Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlısı artık derler ya her şerde bir hayır vardır diye.birazda kafanı dinlersin insan çok yoruluyo bu süreçte.rabbim inşallah gönlüne göre verir,belkide bebeğin bu süreçde gelir belli olmaz....
masal35 ameliyat olcakmış geçmiş olsun inşallah oda istediği sonuca kavuşur herşey minik kuzular gelsin diye....

cnm benim rapor hakkım yok 1 çocuğum olduğu için ayrıca dediğin gibi izin alma konusuda var burda bile sorun oluyo bi ara çıkacaktım hatta
bide dediğin yaşımda var günlerle yarışıyorum ama o beni yeniyo
hakkımızda hayırlısı olsunnn

MDA cım hakında en iyisi en güzeli olsun canım inş en kısa sürede hayallerine kavuşursun belki bekleme süresinde bebeğin kendiliğinden geliverir inş :112: hakında hayırlısı olsun canım

MASAL CIM çok geçmiş olsun hiç bize haber vermiyorsun hızına yetişilmiyor valla bu zmana kadar hsg filmi çekilmemesi çok şaşırtıcı gerçekten dualarımız seninle tatlım dikkat et kendine

inşallah hayırlısıyla başlar 3. tedavin su perisi...

superim yeni tedavinde inş bu kez beklenen mutlu haberi alırız tatlım hayırlısı olsun kızlar hızınıza yetişilmiyor valla ben hala beklemede

Gunaydın herkese nasılsınız kızlar yenı tedavıler baslamıs hemen ne guzel mda masal superısı Allah ısınızı rastgetırsın kuzularınıza kavustursun sızı

hayırlısı olsun inşallah bu kadar şeye rağmen bu ay bir mucize olur senin için
doktorları da takma, maalesef kafalarında sabit bir tedavi yöntemi var ve sürekli onu uyguluyorlar,hastayı tam incelemiyorlar,o yuzden farklı dr.lar farklı yerlerde yeni şeyler buluyorlar :)

hadi bakalım...bu ay kendini çok yorma; sen ve eşin moralinizi yüksek tutun bu sefer olur inşallah,

dün dr a gittim 6 aylık diana 35 kullanmıştım hormon seviyelerimin yüksekliğinden dolayı ve dün tahlilim normal çıktı tabi bu düzenin ilacı bıraktıktan sonra bozulma ihtimalide yüksekmiş.dr. durum düzelmişken bozulmadan aşılamayı önerdi ve önümüzdeki ay aşılama için baştan tahliller yapılacak ve uygulanacak... bu ay kullanmam için progestan verdi inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz başka şeylere

hadi bakalın inşallah olur kendiliğinden gelir bebeğin...

canım benim de adetim geldi henüz tam olarak başlamadı pembe bugün daha ama ben de cuma günü gidicem ilaca başlamak için yetiştik birbirimize. ikimiz için de hayırlısı olsun. yol arkadaşım oldun :)

anladım canım tabiki haklısın. rezerv sıkıntılıysa zaman kaybetmemek lazım. devlet kıvrandırıyor insanı. ama bir de şöyle düşün. bütün testler yapılıyor. rezerv zaten az ise seni aşılamaya değil belki de direk tüp bebeğe yönlendirirler.

Allah 1 evladını sana bağışlasın canım. nelere para harcamıyoruz ki sen özel de denemek zorundasın mecbur. umarım çok uğraştırmadan gelir bebeğin.

canım vakit kaybetmeden yaptır aşılamalarını. çünkü etkisi geçer hemen doğum kontrol hapının birkaç ay tedaviye yoğunlaş. hakkında hayırlısı olsun.

elbette yaparsın canım bilmezmiyim umarım geldiğimde seninlede görüşebiliriz. Superisine de desim eger tedavi için gelirsem orada 15 gün kalmam gerekecek o zaman mutlaka görüşürüz.

öyle tatlım gerçekten son güne kadar çok rahattım ama son gün allahım dedim hayırlısı ise test iyi çıksın degilse yüksek çıksın dedim.Oda yüksek çıktı.

ah inşallah ama nerde bizde o şans.
evet tatlım ne inceleme ne bişey herşey düz mantık birde özellikle bizler için zaman önemli her geçen gün aleyhimize doktorumun bana en samimi oldugu konu donör konusuydu biliyorsunuz ne kadar çok üzülmüştüm öyle bile olsa denemden bu cümle agır gelmişti aslında o zaman bırakacaktım ama kimsenin hakkını yemek istemedim şans verdim.

canım ben iki defa aşılama raporu aldıgım için tüp bebek hakkım ilk sırada şimdi ama üniversitede sadece raporu almak bile 3 ayı bulabiliyormuş.

canım bu ay geçti çünkü eşiminde bi takım kontrollerden geçmesi gerekiyo ve benim önümüzdeki ay adetliyken rahim flmi çektirmem gerek.. dr da öyle söyledi hormonlar ilaçları kesince tekrar bozulanilir dedi rabbim hakkımızda hayırlısını versin ..

arkadaşlar merhaba
masall35 arkadaşımızın ameliyatı bitti. Şimdi dinleniyormuş hepinize çok selamı var , öpüyor bizi

ne zaman dönecek pazarteside orda olacakmı acaba :26:
yok tatlım cuma günü dönecek sanırım.Ama bugün taburcu edecekler herhalde.
evet canım bakalım cumaya kadar gidicem doktora hangi gün giderim bilmiyorum..buarada sen buraya gelirsen haber ver mutlaka görüşelim çok isterim..

tabiki canımıniçin 2 haftaya kadar muayeneye gelirim ama tedavi sırasında beni yalnız bırakmayın oralarda 15 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…