Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nedense bende ranaya ikiz olabilir mi dedim durduk yere ...dur bakalım değerinden bahsetsin..Yarın ben dökülücem de denize mi buraya mı bilemiyorum:))))))

inşallah canım önce masaldan alalım o güzel haberi devamınıda ben getiririm inşallahh

İnşallah güzelim ...aksi olursa valla küme düşcez yine napalım oooooo birrrrrr ..tüp bebek adayı olarak.:))))))))))))))))))) sen şööle bir ikize falan hamile kalsan ne güzel olur yaa... kalsan sağlıklada doğsa...bir anda iki tane ...ben çocuk istediğimden beri çok istedim ikiz olursa ne güzel olur diye ama tabi benimki yaştan...yaş 35 'i geçmeye başlayınca ee bir de bu kadar uğraşınca bir tanesi olsun diye insan iki tane olursa sağlıkla keşke ne güzel olur diyor tabi..

hiçte bile yarın çok bekletme bizi ona göre ,hemen testi yap gel buraya

deli ya küme düşecekmiş inşallah şampiyon olarak görücez yarın seni canım valla ikize hamile kalma şansım var yumurtalar fazlaydı ilk aşılamama göre hiç belli olmaz yani..seninde hiç belli olmaz canım belkide tek yumurta ikizi olur ne dersin allahın işi hiç belli olmaz yani..ben hamile olduğumu öğreneyimde 1 olsun 2 olsun farketmez canım yaa..bak ne güzel rana açtı yolu ayağını sürdü devamını getirmek önce sana düşecek hayırlısıyla

selam kızlar bende de bebiş olmuyor klomen kullanıyorum ama yok etkisi henüz...yazında eşimden ayrı olacağız yanı 2 ay yine gereksiz geçen süre olacak.bu iki ayda klomen içmemin bir faydası olacak mı bilginiz var mı

hadi be hem nerelerdesin sen hiç görüşemez olduk seninle güzelüm

burdayım cnm sessizce bekliyorum işte sizleri

ayyy gözün aydın cnm benimmmmmm allah kucağınada almak nasip eder inşallahhhh

1.600 sadece asılamamı yoksa ılaclar dahılmı canım???

memoriale neredekı canım ve fıyat nekadar ılaclar dahıl bılgılendırırsen sevınırımm

hadı yaa genelde cok met edıyorlar orayı ama hemsırelerın ılgılenmesı kötü doktora para verıyorsun sonucta .kısmet canım allah hepımızın yardımcısı olsunn [/QUOTE]

şişlide cnm bildiğim kadarı ile 500€ + ilaçlar ama sormak lazım ben aşılama olmadığım için tam bilmiyorummm

ranacım çok sevindim,allahım hayırlısıyla kucağına almayı, güzelce ailenle sağlıkla büyütmeyi, kolayca kardeşleri olmasını nasip etsin.. tee nezmanlara gittim dimi :) olsun bu güzel haberle neler yazarım neler. allahım bu sayfalarda daha fazla güzel haberler almayı ve güzel haber vermeyi nasiip etsin hepimizi. =) yüzümüzü güldürsün rabbim.

bu arada aşılama ile mi oldu, kaçıncı aşılaman canım? herhangi bir belirtin var mıydı.. haydi haydi yazda bilelim canım... benim gibi beklemede olanlar için ışık olsun, ümit olsun =)

bak ya nasıl bir sorumluluk yükledin bana ben şimdi yarın negatif alırsam mahçubiyetimden nasıl yazacağım...:))))))))))))))))) şike varrrrrrrrr diye bağırayım bari sen şampiyon olamadığımı anlarsın güzelim.

olmaz canım eşin yokken içsende yumurtalar boşa gider

tamam canım şike var yazarsan anlarım ama ben senden şampiyonluk bekliyorum olmasada sen iyi ol yeter

canım tebrik ederim alla kucagına almayı nasip etsin darısı bütün topigin başına olsun.

gözünaydın ranacım çok sevindim,inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip eder...

Guzelim yarin icin Bol sans diliyorum. Mubarek gun insaallah hayirli haberlerle donersin. Heyecanini yurekten paylasiyorum cnm.

Allahım sana cok sukur pelıkandan sonra uzun sure bu guzel haberı alamamıstık hayırlısı olsun canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah buguzel haberlerın ardı arkası kesılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…