Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyiyiz bebegim sen nasılsınsın ben lucrine başladım bugün 5. ignemi olacagım adet olmayı bekleyecegim adet oluncada hemen İstanbula gelmem gerekli ,

Kızlar masal kuzumda dün tahillerini yaptırdı tüm degerleri normal çıkmış sadece prolaktin bu sefer çok düşük çıkmış ama bu tedaviye başlamasına engel görülmedi dün benim becerikli arkadaşım ilk gonal f ignesini kendisi yaptı bile perşembede ilk kontrolü var. Dün görülene göre içeride 3 tane çılgın folikül masalımın bebişi olmak için yarışa başladı . Umarım bu sefer herşey güzel olacak.

Son düzenleme:
canım, hiç sıkılıp üzülme işelerini yetiştiremeyeceğin diye sıkıntıda yapma biz burada neciyiz :)) elimden gelmez bir şeyler ama sana manen destek vermek üzere buradayız canım benim .. sakın stress yapma olur mu ? her bunaldığında yaz bize :9

tamam tatlım ,sizde olmasanız ne yapardım ki zaten bilemiyorum ama iş yerim yüzünden gerçekten çok gerilmiş durumdayım

ikinizde arka arkaya müjde verin yaa bizde daha bir hevesle çıkalım tüp yollarına :)))

sabırsızlıkla senin ve masalın mutlu son haberlerini bekliyoruz :)))

günaydınlar herkese..nasılsınız ben pek iyi değilim bu aralar ve kendimi iyi hissetmiyorum..bebek olayınıda erteledim ekim sonuna kadar..ve bu süre içerisinde burdan uzaklaşmak istiyorum..döndüğümde belki artık bebek için uğraşmayı bırakmış olurum..inşallah sizler en kısa zamanda mucizelerinize kavuşursunuz dualarımda kalbimde sizlerle..görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

canım sende benim gibi yorulmuş, heycanını yitirmişsin anladığım kadarıyla. rabbim hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın. bende senin gibi bir süre belki temelli tedavi aşamalarını düşünmüyorum. psikolojini etkileyen başka şeyler oldu mu bilmiyorum. bende uzaktım biliyorsundur belki bir süredir. rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Canım ne oldu bir sorun mu var neden bu kadar karamsar yazılar yazdın,bizi merakta bırakma

ikinizde arka arkaya müjde verin yaa bizde daha bir hevesle çıkalım tüp yollarına :)))

sabırsızlıkla senin ve masalın mutlu son haberlerini bekliyoruz :)))
amin canım umarım hepimiz mutlu haberler alırız.

Peri ne oldu kuzum sana seni hiç böyle görmemiştim.Neden vazgeçtin şimdi neden pes ettin sen olmadan olurmu burası hemen dön geriye vallahi bak bırakmam yakanı

öncelikle herkese günaydın kızlar bugün ne güzel cıvıl cıvıl sayfamız çok mutlu oldum yazılanları okudukça burdaki herkes birbirini görmeden sevdi arkadşa oldu ne güzel
bu arada yarın kayınpederim ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum çünkü ameliyatı biraz riskli kızlar

canım ne yaptın? gidiyorsun değil mi merkeze? ben bu ay beklemedeyim(son 2 aydır olduğu gibi:)) bir sonraki aya bir şey çıkmaz inşallah. valla biliyorsun ben de sendenim, ilk aşılama saat 6 randevularıyla atlatıldı, 1 gün de izin aldım, ama iş tüpe kalırsa ne olacak bilmiyorum. senin de inşallah izin v.s. konularında sıkıntı olmaz canım.

pericim umudunu kaybetme neden böyle düşünüyorsun bizim en büyük destekcimiz yine bizleriz seni burda görmek isterizzz

Çok geçmiş olsun canım,inşallah sağ salim ameliyatı atlatır ve sağlığıma kavuşur kayınpederin. :)

Masal'ın adına çok sevindim ... inşallah hayırlsıyla her şey güzel olacak... sizlerden iyi haberleri gelince kendiminki gibi seviniyorum..tedavide oaln tüm arkadaşlarım Allah hepinizin yardımcısı olsun ve şansınız en bolun olsun...

inş o foliküllerden en az bir tanesi 9 ay 10 gün sonra masalın kucağında olur :))))))))
ve tabi seninde :)))

Günaydın,
Ne oldu sana cnm yaa şu an canın birşeye sıkkın ve diplerdesin sanırım . Ama 1-2 güne sıkıntın geçip tekrardan aramıza döneceğine inanıyorumm. Moralini toparla tekrardan cıvıl cıvıl gel bekliyoruzz

Gidiyorum şekerim daha dün akşam ordaydım :) Tüptete bişey farketmiyor cnm yaa randevular yine akşam saati. Tabi Opu ve transfer günü önemli o günler izin alman gerekli. Yada farzet hasta olsun rapor çakabilirsin. Aile hekimin yardımcı olur anlayışlılar bu konuda Belkide hiçç gerek kalmaz cnm bunlara direk aşılamada gelir beben :)

superim neyin var canım ? eğer kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorsan bir müddet ara ver ama arayı çok fazla uzatma.. sonuçta bizi bizden başka iyi anlayan yok canım .. ama lütfen pes etmiş gibi konuşma canım daha yolun başındasın canım.. ve bizleri de senden mahrum bırakma ya perim

arkadaşım çok geçmiş olsun , Allah şifalar versin ... inşallah operasyonu başarılı geçer sağlığına kavuşur kayınpederin...

hepimiz birbirimize gönülden bağlayız... ortak amaç doğrultusunda farklı hikayelerimiz var.. birimizin derdi hepimizin sevincini ortak yaşıyoruz... ben sizileri canı gönülden dostlarım olarak görüyorum her ne kadar birbirimizi görmemiş olsakta... iyi ki varsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…