aynı performansı superisi ve masall35 den bekliyoruz bakalım hadi kızlar rana85 ayagını sürüdü başlayın artık dökülme
rana 2 tanemi konmuştu allahım acaba ikiz olabilirmi , bu arada topicimizin ilk tüp bebek annesi
inşallah canım önce masaldan alalım o güzel haberi devamınıda ben getiririm inşallahh
nedense bende ranaya ikiz olabilir mi dedim durduk yere ...dur bakalım değerinden bahsetsin..Yarın ben dökülücem de denize mi buraya mı bilemiyorum:))))))
İnşallah güzelim ...aksi olursa valla küme düşcez yine napalım oooooo birrrrrr ..tüp bebek adayı olarak.:))))))))))))))))))) sen şööle bir ikize falan hamile kalsan ne güzel olur yaa... kalsan sağlıklada doğsa...bir anda iki tane ...ben çocuk istediğimden beri çok istedim ikiz olursa ne güzel olur diye ama tabi benimki yaştan...yaş 35 'i geçmeye başlayınca ee bir de bu kadar uğraşınca bir tanesi olsun diye insan iki tane olursa sağlıkla keşke ne güzel olur diyor tabi..
nedense bende ranaya ikiz olabilir mi dedim durduk yere ...dur bakalım değerinden bahsetsin..Yarın ben dökülücem de denize mi buraya mı bilemiyorum:))))))
İnşallah güzelim ...aksi olursa valla küme düşcez yine napalım oooooo birrrrrr ..tüp bebek adayı olarak.:))))))))))))))))))) sen şööle bir ikize falan hamile kalsan ne güzel olur yaa... kalsan sağlıklada doğsa...bir anda iki tane ...ben çocuk istediğimden beri çok istedim ikiz olursa ne güzel olur diye ama tabi benimki yaştan...yaş 35 'i geçmeye başlayınca ee bir de bu kadar uğraşınca bir tanesi olsun diye insan iki tane olursa sağlıkla keşke ne güzel olur diyor tabi..
hadi be hem nerelerdesin sen hiç görüşemez olduk seninle güzelüm
kızlar öyle güzel duygular içindeyimkitest günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
1.600 sadece asılamamı yoksa ılaclar dahılmı canım???
memoriale neredekı canım ve fıyat nekadar ılaclar dahıl bılgılendırırsen sevınırımm
kızlar öyle güzel duygular içindeyimkitest günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
deli ya küme düşecekmişinşallah şampiyon olarak görücez yarın seni canım valla ikize hamile kalma şansım var yumurtalar fazlaydı ilk aşılamama göre hiç belli olmaz yani..seninde hiç belli olmaz canım belkide tek yumurta ikizi olur ne dersin allahın işi hiç belli olmaz yani..ben hamile olduğumu öğreneyimde 1 olsun 2 olsun farketmez canım yaa..bak ne güzel rana açtı yolu ayağını sürdü devamını getirmek önce sana düşecek hayırlısıyla
Binbirgece...Merhaba cnm,,,
öncelikle bugüne kadar yaşadığın tüm rahatsızlıklar...kayıpların....ameliyatların için çok büyük geçmiş olsun...genç yaşta kadın hastalıkları ve kayıplar epey yıpratmış olmalı seni...Zor zamanlar gelmiş geçmiş..Tekrar harekete geçerek tedaviye başlamak istemen çok güzel bunca şeyden sonra...Yaşın da hiç geç değilken avantajının bu olmasını dilerim.Umarım seninde çektiğin tüm sıkıntılardan sonra kucağına alabildiğin bir hamilelik yakın zamanda gerçekleşir sağlıkla.
Yazılarımı takip etmişsin ..beğenin için teşekkür ederim.Sait Bey ile randevu alıp tanışır isen zaten tüm bu yaşadıklarını burada sıraladığın gibi ona anlattığında senin tabirinle riskli bir hasta olmanı başta o anlayacaktır...Mutlaka takiplerinde kendisine ulaşma imkanı illaki bulursun...Benim kendisine hiçbirzaman ulaşamamak sorunum.... hastası olduğum dönemlerde olmadı..ne zaman görüşmek istesem sekreterini aradım dönmesini istedim ilk fırsatında döndü direk görüştüğüm zamanlarda olmuştur..Ancak şu var ki..benim Sait Bey..le aramda ailem olsa da...her hastasının her acil durumunda gerekeni yapacağından ilgisiz kalmayacağından şüphe etmem..neticede işleri hepsinin bu aslında...Hakkında hayırlısı olsun canım umarım Sait Bey yada bir başkası ...sana iyi gelir vesile olur çok zor ve acı tecrübeler yaşamışsın...bir daha asla yaşamamanı diliyorum.Sait Bey..doğru adreslerden biridir...Senin durumunda biri asla düz bir jinekolog la devam etmemeli zaten..sevgiler.
beni çok iyi anlamışsın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. dediğin gibi zor dönemlerdi ve geçti umarım bundan sonra RABBİM yaşatmaz bir daha kötü tecrübeler hiç kimse yede yaşatmasın
kendi üzüntüm yetmiyormuş gibi çevredeki söylentilerde beni çok üzüyor.. bebek yokmu nedne yapmıyorsunuz gibi sözler benim canımı çok yakıyor..
sende inşallah yarın pozitif sonuç alırsın inşallah emeğinin karşılığını verir yüce rabbim..
sevgilerle
selam kızlar bende de bebiş olmuyorklomen kullanıyorum ama yok etkisi henüz...yazında eşimden ayrı olacağız yanı 2 ay yine gereksiz geçen süre olacak.bu iki ayda klomen içmemin bir faydası olacak mı bilginiz var mı
evet canım ben hala tedavi görüyorum benim sorunum sizinkinden farklı bende rezerv azlıgı var
bak ya nasıl bir sorumluluk yükledin bana ben şimdi yarın negatif alırsam mahçubiyetimden nasıl yazacağım...:))))))))))))))))) şike varrrrrrrrr diye bağırayım bari sen şampiyon olamadığımı anlarsın güzelim.
rezerve azlığı derken yumurta sayın mı az canım
tamam canım şike var yazarsan anlarım ama ben senden şampiyonluk bekliyorum olmasada sen iyi ol yeter
ikinizde benim gönlümün şampiyonusunuz hihoyyytttt
canımcımmm çok sağol iyiki varsın
Allahım sana cok sukur pelıkandan sonra uzun sure bu guzel haberı alamamıstık hayırlısı olsun canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah buguzel haberlerın ardı arkası kesılmezkızlar öyle güzel duygular içindeyimkitest günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?