Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi bakalım geri sayım başladı.bu sefer olacak eminim .
ya bende aslında hemen bu ay tüpe başlıyım diyorum.sonra fikrim değişiyor.yaz geçsin öyle diyorum.gel-gitler yaşayıp duruyorum.birde korkuyorum galiba tüpden o yüzden mi bilmiyorum.bu ay adetimi oluyım doktoruma gidip muayene olmayı ve konuşmayı düşünüyorum.yani neler yapmam lazım tüpten önce tahlil falan bişiler var mı?rahim filmi falan deniyor.tekrar çektirmem lazım mı?birde benim tek kanalım var.sanki dış gebelik olmasın diye onu alabiliriz gibi bişiler anladım ben aşılama için muayeneye gittiğimde.uff bunları düşündükçe çok huzursuz oluyorum.

tum bunları yaptım uyguladım ve tüm belırtılerı yaşadım batmalar bel agrıları şişlik gögüs hassasıyeti aşrı uyku falan
sadece sabırla beklıyorum tek yapabıldıgım bu ama bellı olur dıyenlerde var

hoşgeldin orlic bugün test yaptırsan sonucun belli olur ama kan testi yaptırman lazım..idrar testi için erken daha..inşallah hamilesindir..

evet şuanda hamile olup olmadığın kan testinde baktıracağın betahcg ile belli olur.

yaptırsammı aksam ?? özel testle yoksa dr ppersembe gel dedı persembemı gıdeyım? bilemedım

hoşgeldin orlic bugün test yaptırsan sonucun belli olur ama kan testi yaptırman lazım..idrar testi için erken daha..inşallah hamilesindir..

evet şuanda hamile olup olmadığın kan testinde baktıracağın betahcg ile belli olur.

yaptırsammı aksam ?? özel testle yoksa dr ppersembe gel dedı persembemı gıdeyım? bilemedım

teşekkür ederim masall35, sanırım sende gün sayıyorsun dimi ? ne zaman aşılamını oldun, kaç günü kaldı ? allhım hepimizin hakkında hayırlısını versin, bebişlerimizi bize versin =) bu arada doktorum bugün(dün için) dinlen yarından itibaren eşinle gün aşırı ilişkiye gir dedir. bu konu hakkındada internette bir çokyazı okudum. ancak bir sonuca varamadım. :S

belli olur diyenler infertilite ve kadın doğum uzmanı değilse sen tüm doktorların dediğine kulak ver hamileliğin iilk belirtisi adet gecikmesi diğerleri arkasından gelir...adetin 1-2 gün geciktiğinde dahi baş dönmeleri miğde bulantıları yüzyıldır filmlerde oluyor sadece.keşke kan testi için gün beklerken anlayabilseydik ama doğada herşeyin oluşumu ve bunun farkedilmesi için bir süreç var..Yaradan herşeyi öyle anlamlı ve özel benzersiz akılalmaz bir kurgu ile bezemiş ki sabretmekle en doğrusunu yapıyorsun

Son düzenleme:

çoook teşekkür ederimmm :) her daimde dualarımda sizlerle,inanıyorum her biriniz çoook güzel,dört dörtlük anneler olacaksınız..çünkü eminim her birinizde çok güçlü hanımlarsınız :)

çok üzgünüm .......benimde dış gebelik sonucu tüpüm alındı ama ondan sonra iki kere dış gebelik tehlikesi geçirdim ALLAHIN izniyle kendiliyinden düştü korkma ben ihmal edip doktora gitmemiştim zamanında farkedilseydi ilaçla kurtara bilirdim ama kader inşallah kendiliyinden düşer

Benimde tek tesellim erken fark edilmesi. Sanırım ilaçla hallolur. Demek tekrarlama riski var.Off hamile kalamıyodum. Şimdide normal bir hamilelik geçiremeyecekmiyim???????

kan testinde hamile olup olmadığını öğrenebilirsin ama bence doktorun ne dediyse öyle yapsan daha iyi olur..
2 gün daha bekle bence. çünkü erken yaptırınca da ayrı bir stres oluyor değer yükselecek mi diye..tabi karar senin
umarım hamilesindir:))

haklısın teşekkür ederım Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inş.
canım benim 12.sinte test yaptırmam söylenmişti 12. akşamı malesef gelmişti

bende pko oldugu ıcın düzenlı deıl aslında 23 hazıran adet gunum sanırım daha 4 gun var

rica ederim canım..ben 2.aşılamayı oldum ,daha çok yeni ay sonu öğreneceğiz sonucu.10 gün falan var.inşallah herkes emeklerinin karşılığını en kısa zamanda alır...ovulasyon zamanların...mens aralıkların düzenli ve rutinse.yani..25-30 gün arası adet gören biri isen zaten ovulasyon döneminde aşılama olduğun için arkasından gelen luteral fazda gireceğin ilişkiler senin hamilelik şansını arttırmayacağını söylüyor bu işin uzmanları.pcon varsa..adetin düzensiz ise ne zaman yumurta oluşturduğun belli değilse elbette durum değişebilir..aşılama sonrası 1 gün ara ile gireceğin tek ilişki dışında ki ilişkilerin de hamilelik şansı sözkonusu değil.aksine enfeksiyon riskin var.benim tüm okuduklarım doktorlarımdan bugüne kadar duyduklarım bu yönde.

ohhhh ne güzel dagıt canımcım kalmasın geride bişeyler.
Ben hemen başla derim.Çünkü tüpte aşılama gibi korkulacak bişey yok tek farkı yumurta toplama oda anastezi ile yapıldıgı için sanırım sorun yok bende çok korkuyordum ama bak ikinciye bile başladım. Ben şimdiden gitmeni tavsiye ederim,yaptırman gerekn fazlaca kan testi var haberin olsun sen ve eşin bazı kan testleri yaptırıyorsunuz. Sonra durumuna göre başlamadan önceki ay dogum kontrol ilacı kullanma durumun var oda bir ay kayıp demek benim açımdan. Vakit kaybetme dediğim gibi zaten öyle yada böyle yaptıracaksan başla gitsinnnn. Sonrada gelsinnn

bugün bırak artık yarın sabah erken kan verirsin üstelik doktorun perşembe demiş sen niye acele ediyorsun ki anlamadım ben

Son düzenleme:
kızlar naber naılsınız ? çook sıcak bunaldım iğnelerimide yiyince ateş daha fazla basıyor beklemek çok zor 10günüm var daha
tedaviye başlıyacak arkadaşlar başlasın hemen beklemeyin yalnız bırakmayın beniii hakkımızda hayırlısı olsun inş gelsin bebişler yarabbiiii duy sesimiziiii..

olumsuzlukları okudukça, demoralize oldum. Allah'ım tüm bebe isteyenlere nasip etsin..
amin canım hiç moralini bozma, mesela geçtiğimiz ay çok fazla negatif alsakta bir önceki ay sadece 1 negatif vardı yaklaşık 15-20 tane hamilemiz vardı.sen rakamlara hiç takılma bence. Bu ay biraz şanssız geçti hepimiz için

Son düzenleme:

keşke sardunyacım keşke...hayatım sen bekleme artık dağılmıştır o kafa..git doktoruna muayeneni ol konuşun karşılıklı ,,,kendini oraya gittiğinde hazır hissedersen bekleme eğer önceden planlanmış bir tatil programı yada başkaca bir engelin yoksa vakit kaybetme...gitmeden konuşmadan da kendini olumsuz şeylerle doldurup durma...boş yere huzursuz olma canım hakkında hayırlısı olsun.

Benimde tek tesellim erken fark edilmesi. Sanırım ilaçla hallolur. Demek tekrarlama riski var.Off hamile kalamıyodum. Şimdide normal bir hamilelik geçiremeyecekmiyim???????

dış gebelik geçirip çocuk sahibi olan çok insan var belkide dış gebelik degildir benim iki tanesi dış gebelik sanıldı degerler bir yükselip bir düşüyodu sonra kendiliginden düştü inşallah seninde düşer

üzmüyoda birazcık yoruyo :) 20günlük oldu,gaz sancılarımız fazla,uykusu düzene giremedi henüz..şimdi uyuyor mesela demek ki tüm gece ayaktayız :)

oooo gece tam mesai yani, olsun bunlarda güzel yorgunluklardır elbette , zaten kardeşiniz oradayken onu yedik bitiridik bizim için öp kokla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…