inşallah.....60,70,80,90,100......... leri görürsün tatlım:))))
delisin sen kuzum ya bizim takımlar şampiyonlar liğini bekliyorlar , büyük oynayacaklar nede olsa ,
bu arada elbetteki yazmam umudunu devrEtti diye hadi bakalım sanırım bu ay tüp bebekte yalnızım sonrada arkadan kısmetse sen geleceksin.herşeye ragmen hayat pek güzel öpüyorum seni çirkin şey.
geçmiş olsun canım enerjine hayranım hakkında hayırlısı olsun tatlım...
canım geçmiş olsun...Keyfinin yerinde olmasına sevindim :))
hepimiz tüpçüyüz artık :)))
canım bende şaşırdım 20 çıkmış ve hamile degilim yazmışsın sonraki yazılarında açıklamışsın o zaman anladım . tüp yolları gözükmüş tatlım hayırlısı nasılsa öyle olsun sendeki bu moral ve güç olduktan sonra dagları devirirsin. mda arkasından sen tüpe girişeceksiniz kısmetse bende eylülde vira tüüüüüüp
canım benım cevap verdiğin için teşekkür ederim, aydınlatmış oldun. peki 2. çatlatma iğnesini neden oldun ? gelişen yumurtan var ise normal şekilde bebiş olabilir diye mi ki? bu arada benm doktorum 2. çatlatma iğnesi filan vermedi, tahlil yaptırdığımda 15 gün olcak iğne olalı, kanda çıkmayacak kadar etkisi gitmiş olur dimi ? ay çok mu soru sordum ne
masalcım yazdım ama görmedin sanırim, aşağıya kopyalıyorum
canım benım cevap verdiğin için teşekkür ederim, aydınlatmış oldun. peki 2. çatlatma iğnesini neden oldun ? gelişen yumurtan var ise normal şekilde bebiş olabilir diye mi ki? bu arada benm doktorum 2. çatlatma iğnesi filan vermedi, tahlil yaptırdığımda 15 gün olcak iğne olalı(yani pazartrsi günü), kanda çıkmayacak kadar etkisi gitmiş olur dimi ? ay çok mu soru sordum ne
hakkınızda hayırlısı olsun o zaman cnm,ilk olarak eşinin sperm testi yaptırmasıyla başlarsınız o zaman. 3 yıl çok olmuş çünkü. belki düzelmiştir herşey, sorun yoktur. bence şimdiden kendini üzme, dediğim gibi varikosel sperm yapısını sayısını etkileyebilirim ama çocuksuz bırakacak diye bir şey yok. inşallah hepimiz bir gün anne oluruz.
aynı enerji... herkese aksın bol bol enerjiniz olsun sağol canım benim.
saol güzelim,,yerinde yerinde hafta sonu deniz yasağı kalktığı için doğruuu denize arkadaşlarla balık-rakıya...madem gelmedi bebiş bari yasakları delelim.acaip yorucu bir hafta geçirdim zaten istanbula bile gidip geldim..anca dinlenirim.2 gün..pazartesi tekrarr iş başııııı((((
masalım canım sonucun 20 çıkmış hem üzüldüm hem üzülmedim diyebilirim.çünkü hep dua etmiştim senin için hayırlısını hayırlı olan zamanda ver Allahım diye.demek ki zamanı gelmemiş.inşallah bundan sonraki tedavilerinde hayırlı sonuçlar alırsın.her zaman böyle güçlü ve sabırlı ol...
Guzelim simdi girebildim nete ve sonucunu gordum. Moraline hayran kaldim. Herkese ornek olabilecek bir tavir sergiliyorsun. Inaniyorum ki gecen her gun seni bebegine daha da yaklastiriyor. Hakkinizda hayirlisi olsun guzelim. Tup bebek yolunda sansiniz bol olsun.
Canim merhaba
Gun icerisinde ara ara girip merakla baktim sonucun belli oldu mu diye. Burdan senin heycanini paylastim cnm
Sonuc hakkinda diyecek bir seyim yok cunku sen durumu en iyi sekilde ozetlemissin. Bana da hayirlisi demekten baska bisey kalmiyor... Yumurtan sirasini bekliyor canim insallah bundan sonra sira ona gelmistir:) cok opuyorum canim
Bu arada tuzlu su bedene ve ruha cok iyi geliyor unutma sakin:)))
bende koyverdim bu ay yasaklara :))) hafta sonu içtim biraları ohh bu hafta sonu rakı balık düşünüyoruz bizde yeter valla o yasak bu sakıncalı :)))
ki bide bende baş ağrısı var kronik girdimi 4 gün geçmeyen eskiden kaç tane majezik içerdim geçmesi için şimdi ha oldu ha olacak ayağına ilaçta içmiyorum çeke çeke canım çıktı :)))
aaa valla yüz güneşlen eğlen iç boşver olacak neyse onu yaşıycaz, koyver gitsin :))))
masall35
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .. sen çok güçlü bir kadınsın 2 gündür ben bunu anladım.. olaya her yönüyle bakmasını çok iyi biliyorsun..
elbet bir gün bizde bebeklerimizi alıcaz kucaklarımıza ben inanıyorum.. birbirmize bol bol dua edelim ve hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyelim..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...KENDİME HER DUA EDİŞİMDE HEPİNİZ DİLİMDE NİYETİMDE DUALARIMDASINIZ...ALLAH İSTEYEN HER KADINA HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN...görüşmek üzere canım
mcan'ım canım...dediğin gibi hayırlısı hayırlı zamanda olsun ...gücümü ve sabrımı Allah'ım veriyor ruhuma içime şükürler olsun O'na herşey için......eksik de etmesin canım hiçbirimizden..inşallah bir zaman gelir..bu arzum isteğim gönlümce olur kısmet dualarını eksik etme mutlak kabul oluyor inanıyorum..herkesin her anı bir sınav..çok teşekkür ederim sevgiyle öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?