kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimbilmiyorum KARIŞIĞIM çok.... hayallere kapılmakta istemiyorum ama başladık bi kere sonu hayırlı olur inşallah günlük 75 lik gonalf yaptırıyorum glukofen de kullanıyorum 7 gün sonra kontrole gidicem yumurtalara bakcaz gelişmedilerse dozu arttırıcaz benden haberle böyle RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimbilmiyorum KARIŞIĞIM çok.... hayallere kapılmakta istemiyorum ama başladık bi kere sonu hayırlı olur inşallah günlük 75 lik gonalf yaptırıyorum glukofen de kullanıyorum 7 gün sonra kontrole gidicem yumurtalara bakcaz gelişmedilerse dozu arttırıcaz benden haberle böyle RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
günaydın canımcım .... evet hayatım ya dünkü yazılanlar olmadığı gibi eski özel mesajlar ve beğenilerde geri geliyor... anlamdım ben bu işi....
günaydın hayatım nasılsın bnde anlamadım cnım dün gce girdim bi bakayım diye baktım masalcığımım uyuyamadığı msj da kalmış :) dedim sabaha düzelir yok aynı
dünü yaşamamış sayıyor sanırım sistem :)) iyiyim tatlım sen de iyisindir umarım ... kontrolün ne zaman ? inşallah yumoşlar gelişme göstermişlerdir... kalitesi yüksek çift sarılı olsunlar inşallah :)
tedavide olan arkadaşlar olmayan arkadaşlar inş. buay hepimiz hamile kalırız ve bu mübarek ayın sonunda çifte bayram yaşarız hep beraber.
bu resim dünkünden daha güzel canım ... Inşallah yeni avantarın sana şans getirir arkadaşım...
dün uğraşa uğraşa resim yüklemeyi başarmıştımonuda silmiş sistem yaa
günaydın topiğimizin güzel mi güzel anne adayları ve anne aday adayları
GÜNAYDIN CANIM hepimize mutlu güzel bir gün olsun dünü beğenmemiş herhalde kafasına göre silmiş sistemherkese günaydın mutlu sabahlar,düne ait hiçbir şey yok topikte çok şaşırdım ...
günaydın topiğimizin güzel mi güzel anne adayları ve anne aday adayları
herkese günaydın mutlu sabahlar,düne ait hiçbir şey yok topikte çok şaşırdım ...
günaydın herkese tekrardan
arkadaşlar kimin hangi tedavi aşamasında olduğunu takip edemiyorum ya da aklımdaysa bile yoğunluktan unutuyorum... bi listelense mi tekrardan en azından o tarihlerde kimin üzerine yoğunlaşmamız gerektiğini daha iyi bilirim,(biraz tembellik bu benim yaptığğım ama olsun) herkese güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi
günaydın mcan'cım...hiç sorma bir günlük yazışmaların külliyen silinmesine sadece şaşırmadım çok kızdım...:)) ofisten çıkmadan önce bir sürü yazışma yapmıştım hepinize bir baktım ki ...hiçbirinden eser yok..nerdeeeee bunlar diye defalarca giriş çıkış yaptım nafile....olacak iş değil....gitti heba oldu mesajlarım yazışmalarımız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?