Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı olsun masal.Kısmet bu aya değilmiş demekki.Bu arada enerjıne neşe hayranım...

canım hakkında hayırlı olsun inş pes etmeyişin inançlı oluşunda ayrıca çok tatlı sağlık olsun tez zamanda karnın bebek dolsun inş
yinede degerden bişey anlamadım ama sanki hamile degeri gibi hayret:44:

kızlar sizler nasılsınız takip edemedim formu azcık toz aldım vs korkarak
mda canım o kist adetinle atılacak benimde öyle olmuştu hap kullandıkya sorun degil

bak sen şu takımın yaptığına..halbuki ben kesin şampiyon olursun diye bekliyodum..dediğin gibi onları bir sonraki lige daha iyi hazırlaman lazım canımcım hakkında hayırlısı olsun inan çok istedim senden o güzel haberi duymayı..artık tüpe kaldı o müjdeli haberi almak sanırım..ama olsun geç olsun sağlıklı olsun inşallah..senin her halükarda dimdik durmana mutlu olama hayranım unutmadan..allahım hep yüzünü güldürsün inşallah

son maç için 1 hafta canım bakalım skor kaç çıkacak bende

masalcım canım nasip değilmiş napalım vardır bunda da bir hayır hep öyle düşün.yeni ay yeni umutlar canım belki sonuç değişmeyecek ama kan değerin gerçekten şüpheli ama sağlıksız birşey varsa umarım en kısa zamanda adet olursun çünkü dediğin gibi adet gününde beklenen değer bu değil gerçekten. ama rabbimin işi belli olmaz canım ne diyimmm... biz bööyle birbirimize moral vere vere selamete ericez inşallah. sen aşılamanı oldun da sonucunu negatif olarak aldın bile ben hala aşılamam yapılacak mı onu bile bilmiyorum gelişen bir folikülüm bile yok. keşke yapılsa da sonucu umrumda değil.

internette hep araştırdığım için biliyordum keçi boynuzunu ama itiraf edeyim siz diyene kadar çok da önemsememiştim:) gerçi alıp yedirdik ama:) önümüzdeki ay düğünüm var, bu durumda hemen doktora gitmeliyiz galiba.

Masal'cım bizlerin sana söyleyebileceği her detayı sen öyle güzel yazmışsınki. BİL MUKABELE demekten başka bişey bulamıyorum. Ranadan sonraki Tüp bebekler sen ve Mda'dan gelir inşallah...

Son düzenleme:
peki, ilaçla tedaviyi hangi durumlarda öneriyorlar? aşılamada çok ağrı oluyormuş galiba, gerçi razıyım her acıya da, yine de alternatif varsa değerlendirilebilir sanki:)

masalcım hakkında hayırlısı olsun canım, gücüne hayran kaldım. allahım böyle devam etmeni nasip etsin, güçlü ve bir sonraki denemende bebkli ... yalnız sana sormak istediğim bişey var değerlerin 20 küsür çıkmış, 5'in yukarısında yani. tahlilden nasıl karar verebiliyorlar hamile olmadığını:S yükselme ihtimali yok mu yani ? kafam karıştı biraz, cevaplarsan sevinirim canım .

delisin sen kuzum ya bizim takımlar şampiyonlar liğini bekliyorlar , büyük oynayacaklar nede olsa ,
bu arada elbetteki yazmam umudunu devrEtti diye hadi bakalım sanırım bu ay tüp bebekte yalnızım sonrada arkadan kısmetse sen geleceksin.herşeye ragmen hayat pek güzel öpüyorum seni çirkin şey.

Son düzenleme:
peki, ilaçla tedaviyi hangi durumlarda öneriyorlar? aşılamada çok ağrı oluyormuş galiba, gerçi razıyım her acıya da, yine de alternatif varsa değerlendirilebilir sanki:)

nişanlın ne zaman ameliyat olmuştu ve %9 hareket yeni çıkan sonuçlar mı? ameliyattan sonra 1 yıl içinde değerlerin takip edilmesi gerekiyor,yani evli olmadığınız için 1 yıl içinde gebelik olmazsa aşılama tüp ne gerekiyorsa onu yapıyor doktorlar. eğer sayı ve morfoloji çok yüksek değilse doktora gidin tabi ve bebek ne kadar düşünmezsiniz bilmiyorum ama korunmanızı tavsiye etmem. aşılama ağrılı bir süreç değil, sadece çok yumurta oluşuyorsa çatlarlarken kasık ağrın olabiliyor, aşılama yapılırken bir ağrın olmuyor cnm. keçiboynuzu biz pekmez olarak kullandık sonuçta zarar gelmez, faydası olur:)

tahlilden karar vermiyorlar güzelim doktorumun ekibine sonucu hemen ulaştırdım..kongredeymiş fakat sağolsun döndü hemen akşamı beklemeye gerek kalmadı..
ben zaten daha evvel ki sonucumda da 9.9 olduğum için neyin neden olduğununa vakıftım..bir kez daha aynı durumu hatta bir öncekinden de yüksek beni şaşırtmadı.
AŞILAMANIN 7.GÜNÜ 2.KEZ VURULDUĞUMUZ OVİTRELLE YANİ ÇATLATMA İĞNESİ KANDA BETAHCG Yİ YÜLSELTEBİLİYOR..DEĞERİMİN 0,1 ÇIKMAMA NEDENİ BU..
AŞILAMA SONRASI VURULDUĞUM 2.ÇATLATMA İĞNESİ YÜZÜNDEN..

ORTADA ....HERHANGİ BİR DÖLLENME...DÜŞÜK...GİBİ ANORMAL BİR DURUM KESİNLİKLE YOK. AŞILAMALARDA KİMYASAL GEBELİK TE ASLA OLUŞMAZMIŞ İŞLEM ZATEN UYGUN DEĞİL ÇÜNKÜ SANA VERİLEN SPERM DÖLLENMİŞ EMBRİYO DEĞİL...TÜP BEBEKTE KİMYASAK GEBELİK YAŞANIR

KISACASI HİÇBİR ŞEKİLDE HAMİLE DEĞİLİM SEN SORDUĞUN İÇİN VE YANLIŞ BİLİNMESİN DİYE BİLGİ MAKSATLI YAZIYORUM...

TEMENNİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.

Son düzenleme:

üç sene önce olmuş ama ondan sonra zaten evli olmadığı için gerek de duymamış takibe. şimdi ben başının etini yiyorum hatta zaman zaman ağlıyorum üzüntümden. her şeyin hayırlısı ama ben de anne olmak istiyorum o yüzden korkularım var, ya olmazsa diye.hemen düşünüyoruz o yüzden düğünden sonra iyi bir dmerkez ya da oktor arayışına girerim yine buradan:)

inşallah.....60,70,80,90,100......... leri görürsün tatlım:))))

hakkınızda hayırlısı olsun o zaman cnm,ilk olarak eşinin sperm testi yaptırmasıyla başlarsınız o zaman. 3 yıl çok olmuş çünkü. belki düzelmiştir herşey, sorun yoktur. bence şimdiden kendini üzme, dediğim gibi varikosel sperm yapısını sayısını etkileyebilirim ama çocuksuz bırakacak diye bir şey yok. inşallah hepimiz bir gün anne oluruz.

canım geçmiş olsun...Keyfinin yerinde olmasına sevindim :))

hepimiz tüpçüyüz artık :)))

Son düzenleme:

canım benım cevap verdiğin için teşekkür ederim, aydınlatmış oldun. peki 2. çatlatma iğnesini neden oldun ? gelişen yumurtan var ise normal şekilde bebiş olabilir diye mi ki? bu arada benm doktorum 2. çatlatma iğnesi filan vermedi, tahlil yaptırdığımda 15 gün olcak iğne olalı, kanda çıkmayacak kadar etkisi gitmiş olur dimi ? ay çok mu soru sordum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…