Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah razı olsun canım ne güzel denk geldi benim için yasin okunuyor ve benim aşılama haftama denk geldi çok güzel.

sağol arkadaşım.valla bu ayın nasıl geçtiğini ben de anlamadım rabbimin hikmeti işte bir dert veriyor bir derman.geçen ay 18. günümde hiç yumurtam yok diye aşılamam iptal edildiğinde iyice dibe çöktüğümü hissetmiştim. ilginçtir ki bu ay erkenden yumurtladım.bünye çok çocuk istiyor demekki :)

Arkadaşım çok sevindirm senin adına .Moralin baya iyi gözüküyor.Umarım senide hamileler arasında görürüz hayırlısıyla.Darısı başımıza:)

çok şükür moralim çok iyi canım böyle başladım bu tedaviye bu ay nasıl başlarsan öyle gider dedim içimden.şimdiden hamileymiş hissine bürünmek istemiyorum. ama ümidim var.inşallah bu son aşılamam olur.

canım ya çok sevindim hatırlarsan mcan84 ünde böyle olmuştu ve sonuç pozitifti umudunu hiç yitirme arkadaşım sonuçta güzel günler bizi bekler

evet canım onun da son aşılaması tutmuştu onun gibi olması için nelerimi vermezdim..uzun zamandır hiç hamile haberimiz yok

sağol dimple canım sende başlamışsın 3. aşılamaya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah3. ve son aşılamalarımız olur.

allah yardımcın olsun, inşallah 15-20 gün sonra güzel haberlerle hepimizin yüzünü güldürürsün
dualarımız seninle

sağol nevrace bir de o 15 gün var dimi naparız nasıl bekleriz:)

canım bu bir kader. ben öyle inanıyorum. ne zaman öleceğimiz nasıl belli ise amel defterimizde.neler yaşayacağımız da belli. mesela bizlerin ne zaman anne olacağı belli yada olamayacağı.yaşayacaklarımız. herşeyin zamanı belli bence. biz sadece Allahın çizdiği kaderin oyuncularıyız.yaşadıkça öğreniyoruz. inşallah hepimizin bu imtihanı kucağımızda bebeklerimizle biter.

canım 3. aşılama ya başladım dün 1. iğneyi vuruldum işte başladık hayırlısıysa ilk iğneden hemen değişiklikler başladı vücudumda hissedebiliyorum :) inş bu kez güzel haber alırız

arkamdan geliyorsun canım sen de tani bir 15 gün var aramızda ama inşallah hayırlısıyla yapılır aşılaman.senin hiç iptal edilen aşılaman oldu mu? özel de mi yaptırıyosun canım. eğer bu tutmazsa tüp bebeğe geçecekmisin?

hoşgeldin nimesay herşey düşünmemekte bitiyor bence fsh ın düşmesine çok sevindim umarım daha da düşer.benim çarşamba günü aşılamam var. baya kötü günler yaşadım 2. aşılama tedavim iğtal edildi geçen ay baya kötüydüm. ama bu ay herşey çok güzel gelişti erkenden yumurtam büyüdü. aşılamam zamanında yapılacak. sonrası malum bekleme süreci. inşallah 3. ve son aşılamamdır bunun için Allaha çok dua ediyorum. ben ki 1 kez normal yolla hamile kaldım.yine kalırım inşallah da tüp bebeğe gerek olmaz.

sağol mcan sen ümitsizdin son aşılamanda ama ben çok ümitliyim ilk defa uzunca bir aradan sonra yaklaşık 1 yıl 4 ay diyelim buna. bu kadar güzel ve zamanında gelişen yumurtam oldu. daha önce hep zorla 18. günümde anca 16 mm oluyodu. şimdi daha 12. günümdeyim ve şuan 17mm.ilk kez zamanında yapılacak bu da ümitlendiriyor beni. nasip bakalım hakkımızda hayırlısı.

Arkadaşlar ben 57 kiloyum kilom fazla mı yani

aynı kilodayız canım :) benim boyum 1.55 bence fazla değil onca ilaca iğneye bu kiloda kalmam mucize bence. evlendiğimde 52 kiloydum bende.

evet tatlım şimdi bende baktım oysaki h_derya bizim eski üyeleren buralarda çok takılmıştı diye hatırlıyorum ama biz genede sevinelim onun adına.

valla canım geçenlerde masal söylemişti ya artık buraya gelmeyen arkadaşları listeden çıkaralım eleyelim diye..bende onunla aynı düşüncedeyim sen ne dersin peki yapalım mı böyle bişey..mesela mart ayından sonra hamile kalan arkadaşların bazıları hiç girmiyo mavi bile ilk hamilemiz ama hala bizi yalnız bırakmıyo..diğerleri yok uzun zamandır..bence listemizi güncelleyelim canımcım..

merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar. ben bu aralar pek gelemedim buraya. moralim çok bozuktu. 2 hafta tatilim vardı ama kötü geçti, tatil planımız iptal oldu, evde takıldık. eşim işten ayrıldı (maalesef bazı insanlara katlanamadı artık), ama hemen ardından neyseki iş buldu, ama şimdi de benim yanımda değil. yani ne olacağı belli değil, bayrama kadar yok gibi. sonrası ne olacak ne kadar süre ile şehir dışında bulunacak muallakta benim de moral alt üst oldu tabi, normalde bu adetimle(bugün bitti) 2.aşılamaya başlayacaktık. ama bu gidişe bir sonraki adetimde bile bu olmayacak. neyse allah sağlık versin diyorum her zaman. yani pek uğramasam da (inanın moralim çok bozuktu sırf bu yüzden giremedim) hep aklımdasınız.

canım hoşgeldin inan geçen gün aklımdan geçtin nerde diye..kötü günler geçirmişsin geçmiş olsun..eşinin hemen iş bulmasına sevindim..sen hemen moralini bozma canım herşeyde bir hayır vardır eşin yeni işine alışsın düzene koysun herşeyi inşallah en yakın zamanda kavuşursun ona..bebek işide beklesin biraz daha üzülme yeterki..elbet olucak unutma tatlım..fırsat bulduğunda gel merakta bırakma bizleri..

cnm bende 2 tane okudum ercelf adına güncellersin sen..allah kabul eder inşallah..

sağol canım, eksik olma, aklına da gelmişim ne güzel:)
bu hafta başladım işe, kafam dağıldı daha bugünden:)
bebek işi maalesef daha fazla uzasın istemiyordum, ama yapacak bir şey yok tabi. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
artık iş başladı yaa, buralarda olurum, inşallah sizlerin haberleriyle sevinirim canım:)

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okudu
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okudu
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okuyacak

yasini şerifleri okuduktan sonra bana özelden mesajla bildirin hepinizi öpüyorum iyi akşamlar..

evet aynen bende evlendiğimde 52 dim 10 ayda 5 kilo aldım ama boyum 162...evet ilaçlar kilo yapıyo sanki kullandığım progestan şişiriyo beni

selam arkadaşlar
ben tat,ldeydim bu gece döndüm.sizleri çok merak ediyorum.hamile haberleri var mı geömişi okuyamadım henüz.masal,mda,gayem,su perisi ...... sizler nasılsınız .değişiklikler var mı.birde yasin okuyacaktık.ben perşembeden itibaren okuyabilirim.(reglim bitecek)kimin adına okuyoruz onu da iletirseniz sevinirim.görüşürüz hepinizi öpüyorum.

Sen de hoşgeldin canımmm... liste bıraktığın gibi ama sanırım uzun süredir listede olduğu halde burada olmayan biri hamileymiş tam okuyamadım ama yanlış birşey söylemeyeyim şimdi...rana dan sonra hamile haberi malesef ki alamadık nevercaree biliyosundur hamileliğini sen gitmeden zaten epey oldu burada paylaşalı...benim bildiğim yok güzelim.Ben birkaç güne adet bekliyorum hsonuna kadar geldiği zaman 2.günü istanbuldayım kısmetse inşallah bakalım..kızlar da süper...kendileri yazar zaten....iyigeceler öpüyorum

ne zaman uyuyacağımı bilmiyorum....istek var kendisi yok...hayır sabah nasıl işe giderim onuda bilmiyorum üstelik boşanma davam var sabahın 09.unda..2 gecedir
bu uykusuzluk illeti umarım devam etmez.Zombi gibi ayaktayım.....bu sıcakta ılık sütte içilmez şimdi hani rahat uykuya dalınır ya güya...içemiycem 35 derece gece sıcaklığında ılık süt...napsam yaaa...acaba....saat 02.00 oldu hale bak..neyse önce topiği daha fazla taciz etmeyeyim çıkayım artık ...biraz dolaşayım evde... hepinizi sabah geldiğinizde....
şimdiden öpmüş olayım ..öpüyorum şimdiden günaydınnn diyorum malum artık sabah 4 temi yatarım 5 te mi bilinmez (gayem kesin gelirsin sabah hatta belki mda da gelir tüm gelecek olan kızlara günaydın ).....:)

canım merhaba,
bence sorun maddiyat ise 3. aşılamayı yaptır degilse beklemeden tüp bebek te şansını dene derim en azından tutma ihtimali yüksek.

ahh mda cım maddiyatı aşarım bi şekildede ben 2yıllık evliyim tedavilere erken başlamışız tüp bebeği oyüzden yaptıramıyoruz 3.aşılamayada güvenemiyorum ama dokktorumu arıycam en kısa zamanda dertleşcem bi bakalım o ne dicek... tavsiyen için saol canım allahım hiç gerek kalmadan versin bebeklerimizi

yasini şerifleri okuduktan sonra bana özelden mesajla bildirin hepinizi öpüyorum iyi akşamlar..

canım senden rica etsem bidahaki sıra bana okunabilirmi ama ben her okumak isteyenden 1tane istiyorum yada sıra önemli deil ilerki zamalarda olabilir tedaviye ara verdim çünkü

sayfaya bi haller olmuş yoksa sadece bende mi öyle anlayamadım 596. sayfada kalmış dün yazılanlar yok yada bende gözükmüyor

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bilmiyorum KARIŞIĞIM çok.... hayallere kapılmakta istemiyorum ama başladık bi kere sonu hayırlı olur inşallah günlük 75 lik gonalf yaptırıyorum glukofen de kullanıyorum 7 gün sonra kontrole gidicem yumurtalara bakcaz gelişmedilerse dozu arttırıcaz benden haberle böyle RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

sayfaya bi haller olmuş yoksa sadece bende mi öyle anlayamadım 596. sayfada kalmış dün yazılanlar yok yada bende gözükmüyor

günaydın canımcım .... evet hayatım ya dünkü yazılanlar olmadığı gibi eski özel mesajlar ve beğenilerde geri geliyor... anlamdım ben bu işi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…