Selam kızlar kandılınız mubarek olsun ınsallah dualarımız kabul olur negatıf sonuc alan arkadaslarımıda gecmıs olsun ben bugun kotuyum kızlar agrım var bıraz dınlenıyorum ınsallah gecer optum hepınızı kızlar
aşılamaya kadar geçen süre su gibi akıp geçiyor da aşılama sonrasında özellikle son bir hafta bir türlü geçmek bilmiyor...o bir hafta boyunca yaşadığımız gel gitleri erkeklerin anlamasına imkan yok herhalde...gerek ilaçlarla aldığımız hormonlar gerekse beklemenin verdiği gerginlik insanı gerçekten çok yoruyor.
ama olumsuz düşünmek için bir nedenin yokken kendini daha fazla yıpratma canım. umarım olumlu sonuç alırsın ve bu sıkıcı günleri hemen unutursun.
dularım seninle birlikte..allah yardımcın olsun
canım cumartesi sen hamileyim diye yazacaksın bende cinsiyetini öğrendim diye yazacağım.şubattan beri beraberiz topikte temmuz ayı senin ayın olacak inşallah.....içimden öyle geliyor...
kızlar benim yine olmadı kocaman bir 0 çıktı sonucum çok üzüldüm çok ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm o daha çok acıttı canımı şimdi ona destek olmak için toparladım kendimi o daha çok üzüldü ama yapcak bişey yok aşılama olayı kapandı sırada tüp bebek var onuda şuan yaptıramam bu sıralar maddi açıdan biraz sıkıntıdayız bakalım elimiz ne zaman bollaşırsa inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebeğim
anladım canım daha yeniyim bu konularda pek bi tecrubem yok zamanla bende herşeyi öğrenirimbenim yumurta sayım az normalde bu tüp bebek ilaçlarının en üst dozunu kullanmama ragmen aşılamada 2 tane tüp bebekte de 1 tane yumurta üretti vucudum oda kalitesiz çıktı . Ama bu sefer güzel olacak hissediyorum.
kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S
SUPERİM...GÜNAYDIN CANIM..SON 4 GÜNÜN BAK SAYIYORUM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN..RUHSUZ GEÇEN HAZİRANDAN SONRA TEMMUZ GÜNEŞİ OL TOPİĞE İNŞALLAH..PERŞEMBE SABAHA KARŞI GİDİYORUM CANIM DATÇADA DURUŞMAM VAR CUMA GÜNÜDE MARMARİSTE HACZİM VAR..CUMARTESİ DÖNMEM ARTIK KUZENİM MARMARİSTE ONDA KALIRIM PAZAR İZMİRE DÖNECEĞİM AMA SADECE GECE EVİMDE UYUYUP PAZARTESİ SABAH ERKENDEN İSTANBULA UÇACAĞIM KISMETSE TABİ ANNEMİN RAHATSIZLIKLARI KRONİK SUPERİMCİM KALP HASTASI KALP KRİZİ GEÇİRDİ YÜKSEK TANSİYON PANİK ATAK VS..BU HASTALIKLARLA YAŞARKEN TEK DUAMIZ BAŞA ÇIKABİLSİN.BEN 6 YAŞIMDAN BERİ ANNEMİM TANSİYONUNU ÖLÇEREK VE ACİLE GİRİP ÇIKARAK BÜYÜDÜM MALESEF NAPACAKSIN ELİMİZDEN GELENİ O DA BİZDE YAPIYORUZ SAĞLIK OLSUN HEPİMİZE HEPİMİZİN AİLELERİNE CANIM..
ERCELF.....CANIM YOK ÖYLE BEN ANNE OLAMAYACAĞIM DİYE ÇÖKÜP KALMAK..BEN ZATEN SENİN BU TEDAVİNDE BAŞINDAN BU YANA NEDEN DOZ ARTTIRMADAN BEKLETTİLER SENİ HİÇ ANLAMADIM..BENİM 2.AŞILAMAMDA 1.AŞILAMADA UYGULANAN DOZ DİREK DEĞİŞTİRİLDİ MESELA BAŞTAN YÜKSEK BAŞLAMIŞTIM İLK AŞILAMA 75 HATTA SON İKİ GÜNÜ 100 E ÇIKMIŞTIM 2.AŞILAMAYA DİREK 150 İLE BAŞLADIM KALDI Kİ YUMURTA GELİŞİM GÖSTERDİĞİ HALDE NEDEN DOKTORUN ISRARLA 75 E DEVAM ETTİ BİLEMİYORUM TABİ DOKTOR OLAN ONLAR SEN SAKIN PES ETME..TEDAVİNE DEVAM ET FAKAT BU DOZ OLAYINI MUTLAKA İRDELE..İRDELET...AYRICA GONALF ÇOK DAHA YENİ VE ETKİLİ BİR İLAÇ ÖZELLİKLE YUMURTA GELİŞİMİNDE SORUN YAŞAYANLARA YUMURTA REZERVİ AZ OLANLARA ÖZELLİKLE BU İĞNE KULLANILIYOR BENİM GÖRDÜĞÜM BİLDİĞİM SEN LÜTFEN YENİ TEDAVİNDE İLAÇ VE DOZ KONULARINDA DOKTORUNLA MUTLAKA GÖRÜŞ
BU ARADA BİZLER DE ANNE OLACAĞIZ BUNA İNANCINI KAYBETME MÜCADELE EDERKEN
MEDİDS.....CANIM MERHABA..TEŞEKKÜR EDERİM GÜZELİM İLETTİM VALLA HEPİNİZİN SELAMINI BEN ZATEN..GERÇEKTEN SAĞOLSUN HEPSİ KUCAKLARINIZ EVLATLARINIZLA DOLSUN SAĞLIKLA HAYIRLI ZAMANDA İNŞALLAH DEDİ:)))) VALLA GÜZELİM BENDE GÜNLERİ HAFTALARI TAKİP EDEMEZ HALDEYİM ADETİME GÜN SAYARKEN OLDU BİTTİ BİLE HAFTAYA OVULASYON VAR SONRA YİNE LUTERAL FAZ ARKASINDAN ADET........JET HIZI İLE GEÇİYOR ZAMAN KOŞTURMA ÇOK OLUNCADA ONUN DA ETKİSİ ÇOK TABİ..NE ZAMAN PAZARTESİYDİ CUMA OLDU ANLAMIYORUM.HAYIRLISI GÜZELİM BAKALIM TEDAVİYE DE AZ KALDI ŞİMDİDEN BEN BAŞLAMADAN ŞU SON 3 HAFTADA BİRAZ TATİL YAPABİLSEM İYİYDİ AMA BAKALIM.ANNEMİN SAĞLIĞINA BAĞLI PLANLARIM.SEN NASILSIN CANIM İYİMİSİN ??
SEYHANCIM....nasılsın hayatım artık toparlamışsındır heralde..ağrın sızın bitti değil mi? teşekkür ederim canım buarada geçmiş olsun dileklerin için.pazartesi istanbuldayım ben...haberin ola...:))
gecik hayırlı olsun anım inş 2 gün sonraki değerin kat kat katlanı rhamileleğin kesinleşir canım inş hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
masalcım anneciğine çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşur allah onları korusun başımızdan eksik etmesin acil şifalar versin canım...
DİMPLE....CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ÇOK SAĞOL TATLIM UMARIM SEN DE İYİSİNDİR ..DENK GELEMEDİK BU ARA KENDİNE İYİ BAK CANIM ÇOK ÖPÜYORUM.
canım yoğun günler bekliyo seni desene allah yardımcın olsun işlerin çabucak bitsin..marmariste benim yerimede dinlen kuzeninde..bı sıcaklardada allah annenin yardımcısı olsun canım çok dikkat etsin kendine..inşallah rahatsızlıkları kolayca başa çıkabilir..allah başınızdan eksik etmesin anneni canım..
günlerimi benden önce takip ediyomuşsun nasıl sevindiminşallah hamileyimdir canım temmuz ayına güneş gibi doğarım
superi canım arkadaşım öncelikle neden en düşük dozdan başladıklarını ben söyliyim sana benim rahim anomalim var unicorn uterus yani yarım rahim fazla yumurta gelişmesi riskli bende çünkü rahim asla çoğul gebeliği taşıyamaz çünkü rahmim ufak ve dikiş uygulaması yapılabilir düşük erken doğum gibi risklerim var buyüzden hep düşük dozla başlatıyolar beni büyümezse 150 ye çıkarıyolar bu sefer de birden büyüyo sağlıksız oluyo. özel hastaneye giderken menogon kullandım 12. günümde 12 mm de kalıyodu 75 dozla 150 ye çıkarında da zorla 18 oluyodu ama şekli bozuluyodu. sonra zeynep kamil e geçtim işte 2 aşılamamda da puregon kullandım ilkinde yine 75 le başladık sonradan 112,5 a çıkardılar 18 mm oldu ama şekli bozuk tu öyle yapıldı aşılamam. bu sefer doktor ikincisinde sabırlı olucaz hiç arttırmadan devam edicez dedi sanırım arttırınca şekli bozuluyo diye bu sefer de hiç yumurta olmadı. ve iptal edildi artık 3. de konuşucam zaten ilaçlar konusunda da haklısın aslında puregonla ilk ay vardı yumurtalarım ama sağ tarafımdaydı benim sağ da tüpüm yok. gonal f yazsınlar bir de onu deneyelim istiyorum aslında o daha etkiliymiş ama korkuyorum sonra tüp bebeğe geçince de onu kullanınca işe yaramaz diye. sanki vücudum ilk iğneye tepki veriyor sonra alışıyor gibi. ama bu kadar düşünmicem artık yumurtlama beyinde başlıyor doktor hangisini yazarsa artık ama bu sefer kesinlikle baştan daha dozu attırmalarını isticem.
canım nasılsın yazışamıyoruz . beni çagırdınız siz yok oldunuz ortalıktan . tatil nasıl geçiyor . tüp e kadar kendini iyice dinlendir ve bol vitamin takviyesi al sevde bak dün de biosteronun fhs yi düşürmeye yardımcı oldugunu ögrendim kullanacagım diyordun umarım kullanıyorsundur a vitamini aldım dün üremede yararlıymış prespektüsünü oku yazıyor bir eczaneden bak 3 tl avikap günlük ihtiyacı karşılayacak dozda ben uzun listeme onuda ekledim tavsiye ederim öptüm canım.
uğruyoruz ya tatlım sevde napsın en son ankaradaydı klomen faciasından sonra kabuğuna çekilmiştir geziyordur izninde geszin de zaten boşver gelip ne yapıcak buraya girince daha çok atamıyoruz zaten kafamızdan.sen de maşallah eczacı gibi olmuşsun kız aferim sana bu azimle sen başarırsın bu iş canım inşallah etkisini gösterir ilaçlar bir yıl içinde belki tüp bebek deneme şansın olur canım.
canım 2li teste ne oluyordu? unuttum yani nasıl yapılıyordu:44: birde ben keseye ayın 16 17sinde görecekmişim ozamana kalpte duyulmazmı en azından görünür bekleyişim hala devam ediyor ama bebegimin karnımda oldugunu bilmek onunla uyunmak çook güzel
su perisi inş hamilesin ne zaman sen tahlilin?
rana cım ne güzel bir duygu senin yaşadığın şuanda çok seviniyorum senin adına inşallah hayırlısıyla kalbini de duyacaksın kesesini de göreceksin ama sana tavsiyem asla acele etme söyledikleri günde git hastaneye o zamana kadar da istirahat et kendine dikkat et folik asit içiyomusun ve progestan?
ercelf merhaba mesajlarını yeni okudum .öncelikle aşılamanın iptal edilmesşine üzüldüğüm gerçektendebende 2.aşılamaı 24.günümde olmuştum.ben her umudumukaybedişimde doktorum bana cesaret verdi bu kadar iğne boşamı gidecek dedi ve aşılama aşamasına kadar geldik sonuç negatifti ama olsun hem doktorum hem de ben elimizden geleni yaptık.2.aşılamada 6 kutu puragon kullandım 125 le başladım ben 150 ile devam edip son günlerde hep 200 kullandım yanındada 5 tane menogon iğne.fakat olmayınca olmuyor o kadar ilaca 22.günümde 4 tana işeyarayacak yuımurta oldu oysa ilk aşılamada klomen ve 3 tane menogonla üç harika yumurtam olmuştu.son aşılam ise gene puregonla oldu adetmin 12.günü yapıldı hep 150 kullandım ve tek yumurtaydı ama demekki vakti saati gelmişki tuttu bu kez.lütfen sende umudunu kaybetme.ne yaparsan yap hangi doktora gidersen git hangi ilacı hangi dozu kullanırsan kullan vakti saati gelmeden olmaz bu iş.o yüzden sadece sabret ve bol bol dua et.umarım en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür.
ercelf bu arada tek umudum gonal f demişsin ama dediğim gibi hangi ilaç olursa olsun vakti saati gelmedikçe işe yaramaz.ben gonal f kullanmıştım ama hiçbir işe yaramadı.klomen kadar bile fayda görmedim 262 ünite kullandığımda bile e2 sadece 109 olabildi.o yüzden ümidini asla kaybetme ve sadece dua et...
haklısın canım neyin ne zaman nasıl etki edeceği hiç belli olmaz. ben de klomen le hamile kaldım yumurtam 10. günümde 16 mm di 13. günümde 20 mm i geçmişti çatlatma iğnesi oldum 3 gün üst üste ilişki oldu ve o ay hamileydim.bazen yine mi 1 ay denesem diyorum ama korkuyorum. doktorla konuşucam bu sefer kesinlikle yüksek dozdan başlamak istiyorum çünkü uyarılma bile olmuyor hadi desem 10 mm oldu orda kaldı doz az geliyor sonradan dicem ama daha baştan hiç gelişen folikül olmuyor demekki 75 ile uyarılma olmuyor. insanın morali de önemli başından beri isteksizdim bu aşılamada zaten o da etkiliyor. birdahaki sefere böyle yapmicam kesinlikle.iptal edilmesi mantıklı bir karardı bence çünkü artık 20 günüm oldu ve ortada hiç folikül yoktu zaten olsa üstüne giderlerdi canım. ben de istemedim vücuduma da yazık.belli ki bu ay olmicak işte yumurtlamadım da madem yapılacak adam gibi yapılsın 3. aşılamamda inşallah. ümidimi kaybetiyorum da ara sıra umutsuzluğa hepimiz kapılmıyormuyuz sen 3. aşılamanın sonucunu hep negatif diye beklemedin mi. Ama herşey Allah tan bunu çok iyi biliyorum. ben elimden gelen herşeyi yapıyorum nasibimizde varsa er yada geç olacaktır.
evet sana tamamiyle katılıyorum. herşey ilaçlarda bitmiyor. ama arkadaşımıza azcık moral olsun diye yazıyorum. bende ege üniversitesinde tüp bebek tedavisiyle şu an 6 haftalık hamileyim. allahım tüm isteyenlere nasip etsin,hamiş arkadaşlarımızada kucaklarına almayı nasip etsin. benim ilk trasferimdi ve gonal f kullandm. gonal f in diğer ilaçlara nazaran daha çabuk etki ettiğini duymuştum arkadaşlardan. fakat 4 yumurta toplandı ve bunun 3 tanesi döllendi. tabi bunuda 1tanesi transfer oldu. diğerleri dondurulacak seviyeye bile gelmedi. öyle olunca o geçmek bilmeyen bekleme döneminde olumlu dan çok, olumsuz sonuca alıştırmaya çalıştım kendimi. rabbime şükürler olsunn bebeşim sımsıkı tutunmuş bana. yani mcan ın dediği çok doğru ,ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin arkadaşlar. doktorlar için tek yumurta,tek sperm,tek rahim olsun yeter. gerisi bünyeye,tabikide en çok ta Allaha kalmış. herşeyin hayırlısı..
teşekkür ederim canım gerçekten sizler de olmasanız napardım bilmem.gebeliğin hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin. devlette raporla mı yaptırdın canım ben de devlete gidiyorum işte iptal edilmeseydi 2. aşılamamı olunca tüpe geçicektim ama kısmet değilmiş. vardır bunda da bir hayır diyorum ve önümüzdeki maçlara bakıyorum :)
selam kızlar tüpe basladığı yazmıstım pazar opu m gerçeklesti 14 yumoş toplandı 9 tanesi işleme girdi ve 9u döllendi.bugün gelişimleri haber verecekler.yarın ya da pers günü transferim var nasipse...
hayırlısı olsun inşallah canım çok güzel yumurtalar toplanmış inşallah hepsi birinci kalitede olur.
kızlar benim yine olmadı kocaman bir 0 çıktı sonucum çok üzüldüm çok ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm o daha çok acıttı canımı şimdi ona destek olmak için toparladım kendimi o daha çok üzüldü ama yapcak bişey yok aşılama olayı kapandı sırada tüp bebek var onuda şuan yaptıramam bu sıralar maddi açıdan biraz sıkıntıdayız bakalım elimiz ne zaman bollaşırsa inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebeğim
canım gemiş olsun nasip değilmiş diyoruz ve hemen toparlanıyoruz biliyosun üzülmek daha çok etkiliyor bedenimizi. biraz dinlen yazın yeniden doğmuş gibi olursun. tüp bebek için neden devlete başvurmuyorsun?
ercelfff nasılsın güzelimmmmm
superi miden bulandımı yine :)
gecikkk inşallahhhh değerin artmıştır cnm
sağol seyhancım nasıl olayım iptal edilen 2. aşılamamdan sonra sadece 2 günde bir hastaneye gitme telaşım bittiği için seviniyorum.3. raporum haftaya salı çıkıyor ara vermeden gelen adetimle 3. aşılamaya başlicaz. inşallah yapılır da artık tüp bebeğe geçebilirim.sen nasılsın laparoskopi yaptırmıştın sanırım sen şimdi nasılsın?
mrbbb canım arkadaslarım uzun suredır gırmıyorum gırsemde soyle bı takıp edıp cıkıyorumm.ınsallahh sonuc bekleyenler mutlu sona kavusur.bence 1.5 sonra sonuc alaak arkadas hamıle ırden ıcıme dogdu bu saattte kadar adet olmadıysa var bısıler dıye duunuyrooum..
benı sorarsanız adet gunumu beklıyrooum 3. asılama ıcın bı ay ara verdım tabı kıst falan ckmazsa asılama olcam ınsallah ama benım asılamada hıc umudum yok tup ıcın 3 asılama lazımkıı ben ılkını ozelde 2. devlette olmak uzere toplam da 2 oldum bakalım hayırlısı..
kızlar olumlu dusunun olumlu olumlu olsun
merhaba cansu cum hoşgeldin. seninle durumlarımız aynı canım ilkini özelde oldum o sayılmıyor ilaçları cebimizden aldığımız için 2. devlette oldu. tam devlette bir aşılama daha yaptırıp tüpe geçecektim ki hiç folikülüm büyümediği için 20. günde tedavim iptal edildi. bir sonraki ay yeniden denicez.
kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S
sana da geçmiş olsun canım ne denir ki bu durumda kafanı toparla sakın üzülme geçti bitti en sağlıklı kararı yine kendin vericeksindir.
geçmiş olsun canım hayırdır neren ağrıyo?iyice dinlen bebeğine ve kendine dikkat et canım..unutmadan seninde kandilin mübarek olsun..
sagolun kızlar bugunlerde adet tarıhım normalde ondanda olabılır belkı dınlencem bugun bısey yapmaya nıyetım yok zaten keyfımde yok hıc mavıcım daha yerlesme agrısını cekermıyız bak bılmıyyodum belıme kadar vuruyo buyuyo tabı sıpam rahımde genıslıyo normal aslında degılmıyelizcim seninde kandilin mubarek olsun...yerleşme ağrısı olabilir ayaklarını uzatarak dinlen.tabi çok şiddetlenirse ihmal etme doktoruna danış.inşallah çabuk geçer...
mda cım canım arkadaşım nasılsın?
uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadım bu aralar biraz telaşımız var. ama ara ara girip yazılanları okuyorum..
ben de inanıyorum ki Allah o güzel ve temiz kalbinin ödülünü en kısa sürede verecek...en önemli şey moral ve dua...tedaviler, ilaçlar, yumurta sayısı, hormon değerleri hepsi bir yere kadar..biz dileğimizi allahtan istiyoruz, onun dışında hiç bir kuvvet olmasını sağlayamaz çünkü..allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgili yoldaşlarım canlarım..
takip edenler bilirler fsh değeri düşmediği sürece tüp bebeğe geçiş yok...senmisin fsh düşmeyen bende tatile gidiyorum :)
Çalışan arkadaşlarıma da ev hanımlarına da bol bol dinlenme ve sabır diliyorum...
ben bir süreliğine HERŞEYE MOLA veriyorum :)
Masalcım,mdacım,superim,seyhancım,gayecim,mcan,ercelf,mavi ve ismini sayamadığım diğer arkadaslar kendinine çok çok iyi bakın...
superim güzel haberlerini bekliyorum
sagolun kızlar bugunlerde adet tarıhım normalde ondanda olabılır belkı dınlencem bugun bısey yapmaya nıyetım yok zaten keyfımde yok hıc mavıcım daha yerlesme agrısını cekermıyız bak bılmıyyodum belıme kadar vuruyo buyuyo tabı sıpam rahımde genıslıyo normal aslında degılmı
beni sormuşsunuz su perisi masal sancılarım bitti çok şükür dün itibari ilede lekelerimde bitti sanırım
bugün kandill gelmesinler lütfennn
yani tam 1 haftada yok oldu bayağı bi estetik yapmışlar sanırımm
herkese selamlar :)))
nasılsınız kızlar bir süredir giremedim takip edemedim sizi ve gördümki sayfalar su gibi akıp gitmiş saatler yetmeyecek okumaya o yüzden herkese kucak dolusu sevgiler göndereyim direk yazayım dedim.ama merak ettiklerim yok değil tabiyki var.ilk sayfaya şöyle bir göz attım
masall cnm benim sanırım aşılaman tutmamış yanlış hatırlamıyorsam sen aşılama olacaktık çok üzüldüm cnm benim( inşallah vakti zamanının en hayırlı oldugu zamanda meleğin sana ulaşır canım benim..
mda cnm benim sen nasılsın listede adet günü bekliyor yazıyor adet sonrasında tüp bebek olucak sanırım seninde en son öyleydi tabiyki bayagı zaman gecti aradan kimler neler yaptı kimbilir..
cy76 cnm benim sana özelden yazdım seninde son durumu cok merak ediyorum bana yaz mutlaka inşallah hayırlı haberlerini verirsin.
aşılaması tüp bebeği tuttan arkadaslarımı çok çok tebrik ediyorum kendiliğinden hamile kalanlar varsa darısı bizlerin başına diyorum benim gibi maddi açıdan yada manevi açıdan gün sayanlarınız varsada umudunuzu yitirmeyin elbet bir gün anne olacagız diyorum..
canlarım benim hepinizi çok öpüyorum ara ara mutlaka yazacagım size takip edemiyorum kusura bakmayın biraz bu konulardan uzaklaşmak bana çok ama çok iyi geldi..
hepinizi çok seviyorum..
AMANINN SON 3 GÜNE GİRDİK BUGÜNÜ SAYMIYORUM..BAK YARIN SABAHA KARŞI KUŞ MİSALİ BAŞLIYORUM SEYAHATLERE AMA AKLIM SENDE..NAPIP EDİP GİRECEĞİM TELEFONDAN OLSA DAHİ SON GÜN HEYECANINI DA PAYLAŞIRIM İNŞALLAHHH GÜZEL BOMBANI DA :)) İYİMİSİN GÜZELİM HERŞEY YOLUNDA MI
AMANINN SON 3 GÜNE GİRDİK BUGÜNÜ SAYMIYORUM..BAK YARIN SABAHA KARŞI KUŞ MİSALİ BAŞLIYORUM SEYAHATLERE AMA AKLIM SENDE..NAPIP EDİP GİRECEĞİM TELEFONDAN OLSA DAHİ SON GÜN HEYECANINI DA PAYLAŞIRIM İNŞALLAHHH GÜZEL BOMBANI DA :)) İYİMİSİN GÜZELİM HERŞEY YOLUNDA MI
iyiyim masalımm son 3 gün kaldı aslında cumartesiyide saymazsak 2 gün..ben günlerine kadar daha azaltabilirim diye uğraşıyorum galibaheyecanlı değilim şuan ama sadece bir an önce öğrenip rahatlamak istiyorum..inşallah o güzel haberi paylaşıcam bağıra bağıra..vakit bulduğunda gir mutlaka canım yalnız bırakma beni..sen nasılsın annen nasıl oldu canım?
benim evim 2+1.kiradayız.yalnız çocuk odamda normal bir dolabım var yüklük olarak kullnıyorum bide bazam var.şimdi çocuk odası yapmaya kalksam yüklüğü çıkarsam eşyalarım ortada kalıyor bazayı çıkarsam biz gurbetteyiz kayınvaldemler, misafirlerim gelince işime yarıyor çıkaramam çünkü salon takımımın bir tanesi yataklı olduğu için yerim yok.şimdi ben diyorum ki zaten çocuk bir müddet bizimle beraber olacak yatak odam normal büyük yatağımın yanına bambu koyarım diyorum.bebek kıyafetleri içinde babam mobilyacı çocuk kardolabı yaptırayım yüklüğün yanına koyarım diyorum .babama kalsa bebek odası ne istiyosan çiz diyo ben yapayım diyo,yatak odamıda ben çizdim babam yapmıştı. fikirlerinizi bekliyorum.sonuçta 1-2 seneye kendi evimize gececeğiz ozaman bebeğimizde büyür ayrı oda yapacağım.sizce ne yapayım karasızım:44::44::44::44:
benim evim 2+1.kiradayız.yalnız çocuk odamda normal bir dolabım var yüklük olarak kullnıyorum bide bazam var.şimdi çocuk odası yapmaya kalksam yüklüğü çıkarsam eşyalarım ortada kalıyor bazayı çıkarsam biz gurbetteyiz kayınvaldemler, misafirlerim gelince işime yarıyor çıkaramam çünkü salon takımımın bir tanesi yataklı olduğu için yerim yok.şimdi ben diyorum ki zaten çocuk bir müddet bizimle beraber olacak yatak odam normal büyük yatağımın yanına bambu koyarım diyorum.bebek kıyafetleri içinde babam mobilyacı çocuk kardolabı yaptırayım yüklüğün yanına koyarım diyorum .babama kalsa bebek odası ne istiyosan çiz diyo ben yapayım diyo,yatak odamıda ben çizdim babam yapmıştı. Fikirlerinizi bekliyorum.sonuçta 1-2 seneye kendi evimize gececeğiz ozaman bebeğimizde büyür ayrı oda yapacağım.sizce ne yapayım karasızım:44::44::44::44:
benim evim 2+1.kiradayız.yalnız çocuk odamda normal bir dolabım var yüklük olarak kullnıyorum bide bazam var.şimdi çocuk odası yapmaya kalksam yüklüğü çıkarsam eşyalarım ortada kalıyor bazayı çıkarsam biz gurbetteyiz kayınvaldemler, misafirlerim gelince işime yarıyor çıkaramam çünkü salon takımımın bir tanesi yataklı olduğu için yerim yok.şimdi ben diyorum ki zaten çocuk bir müddet bizimle beraber olacak yatak odam normal büyük yatağımın yanına bambu koyarım diyorum.bebek kıyafetleri içinde babam mobilyacı çocuk kardolabı yaptırayım yüklüğün yanına koyarım diyorum .babama kalsa bebek odası ne istiyosan çiz diyo ben yapayım diyo,yatak odamıda ben çizdim babam yapmıştı. Fikirlerinizi bekliyorum.sonuçta 1-2 seneye kendi evimize gececeğiz ozaman bebeğimizde büyür ayrı oda yapacağım.sizce ne yapayım karasızım:44::44::44::44:
iyiyim masalımm son 3 gün kaldı aslında cumartesiyide saymazsak 2 gün..ben günlerine kadar daha azaltabilirim diye uğraşıyorum galibaheyecanlı değilim şuan ama sadece bir an önce öğrenip rahatlamak istiyorum..inşallah o güzel haberi paylaşıcam bağıra bağıra..vakit bulduğunda gir mutlaka canım yalnız bırakma beni..sen nasılsın annen nasıl oldu canım?
AY CANIM KIYAMAM GÜNLERİ KISALTIYORUM DEMİŞSİN YA AYNI DÜŞÜNCE İLE HAREKET EDERİM HEP BEN DE NORMALDİR.EN SAMİMİ İÇTEN DUYGULARIMLA HAMİLE KALMIŞ OLMANI İNAN ÇOK İSTİYORUM KIZKARDEŞİM GİBİ SEVİNECEĞİM ..MUTLAKA BAKARIM BIRAKIRMIYIM HİÇ SENİ BEKLERKEN..TEK YÜREK OLACAĞIZ O GÜN HEPİMİZ...
ANNEM İDARE EDİYOR CANIM O GÜNDEN BERİ BENDE GÖREMİYORUM Kİ..ONLAR BURADAKİ EVLERİNDE DEĞİLLER DİĞER EVDELER ANCAK TELEFONLA YOKLUYORUM ..ŞİMDİLİK NORMAL SEYİRDE KONTROLLÜ TAKİBİ.SAĞOL GÜZELİM SORDUĞUN İÇİN.
NE ZAMAN GELİYOSUN BURAYA BAKİMM?? TAHMİNEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?