canım merhaba tüp bebekten hamile kalmışsın tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin.benim bi sorum olacaktı sana.tüp bebek tedavisi sonunda doktorlar ne dedi yani cinsel ilişki yasaklandımı .sonuç gününe kadar hep dinlendinmi .cevaplarsan sevinirim
Hayırlısı olsun masal.Kısmet bu aya değilmiş demekki.Bu arada enerjıne neşe hayranım...
günaydın kuzular , şişşşttt herkes uyuyor galiba sanırım tek çalışan benim bugünbugünün bir an önce bitmesini istiyorum yarın denize girmek eglenmek gezmek istiyorum yaaaaa
günaydın canım ... yalnız değilsin canım öğleye kadar sana eşlik edebilirim tabii istersen :))
nasılsın bu arada ? iğnelere başlamadın sanırım değil mi ? hazır iğnelere başlamadan önce deniz kum güneş üçgeninin tadını çıkart arkadaşım iyice... deniz insanı hafifletiyor hem.. buradaki terapimi tamamladıktan sonra öğleden sonrada denizdeki terapime devam ediyorum :)) iyi geliyor deniz suyu ..
ne demek tabiki çok sevinirim canımya , sen ögleye kadar çalışıyorsun sanırım. Ben saat 19 a kadar buralardayım ,ignelere önümüzdeki hafta başlayacagımdan bu hafta sonu çok kıymetli deniz güneş kum ohhh tadını çıkarayım güzelce şöyle
ben eşime yardımcı olmak adına sabahları iş yerine geliyorum .. o gelince görevimi ona teslim ediyorum :)) yok benimki seninki kadar uzun sürmüyor canım :) devir teslim işlemleri bitince evdeki işlerime koşuşturyorum :))
bu haftasonunu çok iyi değerlendirmen gere canım ... kendini ege nin kızgın kumlarından serin sularına at bolca :))
evet canım haklısın , seninkide güzelmiş eşine yardımcı olman ne mutlu bizde hep böyle bir işimiz olsun istemiştik ama denk gelmedi. Şimdi bu hevesimizi emekliliğe saklıyoruz bakalım zaman ne gösterecek. Sen Antalya daydın sanırım oralarda çok sıcaktır şimdi.
günaydın kuzular , şişşşttt herkes uyuyor galiba sanırım tek çalışan benim bugünbugünün bir an önce bitmesini istiyorum yarın denize girmek eglenmek gezmek istiyorum yaaaaa
günaydın canım ... yalnız değilsin canım öğleye kadar sana eşlik edebilirim tabii istersen :))
nasılsın bu arada ? iğnelere başlamadın sanırım değil mi ? hazır iğnelere başlamadan önce deniz kum güneş üçgeninin tadını çıkart arkadaşım iyice... deniz insanı hafifletiyor hem.. buradaki terapimi tamamladıktan sonra öğleden sonrada denizdeki terapime devam ediyorum :)) iyi geliyor deniz suyu ..
bende varım kızlarrrrrr
hoşgeldin canım :)) nasıl geçiyor haftasonun ?
işdeyim cnm 2 gibi çıkıyorum bennn sonra ev işleri :)
tamam o zaman 2 den sonra denize gel bekliyorum :)
inşallah canım ben bir kaç kere geldim oralara ama sıcaktan uyuyamadık bile otelde hiç durmadan klimaları açtık havuzdanda hiç çıkmadık , allah size sabırlar versininşallah hayaliniz günü gelince gerçekleşir canım... güzel olduğu kadar zor yanları da oluyor .. sezonluk olduğundan iş yerimiz yazları iş yapıyoruz. herkes tatil yaparken bizler çalışıyoruz , ve birbirimizle paylaşımlarımızda yok denilecek kadar az oluyor( neyse buna şükür diyoruz. kışın tatil yapıyoruz biz tam aksine :) ve tüpümüzü de dolayısıyla kışa denk getiriyoruz :)))
evet Kemer deyim ben.. sıcak bir şey değilde nem çok fena ..nem olmasa çok güzel olur... nefesimin yüzüme yapıştığını hissediyorum..
amin canım , sende aynı şekilde bebeginle ve eşinle şöylee mis gibi bir hafta sonu geçirgünaydın kuzum nasılsın.inşallah güzel bir gün geçirirsin bugün ve yarın istediğin gibi bir pazar keyfi yaparsın...
bende varım kızlarrrrrr
kızlar herkese iyi hafta sonları bugün aşılamada 10. günüm 2 günden beri ara ara silinince kahverengi akıntım geliyor geçen aşılamamda da buna benzer ama daha yoğun kahverengi akıntım olmuştu ama akşamına adet olmuştum dünde adet olcam zannettim çok üzüldüm ağrımda vardı kasıklarımda ama geçti şuan ağrı yok akıntıda 1 kere geldi çok az belli belirsiz bu ne demek oluyo şimdi yine gelcekmi kırmızılar yoksa yerleşme akıntısı olabilirmi ne olur akıl verin bana kafayı yicem aklım devamlı orda tuvalete gitmeye korkar oldum bişey gelcek diye sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?