Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın hayırlı cumalar kızlar...ben 4 tane okurum ama nezamana kadar(benim fikrim cumadan cumaya olsun cuma saatindede duası yapılsın ) birde kimin için okuyoruz ona göre okmaya başlasam ayşecim. birde bitiren bildirsin ona göre duasını sen yaparsın canım...

canım kusura bakma ben şimdi farkettim tabi sende kalan 3 yasini oku önümüzdeki cumaya kadar ...allah sendende razı olsun ..benim tek isteğim karışıklık çıkmadan okuyabilmek

canım 3 tane oku fazladan okumaya gerek kalmadı bi arkadaşımızı geç farkettim... önüzdeki cumaya kadar bitirelim fikrin de güzel cuma saatti duası yapılır ama kimin için okuyacağımıza kendim karar veremiyorum.. ama sonuçta her hafta bi arkadaşa okuacağız..

''Günlerin en değerlisi cuma dır Cuma günü Bayramlardan ve Aşure gününden daha değerlidir Cuma günü dünyada ve Ahirette müminlerin bayramıdır'' Cumanız Mübarek Olsun

== gayem07 4 tane okuyacak
== ben 4 tane okuyacam
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
== dimple020 3 tane okuyacak
== seyhan12383 3 tane okuyacak
== superisi 3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okuyacak
== ecrin0134 3 tane okuyacak
== ercelf 3 tane okuyacak
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okuyacak

canım kusura bakma ben şimdi farkettim tabi sende kalan 3 yasini oku önümüzdeki cumaya kadar ...allah sendende razı olsun ..benim tek isteğim karışıklık çıkmadan okuyabilmek

çok güzel olmuş canım kime okuyoruz ilk önce onuda tespit edelimki okurken içimzden geçirelim, daha makbul olsun

ben ilk önce gayem07 adına okunmasını istiyorum 2 aşılama ve 2tüp bebek yaprırmış benim gönlümden geçen ilk gayem07 adına okunması

ben ilk önce gayem07 adına okunmasını istiyorum 2 aşılama ve 2tüp bebek yaprırmış benim gönlümden geçen ilk gayem07 adına okunması

canım teşekkür ederim fakat şu an tedavi döneminde olmadığımdan tedavide olan arkadaşlarımın öncelik olsun isterim ... bu arada Mda cım ben aşılama olmadan direkt 2 tüp denedim canım . :)

canım teşekkür ederim fakat şu an tedavi döneminde olmadığımdan tedavide olan arkadaşlarımın öncelik olsun isterim ... bu arada Mda cım ben aşılama olmadan direkt 2 tüp denedim canım . :)

şimdi kafam karıştı o zaman mda ya okuyalım

şimdi kafam karıştı o zaman mda ya okuyalım

tedavi sürecinde olanlar varken onlar şimdi benden çok emek zar ederken ilk bana okunmasına içim el vermedi.. umarım yanlış anlaşılıp seni kırmamışımdır..
olur ilk Mda dan başlayalım... ben en geç pazar gününe kadar temizlenir okumaya balaşrım Mda nın niyetine....

ben de bana cevap yazmadılar diye içerleyip duruyodum...2 günlük bi tatile gidiyorum ben düğüne aslında gelince okurum inşallah ...son gün ne zamandı?

yok canım kırılmadım olurmu öyle şey iyi niyetlisin rabbim gönlünce sevindirsin seni..

ok canım düzeltiyorum o zaman

aa çok sevinirim neden olmasın olabilir ,ama daha önce tedaviye başlayacak arkadaşımız varmı aramızda kızlar

okuyacak arkdaşlardan habersiz karar verdik ama hepsini bi arada bulmak biraz zor oluyo .. bugünde başlamamız gerekiyordu mda ya okuyacaz onunla başlıyoruz duyurulur arkadaşlarım rabbim kabul eder inşallah

canım bende 2 ay klomen kullandım..3.ayımda vermedi doktor çünkü 1 tane çatlamayn yumurtam kalmış bu ay ilaçsız deneme yapaıcam olmazsa diğer ay aşılama yaptıracagım bende..

klomen kullanınca iğnede mi yapılıyo dr bundan bahsetmedi

Gunaydın herkese aysecım bısey sorucam bu 3 yasını 1 gundemı okuycaz yoksa 1 haftadamı bırde superısı yenı tedavıye basladı ona okusak bu hafta daha ıyı olmazmı mdacım nedersın degerlendırelım bence

merhaba canım 3 yasinş önümüzdeki cumaya kadar okumuş olalım yani cuma son çünkü cuma saati duası yapılacak..

aramızda okuyacak arkadaşlardan biri tatile çıkıyordu ona mda ya okuyacaz dedim o onun adına okunacağını biliyo önümüzdeki hafta superisine okuyalım olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…