Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım cumartesi sen hamileyim diye yazacaksın bende cinsiyetini öğrendim diye yazacağım.şubattan beri beraberiz topikte temmuz ayı senin ayın olacak inşallah..... içimden öyle geliyor...

yelizcim seninde kandilin mubarek olsun...yerleşme ağrısı olabilir ayaklarını uzatarak dinlen.tabi çok şiddetlenirse ihmal etme doktoruna danış.inşallah çabuk geçer...

sağol canım inşallah dualarımız kabul olur hamileyimdir..geçen aşılamamda tedavinin ilk gününden itibaren tutacağından emindim herşey iyi geçti ama sonucum negatif olunca yıkıldım resmen hemen toparlanamadım..bu sefer daha nötr durumdayım hayırlısıysa olsun diyorum..inşallah cumartesi güzel haberlerle gelirim buraya..

canım cumartesi sen hamileyim diye yazacaksın bende cinsiyetini öğrendim diye yazacağım.şubattan beri beraberiz topikte temmuz ayı senin ayın olacak inşallah..... içimden öyle geliyor...

canımcım inşallah bağıra bağıra yazarım buraya hamileyim diye..inşallah içine doğan olur canım bende senin gibi bebişime kavuşurum..temmuz ayına güneş gibi doğarım senin bebişinde cinsiyetini merakla bekliyorum canım hayırlısıyla öğrenirsin inşallahh

ben bu konuyu yeni takip etmeye başladım ve inan öyle heyecanla bekledim ki rabbimin elinde hersey dualarım seninle canım üzme kendini

anladım canım daha yeniyim bu konularda pek bi tecrubem yok zamanla bende herşeyi öğrenirim senin de işin çok zormuş canım allah yardımcın olsun

sonucun için çok üzüldüm canım allahım sana eşine sabır versin inşş demek ki daha vakti zamanı gelmemiş herşeyin hayırlısı

geçmiş olsun canım hayırdır neren ağrıyo?iyice dinlen bebeğine ve kendine dikkat et canım..unutmadan seninde kandilin mübarek olsun..

yelizcim seninde kandilin mubarek olsun...yerleşme ağrısı olabilir ayaklarını uzatarak dinlen.tabi çok şiddetlenirse ihmal etme doktoruna danış.inşallah çabuk geçer...
sagolun kızlar bugunlerde adet tarıhım normalde ondanda olabılır belkı dınlencem bugun bısey yapmaya nıyetım yok zaten keyfımde yok hıc mavıcım daha yerlesme agrısını cekermıyız bak bılmıyyodum belıme kadar vuruyo buyuyo tabı sıpam rahımde genıslıyo normal aslında degılmı

evet canımya bayagı oldu görüşmeyeli geçen seni arayacaktım telefonla ama müsait degilsindir diye aramadım.buraya gelecek olursan haber ver mutlaka

sorunsuz sağlıklı bol keyifli huzurlu bir tatil ve mola diliyorum arkadaşım..bu tatilin sana dönüşü dengeli hormonlar ve yüksek moral olsun canım sende kendine iyi bak...çok yakında aynından bende yapacağım ...:)) görüşmek üzere canım

daha yolun başındayız,rahim büyüyo vucudumuz değişiyo benim mesela 3 gündür kasıklarımda ağrım var.bebeğimiz büyüdükçe kendine yer açıyor oda bizde ağrılara sebep oluyor...

GECİK.....geçmiş olsun canım...senin değerin hakkında olumsuz düşündüğüm için yorum yapmamıştım o gün...çünkü sen çok ümitliydin..olur ya dedim herşey Allah'tan..keşke o gün bana kulak verseydin desem de boş.. ilk gün şokunu çok çabuk atlatmış olman dileği ile canım lütfen arkana bakma yapman gereken bu...

SEYHAN..CIM..yani bizi de kandırdın histereskopi diye kimbilir ne estetikler yaptırdın zaten güzeldin iyice güzelleşmişsindir şimdi ...:))) şaka bir tarafa iyileşme sürecini de atlattın sevindim canım ağrılarının geçtiğine...

KARAKEDİ......canım bu kadar olur daha geçenlerde bizim eski( mcan'ın topiğinde) nostalji yapmıştım ilk aşılama serüveninde paylaştıklarımızı orda seni görünce dedim ki nerde karakedi napar ne eder bugün bir baktım mesajın...iyi olduğuna çok sevindim ..hatrımı sorduğun için de...kalp kalbe karşıymış meğer..bende seni çok öpüyorum kendine iyi bakmaya devam et canım...:)

DERİN....CİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HAKKINDA DA HAYIRLISI OLSUN...BUGÜN ARTIK DÜNDE KALACAK YAŞANDI BİTTİ...YARINLARININ SANA GÖNLÜNÜN DİLEDİĞİNİ GETİRMESİNİ DİLİYORUM.Umutlu ..olmaya devam et..bu arada önce hayal kırıklığını üzüntünü yine kendin kendini severek hızla tamir et canım...

benim evim 2+1.kiradayız.yalnız çocuk odamda normal bir dolabım var yüklük olarak kullnıyorum bide bazam var.şimdi çocuk odası yapmaya kalksam yüklüğü çıkarsam eşyalarım ortada kalıyor bazayı çıkarsam biz gurbetteyiz kayınvaldemler, misafirlerim gelince işime yarıyor çıkaramam çünkü salon takımımın bir tanesi yataklı olduğu için yerim yok.şimdi ben diyorum ki zaten çocuk bir müddet bizimle beraber olacak yatak odam normal büyük yatağımın yanına bambu koyarım diyorum.bebek kıyafetleri içinde babam mobilyacı çocuk kardolabı yaptırayım yüklüğün yanına koyarım diyorum .babama kalsa bebek odası ne istiyosan çiz diyo ben yapayım diyo,yatak odamıda ben çizdim babam yapmıştı. fikirlerinizi bekliyorum.sonuçta 1-2 seneye kendi evimize gececeğiz ozaman bebeğimizde büyür ayrı oda yapacağım.sizce ne yapayım karasızım:44::44::44::44:

tatlım bence doğru düşünmüşsün madem 1-2 sene içerisinde kendi evinize geçeceksiniz şuanki evinde ona oda yapmana gerek yok..zaten bebekler 1 yaşına kadar anneyle beraber yatıyo..dediğin gibi baban istediğin gibi bebek dolabı yapar yatağıda yanında senin odanda durur..kendi evine geçeceğin zaman odaya uygun istediğin gibi yaptırabilirsin..

söylediğin şartlarda en makul düşünceyi kendi evine ve durumuna göre gayet mantıklı güzel düşünmüşsün canım...madem kendi evinize 1-2 yıl içinde geçeceksiniz sen zaten hayırlısı ile doğurup bir yaşına getirmiş olursun canım..madem misafir yatağını ve eşya dolabını iptal edemeyeceğini söylüyorsun kendi yatak odanda ufak çaplı bir bebek odası yumurcağına kurarsın..

canım bence haklısın bebek zaten ilk 6 ay o bambu da yatabilir madem kiradasın öyle yap bir dolap yaptır babana istersen yerin varsa bir de minik komodin yaptırırsın. Açık renk yaptır mesela açık meşe bambu renkler var yada kırık beyaz falan çok yakışır ilerde kendi evine taşınınca da odasında kullanabilirsin. Büyüyünce de hem oyun bahçesi olan hem de katlanıp kaldırılabilen yataklar var altaçma ğnitesi bile var onlardan alıp onda yatırırsın canım. Ne güzel telaşlar bunlar ben de çok hevesleniyorum ah bir gelse kendisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…