Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşalar her ikiniz de uzun süredir görünmüyorsunuz.. umarım iyisinir ve her şey yolundadır.. merak ediyorum sizleri. görüşmek üzere..

selam gayecim...iyiyim şükür en azından iyi olmaya çalışıyorum..aslında giriyorum forma okuyup çıkıyorum..zaten çok da merak edilmeyince bişeyler yazmadım açıkcası :)))
hormon testlerinde sıkıntı oldu prolaktin yüksek çıktı sonra tekrar ölçülü düşük çıktı filann milan...sıkıcı günler yanii.
tatil yaptık bizde bayramda sonra geldik ev temizliği derken zaman geçiyor
sen nasılsın tedaviye devam bi değişim var mı sende?
ayrıca hatırladıgın için çok teşekkürlerrr

canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşadım ilkinde normal dogum ve kürtaj çok zor geçti ve uyutmadılar kıyamdım ben onu gözümden sakınırken kestirip biçtirmek gelmedi içimden belkide birdaha anne olamıycam dedim hiç olmazsa ahirette vicdanım rahat ogluma kavuşurum demiştim ama 2.hamile kaldıgımda karnımda ölmüş yavrum kararımı verdim uyutun genetige verin dedim inş rabbim biliyor içimi keyfimden yaptırmadım sadece bir umut bu bebegimlede buluşmak nasip olur ahirette

canım malesef dikiş enfeksiyon nedeni bebegini karnında öldürmezdi benim ilki bu nedenleydi dikilmemesi ve enfeksiyon nedeni son ana kadar kalbi attı taki sunni sancılar verilip öldürene kadar evet öldürdüler beni zehirlemye başlamıştı bir hafta kaçtım ama saglıgım bozuldu bende ölemedim teslim oldum ne acı verici kısmet degilmiş karnınd ölenlerin çogu genetik kan akışınada baktırsaydın anlaşılırmış okadar bişeyler görenler

umudumuzu kaybetmeyelim senin acın taze inan geçicek aklına geldiginde gözlerin dolacak kalbin sızlayacak ama kimin ol dedigi kimin aldıgı ahirette ne durumda oldugu aklına gelince için rahatlayacak yeniden anne olucaz inş yeni umutlara yeni tedavilere geçmeden önce rabbim güç versin yardımcımız olsun inş

mda saol canım sakladıgın için o senin güzelligin yaşlandım o fotolar eskidi yıllar geçti 3 bunda 3 diger hamişlikten kilo aldım vermem lazım

hepinize günaydın yeni güzel mutlu bir gün diliyorum :)))

hepinizi öpüyorum.

Canım bizimle paylaşmayı derdini sevincini anlatmayı hiç bırakma, bur da hepimizin arasında bir gönül bağı var.
hepimizin negatif sonuç aldığı zorlu geçen günleri oldu birbirimize destek olmamız gerek bu yaşadıklarımızı bazen en yakınımız bile anlamayabilir bizim ne yaşadığımızı hissedemeyebilir.
Tekrar yazışmaya başlamana derdini sıkıntını paylaşmana çok sevindim.kendine çok dikkat et,öpüyorum seni...

günaydın bayanlar ... yüzünüzden tebessümlerin eksik olmadığı güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

günaydın Seyhancım .... nasılsın canım? çok özlettin kendini bilmem farkında mısın ?

yerim seni bennn uçan balonların kalbin kadar güzel cnm benimmm
iyiyim çok şükür ramazan bitti bayram tatili bitti köye gittik geldikk memorial için hazırım sanırım
sen nasılsın cnmmmm

nimeysacım günaydın canım benim...
topic bayram tatili ve yaz olması nedeniyle baya bi sekteye uğramıştı.. şimdi yavaş yavaş eskisi gibi bir araya gelmeye başladık..
iyi olup her şeyin normal olduğuna sevindim canım .. prolaktin hormonu FSH gibi değil ilaçla tedavisi mümkün canım ...inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamazsın .. ama bu kısa ara size güzel bir bayram tatili yaşatması için iyi olmuş :))
ben kasım ayı gibi nasipse düşünüyorum canım..bizim işler nedeniyle yazın tatil yapma olanağımız bulunmuyor maalesef... sezon sonu güzel bir tatil sonrası bizde tedavi yollarına düşeceğiz inşallah..
forma yazmadan gitme ya iki satırda olsa yaz ki haberlerini lalaım canım ... görüşmek üzere.. çok öpüyorum..

Buralardayım şekerim yaa sessiz sessiz takılıyorumm :) Haydi bakalım bismillah bu sefer uzun protokol başladın sanırım. Sonumuz hayır ola :)

Oyy çok çok geçmiş olsun Yaptık tatilleri geldik işte bizde kürkçü dükkanına :) Ama sen dün dr 'a gitmişsinn ama ne olduu bi haber gönderr :)İnş. e 2 'in düşmüştürde başlamışsındır tedaviye. Hadi güzel haber getir bizee Şu çalışıpta tedavi olma sürecindeki zorluklara katılıyorumm :) Valla randevularımı saat 6 'ya alıyorum Allahtan merkez işime yakın o yüzden çok sıkıntım yok. Ama opu ve transfer sonrası izin şimdiden düşündürüyor. Bakalım bu sefer ne bahane üreticezz :)

yerim seni bennn uçan balonların kalbin kadar güzel cnm benimmm
iyiyim çok şükür ramazan bitti bayram tatili bitti köye gittik geldikk memorial için hazırım sanırım
sen nasılsın cnmmmm

kelebek kız onlar :)) Masalım'ınki balon
o senin bana yansıtığın sıcaklığın ve senin bana yansıman canım benim... valla aklımda yer edinen arkadaşlarımdansın canım... sensiz olmuyor sen buralara ayrı bir hava , neşe katıyorsun ... senden mahrum bırakama bizleri Seyhan'ım..
inşallah bu ara sana ve tedavine olumlu yansıyacaktır...depoladığın moral tedavini de olumlu etkiler canım benim inşallah... bu sefer hayırlısıyla her şey daha güzel ve farklı olacak arkadaşım..
ramazan da baya bir rahatsızlandım ama şimdi neyseki normale döndüm .. sıcak;nem ve klimalar sağ olsunlar... onun dışında değişiklik yok canım .. aynen bıraktığın gibiyim :))

MDA VE MASALIMMM NE DURUMDASINIZ CANLARIMMM

kızlar sakın yanlış anlaşılmasın bu iki arkadaşı özellikle takip etmek istiyorum çünkü aynu merkezdeyiz bana yol olacakalr inşallahhh
inanın bütün dualrımda hepiniz varsınızzzz , inşallah hepiniz anne olacaksınızzz

gördüm gördüm kelebekmiş
masalımki balonmuş okkk dikkat edecem
sağolasın cnm benim düşüncelerin için adetliyim inşallah diğer aya gidecem bu ay gelir gelmez izin alamadım

hepinize günaydın yeni güzel mutlu bir gün diliyorum :)))

hepinizi öpüyorum.

Günaydın arkadaşlarrrrrr
nasılsınızzzzz

günaydın bayanlar ... yüzünüzden tebessümlerin eksik olmadığı güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

günaydın güzeller, yeni gün hepimize umut olsun ama çalışmak hiç istemiyorum ya ,ben evde olmak dinlenmek kafama hiç bir şeyi takmamak istiyorum iş yerim fazlası ile stresli hergün bir sıkıntı var bazen kaldıramıyorum ama çalışmaktan başkada çarem yok .Off o zaman yeni güne hakkımızda hayırlısı diye sizlere günaydın demek istiyorum hepiniz çok ama çok mutlu ve keyifli bir gün geçirin...

jollyy cim canım sessiz takılma gel özlüyoruz seni kuzum buralarda yanımızda yamacımızda ol

gördüm gördüm kelebekmiş
masalımki balonmuş okkk dikkat edecem
sağolasın cnm benim düşüncelerin için adetliyim inşallah diğer aya gidecem bu ay gelir gelmez izin alamadım

hayırlısı olsun canım ... ay dediğin ne ki hemen geçiyor ... inşallah bu sefer gönlünce olur her şey canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…