Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gelip gidip okuyorum işler var diye yazamadım da, valla bana da heyecan bastı :))) inşallah güzel haberlerle gelirsin bize senin kadar bizde seviniriz. :)))

sen hap olarak kullanıyorsun dimi canım, bende jel olarak kullanıyorum. 2 gün önce silince pembe leke geldi bendede . işte geldi dedim, adet oluyorum ama devam etmedi sonrasında. neydi o pembelik bende bilmiyoru. ama sendede bir kanama olmuş, umarım bebişlerimizin tutunmaya çalışırken bizden gelen kanamalardır onlar. ... hakkında hayırlısı olsun canım. daha önce öğrenenler olmuş, umarm sende yarın hayırlı sonuçlar alırsın. yarına az kaldı, düşünmemeye çalış. demesi çok kolay dimi.. :)) sanki hiç yaşamamaış gibi sana moral olmaya çalışıyorum. ama inan seni çok ama çok iyi anlıyorum. ama ne yapıyım şimdi hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ohh çek stresini mi diyim sana D geçicek bu vakit de geçicek sabret güzelim.

gelip gidip okuyorum işler var diye yazamadım da, valla bana da heyecan bastı :))) inşallah güzel haberlerle gelirsin bize senin kadar bizde seviniriz. :)))

biliyorum canım, paylaşmak en güzeli, hepimizin beklentisi, hayalleri aynı bu konuda. bizi bizden iyi kimse anlayamaz. tabiki hemen paylaşıcam. benm gözümde eşimde.. ah bir baksa şu sonuca...

biliyorum canım geçicek bizde mutlu olcaz

kızlar daha sonuç açıklanmamış, ara bir bilgi veriyim dedim =) eşimden aldığım ilk bilgi bu

Masalcım selam canım...
Misafirlerim vardı giremedim epeydir..ama sonucunu almışsın hakkında hayılrısı canım benim...
mükemmel bi pozitifliğe sahipsin rabbim yeri ve zamanını bekliyordur size sağlıklı ve hayılrlı bebiş vermek için..
dualrım seninle...
annnen rahatsızlanmış sanırım allah acil şifa versin çok üzüldüm canım..
gelince görüşmek üzere

kızlaarrrr elim ayağım titriyor, sonucum çıkmışşş.... 11.6 değerim...yaaaaa şimdi ben şimdi benn ...... demek için erken miiiiiiiiii ? aşılamamın 15. günündeyim, crinone vajinal jel kullanıyorum, onun etkisi olabilir mi kii yaa ? nolur bişey diyinnnnn :.....(

ben hap kullanırken değerim 2 çıkmıştı... umarım hamilesindir... hemen ara doktorunu sor.... :)))

Canlariiiiim... Ne kadar guzel gelismeler olmus... Allahiimm icimizde bu ümit oldukca biliyorum vereceksin meleklerimizi.... Hele su ortak belirtiler yok muu.... Hepimiz buradan müjdemizi haykiralim insaallah ve birbirimize umit olalim bu vesile ile... Bende carsamba gunu test yaptiracagim..dualasaliiimmmmm

canimmm hayirli olsuuuunn insaallah hamilesindir

dokorumla konuştum, 2 gün sonra tekrar kan tahliline gitmem gerekiyormuş.. =) önümüzde beklememiz gereken bir süreç daha var , hayırlısı olsun bekleriz ne yapalım, bu kadar oldu ya. şükürler olsun.

Canım yanlış bilmiyorsam senin bugün hapın bitiyor, hadi artık reglin başlasın bitsin bir sürü yumurtan olsun transferin olsun bebişlerin olsun :)))

bekliyoruz... :)))

dokorumla konuştum, 2 gün sonra tekrar kan tahliline gitmem gerekiyormuş.. =) önümüzde beklememiz gereken bir süreç daha var , hayırlısı olsun bekleriz ne yapalım, bu kadar oldu ya. şükürler olsun.

tatlım inşallah değerin ikiye üçe katlanır, bu arada kendini strese sokma rahat bırak,hatta mümkünse kendini dinleme bile umarım beklediğine değer,sonu da güzel olur :))))

günaydın hatunlar bu sabah pencereyi ben aralayım dedim baktım kimse yok hepimize çook güzel mutlu ve bol hamiş haberli bir hafta diliyorumm

Günaydın güzel bayanlar,sevinç haberleri ile dolu bol hamileli bir hafta diliyorum... :))

günaydın güzeller biraz geç oldu ama bugün ay başı işler biraz yogun kusura bakmayın .

ah kuzum umarım degerin katlar , ama unutmaki masall35 in degeride 20 çıkmıştı ama regl oldu . 2 gün daha heyecanlanacagız demmeki?

Canım yanlış bilmiyorsam senin bugün hapın bitiyor, hadi artık reglin başlasın bitsin bir sürü yumurtan olsun transferin olsun bebişlerin olsun :)))

bekliyoruz... :)))

evet tatlım bugün sonuncuları içecegim muhtemelen çarşamba yada perşembe regl olurum sonrada igneler dualarınıza ihtiyacım var. ama şimdilik çok rahatım, heyecan yok stress yok olmasında zaten

canım hap muhakkak kana geçiyordur ama jelden o kadar emin olamadım. sizce jel kana etki yapar mı ki ?

etkisi olmaz canım, sen aşılamadan sonra tekrar çatlatma iğnesi yaptırmadın demi

masal arkadaşımızın değeri 20 çıktı ama o aşılamadan sonra çatlatma iğnesi yaptığı için onun etkisi ile o kadar yüksek sonuçla negatif aldı

mda cım masal aşılamasının 1. haftasında tekrar çatlatma iğnesi olmuş, bu nedenle değerinin yüksek çıktığını söylemişti. ben aşılama sonrasında sadece jel kullandım, 2. kez çatlatma iğnesi olmadım, yinede kullandığım iğnelerin etkisi devam ediyor mudur ki?

canım hadi hayırlısı bana moral oldun bakalım yarın ben ne yapcam devlet hastanesindemi yaptırdın canım tahlilini özeldede bu kadar bekleniyor mu?

hadi hayırlısı cnm inşallah 2 gün sonra değerin katlanır ve bebişin seninledir..

hadi hayırlısı canım inşAllah sonucun çok çok katlanmış olarak çıkar..rabbim hakkımızda hayırlısını versin..inşallah mutlu haberlerini alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…