Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım merhaba ben de 2. aşılamam için puregon kullanıyorum. 11 mm olan yumurtan çok güzel ve daha 8. günündesin belli ki büyüyecek neden doktor dozu birden 150 ye çıkardı onu anlayamadım bu dozda da büyümeye devam edebilirdi birden doz arttırımı yapılınca yumurtalar sağlıksız büyüyorda. genelde büyümesi durunca dozu arttırıyolar. 75 le devam etmeliydin bence. umarım fazla büyümez doktoruna neden birden arttırdığını sorabilirsin gittiğinde. neticede zaten 11 mm olmuş daha da büyürdü bence o dozu arttırmasına gerek yoktu ki.

bugün 10. gün ercelff bilmiyorum ki niye öyle verdi bende heralde diger yumurtalarıda büyütmek için verdi diye düşündüm.. zaten kendi doktorum 75 vurdurmustu cuma kontrolde doktorum izinli oldugu için diger doktor yükseltti birden :18:cuma günü 8.günümdü:18: off yarın belli olacak bakalım ne oldu ne bitti içerde :18: off inşallahh olumsuz etki yaratmaz yaaa

canım inşallah bu kanama yerleşme kanamasıdır inşallah hamile haberini alırız en kısa zamanda..

canım benim annen için çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..birbirinizi görmeniz hem ona hemde sana çok iyi gelecektir..

cnm test sonucunu yazmamışsın inşallah değerin kat kat artmıştır belkide ikiz bebiş geliyodur inşallah

canımcım ne güzel bebişini görmüşsün maşallah inşallah 2li testin sonucuda güzel olacak meraklanma sen..

su perim güzel dileklerin için sağol canım yarın doktorumu arıcam salı günüde test için giderim artık gerçi çarşamba test günüm ama dayanamıcam artık ilk başlarda çok ümitsizdim ama bu son belirtiler beni biraz ümitlendirdi dünden beri midem bulanıyo bi tuhafım bu yaz gününde ayaklarım üşüyo neredeyse çorap giycem belkide erken ama psikolojikte olabilir az kaldı sonucu öğrencez artık bu arada lekelenmem bugün hiç olmadı kesildi hayırlısı diyorum artık allaha havale ettim kendimi

ara bakalım doktorun ne diyecek artık salı günü hayırlı haberlerini bekliyorum canım..kendini dinleme belirtilere bağlanma canım salı gününü bekliyorum senin adına heyecanlıyım

ara bakalım doktorun ne diyecek artık salı günü hayırlı haberlerini bekliyorum canım..kendini dinleme belirtilere bağlanma canım salı gününü bekliyorum senin adına heyecanlıyım

ayyyy sen böyle yazınca ben iyice heyecanlandım şimdi inşallah burdan bağıra bağıra yazarım hamileyim diye ve inşallah arkamdanda hemen senin güzel haberini alırız :)))

ayyyy sen böyle yazınca ben iyice heyecanlandım şimdi inşallah burdan bağıra bağıra yazarım hamileyim diye ve inşallah arkamdanda hemen senin güzel haberini alırız :)))

inşallah canımcım önce sen yaz bağıra bağıra sonrada ben bağırırım inşallahh hamileyimmmm diyee

Canim ya..gerilme ne olur...hoş..cokta haklisin ...umarım olusmustur , umarım her şey yolunda gider...öpüyorum çok...yarın bekliyorum haberlerini...

canım merhaba bende bu konuyu ilk defa bugün okudum inşallah hamilesindir...rabbim hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
hayırlı haberini bekliyorum

günaydın hatunlar bu sabah pencereyi ben aralayım dedim baktım kimse yok hepimize çook güzel mutlu ve bol hamiş haberli bir hafta diliyorumm

günaydın bayanlar... umudumuza bol umut katan hafta olması dileğiyle... tedavi sürecinde olanların tedavilerinin iyi yönde ilerlemesini ; sonuç bekleyen arkadaşlarımızın da bir bir hamile haberlerini alacağız güzel hafta olur inşallah

Günaydın güzel bayanlar,sevinç haberleri ile dolu bol hamileli bir hafta diliyorum... :))

kızlar yarın teste gidiyorum doktoru aradım progestonum bitti yarına kullanmaya hapım yok normalde çarşamba test günüm ama hap olmadığı için dedim 1 gün için hap almayım eğer negatifse nasıl olsa o hapı kullanmıcam yarını heyecanla bekliyorum

hakkında hayırlısı olur arkadaşım .. inşallah yarın güzel haberlerini duyarız..

herkese merhabalarrr...

bugün test günümdü, 2 gündür kendimi olumsuz sonuç alcağıma o kadar inandırdım ki bugün hüsranla sonuçlanmasın diye. bunun aksine eşimde hamile olduğuma o kadar inandırdı ki kendini, onun bu inancına hayran kaldım. sabah hastaneye gittim kan vermek için, orda 2. aşımasını yaptıran bir arkadaşımla karşılaştım. aşılamadan önce hamile kalmış meğer ve o ekilde iğnelerini yaptırmış, aşılama yapmışlar. onun adına çok sevindim. bana sordu sonuç ne diye.? bende inanılmaz adet sancılarım var, test yaptırmaya geldim ama hiç umudum yok dedim. benmde sancılarım oluyordu sende hamilesin ozaman deyince yüzüm güldü, her ne kadar içim inanmasada onun o ihtimali düşünüp bana moral vermesine hamile olduğumu düşünmesine hayran kaldım. =) sonucum saat 14:30 da çıkcak, bu sefer sonucuma ben değil eşim bakıcak.. hayırlı sonuç olur umarım. beklemedeyim ve dün akşam hiç bir şey hissetmiyorken (heyecan dahi) bugün biraz korkuyorum, aşılamam tutmadı mı acaba diye :S her seferinde sonuca bakıp eşime ağlayarak söyledim ve bugün eimin bakıp beni güldürmesini istiyorum sanırm. duaya çok ama çok ihtiyacım var.. bu arada cuma gecesi pembe bir leke geldi benden, crinone jel kullanıyorum ve adet olduğumu sanarken o bir kere gelen hafif pembelik sonrası hiç bir şey gelmedi. ben adet geliyor diye kendimi inandırmaya çalışsamda içimden bir ses o yerleşme kanaması, içini farah tut diyor..bu pembe kanamadan eşime bile bahsetmedim, o çok ümitli halini bozmak istemedim neye inancağımı şuan hiç bilmiyorum. diyorum ya sadece bekliyorum ve hissettiklerimi paylaşıyorum.........

inşallah öğleden sonra bebeişinin annesine sıkı sıkıya bağlandığı haberini alırız canım ... eğer sonuç olumsuz olursa da üzülme arkadaşım .. hakkında hayırlısı olsun..

inşallah öğleden sonra bebeişinin annesine sıkı sıkıya bağlandığı haberini alırız canım ... eğer sonuç olumsuz olursa da üzülme arkadaşım .. hakkında hayırlısı olsun..

inşallah canım inşallah.. hem o saat hemen gelsin istiyorum hemde hemen gelmese diyorum. Yüzdük kuyruğuna geldik ama ne biliyim tekrar başa dönmekten korkuyorum saırım.bir yandanda üzülmek istemiyorum :S çok karışık işte.

sonuçları beklerken gerilmemek elde olmuyor.. hele tedavi görüp anne olmayı çok arzularken...sen yinede metanetini koru canım ... güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun .. Allah yardımcın olsun ...

haklısın galiba canım, güzel şeyler düşünmem gerek. kesin sonucu öğrenmeden önce bu ay hayal kurmak için birkaç saatim kaldı belkide dimi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…