Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm canım ilişkiyi evet yasaklıyorlar sonuçta içinde çalışma var onu yıkmak yada kafasını karıştırmak :)gibi bişey ben hep dikkat ettim drlar 2gün sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz diyor zaten tüp yaptıracak olursan veriyorlar gerekli bilgileri evden dışarı hiç çıkmadım agır iş yapmadı yemek toz ev topla ufak tefek işler dışında yormadım kendimi hep dinlendim artık kıdemli oldugum için nelerin zararlı nelerin faydalı oldugunu biliyorsun nedense aşırı yedim hamişliktenmiş yine aklına takılan bişey olursa sorabilirsin

Hayırlısı olsun masal.Kısmet bu aya değilmiş demekki.Bu arada enerjıne neşe hayranım...

masalcım canım sonucun için üzüldüm elbet. ama şu varki sende bu enerji bu azim bu inanç varken pozitif sonuç alman geç değil. takdir ediyorum seni. bize zaten böylesi bir psikoloji lazım. inşallah ilk tüp bebek denemende seninle olur meleğin. kocaman öptüm. seni seviyorum

günaydın kuzular , şişşşttt herkes uyuyor galiba sanırım tek çalışan benim bugün bugünün bir an önce bitmesini istiyorum yarın denize girmek eglenmek gezmek istiyorum yaaaaa

günaydın kuzular , şişşşttt herkes uyuyor galiba sanırım tek çalışan benim bugün bugünün bir an önce bitmesini istiyorum yarın denize girmek eglenmek gezmek istiyorum yaaaaa

günaydın canım ... yalnız değilsin canım öğleye kadar sana eşlik edebilirim tabii istersen :))
nasılsın bu arada ? iğnelere başlamadın sanırım değil mi ? hazır iğnelere başlamadan önce deniz kum güneş üçgeninin tadını çıkart arkadaşım iyice... deniz insanı hafifletiyor hem.. buradaki terapimi tamamladıktan sonra öğleden sonrada denizdeki terapime devam ediyorum :)) iyi geliyor deniz suyu ..

canım geçmiş olsun ... gün içereisinde hep aklımdaydın ve bugün iş yerine gelene kadar hep hakkında hayırlısını diledim senin için arkadaşım.. negative sonuçtan bile bir positivelik çıkartıyorsun... sana hayran kalmamak elde değil.. sergilediğin bu tutumlar bana örnek oldu arkadaşım.. senin bu davranıştan sonra kendimi ne kadar harap ettiğimi gösterdi.. senin enerjinin bizlere olsun bundan sonra... ve şundan da eminim; bu moralle bu enerjiyle çok yakın zamanda meleğine kavuşacaksın..
felekten bir haftasonu kaçamağı haftanın stressini atmana iyi gelecektir.. :) benim yerime de iç :))

aaa bu arada tüple dalışlarınızda beni de aranıza almayı unutmayın lütfen :))

ne demek tabiki çok sevinirim canımya , sen ögleye kadar çalışıyorsun sanırım. Ben saat 19 a kadar buralardayım ,ignelere önümüzdeki hafta başlayacagımdan bu hafta sonu çok kıymetli deniz güneş kum ohhh tadını çıkarayım güzelce şöyle

ben eşime yardımcı olmak adına sabahları iş yerine geliyorum .. o gelince görevimi ona teslim ediyorum :)) yok benimki seninki kadar uzun sürmüyor canım :) devir teslim işlemleri bitince evdeki işlerime koşuşturyorum :))
bu haftasonunu çok iyi değerlendirmen gere canım ... kendini ege nin kızgın kumlarından serin sularına at bolca :))

evet canım haklısın , seninkide güzelmiş eşine yardımcı olman ne mutlu bizde hep böyle bir işimiz olsun istemiştik ama denk gelmedi. Şimdi bu hevesimizi emekliliğe saklıyoruz bakalım zaman ne gösterecek. Sen Antalya daydın sanırım oralarda çok sıcaktır şimdi.

inşallah hayaliniz günü gelince gerçekleşir canım... güzel olduğu kadar zor yanları da oluyor .. sezonluk olduğundan iş yerimiz yazları iş yapıyoruz. herkes tatil yaparken bizler çalışıyoruz , ve birbirimizle paylaşımlarımızda yok denilecek kadar az oluyor ( neyse buna şükür diyoruz. kışın tatil yapıyoruz biz tam aksine :) ve tüpümüzü de dolayısıyla kışa denk getiriyoruz :)))
evet Kemer deyim ben.. sıcak bir şey değilde nem çok fena ..nem olmasa çok güzel olur... nefesimin yüzüme yapıştığını hissediyorum..

günaydın kuzum nasılsın.inşallah güzel bir gün geçirirsin bugün ve yarın istediğin gibi bir pazar keyfi yaparsın...

bende varım kızlarrrrrr

kızlar herkese iyi hafta sonları bugün aşılamada 10. günüm 2 günden beri ara ara silinince kahverengi akıntım geliyor geçen aşılamamda da buna benzer ama daha yoğun kahverengi akıntım olmuştu ama akşamına adet olmuştum dünde adet olcam zannettim çok üzüldüm ağrımda vardı kasıklarımda ama geçti şuan ağrı yok akıntıda 1 kere geldi çok az belli belirsiz bu ne demek oluyo şimdi yine gelcekmi kırmızılar yoksa yerleşme akıntısı olabilirmi ne olur akıl verin bana kafayı yicem aklım devamlı orda tuvalete gitmeye korkar oldum bişey gelcek diye sizce ne olabilir

inşallah canım ben bir kaç kere geldim oralara ama sıcaktan uyuyamadık bile otelde hiç durmadan klimaları açtık havuzdanda hiç çıkmadık , allah size sabırlar versin

günaydın kuzum nasılsın.inşallah güzel bir gün geçirirsin bugün ve yarın istediğin gibi bir pazar keyfi yaparsın...
amin canım , sende aynı şekilde bebeginle ve eşinle şöylee mis gibi bir hafta sonu geçir

bende varım kızlarrrrrr

hoşgeldin bebişim nasılsın, gelmiyomusun buralara bekliyom bak seni, öyle uzaktan izlemekle olmaz

olabilirde tatlım hatta umalımki öyle olsun, ama benimde öyle olup sonradan kanamaya çevirdi, sen genede moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…