Tatlım bişey daha sorucam,tüp bebek tedavin ilaçlar dahil ne kadar tuttu.
Evet tüpte de oluyomuş malesef.Zaten değerin normale dönmesi imkansız artık.İnşallah kendiliğinden düşer.
Ben raporlu yaptırdım daha eczaneyle hesaplaşmadık çünkü ilaç raporu geç çıkıyo.Ama benim karşılayacağım kısımları verdim eczaneye bir sürpriz çıkmazsa.Yaklaşık olarak raporlu 750 tl civarı tuttu. Raporsuz olsaydı 2000 tlye yakın tutacaktı.
canım bende birşey soracağım sana.raporlu dediğin devlette mi yaptırdın?
canım gelmiş geçmiş olsun, umarım bir daha böyle üzüntüler yaşamazsın ,arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
vallahi dedim bir el atayım can sıkıntısı ile girişiverdim.listeyi revize etmişsin ellerine sağlık hayatım,,toparlanmışız ne zamandır yayılmıştık böyle çok daha iyi olmuş keşke şu bir haftada sonuçlar arasında hamileler olsaydı ne gıcık bir hafta oldu bu...umarım bundan sonra ki tedaviler sonuç versin hamile çıksın aramızda bol bol..sınav sonuç listesinde gibiyiz resmen bak yine sinirlerim bozuldu gülüyorum ay Allah'ım geldiler şuan bana
merhaba kızlar,
masalcım aşılama hayırlı olsun tekrar .sonuç ne zaman belli oluyor.inşallah tutmuştur bu sefer.mda sen neler yapıyorsun canım ?arada girip birkaç sayfa okuyup çıkıyorum ama çok ilerlemiş sayfalar.sonuç bekleyen herkese ve yeni aşılama yapacak herkese bol bol bol şanslar.umarım haziran ayında bebiş patlaması yaşarız.
evet ege üniversitesinde yaptırdım.Yani devletteki 2 tüp hakkımdan birincisini kullandım.[/QUOT
ok canım.
arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
merhaba kızlar,
masalcım aşılama hayırlı olsun tekrar .sonuç ne zaman belli oluyor.inşallah tutmuştur bu sefer.mda sen neler yapıyorsun canım ?arada girip birkaç sayfa okuyup çıkıyorum ama çok ilerlemiş sayfalar.sonuç bekleyen herkese ve yeni aşılama yapacak herkese bol bol bol şanslar.umarım haziran ayında bebiş patlaması yaşarız.
evet canım ben kafamı dağıtmakla meşgulum .bu aralar mümkün olduğunca bebek konusunu kafamdan atıp dinlenip tüpe öyle başlamak istiyorum.ama buradanda kopamıyorum bir türlüsenin tüp için tarih belli oldu mu?
Julye'cim hoşgeldin, arada iyi arada kötü tedaviler sonuçlar bir şekilde gidiyor işte :))
MRB KIZLAR
6 haziranda aşılama oldum 2 gunum kaldı sonuç almama hayırlısını dılıyorum
sadece progestan kullandım ve ananas yemeye calıştım hakkımızda hayırlısı inş.
daha önce bellı olurmu gebelık su an 13. gundeyım
MRB KIZLAR
MRB KIZLAR
kızlar merhaba.
dün aşılamam yapıldı. bugün ikinci günüm ve beklemedeyim. eşim işe gitmemi istemedi, bugünlerde dinlen dedi. ama doktorum sadece dikkat et dedi, yat filan demedi. aranızda aşılama olanlar varsa yardımcı olabilir misiniz ? ne yapıp ne yapmamam gerekiyor. ?bu sabah crinon jele başladım bu arada.
12 sinde adetmı gelıo??şuana kadar iyise iyi gider canım benim 12. sinde pat geliyordu
12.sinde test yaptırman gerekmiyor mu
ayy bu ne güzel süpriz oldu böyle , çok teşekkür ederiz. Perimizin ablası, minik kız ne alemde üzüyormu sizi.
MRB KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?