Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cıme su serptın canım cokk sagoll olmazsa yarında gıtmeyım bugun cunku hafıf kan gıbı bısı geldı gıbı bende aynı seyı dusunuyorumm..hormna ne gerkk varr zaten ıgne ustune ıgne alıyozz

başlıyordur telaşlanma o zaman canım. o da sapıtıyor.

............................................................................................

günün ilk günaydın ı benden olsun hemde en erken günaydın ı. saat şuanda 04.47 ben esenler de annemdeyim. karşıdan taaa gebze den buraya beni almaya gelmekte olan kocama istanbul büyükşehir in sitesinden yol haritasından kameralara bakarak talimat veriyorum. trafik keşmekeşinden gelip beni bu saatte alıyor düşünün. ve biz sabahın 5 inde burdan çıkıp üsküdar a zeynep kamil e gidicez. 6 da orda oluruz heralde. 9 a kadar da ya uyuruz arabanın içinde yada kahvaltı ederiz geniş geniş. ben ve benim hastane maceralarım. duy beni meleğim gel artık annene ne olur ((((

su perisi inşallah 3.tedvin çok iyi geçer...
merhaba arkadaşlarr burda aşılama yaptıranlar varmı..bende bu ay tutduramazsam önümüzdeki ay aşılama yapacak doktorumm..işlem esnasında agrı falan oluyor mu..
burda hepimiz aşılama yaptırdık.işlem çok kısa ve acısız bir işlem.

ercelf inşallah tez zamanda bu çektiklerinin mükafatını alırsın,bebeğine kavuşursun.

canım yaptığın stressten ve havalardan kaynaklanıyordur adetinin gecikmesi.. sen kafayı taktıkça problem ettikçe adetin gecikiyor. biraz rahat olmayı denersen senin açından daha iyi olur arkadaşım... hemen en kötüyü aklına getirme biraz iyimser olmak gerekir.. stress bizim düşmanımız.. ne kadar çok stress yaparsak görmüş olduğumuz tedavilerinin gidişatını daha da kötü yanda etkiliyoruz.. lütfen biraz rahat ol canım...

teşekkürler kızlar su perisininde dedigi hamilelikte dayanılmaz bir agrı ne uyku kaldı ne bişey hala com com çekiliyor inş geçer giremiyorum nete falan agrıdan

canım geçmiş olsun tekrardan ... inşallah çok yakında hiç bir şeyin kalmaz... bir diş ağrısı bir de kulak ağrısı bir şeye benzemez..

bugün her ikinizde yeni tedavinize başlayacak olduğunuzu yazmışsınız...inşallah bu tedavinizinde her şey güzel olur , yumoşlarınız tedavinize güzel şekilde cevap verir sizlere meleklerinizi getirir hayırlısıyla... Allah yardımcınız , şansınız bol olsun arkadaşlar...

hepinize günaydınlar bayanlar.... hayırlı cumalar bu arada... Allah'ım bu mübarek günün yüzü hürmetine emeklerimizi boşa çıkartmasın arkadaşlar... her şeyin gönlümüzce olması dileğiyle iyi günler olsun...

arkadaşlar ben konuyu bi kaç gündür takip etmeye başladım sizlerin nerde oturduğunuzu merak ediyorum
merhaba canım hoşgeldin , ilk sayfamızda herkesin Yaşadıgı yer, bebek istemeye başladıgı tarih tedavi gördüğü merkez gibi bilgiler var kuzum.
mda canım en yakın zamanda bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum. her zaman aklımdasınız. fazla giremiyorum ama dualarımdasınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

ah tatlım çok teşekkür ederim bilmezmiyim hiç inşallah senin ve hepimizin duaları kabul olsun

ooo allah yardımcın olsun rana cım benimde geçen tüp bebekte başalmıştı ama allahta sonuç negatif olunca hemen çektirdim.Çok zor bir şey bu agrı

evet tatlım kısmetse zor olacak ama böyle tercih ettik bakalım hayırlısı

merhaba kuzum sanada hayırlı cumalar olsun
canım kusura bakma o kadar dikkatli baktım ama görmemişim yinede o zaman on kişi olduğumuza göre başlayabiliriz

aysecim merhaba
bende okuyabilirim canım.İstersen sen isteyi yap tek kişiden olursa daha özenli olur kolay gelsin hepimizin dilekleri kabul olsun allahta senden razı olsun vesile oldugun için

bugün yasin okumaya başlayalım diyorum.. 12 kişi olduk ve aramızda adetli olan 2 arkadaşımız var onlar yıkanınca okusunlar ... adeti yakın olanlar yani önümüzdeki hafta adet olabilecekler hemen bugünden başlayıp okusunlar ...
===== ben hesap yapıyorum 41 yasini 12 kişi okursak 3 er tane düşüyo ve fazladan 5 tane kalıyo bu beş taneyi adetli olan 2 arkadaşımız haricinde bölüşelim .. fazladan 1 tanesini ben alıyorum .. kaldı 4 tane ben size sen oku diyemem sizin gönüllü olarak ben bi tane daha fazla okurum demezi bekliyorum sadece 4 kişi fazladan bi tane okuyacak..bunun için cevap bekliyorum ..
===== birde arkadaşlar ben başlayacam bugün okumaya ... okurum diyip o günden beri nete girmemiş arkadaşlar var inşallah kopukluk olmaz alnımızın akıyla bu işi başarırız

birde kendi sıkıntımdan bahsedeyim geçen gün bi dr a gitmiştim aşılama demişti dün de dokuz eylüle profösöre göründüm o da bu ay progestan kullanıp önümüzdeki ay klomene başlamamı söyledi gebelik olmazsa 3ay klomen kullandıktan sonra aşılamaya geçilecek dedi arada kaldım inanın hangisini yapayım bilmiyorum durumum düzelmişken aşılamamı yoksa klomen mi kullanayım kistte yapabilirmiş bu ilaç ne diyeyim rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınn

bak bak kocişine nelerde yapıyomuş
valla ya gebze esenler zeynepkamil şehirlerarası gibi bi yolculukkk
bebişin koşa koşa gelecek inşallah sana

canım bende 2 ay klomen kullandım..3.ayımda vermedi doktor çünkü 1 tane çatlamayn yumurtam kalmış bu ay ilaçsız deneme yapaıcam olmazsa diğer ay aşılama yaptıracagım bende..

inşallahh dediğin gibi halledebiliriz bu 3 yasini ne zamana kadar okuyacağız ben 2 saatte okuyorumda
salı gününe kadar yokum ben kızlar ufak bi tatil kaçamağı yapıyoruz

merhaba Ayşe, ben okurum fazladan ama şu an ben de regliyim .. reglim biter bitmez okumaya başlarım.

inşallahh dediğin gibi halledebiliriz bu 3 yasini ne zamana kadar okuyacağız ben 2 saatte okuyorumda
salı gününe kadar yokum ben kızlar ufak bi tatil kaçamağı yapıyoruz

önümüzdeki cuma gününe kadar bitirelim.sonra herkes okuduk bittii deyince ikinciye başlarız .. ama kimin adına başlayalım onu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…