sağol sardunyacım..29 haziran test günüm progestan kullanmıyorum bu kez..gecikme yaşamayacağım muhtemelen 28 haziran zaten mens günüm o güne kadar olmazsam 29 haziranda kan testi yaptırırım canım hayırlısı bir aşama daha bitti 2.aşılama ile..sende hayırlısı ile bir başlasan da senin için de sonuç günü sorsak,,
sanada merhaba..hayırlısı olsun pozitif sonuç olsun .herşeyden önce enfeksiyon kapmaman gerekiyor en önemlisi bu cinsel hayatını askıya al, ilişkide bulunman hamilelik ihtimalini arttırmaz bulunmaman da azaltmaz..bu açıklama infertilite uzmanlarının benim değil elbette..ağır paket yük kaldırma,,yukarılara uzanma,,asitli içecek türk kahvesi içmemeye çalış..deniz havuz girme(enfeksiyon riski nedeni ile.)...yatıp uzanmana gerek yok kendini yormayacak rutin işlerine devam et.prtogesteron hormon takviyeni doktorun söylediği şekilde düzenli kullanmaya devam et..bu birkaç gün kasıklarında batma,karın alt bölgende şişlik ve aşağı sarkar gibi tuhaf bir his,arada adet olacak gibi bel bacak ağrısı yaşarsan yorum yapma neden arama hepsi aşılama işleminin ve kullandığın iğne ilaçların yan etkileri...hamilelik belirtileri olmayacak son güne kadar bunlar...ayrıca progestan kullandığın için prospektüsünü okursan bir çok yan etkisi var hissettiğin sıkıntıların nedenini daha iyi anlarsın,,bol bol sıvı al..
aklıma ilk gelenler bunlar .
hoşgeldin orlic bugün test yaptırsan sonucun belli olur ama kan testi yaptırman lazım..idrar testi için erken daha..inşallah hamilesindir..
evet şuanda hamile olup olmadığın kan testinde baktıracağın betahcg ile belli olur.
hoşgeldin orlic bugün test yaptırsan sonucun belli olur ama kan testi yaptırman lazım..idrar testi için erken daha..inşallah hamilesindir..
evet şuanda hamile olup olmadığın kan testinde baktıracağın betahcg ile belli olur.
sanada merhaba..hayırlısı olsun pozitif sonuç olsun .herşeyden önce enfeksiyon kapmaman gerekiyor en önemlisi bu cinsel hayatını askıya al, ilişkide bulunman hamilelik ihtimalini arttırmaz bulunmaman da azaltmaz..bu açıklama infertilite uzmanlarının benim değil elbette..ağır paket yük kaldırma,,yukarılara uzanma,,asitli içecek türk kahvesi içmemeye çalış..deniz havuz girme(enfeksiyon riski nedeni ile.)...yatıp uzanmana gerek yok kendini yormayacak rutin işlerine devam et.prtogesteron hormon takviyeni doktorun söylediği şekilde düzenli kullanmaya devam et..bu birkaç gün kasıklarında batma,karın alt bölgende şişlik ve aşağı sarkar gibi tuhaf bir his,arada adet olacak gibi bel bacak ağrısı yaşarsan yorum yapma neden arama hepsi aşılama işleminin ve kullandığın iğne ilaçların yan etkileri...hamilelik belirtileri olmayacak son güne kadar bunlar...ayrıca progestan kullandığın için prospektüsünü okursan bir çok yan etkisi var hissettiğin sıkıntıların nedenini daha iyi anlarsın,,bol bol sıvı al..
aklıma ilk gelenler bunlar .
tum bunları yaptım uyguladım ve tüm belırtılerı yaşadım batmalar bel agrıları şişlik gögüs hassasıyeti aşrı uyku falan
sadece sabırla beklıyorum tek yapabıldıgım bu ama bellı olur dıyenlerde var
SEVO...cum herhangi bir terslik yok güzelim kanamam da olmadı işlem sonrası ilkinde de hiç olmamıştı şükür iyiyim valla doğru 4.gün bitti bile bu sefer hızla geçiyor gibi geldi bana belki daha saymaya başlamadığımdan dır iş dışında kalan zamanlar için de bol bol program plan yapıyorum ki günler hızlı geçer anlamam diye.. sıcaklar dediğin gibi fena bastırdı az önce dışarıdan geldim şuan buhar haline dönüşmek üzereyim ..nefes almak şimdiden güç temmuz ağustos eriyeceğiz belli..yaz gelmedi diyenler bayram etsin buyrun yaz..denize girmeyip tatil yapmayıp tedavi peşinde koşacağımı bildiğimden yaz geç gelsin çok ta sıcak geçmesin diledim ama tabi hayaldi sadece ...çalışmakta çok zor oluyor bir dışarı bir içeri çarpılıp terlemek arası dolanıyorum işte herkes gibi..sen de bugün dinleniyormuşsun dinlen canım arada lazım boş boş oturmayı bile özlüyor insan ilgin için çok teşekkür ederim kocamann öptüm seni....
muji.....taze anne...superimin ablası ...hoşgeldin diyecektim ki yoksun ama iyiki uğradın.bizlere ettiğin dualar ve temennilerin için teşekkür ederiz.bebeğini güle güle büyüt sağlıkla...
SEYHAN....gerçekten alemsin mda ve beni nasıl keyiflendiriyorsun bilemezsin.......emin ol kapıda dursan bu kesin bizim seyhan derim..mutlaka güzelsin dir hayatım senin çirkin olman ne mümkün...hep böyle neşe dolu ol ve neşe saç etrafına...
arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
12 sinde adetmı gelıo??
15.gunde gel dedı dr kandan bakcak
çok üzgünüm .......benimde dış gebelik sonucu tüpüm alındı ama ondan sonra iki kere dış gebelik tehlikesi geçirdim ALLAHIN izniyle kendiliyinden düştü korkma ben ihmal edip doktora gitmemiştim zamanında farkedilseydi ilaçla kurtara bilirdim ama kader inşallah kendiliyinden düşer
yaptırsammı aksam ?? özel testle yoksa dr ppersembe gel dedı persembemı gıdeyım? bilemedım
haklısın teşekkür ederım Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inş.belli olur diyenler infertilite ve kadın doğum uzmanı değilse sen tüm doktorların dediğine kulak ver hamileliğin iilk belirtisi adet gecikmesi diğerleri arkasından gelir...adetin 1-2 gün geciktiğinde dahi baş dönmeleri miğde bulantıları yüzyıldır filmlerde oluyor sadece.keşke kan testi için gün beklerken anlayabilseydik ama doğada herşeyin oluşumu ve bunun farkedilmesi için bir süreç var..Yaradan herşeyi öyle anlamlı ve özel benzersiz akılalmaz bir kurgu ile bezemiş ki sabretmekle en doğrusunu yapıyorsun
canım benim 12.sinte test yaptırmam söylenmişti 12. akşamı malesef gelmişti
teşekkür ederim masall35, sanırım sende gün sayıyorsun dimi ? ne zaman aşılamını oldun, kaç günü kaldı ? allhım hepimizin hakkında hayırlısını versin, bebişlerimizi bize versin =) bu arada doktorum bugün(dün için) dinlen yarından itibaren eşinle gün aşırı ilişkiye gir dedir. bu konu hakkındada internette bir çokyazı okudum. ancak bir sonuca varamadım. :S
evet canım ben kafamı dağıtmakla meşgulum .bu aralar mümkün olduğunca bebek konusunu kafamdan atıp dinlenip tüpe öyle başlamak istiyorum.ama buradanda kopamıyorum bir türlüsenin tüp için tarih belli oldu mu?
hadi bakalım geri sayım başladı.bu sefer olacak eminim .
ya bende aslında hemen bu ay tüpe başlıyım diyorum.sonra fikrim değişiyor.yaz geçsin öyle diyorum.gel-gitler yaşayıp duruyorum.birde korkuyorum galiba tüpden o yüzden mi bilmiyorum.bu ay adetimi oluyım doktoruma gidip muayene olmayı ve konuşmayı düşünüyorum.yani neler yapmam lazım tüpten önce tahlil falan bişiler var mı?rahim filmi falan deniyor.tekrar çektirmem lazım mı?birde benim tek kanalım var.sanki dış gebelik olmasın diye onu alabiliriz gibi bişiler anladım ben aşılama için muayeneye gittiğimde.uff bunları düşündükçe çok huzursuz oluyorum.
yaptırsammı aksam ?? özel testle yoksa dr ppersembe gel dedı persembemı gıdeyım? bilemedım
amin canım hiç moralini bozma, mesela geçtiğimiz ay çok fazla negatif alsakta bir önceki ay sadece 1 negatif vardı yaklaşık 15-20 tane hamilemiz vardı.sen rakamlara hiç takılma bence. Bu ay biraz şanssız geçti hepimiz içinolumsuzlukları okudukça, demoralize oldum. Allah'ım tüm bebe isteyenlere nasip etsin..
hadi bakalım geri sayım başladı.bu sefer olacak eminim .
ya bende aslında hemen bu ay tüpe başlıyım diyorum.sonra fikrim değişiyor.yaz geçsin öyle diyorum.gel-gitler yaşayıp duruyorum.birde korkuyorum galiba tüpden o yüzden mi bilmiyorum.bu ay adetimi oluyım doktoruma gidip muayene olmayı ve konuşmayı düşünüyorum.yani neler yapmam lazım tüpten önce tahlil falan bişiler var mı?rahim filmi falan deniyor.tekrar çektirmem lazım mı?birde benim tek kanalım var.sanki dış gebelik olmasın diye onu alabiliriz gibi bişiler anladım ben aşılama için muayeneye gittiğimde.uff bunları düşündükçe çok huzursuz oluyorum.
Benimde tek tesellim erken fark edilmesi. Sanırım ilaçla hallolur. Demek tekrarlama riski var.Off hamile kalamıyodum. Şimdide normal bir hamilelik geçiremeyecekmiyim???????
üzmüyoda birazcık yoruyo :) 20günlük oldu,gaz sancılarımız fazla,uykusu düzene giremedi henüz..şimdi uyuyor mesela demek ki tüm gece ayaktayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?