Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Öyle etkiledi ki yazdıkların...Zor şeyler yaşamışsın ama geçmiş gitmiş.İyi bir uzman yardımı ile umarım isteyen herkez gibi ,bizler gibi en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına.Okudum ağladım,ağladım,ağladım.Etrafında seni sıkıntıya sokan insanlardan uzak dur bence bu aralar.Kalbini acıtanlardan ,sana destek veremeyen ve konu ile ilgili boş boş konuşan insanları çıkar hayatından.Ben geçen hafta eltimi çıkardım hayatımdan üzülerek de olsa.Bir hafta önce sabahın 7 sinde eşimden AMCA OLUYORMUŞUM diye bir telefon ile uyandim.Ve onu takib eden 3 gün boyunca aralıksız ağladım,helak oldum.Ben böyle bir durumda iken ve ailem dediğim.eltim annesi kayınvalidem yaşadığım zorlukları bilirken,bunlar bana yakın beni anlayan insanlar derken, ben böyle güzel bir haberi telefondan aldım düşünebiliyor musun...Hem de eşimden.Onun amca olacak olma heyecanını bile paylaşamadım ve hala paylaşamıyorum.
Ailece toplanılıp bebek haberi verilen partide yoktum ben.Ama sorarsan ailedenim.Daha özenli bir şekilde paylaşılması gereken güzel bir haberi ben böyle aldim işte.Ben o minik bebeğe yenge değil teyze olabilmeyi isterdim ama şimdi yenge bile olabilir miyim bilmiyorum.İçim bu konda o kadar ezik ki.İŞTE YAŞAMAYAN ANLAMIYOR dediğin gibi.
Kocam destek Allah ım yanımda e sizler de varsınız.Bu aralar bunlar yeterli geliyor bana.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın arkaşlar... hayırlı cumalar hepinize... tüm sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah bu sefer özlemle beklediğiniz meleğinize kavuştuğunuza dair haberler alırız.. hadi Masal önce kendine sonrada bize yap bi güzel süpriz canım benim.. haberini dört gözle bekliyorum canım.. Allah kalbine göre versin... hepimizin tabii..

Uzmek ya da aglatmak istemezdim canim ama duygusalligin agir bastirdigi bir geceydi...yalniz olmadigimi hissettirdiniz bana cok tesekkurler!yasadigin son olay icin gercekten cok uzuldum karsi tarafi anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum kalbin nasil kirilmistir kimbilir, ama hic kimse bizden daha onemli degil bir kenara atip yola devam etmek gerek, gunun guzel gecsin,sevgiler!

günaydın kızlarrrrrr

masalcım sabah yapacakmıydın tetst cnm :26:
bugün başka arkadaşlarda vardı sanırımmm hadi herkes pozitif sonuç getirsinnnn

herkese günaydınnnn.. =) gününüz harika geçsin inşallah. hayırlı cumalar ve hayırlısı ile güzel haberler almak dleğiye. masal evet senden gelcek inşallah bu güzel haber. hepimiz dua ediyoruz senin için. umarım allahım yüzünü güldürür, bebişini verir sana, göbüşüne.. bizi çok bekletme olur mu.. hemen gel =)

darcell canım bu arada bende okudum yazdıklarını, insan doluyo, yazıyor ve rahatlıyor, dile gelmeyen yazıya geliyor anlıyorum. en iyisini yapmışsın dökmekle içini, allahım seninde yüzünü güldürsün inşaallah, emeklerini boşa çıkarmasın. üzülme diyenlere inat diyeceğim o ki; " kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş" bu üzülmelerinin, bu uğraşlarının sonu inşallah FERAHLIK olcak. inan buna, fırtınalı günlerin sonunda güneşin inatla doğması gibi .inan buna tatlım

sabrın sonu selametttir cnm bunu bilerek bekleyebiliyorsak ne mutlu bize

Herkese günaydın,tatile son gün :))) yarın geniş geniş uyuycam inşallah :))

Masal ve bugün sonuç alacak tüm arkadaşlar bizi çok bekletmeyin :)) sabırsızlıkla bekliyoruz.

Masal seni bekliyorum büyük bir heyecanla....

masall35

güzel haberlerinle gelirsin umarım..

günaydın kızlarrrrrr

masalcım sabah yapacakmıydın tetst cnm :26:
bugün başka arkadaşlarda vardı sanırımmm hadi herkes pozitif sonuç getirsinnnn

Medids.... Gayem..... Yab..... Seyhan..... Binbirgece..... Ve birazdan gelecek olan arkadaslarim hepinize hepimize günaydın... Heyecanima ortak oldugunuz icin beni de yureklendirdiginiz icin tesekkur ederim... Cepten girdim cok rahat bir ortamda degilim ama beni de düsündügüzü bildigimden ben de size günaydın demek istedim tekrar gelene kadar... Agir cezadayım tutuklu bekliyorum durusmam bitsin buca cezaevinde gorusmeye girip hemen teste gidecegim ben kostururken gelen olmazsa ( yine bol sancılı bir sabah oldu benim icin ama hala ve herzaman umutlu mutluyum sükür cünkü bu sabah ta Yasıyoruz....:))) insallah tum sevdiklerime sevenlerime guzel bir haberim bugun vardir Bakalim simdilik... küme mi düsecegiz yoksa sampiyon mu olacagiz superimm...:)) eger veremezsem elbet verecegim gün de vardir... Hepinizi ayri ayri öpüyorum kocaman kocamannn ilk firsatta burdayim sonucla mutlaka!!! Ben yapamadim neolur siz kahvalti yapin benim yerimede migdem yapisti icime:)))

ranacım süper haber çok mutlu ettin hepimizi inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip eder rabbim darısı hepimizin başına inş... hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım.....

ne kadar güzel anlatmışsın canım çok haklısın kimse bizi bizden daha iyi anlayamıyor çok duygulandım yazdıklarını okuyunca inş anne olmayı birgün bizde başarırız...hakımızda hayırlısı canım

Günaydın hayırlı cumalar mutlu birgün olması dileğiyle inş 2. Pozitif haberle sevinçten havalara uçarız :) masalcım dualarımız seninle inş mutlu haber verirsin bize güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruz

1.600 sadece asılamamı yoksa ılaclar dahılmı canım???

memoriale neredekı canım ve fıyat nekadar ılaclar dahıl bılgılendırırsen sevınırımm

hadı yaa genelde cok met edıyorlar orayı ama hemsırelerın ılgılenmesı kötü doktora para verıyorsun sonucta .kısmet canım allah hepımızın yardımcısı olsunn [/QUOTE]

aşılama fiyatı canım ama ben başka para vermedim bana ilaç olarak iğne vermedi hap kullandım onuda kendisi verdi zaten doktor hastaneden sonra sadece çatlatma iğnesini aldık dışardan parayla okadar yani başka para vermedik...

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar güzel bir gün olsun inşallahh..

masalımm canım ne zaman testi yaptırıyosun aklım sende valla hadi şampiyonluk bekliyorum bak ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…