Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar dokturmussun yıne ben gelmeyelı masal neguzel seyler hısetmıssın ınsallah yarın sonucun pozıtıf olur superım canının sıkılması cok normal evde oturmak sıkıyo bazen ınsanı havada sıcak tuz bıber oluyo ustune bıraz daha sabır canım guzel sonucu alınca unutucaksın tum sıkıntıları ınsallah optum hepınızı kızlar

öyle tabiki arkadaşım , bende herşeyi oluruna bırakmak istiyorum bu yüzden allahım kaderimize yazdıysa biz istemesekte olur, biz elimizden geleni yapacagız ve dua edecegiz, O ki yoktan var eden degilmi?

Selam kizlar. bu gun asilamamin 6-ci gunu. adet agrilarim var. Goyuzlerim cox sismis ve agriyor. akintimda cooook. Adet olacagim gibi ancaq henuz erken. Sizde paylasin fikirlerinizi lutfen

teşekkür ederim cevabın için zaten mpb bana önerdi bu sayfayı sağolsun .. onunla kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini düşürenler topiğin de tanıştık..
sen hala tedavimi görüyorsun Sait beyde ..

kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.

evet canım ben hala tedavi görüyorum benim sorunum sizinkinden farklı bende rezerv azlıgı var

canım ne güzel bir haber bu böyle çok sevindimmm allahım sonuna kadar devamını getirsin inşallah..sonunda mutlu bir haber aldık uzun zaman sonra

Son düzenleme:

canımmmmm,
çok mutlu oldum hayatım hemde nasıl anlatamam , ne güzel süpriz yaptın bize umarım bu seferki hamileliğin sonuna kadar devam eder.

international hospital yeşilköy fiyatı 1600tl
1.600 sadece asılamamı yoksa ılaclar dahılmı canım???
cnm bende memoriale başladım orayı sana tavsiye edebeilirim bi gör beğeneceksin bence
fiyat çok yüksek o ne öyle

memoriale neredekı canım ve fıyat nekadar ılaclar dahıl bılgılendırırsen sevınırımm
[/QUOTE]

hadı yaa genelde cok met edıyorlar orayı ama hemsırelerın ılgılenmesı kötü doktora para verıyorsun sonucta .kısmet canım allah hepımızın yardımcısı olsunn

Son düzenleme:

Daha bu sabah hatırını sordum yazdım sana yarın için...bak sen bizim kız gidip yaptırıp gelmiş bile....ÇOKKKK TEBRİK EDERİM GÖZÜNÜZAYDIN OLSUN AİLECEKKK sağlıkla devamını dilerim ACEPP İKİZ Mİ....??? Kİ

canım aynı müjdeyide senden yarın bekliyoruz inşallahhhh

canım hayırlı olsun ınsallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder

canım hayırlı olsun ınsallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder

aynı performansı superisi ve masall35 den bekliyoruz bakalım hadi kızlar rana85 ayagını sürüdü başlayın artık dökülme
rana 2 tanemi konmuştu allahım acaba ikiz olabilirmi , bu arada topicimizin ilk tüp bebek annesi

inşallah canım önce masaldan alalım o güzel haberi devamınıda ben getiririm inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…