Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende oluruna bıraktım ,bi supriz yapıp bebeğim buay gelmesse eylülde tup bebek yapabilirim ,eylulde tup bebek tedavisine baslayacak kimler var ?

ben varım galiba bakalım önümüzdeki hafta kontrolde sorun çıkmazsa eylülün ilk haftası başlarım herhalde

mesajını aldım canım evet tgbsr ile face de görüşüyoruz. Umarım tüpe gerek kalmadan süprizi alırsın.
günaydın hatunlar bol hamile haberi alabileceğimiz güzel bir hafta olsun hepimiz için..allah en kısa zamanda gönlümüze göre versin..

günaydın pericim

Cok uzuldum hatta huzunlendim yazdiklarina ama ister istemez kendinide yormussun ,Canım daha hiç birşey yok küçük bı lekelenme olur nice insanlar duydum adet gunü biraz lekelenme olanları hem belki de yorulduğun içindir, sen uzme tatli canını senin fazlasıyla pozitif enerjiye ihtiyacın var o yüzden yipratmamaya çalış kendini arkadaslar hepimiz olumlu düşünelim bir enerji doğsun ercelfimize ,dualarımız seninle

günaydın canımcım nasılsın?bende adet olmayı bekliyorum erkenden gelse ne güzel olacak..

Birden karamsarlığa kapılmışsın Ercelf.Ama hemen kötü düşünme ne olur.Belkide sadece lekelenme olarak kalacak daha test gününe var.Hep adet olsanda herşey bitmiş değil.Tüp bebekte başarı şansı çok yüksek.İlk denemesinde hamile kalan bir sürü insan var. Hem tüp bebekte tüplerin açık olup olmaması da etkili değil. Allah sana ve eşine sağlık versin.Zamanı gelince olacaktır çacuğunuz.Olmasa da dünyanın sonu değil ya.Şimdi söylediklerime kızıyorsun belki ama gerçekten öyle.En büyük zenginliğimiz sağlığımız, bizi seven eşimiz, akrabalarımız, dostlarımız. Umarım bu karamsarlığın çabucak geçer. Allah hayırlısını versin inşallah.

Kuzucum dur hemen herşey bitmiş gibi konuşma sain ol. Daha adet olup olmadığın bile belli değil.Sen böyle yapıyosan du ben intihar edip geliyimm :) Çok şükür halimize. Bak tüp bebek raporuna hakkazandın buda çok güzel bişey . Bende oda yok. :) Belkide dün biraz yorulduğun için gelmiş olabilir. Olmasada hiçbirşeyin sonu değil. İllaki gelicek bebik sen hiç merak etme. Vakti zamanıda belli şu anda biz bilmiyoruz

Arkadaşlar kaç gündür çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum bana tavsiye edebileceğiniz ne var ne yapabilirim? doğal yolla nasıl hafifletebilirim..

canım bende aşılama yapıldıktan sonraki günde grip olmuştum.ıhlamur ve bol bol c vitamini aldım.ilaç almadığımızdan geçmesi biraz uzun sürdü ama c vitamini bol alırsan hafifliyo.geçmiş olsun inşallah bir ana önce iyileşirsin...

canım çok üzüldüm. ama keşke davet filan yapmasaydın. yorulduğun içinde gelmiş olabilir. herşey bitmiş değil. hemen pes etme. seni çok iyi anlıyorum. ben tedavi görüyorum deyip kestirip atıyordum. kayınvalidemler bile bilmiyor aşılama yaptırdığımı. aşılamanın ne olduğunu bilmezlerki anlatsam ne olacak. soruyordu sormayın uğraşıyoruz işte diyordum. çok stresli zamanlar. insanlar derdine ortak olmak istese bile ağır geliyor insana yinede biliyorum. lütfen yıpratma kendini. bir adım daha yaklaştın inşallah bebişine.

arkadaşım üzülmeee( dur bakalım gün doğmadan neler dolar... belki bebiş şaka yapıyordur sana. hemen ümitsizliğe kapılma.

Selam kızlar kac gundur ugrayamıyodum bende hafta sonu mısafır agırladım dogru duzgun bı ıs yapmadım hatta yemeklerı bıle ben yapmadım ama hala yorgunum neyse ercelfcım yasadıkların acı bır hıkaye gercekten ama bende sana bısey anlatayım baska bı topıkten arkadasım 3 kere tup bebek transferı oldu tutmadı son dondurulmusları aklında kalmasın dıye transfer ettırdı okadar kotuydukı doktoru bıle bu yumurtalarn seklı bozuk demıs dusun artık hep yıne olmadı gozuyle baktı hatta senın gıbı lekelenmesı oldu tutmadı dıye hep bereber uzulduk ama bıturlu adetı baslamadı ve esının zoruyla gebelık testı yaptı ve mucızesı geldı obıle ınanamadı sımdı 3 aylık hamıle kızını beklıyo oda senın gıbı bebegını kaybetmıs cok tedırgın hala yanı sımdı o bunları yasadı dıye ılla senınkıde tutu demıyorum orasını Allah bılır tabıkı ama lutfen umutsuzluga kapılma melegın gelıcek muhakkak sana tatlım sen bence soyle dua et Rabbım bebegım hayırlısysa gelsın tekrar elımden gıdıcekse olmasın sen yasamıssın o acıyı Rabbım tekrar yasatmasın canım dusmanıma bıle vermesın derler ya ıste oyle bısey

kızlaaaarrr.... benim midem çoook bulanıyo varmı bildiğiniz iyi gelecek bişey. bebişlerimi besleyemicem diye korkuyorum

kızlaaaarrr.... benim midem çoook bulanıyo varmı bildiğiniz iyi gelecek bişey. bebişlerimi besleyemicem diye korkuyorum

Mrb cnm
Oncelikle umarim kisa surede biter bulantilarin. Genelde kuru tuzlu yiyecekler iyi geliyor. Cubuk kraker gibi. Aslinda kisiden kisiye degisiyor ekmek peynir domates de iyi gelebilir. Haslanmis patates olabilir. Deneme yanilma yoluyla bulmaya calis sana iyi gelenleri:))
Bu arada bebeslerin icin hic endiselenme cunku onlar senin depolarindan kullaniyorlar. İlk uc ay iyi beslenemesen bile onlar gelisimlerini surdurur icini ferah tut. Ben de uzun zamandir dogru duzgun beslenemiyorum doktorum beni rahatlatti. En azindan yemeliyim stresinden kurtuldum.

kızlar mrhb kk bir arkadaş var gonal f arıyor aşılama içinnn elinde olan varsa (rtedaviden artmış) özelden yazabilirimi

Mesaj tekrarııı .........

Son düzenleme:
Herkese merhaba iyi haftalar
Umarim hepimiz icin surprizi bol guzel bir hafta olur

Aysecim ozelden msj gonderdim. Almissindir herhalde. Gorevimi erken tamamladim bu hafta. Umarim allah kabul eder. Arkadasiminiz guzel haberlerle gelir...

Ercelf; sakin moralini bozma. Allahtan umit kesilmez canim. Hem her sey bitmis degil. Asilama sonucu olumsuz olsa bile en dogru ve hayirli zamanda bebegini sana verecektir rabbim. tevekkul ol sirtini allaha ver ve dualrina devam et canim

teşekkür ederim canım çubuk kraker fazla iyi gelmedi. domates peynir yumurta fındık süt en çok bulandıranlar. haşlanmış patatesi bi deneyeyim. onu denememiştim.
ayrıca içimi rahatlattın çok sağol

selamlar herkese ne zamandır giremiyorum..doktordan geliyorum . geçen ay dinlemmiştim bu ay 2. aşılamaya başlıycaktık ama malum bayram giriyo araya. sabah bir acele izmirdeki doktorumu aradım izinliymiş zorla görüştüm falan kontrol için gittiğim doktor da çok yoğun . kist falan yok dedi. izmirdeki doktoru aradım dedim bak bayram var ha o zaman olmaz 10 gün var dedi . yani anlayacağınız bizim iş bu ay da kaldı belli mi olur bebişim kendiliğinden gelir belki? rapor da çıkartmıştım . o ne olacak işte bilmiyorum...iptal ediliyor mu ya da almasam hakkım kayboluyo mu onlar takıldı aklıma...izne ayrılıp kafa dağıtmak istiyorum...

kızlar hepiniz çok sağolun iyi ki varsınız yani ben her seferinde belki yerleşme kanamasıdır diye ümitlenmekten de yoruldum olabilir tabiki ama inanın umrumda değil hıncımı evden çıkarttım camları sildim evi süpürdüm sonra da dinleneyim derken uyuyakalmışım. varsa diye kendini kısıtlamak ta olmuyor hayat devam ediyor evişlerini yapmak gerekiyor hem varsa bile Allah yazdıysa tutunur düşmez ben bıktım kendimi engellemekten hiç gelmeyen bebek için her ay sırtüstü yatıp dinlenmekten.henüz tam olarak başlamadı ağrılarım da geçti gibi pembe olarak geliyor 25. günüm daha zaten muhakkak sökülmesi de 2-3 günü bulur. eğer sökülmezse elbette yaparım bir test Allahtan ümit kesilmez. ama yoksa da yılmak yok tabiki doktorumla görüşücem inerdiği birşey varsa onu yapıcam sonrasında da tüp bebek inşallah. herşeyin hayırlısı Allahtan kanser olmuş sağlığını ve sevdiklerini kaybetmiş insanlar var. Allah önce bana ve eşime ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat versin bana onları kaybetmenin acısını göstermesin bu yaşımda. var olanı kaybetmek daha zordur. özlenen bebeği de beklemeye devam.

geçen ay aşılamamda doktoru arayıp adet oluyorum demiştim o da dedi ki yarını bekle kırmızı bi şekilde gelmezse test yaptır...demekki böyle olabiliyor dedim kendimce . ha benim ertesi günü falan beklemedi o gün geldi adet o ayrı...söylemek istedim..ayrıca diyelim ki olmadı üzülme canım allahtan istiyoruz allah verecek kulun elinden ne geliyor geleni de yapıyoruz zaten.. rabbim dualarını senin için dua eden insanların duaların kabul etsin inşallah...bi arkadaşa gittik geçen gün 1 yaşına girmemiş bi evladı var. dedi ki o kadar tedavi gördük olmadı kendiliğinden oldu dedi....nasibimiz ne zaman verilecek bilmiyoruz...rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürsün inşallah...yukarıda yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum. geçen ay tedaviye ara vermiştik . bu ay 2. aşılamam olacaktı. inan bana hiç beklemediğim kadar adet yolu bekledim erken gelsin de tedaviye biran önce başlayalım diye ama gelmedi. sabah doktorumu aradım izinliymiş .cepten aradım açmadı 12de de randevum var öğleden sonraya da değiştiremedim. nasıl canım sıkıldı. izmirdekine ulaşamıyorum onun dediğine göre ilaç yazdırcam ....burda doktor bulmak sıkıntı onunla uğraştım falan derken izmirdeki doktor aradı içim rahatladı ama o kadar stres yapmaya değmedi varmış bi hayır bu ay tedavi yok...yani anlayacağın herşey olacağına varıyor...tek sığınağımız allah bunu aklımızdan çıkarmamak lazım...sadece başımız sıkıştığında değil herzaman aklımızda olmalı şükretmeliyiz ....öyle yan...

aynen öyle canım yani pembe lekelenme evet olabiliyor o da bir ihtimal bakalım bekleyip göreceğiz. evet çok tedavi görüp sonra da kendiliğinden hamile kalan çok insan var biraz da kafada bitiyor ben kendimi rahat tutuyorum tedavi gördüğüm aylarda.ama yine de olmuyor işte zamanı var elbette biz yaşayarak öğreniyoruz. yolumuza devam edicez elbette ama artık aşılama istemiyorum bitti o süreç. artık tüp bebek tek ümidim. senin için de her işde bir hayır vardır canım cidden öyle. bak benim 2. aşılamam iptal edildi vardır bunda da bir hayır dedim ardından 28. günümde adetim geldi 3. aşılamaya başladık ve hemen yapıldı oldu bitti. senin için de bayramdan sonraya kalması belki iyi olur. acele etmek bize sadece zaman kaybettiriyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…