Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haklısın galiba canım, güzel şeyler düşünmem gerek. kesin sonucu öğrenmeden önce bu ay hayal kurmak için birkaç saatim kaldı belkide dimi =)

:)) kimbilir belkide hayallerinin gerçeğe döndüğünü öğrenmene az bir süre kaldı :))

:)) kimbilir belkide hayallerinin gerçeğe döndüğünü öğrenmene az bir süre kaldı :))

inşallaaaahhhhh :)) hayaller gerçek olcak bir gün =) elbet olucak. bugün bir kaç saat sonra yada başjka bir gün ..yeterki allahım istesin gerçekleşmesini =)

canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürür

canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürür

amin inşallah canım. sende hamişsin sanırım. allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ya canım sana bişey sorcam, herkeste farlı oluyor biliyorum sen tedavi oldun mu bilmiyorum, olduysanda hangisini olsun onuda bilmiyrum ama hamileliğin ilk günlerinde adet olcakmışsın gibi sancın oluyor muydu ? ümitlenmek için sormuyorum, belirti filanda hissetmiyorum açıkçası. tamamen meraktan soruyorum canım.

canım hayırlısı bende yarın öğrenicem bu 2. aşılamam ama ilk kez kan verip beklicem öncekinde kısmet olmamıştı erkenden gelmişti kırmızılar yani bu anın tadını çıkar ben bu ana kadar gelebildiğime bile şükrediyorum çünkü bunun heyecanı bile bi başka yüreğini serin tut sen elinden geleni yaptın gerisi allaha kalmış

canım inş güzel haberler geliir rabbim seninde yüzünü güldürsün : haberlerini bekliyorum adet ağrılarına gelince benim hala var üstelik bugün adet günüm ödüm kopuyor adet olcam diye

su perisi canım kimse sormayınca buraya yazmamışım evet degerim katlandı şükür

ranacım sende hamişlerimizdensin =)ve burdasın sanırım. sanada aynı soruyor sorsam ilk zamanlarda adet olcakmışsın gibi sancıların oldu mu seninde ? cevaplarsan sevinriim tatlım. kaç gecedir kesin adet oldum dye yataktan kalkıyorum ama bişey yok henüz. ki ben adetlerimi çok sancılı olurum. sancı geldimi adet gelir. ama bu sefer beklediğim halde gelmedi. bende şimdi merak ediyorum. hamişsemde bu normal mi diye :S

inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.benimde aşılama ile oldu,dediğin gibi hep adet olacakmışım gibi hissettim,batmalar oluyordu ara ara sancı şeklinde hatta hamileliğimin 2.ayında bile oldu regli günüm geldiğinde tabi sonra düzeldi.inşallah hamilesindir.insan merak ediyor ister istemez doğal olarak hakkında hayırlısı olsun....

ranacım sende hamişlerimizdensin =)ve burdasın sanırım. sanada aynı soruyu sorsam ilk zamanlarda adet olcakmışsın gibi sancıların oldu mu seninde ? cevaplarsan sevinriim tatlım. kaç gecedir kesin adet oldum dye yataktan kalkıyorum ama bişey yok henüz. ki ben adetlerimi çok sancılı olurum. sancı geldimi adet gelir. ama bu sefer beklediğim halde gelmedi. bende şimdi merak ediyorum. hamişsemde bu normal mi diye :S

ayy canım inşallah hayırlısı olsun. Az kaldı öğrenmeye.. off heyecan yaptım iyice.. adet sancısı olduğunu düşündüğüm bu ağrılar bana bebişimi vercekse ben razıyım ağrıyla beklemeye. senin kaçıncı aşılamandı canım, nerde oldun, kaçıncı gününde oldun, belirtilerin var mıydı ? biraz bahsetsene hoş bende adet sancısı haricinde hiçbir şey yok, belirti filanda yok yani

gayem saat 14:00 den sonra öğrenicem. ama ben bakmıcam bu sefer. eşim bakcak. her seferinde ben bakıyordum hüsranlı sonuçlarımı ağlayarak eşime söylüyordum, bugün o takip etsin istedim, hem çok ümitli ya, güzel haberler vercek gibi geliyor bana :) EŞİMİN HAKLI ÇIKMASINI, BAK GÖRDÜN MÜ BEN SANA DEMİŞTİM, HAMİLESİN demesini istiyorum :)))

hadi inşallah dediğin gibi eşin müjdeyi verir... ben de heyecanla bekliyorum :) eğer haber gelmeden çıkmak zorunda kalırsan evde hep aklım sende olcak :) inşallah ben çıkmadan güzel haberi duyarız

hadi inşallah dediğin gibi eşin müjdeyi verir... ben de heyecanla bekliyorum :) eğer haber gelmeden çıkmak zorunda kalırsan evde hep aklım sende olcak :) inşallah ben çıkmadan güzel haberi duyarız

inşallah canım. biz eşimle birlikte çalışıyoruz. karşımda aslında ama bak diyemiyorum. =) baskı yapmıcam diyorum. heyecan yaptım iyice. dua edin nolur dua edin.. =)hiç heyecan yoktu şimdi biraz panik durumundayım =))

canım senin içinde hayırlısı olsun. allahım tüm isteyenlere versin nasip etsin inşallah.. seninde az kalmış. yatcaz kalkcaz senin haberini alcaz inşallah.. heyecan durumun nasıl. ?? bende hiç ama hiç yoktu adet gelcek diye, ama burda biraz hamişlerimizden duyunca yine ümitlendim, acaba mı oldum.. içimi ferah tutmaya çalışıyorum.. allahım yüzümü güldürür inşallahh... ama negatifte olsa allahın vardır bir bildiği dicem ve hayırlısı böyleymiş deyip kabullenicem.. ( kendime teselli veriyorum) )

canım ben antalyada özel vitale kadındoğum hastanesine gidiyorum.1.aşılama,reglimin 4.günü puregon iğneye başladım.ilaca başladığım günden itibaren 11.gün aşılamamı yaptı.benim aşılamam ağrılı geçti rahim girişi dar olduğundan 2-3 gün lekelenmem geldi.sonrada hep kasıklarımda batmalar oldu hafif sancı şeklinde.sabahları mide yanmam başlamıştı 2 ay devam etti hatta.aşılamadan sonra 12.gün test yaptırdık.çok tuhaf bir şey sonucu öğrenmeden bend eöyleydim heyecandan kalbim duracak gibi olmuştu hatta sonucun pozitif olmasına bile inanamadık taaki onu ultrasonda görene kadar.inşallah pozitif çıkarda sizinde yüzünüz güler dualarınız gerçek olur...

neyseki sonu güzel olmuş canım benm.. allahım kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah... benim hiç bir belirtim yok diyorum ya. resmen adetimi bekliyorum umarım allahımdan dileğim bu adet sancısı sandığım ağrılar bebişimizin yerleşmesinin ağrılarıdır. :) bugün aşılamamın 15. günü, önceden hiçbir test yapmadım, rahat durdum, idrar testi filanda yapmadım. tamemen günümün dolmasını sabırla bekledim. bakalım işte sonucu hep beraber görcez.

benim doktorum 12.gün test yapmamı söylemişti.allahtan reglini bekle demedi hadi ben sabrederdim belki ama eşim benden heyecanlı.biliyosun eşlerimizde bu aşamalrda bizim hissttiğimizi hissediyorlar...

benim doktorum 12.gün test yapmamı söylemişti.allahtan reglini bekle demedi hadi ben sabrederdim belki ama eşim benden heyecanlı.biliyosun eşlerimizde bu aşamalrda bizim hissttiğimizi hissediyorlar...

aynen öyle canım, onların bu heyecanını görmek, bu aşamaları birlikte yaşamak insana güç veriyor. ümitsizliğimin içinde beni susturup, heyecanını devam ettirmesi çok hoşuma gidiyor =) ben her zaman çok sabırsız davranırdım, şimdi biraz daha sakin olma kararı almıştım. bu sefer hiç yapmadıklarımız yapıyorum, sonucu değiştirir mi bilmem ama negatifleri gördüğümde ne yapıyorsam şimdi hiçbiri yapmadım.=)

canım hiç sorma kaç günden beri heyecandayım çünkü geçtiğimiz cuma cumartesi 2 gün silindikçe lekelenmem oldu kahveli kırmızılı karışık hastalancam zannettim bekledim bekledim gelen giden yok dünden beride hiç leke gelmedi yani stres hat safhada aslında çarşamba test günüm ama hem dayanamıyorum artık hemde progestonum bitti bakalım hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…