canım hiç sorma kaç günden beri heyecandayım çünkü geçtiğimiz cuma cumartesi 2 gün silindikçe lekelenmem oldu kahveli kırmızılı karışık hastalancam zannettim bekledim bekledim gelen giden yok dünden beride hiç leke gelmedi yani stres hat safhada aslında çarşamba test günüm ama hem dayanamıyorum artık hemde progestonum bitti bakalım hayırlısı canım
gelip gidip okuyorum işler var diye yazamadım da, valla bana da heyecan bastı :))) inşallah güzel haberlerle gelirsin bize senin kadar bizde seviniriz. :)))
sen hap olarak kullanıyorsun dimi canım, bende jel olarak kullanıyorum. 2 gün önce silince pembe leke geldi bendede . işte geldi dedim, adet oluyorum ama devam etmedi sonrasında. neydi o pembelik bende bilmiyoru. ama sendede bir kanama olmuş, umarım bebişlerimizin tutunmaya çalışırken bizden gelen kanamalardır onlar. ...hakkında hayırlısı olsun canım. daha önce öğrenenler olmuş, umarm sende yarın hayırlı sonuçlar alırsın. yarına az kaldı, düşünmemeye çalış. demesi çok kolay dimi.. :)) sanki hiç yaşamamaış gibi sana moral olmaya çalışıyorum. ama inan seni çok ama çok iyi anlıyorum. ama ne yapıyım şimdi hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ohh çek stresini mi diyim sana D geçicek bu vakit de geçicek sabret güzelim.
kızlaarrrr elim ayağım titriyor, sonucum çıkmışşş.... 11.6 değerim...yaaaaa şimdi ben şimdi benn ...... demek için erken miiiiiiiiii ? aşılamamın 15. günündeyim, crinone vajinal jel kullanıyorum, onun etkisi olabilir mi kii yaa ? nolur bişey diyinnnnn :.....(
kızlaarrrr elim ayağım titriyor, sonucum çıkmışşş.... 11.6 değerim...yaaaaa şimdi ben şimdi benn ...... demek için erken miiiiiiiiii ? aşılamamın 15. günündeyim, crinone vajinal jel kullanıyorum, onun etkisi olabilir mi kii yaa ? nolur bişey diyinnnnn :.....(
dokorumla konuştum, 2 gün sonra tekrar kan tahliline gitmem gerekiyormuş.. =) önümüzde beklememiz gereken bir süreç daha var , hayırlısı olsun bekleriz ne yapalım, bu kadar oldu ya. şükürler olsun.
ben hap kullanırken değerim 2 çıkmıştı... umarım hamilesindir... hemen ara doktorunu sor.... :)))
günaydın hatunlar bu sabah pencereyi ben aralayım dedim baktım kimse yokhepimize çook güzel mutlu ve bol hamiş haberli bir hafta diliyorumm
günaydın bayanlar... umudumuza bol umut katan hafta olması dileğiyle... tedavi sürecinde olanların tedavilerinin iyi yönde ilerlemesini ; sonuç bekleyen arkadaşlarımızın da bir bir hamile haberlerini alacağız güzel hafta olur inşallah
Günaydın güzel bayanlar,sevinç haberleri ile dolu bol hamileli bir hafta diliyorum... :))
Canım yanlış bilmiyorsam senin bugün hapın bitiyor, hadi artık reglin başlasın bitsin bir sürü yumurtan olsun transferin olsun bebişlerin olsun :)))
bekliyoruz... :)))
canım hap muhakkak kana geçiyordur ama jelden o kadar emin olamadım. sizce jel kana etki yapar mı ki ?
günaydın güzeller biraz geç oldu ama bugün ay başı işler biraz yogun kusura bakmayın .
ah kuzum umarım degerin katlar , ama unutmaki masall35 in degeride 20 çıkmıştı ama regl oldu . 2 gün daha heyecanlanacagız demmeki?
evet tatlım bugün sonuncuları içecegim muhtemelen çarşamba yada perşembe regl olurum sonrada igneler dualarınıza ihtiyacım var. ama şimdilik çok rahatım, heyecan yok stress yok olmasında zaten
dokorumla konuştum, 2 gün sonra tekrar kan tahliline gitmem gerekiyormuş.. =) önümüzde beklememiz gereken bir süreç daha var , hayırlısı olsun bekleriz ne yapalım, bu kadar oldu ya. şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?