Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kaç gündür kıvranıyorum dişim yüzünden ilaçta atamadım druma ulaşamdım derken bitkisel sürülen ilaçmı kalmadı sirkeyle gargaralar deliriyorum sandım en sonunda yüzüm davul gibi şişince bu agrı kulagıma vs vurunca merkezdeki diger dru aradık daha önce niye aramadıysak dişçiyle iltipata geçirin beni dedi antibiyotik gargara vs yazdılar şimdi durup durup giriyor uyku uyuyabildim en azından inş en kısa zamanda iner saglıklı görmeye giderim bebegimi hormonlar tepki vermeye başlamış dedi dr ondan dolayı olurmuş büyüsün kuzum benim daha ne kese gördüm ne bebiş ne sabretttim bukez bekliycem 16sına kadarkendi drumu bekliyorum digerleri kese için çagırdılar ama gitmiyceeeeem

canım cok gecmıs olsun benımde arada sızlıyo dısım ama gecıyo sukur cok korkuyorum vala agrıycak dıye ınsallah bısey olmaz senınde gecer ınsallah bıran once 16 sına az kaldı canım gorceksın ınsallah kuzunu saglıkla sabret bıraz daha

Buarada soylemeyı unutum kızlar okuma ısıne bende varım oturup duruyorum evde hemde cok guzel olur herkese ıyı geceler

saol canım valla inş agrımaz çünkü geçmiyor hamile olmasan içersin agır ilaçları sızarsın bilmezdim böyle ortaya çıkacagını dayanmaya çalışıyorum sen bol bol yogurt süt takviye yap minige ve kendine iyi bak kocaman öptüm.

günaydın bayanlar, güzel ve mutluluklarla dolu bir gün bizleri bekliyor olsun ....
bu arada yasin okumak için ben de varım arkadaşlar... aranıza beni de katarsınız sevinirim...

canım arka arkaya denemek en iyisi bende arka arkaya deniycem hayırlısı hakkımıza
bencede en iyisi arka arkaya yaptırmak.ben o şekilde hamile kalabilmiştim inşallah sende su periside bu şekilde hamile kalırsınız...

rana geçmiş olsun bebek içinde acele etme bende bebekle birlikte gördüm keseyi...

Yeni umutlar doğsun diye
Sevgiler umutlar sabırla büyüsün diye
Gözyaşları sevgilerle kurusun diye
Hayat yaşadıkça güzelleşsin AĞLATMASIN diye
Büyün insanlar sevgide buluşsun diye
DOĞAN GÜNE VE SİZE GÜNAYDIN.....

günaydın kızlar
masal operasyon geçirmişin.geçmiş olsun.umarım herşey yolundadır.mdacım tüp ertelenmiş hayırlısı olsun.masal da sende istanbulda memoriale karar vermişiniz sanırım.ikiniz içinde hayırlısı olsun.bende memoriale gittim muayene için.benim doktorum kadıköy şifada.tüp için 2 hastane arasında hala kararsızım.haftasonu yıllık izne çıkıyorum.tatile gidiyorum bozcaadaya.kafamı dinleyeceğim.dönüştede artık tüp için çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla.adını sayamadığım diğer kızlar sizlerde umarım en yakın zaman bebişlerinize kavuşursunuz.hepinizi çok öpüyorum.kendinizi iyi bakın.

merhaba arkadaşım , iyi tatiller canım .. iyice dinlenip tatilinin tadını çıkart.. tedavi öncesi doping şart :) umarım her şey gönlünce olur.. sevgiyle kal...

Masalcım canım geçmiş olsun.Umarım bu operasyonlar senin için iyi olur ve bir an önce bebeğine kavuşursun.

Mda canım Masalla aynı hastane de istanbulda tedaviye başlıyormuşsunuz inşallah çabalarınız boşa çıkmaz bir an önce anne olursunuz.

Tedavi'de olan ve Tedavi'ye ara vermiş arkadaşlarım size de şans ve sabır diliyorum.

arkadaşlarım dostlarım her ne kadar çok nete giremesemde hepiniz tek tek aklımdasınız şuan 14. haftadayım allah hepinize yaşatsın bunu tüm kalbimle istiyorum allahım düşmanımı bile bununla terbiye etmesin dün gece bir rüya gördüm bebeğimi kaybetmişim ağlayarak uyandım bu çok zor bir durum rüyası bile beni deli etti.. allahım hepimizin yardımcısı olsun hepinizin gönlüne göre versin...

geçmiş olsun cnm diş ağrısı çok fenadır inşallah en yakın zamanda geçer..hamilelikte özellikle diş ağrısı daha ağır olurmuş..az kalmış bebişini görmeye hayırlısıyla keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın inşallah..

cnm şimdiden iyi tatiller bol bol dinlen bizim yerimizede..

Amin canım... ne güzel temennilerde bulunmuşsun ... ben de hep düşmanımı çocukla sınamasın derim ... zor bir şey çünkü.. ayrıca kimseyi de evlat acısyla terbiye etmesin bu daha acı çünkü... sana da Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım... güzel şeyler düşün canım.. meleğin seninle bak ne güzel...

teşekkür ederim canım .darısı başınıza inşallah.

günaydın kızlar 3.tedavi için yarın doktora gidiyorum bakalım ne durumdayım başlarız inşallah hemen tedaviye..buda olmazsa aralığa kadar ara vermeyi düşünüyorum o zaman tüp bebek yaparız herhalde..

amin canım allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlısından...

canımcım tedavin hayırlı olsun... umarım bu defasında her şey gönlünce yolunda gider sonunda hayırlısyla özlemle beklediğin miss kokulu mucizene kavuşursun arkadaşım... hakkında neyse hayırlsı olsun su perisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…