bende oluruna bıraktım ,bi supriz yapıp bebeğim buay gelmesse eylülde tup bebek yapabilirim ,eylulde tup bebek tedavisine baslayacak kimler var ?
mesajını aldım canım evet tgbsr ile face de görüşüyoruz. Umarım tüpe gerek kalmadan süprizi alırsın.geldim canımm geldimmm dinlendim tatil yaptım geldim :)) ben senin haberleri alıyodum tgbrs den :) ben bu ayın 26 da tüp bebek için gidicez canım 3 ayımız doluyo.bu ay ovulasyon testi aldım bugün yapmaya başlıcam 13.günüm bu ayda öyle denicez ayın 26 da adet olmazsam hamiş olursam allahım inşallah bu ay nasip eder ve tüp bebeğe gitmek zorunda kalmam yok olmazsa renglimin 2.günü gidicez artık.sen neler yaptın canım tedavin ne durumda şuan sana özelden msj atıcam
günaydın hatunlar bol hamile haberi alabileceğimiz güzel bir hafta olsun hepimiz için..allah en kısa zamanda gönlümüze göre versin..
ben varım galiba bakalım önümüzdeki hafta kontrolde sorun çıkmazsa eylülün ilk haftası başlarım herhalde
mesajını aldım canım evet tgbsr ile face de görüşüyoruz. Umarım tüpe gerek kalmadan süprizi alırsın.
günaydın pericim
günaydın kızlar günün en erken günaydını benden bu sabah ve haberler iyi değil. daha 25. günümdü ya dün akşamüstü çok hafif lekelenmem oldu 2-3 güne sökülür adetim tam işte 28 güne denk geliyor oda. hiç heveslenme dedi bana benimle dalga geçer gibi yine tutmadı.bu kadar erken beklemiyodum hevesim kursağımda kaldı eşim bile çok üzüldü ben çok ümitliydim bu sefer neden böyle oldu diyor. dün kayınvalidemleri aldım iftara sabahtan akşama kadar nerdeyse hep ayakta ve mutfaktaydım belim ağrıyodu hep zaten bacaklarıma vuruyodu fırsat buldukça dinlendim oturarak yaptım çoğu işimi hatta ara verip yattığım bile oldu ama 4 ten sonra baktım ki çok az da olsa gelmiş.bütüm ümitlerim suya düştü yine.akşam hissiz dim. herkes gittikten sonra söyledim eşime. dur bakalım daha erken dedi ya yavrum o normalde hemen tamam işte adet oluyosun tutmadı falan derdi o kadar inanmışki bu sefer olacağına ümidini kesmedi daha yani düşünün. gece uyumuşum rahatça ama sabah kalktım yine aklımda belim kasıklarım ağrıdı yataktan kalkarken gittim baktım bu sefer de yok gelen giden beyaza dönmüş akıntım. resmen oyun oynuyor benimle. eşimi geçirdim işe gitti. yattım tekrar uyuyacaktım. evi b..k götürüyo ama yatıyım dedim bugün yapmiyım temizlik. uyuyamadım baktım ki gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor. ağlamicaktım güya. hissizdim akşam. gözümün önünden film şeridi gibi geçti yaşadıklarım.ilk başladığımız gün. ardından hamile kalışım ve kaybedişim sonrasında da 1.5 yıldır süre gelen sabırlı bekleyiş. hala bekliyorum giden meleğim geri gelecek diye her ay bekliyorum ve yediremiyorum kendime. insanlar kürtaj oluyor 3 ay sonra yeniden gebe kalıyor. kesin bir sorun var artık. tutacak olsa 17 lik yumurta da tutar. tüpüm tıkalı bence kürtaj sırasında yapışıklık oldu bişey yyada rahim içi sorunlu ben artık buna karar verdim. şuan kafamın içinde sorular dönüyor. histeroskopi hatta laparoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum tüpe geçmeden önce belki de tekrar rahim filmi arkasından 3 ay ara.
bu durumda burdan taşınıp beni kimsenin tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.ordaki insanlara da yalan söyleyip yeni evlendik 5 sene çocuk yapmicaz derim.
kızlar ben çok kötüyüm ara vermek istiyorum ama biryandan da çevre baskısı yüzünden hemen olsun istiyorum gerçi kimsenin bana baskı yaptığı yok ama soramasalar da kesinlikle olmadığını sorunlarımın olduğunu artık herkes tahmin ediyor.her karşılaştığım insanın kafasında aynı soru. ben kimseyi görmek istemiyorum. hernekadar anlayışlı olsalar da bu güne kadar kaynanam mesela hiç karışmadı gıkını bile çıkarmadı bazen sordu ama hep dua etti görümcem de keza öyle hep soruyor olacak diyor vs.. onların bile yüzüne bakmaya utanıyorum ben artık. dün akşam görümcem soracak diye ödüm koptu. yine tutmadı demek beni çok acıtacak. herkese.ben artık tükendim.
tek tesellim devlette 2 aşılamamın yapılmış olması ve artık tüp bebek raporunu almaya hak kazanmış olmam. amannn ne büyük zaferr.. başım göğe erdi ama hala çocuk yok ortada tüp bebek öncesi de dinlenmek istiyorum biraz zaten raporun çıkması 2 ayı bulur o sırada dinlenirim de doktorum hep soruyodu size histeroskopi yapmışmıydık diye hayır diyorum uterin anomalimden dolayı gerek var mı dedim bi gün şimlilik yok demişti belki de tüp bebek öncesi onu ister. o kadar çok merak ediyorum ki artık ne var bu rahmimde tüpümde bi çözümlense.
şaka gibi ya ben artık inanamıyorum ben nasıl hamile kalmışım hemde ilk ovulasyon ayımda şıp diye şimdi yaşadıklarıma bakınca rüya gibi ve birdaha sanırım hiç olmayacak. hastane çilesine devam.
Arkadaşlar kaç gündür çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum bana tavsiye edebileceğiniz ne var ne yapabilirim? doğal yolla nasıl hafifletebilirim..
günaydın kızlar günün en erken günaydını benden bu sabah ve haberler iyi değil. daha 25. günümdü ya dün akşamüstü çok hafif lekelenmem oldu 2-3 güne sökülür adetim tam işte 28 güne denk geliyor oda. hiç heveslenme dedi bana benimle dalga geçer gibi yine tutmadı.bu kadar erken beklemiyodum hevesim kursağımda kaldı eşim bile çok üzüldü ben çok ümitliydim bu sefer neden böyle oldu diyor. dün kayınvalidemleri aldım iftara sabahtan akşama kadar nerdeyse hep ayakta ve mutfaktaydım belim ağrıyodu hep zaten bacaklarıma vuruyodu fırsat buldukça dinlendim oturarak yaptım çoğu işimi hatta ara verip yattığım bile oldu ama 4 ten sonra baktım ki çok az da olsa gelmiş.bütüm ümitlerim suya düştü yine.akşam hissiz dim. herkes gittikten sonra söyledim eşime. dur bakalım daha erken dedi ya yavrum o normalde hemen tamam işte adet oluyosun tutmadı falan derdi o kadar inanmışki bu sefer olacağına ümidini kesmedi daha yani düşünün. gece uyumuşum rahatça ama sabah kalktım yine aklımda belim kasıklarım ağrıdı yataktan kalkarken gittim baktım bu sefer de yok gelen giden beyaza dönmüş akıntım. resmen oyun oynuyor benimle. eşimi geçirdim işe gitti. yattım tekrar uyuyacaktım. evi b..k götürüyo ama yatıyım dedim bugün yapmiyım temizlik. uyuyamadım baktım ki gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor. ağlamicaktım güya. hissizdim akşam. gözümün önünden film şeridi gibi geçti yaşadıklarım.ilk başladığımız gün. ardından hamile kalışım ve kaybedişim sonrasında da 1.5 yıldır süre gelen sabırlı bekleyiş. hala bekliyorum giden meleğim geri gelecek diye her ay bekliyorum ve yediremiyorum kendime. insanlar kürtaj oluyor 3 ay sonra yeniden gebe kalıyor. kesin bir sorun var artık. tutacak olsa 17 lik yumurta da tutar. tüpüm tıkalı bence kürtaj sırasında yapışıklık oldu bişey yyada rahim içi sorunlu ben artık buna karar verdim. şuan kafamın içinde sorular dönüyor. histeroskopi hatta laparoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum tüpe geçmeden önce belki de tekrar rahim filmi arkasından 3 ay ara.
bu durumda burdan taşınıp beni kimsenin tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.ordaki insanlara da yalan söyleyip yeni evlendik 5 sene çocuk yapmicaz derim.
kızlar ben çok kötüyüm ara vermek istiyorum ama biryandan da çevre baskısı yüzünden hemen olsun istiyorum gerçi kimsenin bana baskı yaptığı yok ama soramasalar da kesinlikle olmadığını sorunlarımın olduğunu artık herkes tahmin ediyor.her karşılaştığım insanın kafasında aynı soru. ben kimseyi görmek istemiyorum. hernekadar anlayışlı olsalar da bu güne kadar kaynanam mesela hiç karışmadı gıkını bile çıkarmadı bazen sordu ama hep dua etti görümcem de keza öyle hep soruyor olacak diyor vs.. onların bile yüzüne bakmaya utanıyorum ben artık. dün akşam görümcem soracak diye ödüm koptu. yine tutmadı demek beni çok acıtacak. herkese.ben artık tükendim.
tek tesellim devlette 2 aşılamamın yapılmış olması ve artık tüp bebek raporunu almaya hak kazanmış olmam. amannn ne büyük zaferr.. başım göğe erdi ama hala çocuk yok ortada tüp bebek öncesi de dinlenmek istiyorum biraz zaten raporun çıkması 2 ayı bulur o sırada dinlenirim de doktorum hep soruyodu size histeroskopi yapmışmıydık diye hayır diyorum uterin anomalimden dolayı gerek var mı dedim bi gün şimlilik yok demişti belki de tüp bebek öncesi onu ister. o kadar çok merak ediyorum ki artık ne var bu rahmimde tüpümde bi çözümlense.
şaka gibi ya ben artık inanamıyorum ben nasıl hamile kalmışım hemde ilk ovulasyon ayımda şıp diye şimdi yaşadıklarıma bakınca rüya gibi ve birdaha sanırım hiç olmayacak. hastane çilesine devam.
günaydın canımcım nasılsın?bende adet olmayı bekliyorum erkenden gelse ne güzel olacak..
kızlaaaarrr.... benim midem çoook bulanıyovarmı bildiğiniz iyi gelecek bişey. bebişlerimi besleyemicem diye korkuyorum
Mrb cnm
Oncelikle umarim kisa surede biter bulantilarin. Genelde kuru tuzlu yiyecekler iyi geliyor. Cubuk kraker gibi. Aslinda kisiden kisiye degisiyor ekmek peynir domates de iyi gelebilir. Haslanmis patates olabilir. Deneme yanilma yoluyla bulmaya calis sana iyi gelenleri:))
Bu arada bebeslerin icin hic endiselenme cunku onlar senin depolarindan kullaniyorlar. İlk uc ay iyi beslenemesen bile onlar gelisimlerini surdurur icini ferah tut. Ben de uzun zamandir dogru duzgun beslenemiyorum doktorum beni rahatlatti. En azindan yemeliyim stresinden kurtuldum.
geçen ay aşılamamda doktoru arayıp adet oluyorum demiştim o da dedi ki yarını bekle kırmızı bi şekilde gelmezse test yaptır...demekki böyle olabiliyor dedim kendimce . ha benim ertesi günü falan beklemedi o gün geldi adet o ayrı...söylemek istedim..ayrıca diyelim ki olmadı üzülme canım allahtan istiyoruz allah verecek kulun elinden ne geliyor geleni de yapıyoruz zaten.. rabbim dualarını senin için dua eden insanların duaların kabul etsin inşallah...bi arkadaşa gittik geçen gün 1 yaşına girmemiş bi evladı var. dedi ki o kadar tedavi gördük olmadı kendiliğinden oldu dedi....nasibimiz ne zaman verilecek bilmiyoruz...rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürsün inşallah...yukarıda yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum. geçen ay tedaviye ara vermiştik . bu ay 2. aşılamam olacaktı. inan bana hiç beklemediğim kadar adet yolu bekledim erken gelsin de tedaviye biran önce başlayalım diye ama gelmedi. sabah doktorumu aradım izinliymiş .cepten aradım açmadı 12de de randevum var öğleden sonraya da değiştiremedim. nasıl canım sıkıldı. izmirdekine ulaşamıyorum onun dediğine göre ilaç yazdırcam ....burda doktor bulmak sıkıntı onunla uğraştım falan derken izmirdeki doktor aradı içim rahatladı ama o kadar stres yapmaya değmedi varmış bi hayır bu ay tedavi yok...yani anlayacağın herşey olacağına varıyor...tek sığınağımız allah bunu aklımızdan çıkarmamak lazım...sadece başımız sıkıştığında değil herzaman aklımızda olmalı şükretmeliyiz ....öyle yan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?