Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

allah hakkında hayırlısını versin canım zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır.. ben buna sonuna kadar katılıyorum kendi başıma geldi çünkü bende kışa kadar düşünmüyordum en azından yaz geçsin diyordum ama ne olduysa biranda birşeyler beni sürükledi ve kendimi doktorun kapısında buldum ve ilk denemede tuttu o yüzden demmekki benim zamanım o zamanmış... sende içini ferah tut allah herkese tez zamanda nasip etsin inş...

nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdr..
ben yasin okuma fikrime katılan sayısı artınca çok sevindim..okumak isteyenlari saydım benmle birlikte 9kişi oluyo eğer bi kişi daha okumak isterse hepimiz dörder tane okuyruz sadece bi kişiye bi tane fazla düşüyo onuda mesela bu hafta ben 5 okurum diğer hafta bi başkası okur..böyle yaparız ..hem mubarek günlerdeyiz ve peygamber efendimizin ümmetimin ayı dediği ramazan ayına giriyoruz dua ederiz rabbim kabul eder inşallah...
= okuyacak olanlar= pelikan=yeliz2=gayem07=dimple020=seyhan12383=superisi=minikmeleğim38=mcan84=ben
gözümden kaçan olmamışrıt inşallah
====== birde bugün 10.okuyacak kişiyi bulursak bugün başlayalım önümüzdeki perşembeye kadar bitirelim
====== ilk okyacağımız kişininde bu bebek konusunda uzun süre tedavi gören bi arfkadaşımız olsun 10. kişiyi bulalım kime okuyacağımızı belirleriz

duaların için sağol allah razı olsun

allah bu tedavin boşa çıkarmaz inşallah moralni bozma stres yapmamaya çalış canım

allah bu tedavin boşa çıkarmaz inşallah moralni bozma stres yapmamaya çalış canım

merhaba arkadaşlarr burda aşılama yaptıranlar varmı..bende bu ay tutduramazsam önümüzdeki ay aşılama yapacak doktorumm..işlem esnasında agrı falan oluyor mu..

canım ben senin hakkında geriye dönüp birşey okuyamadım aranızda yeni olduğum için pek bilgim yok.bana anlatırmısın bugüne kadar ne işlemlerden geçtiğini

birde yasini ilk kime okuyalım bilmiyorum okuyacak olanlar kaç aşılama yaptığını kaç yıllık evli olduğunu belirtirse hangimiz daha uzun zamandr tedavi görmüşse ona okuyalım diyorum

bende öğlen dokuzeylül ün.profösöre görünücem akşam girerim artık inş.10.okuyacak kişiyi buluruz bugünden okumaya başlarız

ebereris kullanıcısından alıntı

Arkadaslar dün ikinci aşılamamı oldum Dr aşılamayı yapmadan önce biraz moralimizi bozdu ama neyse, esimin sperm sayısı ve hareketliliğiyle ancak tüp bebek yapılabilirmiş ( o zaman niye ikinci aşılamayı yaptınız diyecektim ilkindede aynı degerler vardı o na bakacaksa?!?!!!)neyse herseyin hayırlısı olacaksa böylede olur inşallah. Bu arada sperm sayısı ve hareketliliği artırmak için çay, yiyecek ne varsa alıp yemeyi düşünüyor esim onun morali çok bozuldu. Bu konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim

canım ozelde zaten para almak ıcın 5 e kadar bıle yapıyolar.cok ornek var etrafımdaa ..
2 asılama sonrası zaten tup bebek denemel kım nederse desınn tabı 3. 4. asılama tutan ınsanda var ama benım demek ıstedııgım genelı ıcın yazıyorum..
ben 3. asılama olucam ama dvlette yaptrıdm ıcın zorunlu yoksa drek tup bebkk sen o esın sperm dusuk dedınede takılma bızed cok dedıler sımdı gayet cok ı kecı boynuzu pekmezı ıcsın ayrıca ankaarada sın sanırım devlette zekaı tahır arast hast. tavsıyem ozeldede baskent hast. hulusı bey tavsıyemm..

bu ınfertılıtede 3 dokt gıtcen ancak oyle ınancan dedıklerınee

mrb kızlarr ben hazıran 10 adet guumdu ve 34 gun oldu hala adet olmadım bu asılama yok ılac yok bısı yok mola ayımdııı..
ve ben adetım 2 gun gecınce kan verıdm sıfır deger yanı hamıle dglımm
ee adette yokk hamılede hısetmedım zaten kendımı yarın doktora gıdeyımmıı ne yapayımm..
sasırdım kaldım benım adet zmanım 28 gunde bı olur gecıkmez ıkı asılama oldum ıkısındede asılamanın 12. gunu olmusumdur yanı gecıkmez gunu gune olur kızlarr korkuyorumm menepozamı gırıyommm offffffff..((( canım cokk sıkkınn beterımm desem yerıdır o gormek ıstemeıdm kırmızıları sımdı gormek ıcın can atar oldumm

bu arada yasım 27 opuldunuzz byy

ayşecim bende okurum demiştim ama beni atlatın galiba aslında 10 kişiyiz şimdi canım

sağol tatlım inşallah güzel dileklerin gerçekleşir bu sefer bebeğime kavuşurum ve son olur inşallah..

sağol canım dediğin gibi zamanını bekliyo benim bebiş..hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah..umarım bende senin gibi bebeğime kavuşurum..

cnm iyi düşünmüşsün önce kim için okuyacağımıza karar veririz birlikte..yalnız ben bu hafta okuyamam biliyosun adetliyim bugün daha 2.günüm ben bittikten sonra okurum rahatca ona göre ayarlayalım yani..

canım korkma menapoza falan girmiyosundur havalar belli sıcaklarda fazla o yüzden düzenin bozulmuştur..sen yarın doktora git bir görün ne olur ne olmaz için rahatlar hem daha iyi..

ben de okurum yasin . ne zaman okunacak ama

canım korkma menapoza falan girmiyosundur havalar belli sıcaklarda fazla o yüzden düzenin bozulmuştur..sen yarın doktora git bir görün ne olur ne olmaz için rahatlar hem daha iyi..

ayy canım superımınsallah oyledır ALLAH sanada sular gıbı duru perıler gbi güzeller güzeli bı kız bı oglan versınnn

evet canım 2-3 ay koşturursun ama yine de bir düşün istersen özelde tedavi görüyorken de gidip tüp bebek evraklarını tamamlayabilirsin. sandığın kadar yorucu değil. zaten 3 ay dedikleri bazen adet günlerini beklemen gerekiyor. ama en fazla 4-5 kez git gel yaparak alabilirsin raporunu.ne olacağı belli değil halimizin devlete sigorta ödüyosun bence al raporunu kullan hakkını.

rahim filmi mutlaka çektir canım. herşey gönlünce olsun.

BEN DE VARIM :)

selam canım nasılsın maşallah iyi olmana çok sevindim yanlış hatırlamıyorum dimi seninle durumumuz birebir aynıydı nasıl gidiyor doktor kontrolleri. neler kullanıyorsun dikiş attırmayı düşünüyomusun?

çok geçmiş olsun canım diş ağrısı başa eladır. geçer inşallah antibiyotik gargara iyi gelir. inşallah sağlıkla göreceksin kuzunun kalbini sabret bak sonu çok güzel olacak :)

ben de yarın gidiyorum superisi sana adetimin geldiğini de yazmıştım ama kaçırdın sanırım mesajlarda.yarın adetimin 2. günü benim. tedavin hayırlı olur inşallah şimdiden.

ben de varım canım ecrin de varmış 11 kişi olduk şuana kadar.ama ben adetliyim şuan pazartesi yada salı temizlenirim.bence de liste yapalım herkes yazsın sorununu kaç yıldır ne tedavisi gördüğünü ona göre seçelim sırayla.

canım aynısı benim de başıma geldi. aşılamadan sonraki ay 37. günde adet oldum. hem de düzenlidir. hiç şaşmaz. sıcaklar da etki etmiştir.bekle bence 35 güne kadarki gecikmeler normal kabul ediliyor zaten. bekle 1 hafta içinde gelir adetin. şimdi doktora gitsen söktürücü verecek. ne gerek var hormona?

görmedim canım ne güzel beraber başlıyoruz bu sefer tedaviye..inşallah ikimizinde sonuçları bu sefer pozitif olur..hayırlı olsun sanada inşallah..benim yarın 3.günüm senden 1 gün öndeyim

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar su perisininde dedigi hamilelikte dayanılmaz bir agrı ne uyku kaldı ne bişey hala com com çekiliyor inş geçer giremiyorum nete falan agrıdan

cıme su serptın canım cokk sagoll olmazsa yarında gıtmeyım bugun cunku hafıf kan gıbı bısı geldı gıbı bende aynı seyı dusunuyorumm..hormna ne gerkk varr zaten ıgne ustune ıgne alıyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…