Cok sevindim ya....ne güzel bir gelişme...benimde icimde umut belirdi sende yana...inşallah canım inşallah olur bu sefer...her şey güzel gitmiş bu sefer...hayırlısı..umarım tüpe gerek kalmaz..canım nedendir bilmiyorum içimden tup yaptırmak gelmiyor..ağır geliyor..zor geliyor nedense...inşallah aşılama ile olurda mecbur kalmam..ikimizde mecbur bırakmasın Rabbim...cok düşündüm ama icim yok diyor..herhalde bir cocuğum var diye..hiç olmasa idi böyle dusunmezdim..sevde canım nasılsın çok özledim seni hep aklımdasın ne zaman bitecek bu kızın tatili diyorum kendi kendime sevo giriyor ara sıra ama o da bayadır yok yine de. canım valla film gibi şeyler yaşadık geçen ay doktor 75 le başladı ve arttırmayıp sabırlı olucaz dedi fakat 18. günüme kadar hiç büyümeyince iptal edildi. 2 günde bir gebze den üsküdar a git gel telef olduk. eşin gün aşırı izin aldı bir de tedavi kötü gidince sinirlerimiz altüst oldu çok yıprandık sonunda iptal edildi ben de hiç üzülmedim çünkü git gel çok yıprandık. hemen iptal edildiği gün dosyamı heyete teslim ettim. 1 hafta sonra çıktı raporum. ben de beklemedim anneme gittim orda kaldım 1 hafta daha da kalıcaktım ama adetim 28. günümde geldi :) kafa rahatlayınca tabi. bu sefer 100 doz puregon la 3. günümde başladık. geçen sefer cumartesi pazardan dolayı 4. günümde başlamak zorunda kalmıştım. neyse 7. günümde çağırdı doktor dedim içimdem daha çok erken çıkmamışlardır çok erken çağırıyolar ya falan filan. bir de baktık ki 8 ve 9 mm sol overimde 2 tane birden 2 gün sonra 12 mm oldu birtanesi 3 gün sonra 17 mm :) nasıl oldu anlamadım çabucak yapıldı aşılamam dün oldu daha çok güzel geçti sorunsuz rahim içine enjekte edildi doktorum çok iyiydi. karından da takp edildi ultrasonla. çok mutluyum çok şükür rabbime. bir geçen aya bak bir de bu aya. umudum da var açıkçası. hamile kaldığım aydan sonra ilk defa bu kadar erken ve güzel gelişti yumurtam 17 mm den sonra birdaha vurunmadım puregon 17-18 yeterli bizim için dediler çattlatmamı vurdum tam 36 saat sonra da yapıldı aşılama. çok heyecanlıyım bu sefer. bir işe nasıl başlarsan öyle gidiyor.geçen ay çok isteksizdim iğne günümün 4. gün olmasını bile umursamamıştım. öyle de kötü gitti hep.. ama bu ay azimliydim. incir suyu da içtim 3. günümden itibaren yedim de bol bol sanırım işe yarıyor gerçekten azimle yumurtlattım kendimi :) 10 ağustos adet günüm artık beklicez canım. ama ne yalan söyliyim bu sefer çok ümitliyim.artık hayırlısı. ama tutmazsa bile devlette 2 aşılama sürecini atlatmış olduk. 2. iptal edilince bu da edilicek diye ödüm kopmuştu. artık olmazsa önümüz kesinlikle tüp. canımcım sana da aşılama ile vakit kaybetmemeni direk tüpe geçmeni önericem aslında. ona harcayacağın parayı tüpe harca. bir arkadaş yaptırdı hem de uygun ilaçlar yazdılar 4 tane güzel embriyosu oldu.yarın transferi var özelde yaptırdı o da. konya ya gidebilsen ordaki eurofertil de yaptır dicem. ne zaman dönüyorsun iş başı ne zaman canım?
çok sağol canım. ben de öyle hissediyorum.çok umudum var. inşallah bayrama hamile olarak girerim. artık olmazsa da bitti aşılama maceram. tüpe geçicez.
bugünSevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.
Sevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.
bugün
hestia..bugün ilk kez iş yoğunluğundan gün içresinde giremedim..günün sonunda yorgunda olsam bizim kızlar napmış diye bir gireyim dedim ve açar açmaz son sayfada senin bu güzel...haberini okumak kısmet oldu...SENİ VE EŞİNİ CANIGÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.Allah tamamını erdirsin sağlıkla...Rabbim işte herşeyin yaratıcısı..ve herşeyin oluruna gidişine yokluğuna varlığına hükmeden güç...^^O^^ ne yazarsa kadere o...biz aciz kullarıyız sadece..kendi kendimize napsak boş....
ve sorun ne olursa olsun boş...Ne mutlu size...Allah sevincini daim etsin arkadaşım...bu size en eşsiz armağan olmuş tatil eğlence nasılda yaramış iyi gelmiş...
Mutluluğunun tadını çıkartabilmen dileğimle seni öptüm say kutluyorum canım...:)))
canım ne kadar güzel bir haber bu böyle..mucizen sana ne güzel sürpriz yapmışçok sevindim gerçektende o kadar uğraştın tedaviler iğneler olmadı gidip kafa dinleyince düşünmeyince kendiliğinden gelmiş bebişin..maşallah değerinde güzel merak etme düşmez değerin gayet iyi çünkü..allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
Sevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.
canım cok sevındım aksam oylesıne gırdım mısafırlerım vardı yazamadımda degerın dusmez canım ben 15 gunde bu degerı goremedım ınan bak sımdı sıpam 4 aylık oldu nerdeyse keseyı gorunce sende rahatlarsın bıraz belırtılere gelınce dedıgım gıbı nerdeyse 4 aylık hamıleyım mıyde bulantımdan(oda 2 ncı aydda basladı) ve arada segırmelerımden baska hala hıcbırsey hısetmıyorum yenı yenı egılınce karnım acıyo oda bıraz buyudugu ıcın ınan herkesde aynı belırtıler olmuyo tabı sakın endıselenme yanı bebısınıde uzme mercımek taqnesı kadar o sımdı Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
yalnız değilsin arkadaşım ben de varım 34 ün bitmesine ramak kaldı :) ama hala 34 diyorum :))
canımcım nerden açtım şu yaş mevzusunu bilemiyorum valla :) hepsi su perisinin avantarını sormakla geldi başıma :)) olsun canım bizler de yaşımızı göstermediğimiz için şanlıyız ... treni kaçırmadık hayatım daha önümüzde çok uzun yıllar var Allah nasip ederse...
ağzına , kalemine sağlık arkadaşım ... bu kürlerin faydasının görüldüğü gibi ilerleyen dönemlerde de olumsuz etkisini görülüyormuş.
arkadaşım geçmiş olsun çokk.. umarım en kısa zamanda bu süreci hayırlsıyla atlatırsınız bebişinle.. bol bol istirahat edip dinlen ... dualarımız seninle...
masalcım , okurken çok etkilendim .. su perisinin de yazmış olduğunu ilk aşkıyla evlenen ender insanlar arasındasın .. benimde hayalimin hep bu yöndeydi ... ama son aşkımla Allah'ım nasip etti bana ..:))
umarım bu mutluluğunuzu Allah daim etsin ve tez zmanda bebeklerinle taçlandırmak nasip etsin arkadaşım..
Waouuuuuuvvvvvv tam masal gibi olmuş
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım acile gittim iğnemi vuruldum biraz yatırdılar beni yeni geldim eve..şuan daha iyiyim ağrım hafifledi sonunda..
EBERİS....dilerim herşey çokk güzel olsun gönlünün istediği gibi.yarın kontrolum var yumurta sayım o zaman belli olacak biraz heyecanlandım şimdi sana cevap yazarken,nedense hiç düşünmemeye çalışıyordum bu sefer farklı bir heyecan var içimde,,,
sağol mda cım yapıldı işte çok şükür üzerimdem büyük bir yük kalktı. tutmasını da çok istiyorum ama tutmazsa da devlette 2 aşılama yapıldığı için rahatça geçebilicem tüp bebeğe.
sağol canım senin de tedavin hayırlıs olsun sen de geçen ay negatif sonuç aldın sanırım ara vermeden yine mi aşılama deniyorsun yoksa tüp bebek mi?
canım yazımdada belirttim bende yanlış anlamış olabilirim diye .Ancak yazıya baktıgında tek yanlış anlayan sanırım bende degilim, burada birbirimizi tanımıyor olmamız bazen bizi yanlış yönlendiriyor.O yüzden yazdıklarımızdan baştan sona sorumlu oldugumuzu düşünüyorum.
Berra35 arkadaşımız yakın zamanlar içerisinde online olmuştur, sadece uzun süreli paylaşımlarda bulunmadıgı için gözünüzden kaçmış arkadaşlar.Ama benim listeden onu silmek durumum olmadı kendisinin online oldugunu biliyorum, ancak son sitedeki karışıklıktan sonra 19/07 de ilave ettiğimiz listeden silinmiş ,bu kadar kişiyi aklımda tutamadıgım için eski listeye ilave etmeyi unutmuşum.
Çook teşekkür ederim masal darısı başına inşallah. Ben geçen ayki tedavimin ardından çok fazla üzülmedim.Hep dedim Allah büyük.olmuyorsa nedeni var zamanı değil.Ekimde 2. tüp denemesini yapacaktık ve ben o güne kadar bebek için hiç birşey yapmamaya karar verdim.Bunun için dua bile etmedim.Bu sorunun hayatımın odak noktası olmasını istemedim artık.Hemen güzel bir tatil planı yaptık. Eşime dedim ki bir tüp parası gitti tatile diye o zaman:) Sanırım en güzel tüp tedavisi bu oldu tatil bizim için.iğne yok, opu yok,transfer yok, bekleme stresi yok:)) Tatilden dönüştede iyiki ben haziranda hamile kalmamışım yoksa bu tatili yapamazdık dedim. Herşeyin bir nedeni ve zamanı olduğuna gerçekten inanıyorum artık.İnşallah devamı gelir sevincimin....
arkadaşlar okuyacağım diyip ve bugünün son olduğu bilinmesine rağmen neden haber verilmiyo..okunmayacaksa neden 2 3 gün öncesi bildirilmiyo inanın üzülüyorum gçen gün dimple için okuyacağımız listeyi yaptım ve malesef değiştircem ve yarın akşama kadar değiştirip haber vericem arkadaşlar
dimple020 arkadaşımız için yarın okunmaya başlanacak ve sen bu listeyi zaten daha yeni yaptın.. yarın başlanacak haftaya cumaya kadar da okunacak... anlamadığım neden dimple020 için yapılan listeyi yarın yeni başlayacakken değiştireceksin? izah edebilirsen sevinirim canım...bir sorun mu oldu...ercelf arkadaşımız için okuyamayanlar olmuş eksik kalmış yarın son gün anladım ama..dimple için neden değiştireceksin daha başlamadan..onu anlayamadım
== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okudu
== seyhan12383 =2 tane dimple020 okudu
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okudu
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okudu
==ecrin0134 =2 tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okudu
== hatisim =2 tane ercelf arkadaşımız okudu
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu
arkadaşlar okunmayan 6 yasini şerif kaldı okumak isteyenler var mı paylaşmamız gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?