günaydın kızlar 3.tedavi için yarın doktora gidiyorum bakalım ne durumdayım başlarız inşallah hemen tedaviye..buda olmazsa aralığa kadar ara vermeyi düşünüyorum o zaman tüp bebek yaparız herhalde..
arkadaşlarım dostlarım her ne kadar çok nete giremesemde hepiniz tek tek aklımdasınız şuan 14. haftadayım allah hepinize yaşatsın bunu tüm kalbimle istiyorum allahım düşmanımı bile bununla terbiye etmesin dün gece bir rüya gördüm bebeğimi kaybetmişim ağlayarak uyandım bu çok zor bir durum rüyası bile beni deli etti.. allahım hepimizin yardımcısı olsun hepinizin gönlüne göre versin...
günaydın kızlar 3.tedavi için yarın doktora gidiyorum bakalım ne durumdayım başlarız inşallah hemen tedaviye..buda olmazsa aralığa kadar ara vermeyi düşünüyorum o zaman tüp bebek yaparız herhalde..
allah bu tedavin boşa çıkarmaz inşallah moralni bozma stres yapmamaya çalış canım
inşallah bu ay hamile kalırsın...
sağol canım allah razı olsun inşallah rabbim bu ay nasip eder..
canımcım tedavin hayırlı olsun... umarım bu defasında her şey gönlünce yolunda gider sonunda hayırlısyla özlemle beklediğin miss kokulu mucizene kavuşursun arkadaşım... hakkında neyse hayırlsı olsun su perisi
allah hakkında hayırlısını versin canım zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır.. ben buna sonuna kadar katılıyorum kendi başıma geldi çünkü bende kışa kadar düşünmüyordum en azından yaz geçsin diyordum ama ne olduysa biranda birşeyler beni sürükledi ve kendimi doktorun kapısında buldum ve ilk denemede tuttu o yüzden demmekki benim zamanım o zamanmış... sende içini ferah tut allah herkese tez zamanda nasip etsin inş...
nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdr..
ben yasin okuma fikrime katılan sayısı artınca çok sevindim..okumak isteyenlari saydım benmle birlikte 9kişi oluyo eğer bi kişi daha okumak isterse hepimiz dörder tane okuyruz sadece bi kişiye bi tane fazla düşüyo onuda mesela bu hafta ben 5 okurum diğer hafta bi başkası okur..böyle yaparız ..hem mubarek günlerdeyiz ve peygamber efendimizin ümmetimin ayı dediği ramazan ayına giriyoruz dua ederiz rabbim kabul eder inşallah...
= okuyacak olanlar= pelikan=yeliz2=gayem07=dimple020=seyhan12383=superisi=minikmeleğim38=mcan84=ben
gözümden kaçan olmamışrıt inşallah
====== birde bugün 10.okuyacak kişiyi bulursak bugün başlayalım önümüzdeki perşembeye kadar bitirelim
====== ilk okyacağımız kişininde bu bebek konusunda uzun süre tedavi gören bi arfkadaşımız olsun 10. kişiyi bulalım kime okuyacağımızı belirleriz
mrb kızlarr ben hazıran 10 adet guumdu ve 34 gun oldu hala adet olmadım bu asılama yok ılac yok bısı yok mola ayımdııı..
ve ben adetım 2 gun gecınce kan verıdm sıfır deger yanı hamıle dglımm
ee adette yokk hamılede hısetmedım zaten kendımı yarın doktora gıdeyımmıı ne yapayımm..
sasırdım kaldım benım adet zmanım 28 gunde bı olur gecıkmez ıkı asılama oldum ıkısındede asılamanın 12. gunu olmusumdur yanı gecıkmez gunu gune olur kızlarr korkuyorumm menepozamı gırıyommm offffffff..((( canım cokk sıkkınn beterımm desem yerıdır o gormek ıstemeıdm kırmızıları sımdı gormek ıcın can atar oldumm
bu arada yasım 27 opuldunuzz byy
cnm iyi düşünmüşsün önce kim için okuyacağımıza karar veririz birlikte..yalnız ben bu hafta okuyamam biliyosun adetliyim bugün daha 2.günüm ben bittikten sonra okurum rahatca ona göre ayarlayalım yani..
canım korkma menapoza falan girmiyosundur havalar belli sıcaklarda fazla o yüzden düzenin bozulmuştur..sen yarın doktora git bir görün ne olur ne olmaz için rahatlar hem daha iyi..
elbette yaparsın canım bilmezmiyim umarım geldiğimde seninlede görüşebiliriz. Superisine de desim eger tedavi için gelirsem orada 15 gün kalmam gerekecek o zaman mutlaka görüşürüz.
öyle tatlım gerçekten son güne kadar çok rahattım ama son gün allahım dedim hayırlısı ise test iyi çıksın degilse yüksek çıksın dedim.Oda yüksek çıktı.
ah inşallah ama nerde bizde o şans.
evet tatlım ne inceleme ne bişey herşey düz mantık birde özellikle bizler için zaman önemli her geçen gün aleyhimize doktorumun bana en samimi oldugu konu donör konusuydu biliyorsunuz ne kadar çok üzülmüştüm öyle bile olsa denemden bu cümle agır gelmişti aslında o zaman bırakacaktım ama kimsenin hakkını yemek istemedim şans verdim.
canım ben iki defa aşılama raporu aldıgım için tüp bebek hakkım ilk sırada şimdi ama üniversitede sadece raporu almak bile 3 ayı bulabiliyormuş.
canım bu ay geçti çünkü eşiminde bi takım kontrollerden geçmesi gerekiyo ve benim önümüzdeki ay adetliyken rahim flmi çektirmem gerek.. dr da öyle söyledi hormonlar ilaçları kesince tekrar bozulanilir dedi rabbim hakkımızda hayırlısını versin ..
bebek sıkıntısından biraz rahatlayalım.. ve dua toplayalım mı
yasini şerif okuyalım arapça bilen arapça okur bilmeyen türkçe okur haftada 41 tane toplayalım her hafta bi arkadaşımıza okuyalım dua edelim 41 yasinin fazileti çoktur her derde devadır..inanın bende çok okuma isteği var eğer kebul ediyorsanız okuyalım
çok güzel bir fikir. ben katılırım. bebeğim benimle ama doğuma kadar çoook duaya ihtiyacım var. hatta her zaman ihtiyacımız var.
mda canım en yakın zamanda bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum. her zaman aklımdasınız. fazla giremiyorum ama dualarımdasınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
masalcım rahim filmi çektirmişsin ve histereskopi olmuşsun. bebeğine adım adım yaklaşıyorsun inşallah. biz kadınlar gerçekten çok sabırlıyız. ne kadar zor aşılması güç problemlerle canı gönülden baş ediyoruz. Allah kolaylık versin canım.
kızlar kaç gündür kıvranıyorum dişim yüzünden ilaçta atamadım druma ulaşamdım derken bitkisel sürülen ilaçmı kalmadı sirkeyle gargaralar deliriyorum sandımen sonunda yüzüm davul gibi şişince bu agrı kulagıma vs vurunca merkezdeki diger dru aradık daha önce niye aramadıysak dişçiyle iltipata geçirin beni dedi antibiyotik gargara vs yazdılar şimdi durup durup giriyor uyku uyuyabildim en azından inş en kısa zamanda iner saglıklı görmeye giderim bebegimi hormonlar tepki vermeye başlamış dedi dr ondan dolayı olurmuş büyüsün kuzum benim daha ne kese gördüm ne bebiş ne sabretttim bukez bekliycem 16sına kadarkendi drumu bekliyorum digerleri kese için çagırdılar ama gitmiyceeeeem
nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdr..
ben yasin okuma fikrime katılan sayısı artınca çok sevindim..okumak isteyenlari saydım benmle birlikte 9kişi oluyo eğer bi kişi daha okumak isterse hepimiz dörder tane okuyruz sadece bi kişiye bi tane fazla düşüyo onuda mesela bu hafta ben 5 okurum diğer hafta bi başkası okur..böyle yaparız ..hem mubarek günlerdeyiz ve peygamber efendimizin ümmetimin ayı dediği ramazan ayına giriyoruz dua ederiz rabbim kabul eder inşallah...
= okuyacak olanlar= pelikan=yeliz2=gayem07=dimple020=seyhan12383=superisi=minikmeleğim38=mcan84=ben
gözümden kaçan olmamışrıt inşallah
====== birde bugün 10.okuyacak kişiyi bulursak bugün başlayalım önümüzdeki perşembeye kadar bitirelim
====== ilk okyacağımız kişininde bu bebek konusunda uzun süre tedavi gören bi arfkadaşımız olsun 10. kişiyi bulalım kime okuyacağımızı belirleriz
mrb kızlarr ben hazıran 10 adet guumdu ve 34 gun oldu hala adet olmadım bu asılama yok ılac yok bısı yok mola ayımdııı..
ve ben adetım 2 gun gecınce kan verıdm sıfır deger yanı hamıle dglımm
ee adette yokk hamılede hısetmedım zaten kendımı yarın doktora gıdeyımmıı ne yapayımm..
sasırdım kaldım benım adet zmanım 28 gunde bı olur gecıkmez ıkı asılama oldum ıkısındede asılamanın 12. gunu olmusumdur yanı gecıkmez gunu gune olur kızlarr korkuyorumm menepozamı gırıyommm offffffff..((( canım cokk sıkkınn beterımm desem yerıdır o gormek ıstemeıdm kırmızıları sımdı gormek ıcın can atar oldumm
bu arada yasım 27 opuldunuzz byy
ayy canım superımınsallah oyledır ALLAH sanada sular gıbı duru perıler gbi güzeller güzeli bı kız bı oglan versınnn
evet canım 2-3 ay koşturursun ama yine de bir düşün istersen özelde tedavi görüyorken de gidip tüp bebek evraklarını tamamlayabilirsin. sandığın kadar yorucu değil. zaten 3 ay dedikleri bazen adet günlerini beklemen gerekiyor. ama en fazla 4-5 kez git gel yaparak alabilirsin raporunu.ne olacağı belli değil halimizin devlete sigorta ödüyosun bence al raporunu kullan hakkını.
rahim filmi mutlaka çektir canım. herşey gönlünce olsun.
BEN DE VARIM :)
selam canım nasılsın maşallah iyi olmana çok sevindim yanlış hatırlamıyorum dimi seninle durumumuz birebir aynıydı nasıl gidiyor doktor kontrolleri. neler kullanıyorsun dikiş attırmayı düşünüyomusun?
çok geçmiş olsun canım diş ağrısı başa eladır. geçer inşallah antibiyotik gargara iyi gelir. inşallah sağlıkla göreceksin kuzunun kalbini sabret bak sonu çok güzel olacak :)
ben de yarın gidiyorum superisi sana adetimin geldiğini de yazmıştım ama kaçırdın sanırım mesajlarda.yarın adetimin 2. günü benim. tedavin hayırlı olur inşallah şimdiden.
ben de varım canım ecrin de varmış 11 kişi olduk şuana kadar.ama ben adetliyim şuan pazartesi yada salı temizlenirim.bence de liste yapalım herkes yazsın sorununu kaç yıldır ne tedavisi gördüğünü ona göre seçelim sırayla.
canım aynısı benim de başıma geldi. aşılamadan sonraki ay 37. günde adet oldum. hem de düzenlidir. hiç şaşmaz. sıcaklar da etki etmiştir.bekle bence 35 güne kadarki gecikmeler normal kabul ediliyor zaten. bekle 1 hafta içinde gelir adetin. şimdi doktora gitsen söktürücü verecek. ne gerek var hormona?
evet canım 2-3 ay koşturursun ama yine de bir düşün istersen özelde tedavi görüyorken de gidip tüp bebek evraklarını tamamlayabilirsin. sandığın kadar yorucu değil. zaten 3 ay dedikleri bazen adet günlerini beklemen gerekiyor. ama en fazla 4-5 kez git gel yaparak alabilirsin raporunu.ne olacağı belli değil halimizin devlete sigorta ödüyosun bence al raporunu kullan hakkını.
rahim filmi mutlaka çektir canım. herşey gönlünce olsun.
BEN DE VARIM :)
selam canım nasılsın maşallah iyi olmana çok sevindim yanlış hatırlamıyorum dimi seninle durumumuz birebir aynıydı nasıl gidiyor doktor kontrolleri. neler kullanıyorsun dikiş attırmayı düşünüyomusun?
çok geçmiş olsun canım diş ağrısı başa eladır. geçer inşallah antibiyotik gargara iyi gelir. inşallah sağlıkla göreceksin kuzunun kalbini sabret bak sonu çok güzel olacak :)
ben de yarın gidiyorum superisi sana adetimin geldiğini de yazmıştım ama kaçırdın sanırım mesajlarda.yarın adetimin 2. günü benim. tedavin hayırlı olur inşallah şimdiden.
ben de varım canım ecrin de varmış 11 kişi olduk şuana kadar.ama ben adetliyim şuan pazartesi yada salı temizlenirim.bence de liste yapalım herkes yazsın sorununu kaç yıldır ne tedavisi gördüğünü ona göre seçelim sırayla.
canım aynısı benim de başıma geldi. aşılamadan sonraki ay 37. günde adet oldum. hem de düzenlidir. hiç şaşmaz. sıcaklar da etki etmiştir.bekle bence 35 güne kadarki gecikmeler normal kabul ediliyor zaten. bekle 1 hafta içinde gelir adetin. şimdi doktora gitsen söktürücü verecek. ne gerek var hormona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?