cıme su serptın canım cokk sagoll olmazsa yarında gıtmeyım bugun cunku hafıf kan gıbı bısı geldı gıbı bende aynı seyı dusunuyorumm..hormna ne gerkk varr zaten ıgne ustune ıgne alıyozz
günaydın kızlar 3.tedavi için yarın doktora gidiyorum bakalım ne durumdayım başlarız inşallah hemen tedaviye..buda olmazsa aralığa kadar ara vermeyi düşünüyorum o zaman tüp bebek yaparız herhalde..
burda hepimiz aşılama yaptırdık.işlem çok kısa ve acısız bir işlem.merhaba arkadaşlarr burda aşılama yaptıranlar varmı..bende bu ay tutduramazsam önümüzdeki ay aşılama yapacak doktorumm..işlem esnasında agrı falan oluyor mu..
günün ilk günaydın ı benden olsun hemde en erken günaydın ı. saat şuanda 04.47 ben esenler de annemdeyim. karşıdan taaa gebze den buraya beni almaya gelmekte olan kocama istanbul büyükşehir in sitesinden yol haritasından kameralara bakarak talimat veriyorum. trafik keşmekeşinden gelip beni bu saatte alıyor düşünün. ve biz sabahın 5 inde burdan çıkıp üsküdar a zeynep kamil e gidicez. 6 da orda oluruz heralde. 9 a kadar da ya uyuruz arabanın içinde yada kahvaltı ederiz geniş geniş. ben ve benim hastane maceralarım. duy beni meleğim gel artık annene ne olur((((
mrb kızlarr ben hazıran 10 adet guumdu ve 34 gun oldu hala adet olmadım bu asılama yok ılac yok bısı yok mola ayımdııı..
ve ben adetım 2 gun gecınce kan verıdm sıfır deger yanı hamıle dglımm
ee adette yokk hamılede hısetmedım zaten kendımı yarın doktora gıdeyımmıı ne yapayımm..
sasırdım kaldım benım adet zmanım 28 gunde bı olur gecıkmez ıkı asılama oldum ıkısındede asılamanın 12. gunu olmusumdur yanı gecıkmez gunu gune olur kızlarr korkuyorumm menepozamı gırıyommm offffffff..((( canım cokk sıkkınn beterımm desem yerıdır o gormek ıstemeıdm kırmızıları sımdı gormek ıcın can atar oldumm
bu arada yasım 27 opuldunuzz byy
teşekkürler kızlar su perisininde dedigi hamilelikte dayanılmaz bir agrı ne uyku kaldı ne bişey hala com com çekiliyorinş geçer giremiyorum nete falan agrıdan
ayşecim bende okurum demiştim ama beni atlatın galiba aslında 10 kişiyiz şimdi canım
merhaba canım hoşgeldin , ilk sayfamızda herkesin Yaşadıgı yer, bebek istemeye başladıgı tarih tedavi gördüğü merkez gibi bilgiler var kuzum.arkadaşlar ben konuyu bi kaç gündür takip etmeye başladım sizlerin nerde oturduğunuzu merak ediyorum
mda canım en yakın zamanda bebeğine kavuşmanı canı gönülden diliyorum. her zaman aklımdasınız. fazla giremiyorum ama dualarımdasınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
kızlar kaç gündür kıvranıyorum dişim yüzünden ilaçta atamadım druma ulaşamdım derken bitkisel sürülen ilaçmı kalmadı sirkeyle gargaralar deliriyorum sandımen sonunda yüzüm davul gibi şişince bu agrı kulagıma vs vurunca merkezdeki diger dru aradık daha önce niye aramadıysak dişçiyle iltipata geçirin beni dedi antibiyotik gargara vs yazdılar şimdi durup durup giriyor uyku uyuyabildim en azından inş en kısa zamanda iner saglıklı görmeye giderim bebegimi hormonlar tepki vermeye başlamış dedi dr ondan dolayı olurmuş büyüsün kuzum benim daha ne kese gördüm ne bebiş ne sabretttim bukez bekliycem 16sına kadarkendi drumu bekliyorum digerleri kese için çagırdılar ama gitmiyceeeeem
evet tatlım kısmetse zor olacak ama böyle tercih ettik bakalım hayırlısıMda canım Masalla aynı hastane de istanbulda tedaviye başlıyormuşsunuz inşallah çabalarınız boşa çıkmaz bir an önce anne olursunuz.
Tedavi'de olan ve Tedavi'ye ara vermiş arkadaşlarım size de şans ve sabır diliyorum.
merhaba kuzum sanada hayırlı cumalar olsunhepinize günaydınlar bayanlar.... hayırlı cumalar bu arada... Allah'ım bu mübarek günün yüzü hürmetine emeklerimizi boşa çıkartmasın arkadaşlar... her şeyin gönlümüzce olması dileğiyle iyi günler olsun...
canım kusura bakma o kadar dikkatli baktım ama görmemişim yinede o zaman on kişi olduğumuza göre başlayabiliriz
günün ilk günaydın ı benden olsun hemde en erken günaydın ı. saat şuanda 04.47 ben esenler de annemdeyim. karşıdan taaa gebze den buraya beni almaya gelmekte olan kocama istanbul büyükşehir in sitesinden yol haritasından kameralara bakarak talimat veriyorum. trafik keşmekeşinden gelip beni bu saatte alıyor düşünün. ve biz sabahın 5 inde burdan çıkıp üsküdar a zeynep kamil e gidicez. 6 da orda oluruz heralde. 9 a kadar da ya uyuruz arabanın içinde yada kahvaltı ederiz geniş geniş. ben ve benim hastane maceralarım. duy beni meleğim gel artık annene ne olur((((
birde kendi sıkıntımdan bahsedeyim geçen gün bi dr a gitmiştim aşılama demişti dün de dokuz eylüle profösöre göründüm o da bu ay progestan kullanıp önümüzdeki ay klomene başlamamı söyledi gebelik olmazsa 3ay klomen kullandıktan sonra aşılamaya geçilecek dedi arada kaldım inanın hangisini yapayım bilmiyorum durumum düzelmişken aşılamamı yoksa klomen mi kullanayım kistte yapabilirmiş bu ilaç ne diyeyim rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınn
bugün yasin okumaya başlayalım diyorum.. 12 kişi olduk ve aramızda adetli olan 2 arkadaşımız var onlar yıkanınca okusunlar ... adeti yakın olanlar yani önümüzdeki hafta adet olabilecekler hemen bugünden başlayıp okusunlar ...
===== ben hesap yapıyorum 41 yasini 12 kişi okursak 3 er tane düşüyo ve fazladan 5 tane kalıyo bu beş taneyi adetli olan 2 arkadaşımız haricinde bölüşelim .. fazladan 1 tanesini ben alıyorum .. kaldı 4 tane ben size sen oku diyemem sizin gönüllü olarak ben bi tane daha fazla okurum demezi bekliyorum sadece 4 kişi fazladan bi tane okuyacak..bunun için cevap bekliyorum ..
===== birde arkadaşlar ben başlayacam bugün okumaya ... okurum diyip o günden beri nete girmemiş arkadaşlar var inşallah kopukluk olmaz alnımızın akıyla bu işi başarırız
bugün yasin okumaya başlayalım diyorum.. 12 kişi olduk ve aramızda adetli olan 2 arkadaşımız var onlar yıkanınca okusunlar ... adeti yakın olanlar yani önümüzdeki hafta adet olabilecekler hemen bugünden başlayıp okusunlar ...
===== ben hesap yapıyorum 41 yasini 12 kişi okursak 3 er tane düşüyo ve fazladan 5 tane kalıyo bu beş taneyi adetli olan 2 arkadaşımız haricinde bölüşelim .. fazladan 1 tanesini ben alıyorum .. kaldı 4 tane ben size sen oku diyemem sizin gönüllü olarak ben bi tane daha fazla okurum demezi bekliyorum sadece 4 kişi fazladan bi tane okuyacak..bunun için cevap bekliyorum ..
===== birde arkadaşlar ben başlayacam bugün okumaya ... okurum diyip o günden beri nete girmemiş arkadaşlar var inşallah kopukluk olmaz alnımızın akıyla bu işi başarırız
inşallahh dediğin gibi halledebiliriz bu 3 yasini ne zamana kadar okuyacağız ben 2 saatte okuyorumda
salı gününe kadar yokum ben kızlar ufak bi tatil kaçamağı yapıyoruz
merhaba Ayşe, ben okurum fazladan ama şu an ben de regliyim .. reglim biter bitmez okumaya başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?