Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kendiniçin okumanda bi sakınca yok ama bizim burda yapmak istediğimiz yüzyüze gelmediğimiz görmediğimiz insanlara dua etmek bu apayrı birşeydir..

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu ay bebeğin sana süpriz yapar ve tüp bebeğe gerek kalmaz. O zaman senin bu pozitifliğinle simdi bende heyecanla beklerim,

hadi hayırlısı olsun canım umarım tüm süreç güzelce geçer, şu anda kaç yumurtan var

yarın kontrolum var yumurta sayım o zaman belli olacak biraz heyecanlandım şimdi sana cevap yazarken,nedense hiç düşünmemeye çalışıyordum bu sefer farklı bir heyecan var içimde,,,

nasıl oldun arkadaşım, umarım iyice iyleşmişsindir...

daha iyiyim canım çok sağol..ağrım daha hafifledi ama kafamı kaldıramıyorum sanki 3-4kg kadar ağır o derece yani..benim hep böyle ağır geçiyo malesef..allah beterini vermesin cnm..seninde yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah bol bol sağlıklı yumurtaların vardır

tamam canım. sen yine sık sık yap hatırlatmaları. kendim için olmasından ziyade Allah yolunda bişeyi yarım bırakmak hoş olmaz alnımızın akıyla okuyalım isterim ben hep.

sağol superim valla geçen ay sürünmüştük bu ay da nasıl oldu anlamadım bile herşey erkenden gelişen yumurtamla birlikte hızlıca ilerledi. sonu da güzel olur inşallah. bu arada iletilerde gördüm güzümden kaçmış ilk başta neyin var canım rahatsızlandın mı?

sağol mda cım yapıldı işte çok şükür üzerimdem büyük bir yük kalktı. tutmasını da çok istiyorum ama tutmazsa da devlette 2 aşılama yapıldığı için rahatça geçebilicem tüp bebeğe.

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu ay bebeğin sana süpriz yapar ve tüp bebeğe gerek kalmaz. O zaman senin bu pozitifliğinle simdi bende heyecanla beklerim,

yarın kontrolum var yumurta sayım o zaman belli olacak biraz heyecanlandım şimdi sana cevap yazarken,nedense hiç düşünmemeye çalışıyordum bu sefer farklı bir heyecan var içimde,,,

sağol canım senin de tedavin hayırlıs olsun sen de geçen ay negatif sonuç aldın sanırım ara vermeden yine mi aşılama deniyorsun yoksa tüp bebek mi?

Merhaba kizlar ben 2 yasin okudum ayseye de az once ozelden msj gonderdim. Burayada yazayim da garanyi olsun. Ben cumaya kadar okunmali diye biliyordum. Sanirim bugun toplamayi planlamissiniz bir onceki sayfadan oyle anladim. Kusura bakmayin gec kaldiysam :18:
Ercelf asilaman hayirli ugurlu olsun. İyi haberlerini bekliyoruz

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okudu
==ecrin0134 =2 tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu

== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okudu
== hatisim =2 tane okuyamayacak biraz önce haber verdi
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

canım aldım mesajını ve güncelledim listeyi evet bugün toplanıyo çünkü ksik olursa cumaya kadar tamamlanıyo..allah kabul etsin inşallah..

ya hergün iftara ne yapsam derdi sarıyo beni ne yapcaksınız bana da söyleyin de fikir olsun

evet cnm ağır migren atağı geçirdim dünden beri sabah acile gittim iğne vuruldum ama şuan iyiyim ağrım geçti sayılır..oluyo bana böyle sürekli alıştım artık..

ilk sayfada bulunan tablodaki varlığımın neden silindiğini şiddetle merak ediyorum....mda açıklarsan sevinirim

sağol canım Allah razı olsun Allah benim için şuan ne diliyorsanız size iki katını versin..... cuma günü öğlen bağışlıyor ayse arkadaşımız öğlen saatinde. o yüzden perşembe akşamı bitmesi gerekiyor da.. ama zamanla daha da düzene giricek ben inannıyorum :)

ya hergün iftara ne yapsam derdi sarıyo beni ne yapcaksınız bana da söyleyin de fikir olsun

salçalı köfte patates yemeği yap bence yanına da pilav ve cacık :) ben bu akşam ondan yiyeceğim de :)

evet cnm ağır migren atağı geçirdim dünden beri sabah acile gittim iğne vuruldum ama şuan iyiyim ağrım geçti sayılır..oluyo bana böyle sürekli alıştım artık..

çok geçmiş olsun tatlım hiç geçirmedim ama migren zor bişey sanırım azcık başım ağrıyor da yatıp karanlıkta uyumak istiyorum..

teşekkürler salçalı köfteyi 2 gün önce yaptım

sağol canım günlerce sürebilen bir ağrı herkeste değişiyo tabi..inşallah sen benim gibi olmazsın hiç

canım ben söyleyeyim
barbunya -pirinç pilavı -tavuk çorbası - yeşillik salatası ve közlenmiş patlıcan salatası..

yaaaa acıktırdın beni yaparken bile bu kadar acıkmadım ...

Aysecım bende okudum yasınımı guncelersın benıde bu hafta pek musaıt olmadım oyuzden gecıktım kusura bakmayın

ilk sayfada bulunan tablodaki varlığımın neden silindiğini şiddetle merak ediyorum....mda açıklarsan sevinirim

Açıklayayım hayatım ,
en son 2 gün önce listeyi düzenlemeye çalışmıştım, fakat sitede oluşan bir hata sebebiyle liste iyice karışık hale gelmiş bende elimde yani bilgisayarımda sakladıgım bir yedeği kullanarak tekrar elimden geldiğince güncellemeye çalıştım ve özelliklede mesaj attım listedeki bilgilerinde yanlışlık olanlar bana bilgi versin hatta karışıklık olabilir özelden mesaj atsın bile yazdım.Ayrıca senide listeye 19/07 de eklediğimiz için elimdeki yedek olan listede adının olmaması da normal, kaldıki yanlışlıklada silmiş olabilirdim ama bu çıkış biraz tuhaf olmamışmı sence?
Burada kimseye kastım yok kaldıki elimden geldiğince iş yerimdeki en küçük zamanlarda bile burası ile ilgilenmeye çalışıyorum ama özel mesajla bana durmu bildirdiğinizde elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum.Bu kadar sinirlenmeye karşındakini de yanlış anlamaya sevk etmen bence yanlış olmuş.Ama genede yanlış anlayan bensem bu yazıyı ,lütfen diger arkadaşlarımda dahil olmak üzere beni uyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…