç kullanıyorum.
fakat benm doktorum devlette ve aşılamayıda ücretsiz orada yapacak.
ama devlette sperm yıkama olayı yok bi arkadaş yıkamadan yaparlar dedi o yüzden soruyorum
daha doktorumla konuşmadım pazartesi belli olucakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…