Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınlar bayanlar ... güzel , umut dolu hafta geçirmeniz dileğiyle...

superim ben de kahvaltıyı hazırlamaya başlayayım bari

afiyet olsun canımmm hep pencereyi sen aralardın bu sefer ben yapayım dedim

sen pencereleri açınca daha bir ferah olmuş içerisi tatlım :)) bide güzel bayanların mis gibi parfümleri kokmuş :)))

gayemde kahvaltı hazırladı mı ohh keyfimize diyecek yok :)) yeriz içeriz eğleniriz. :))

Hep dert hep düşünmek yoruyor bizi biraz da arsızlığa vuralım dimi ama :))

güzel bir kahvaltı sonrası sizlere türk kahvesinin yerini tutmaz ; ama tedavi sürecinde olduğumuzdan ada çayı ikram ediyorum size dostlar

çok iyimiş canım bende 5-6 tutar zannediyordum ege ünv. de 2000 tl falan tutuyormuş ben balıkesirdeyim bana izmir daha yakın ama istanbulda da kalacak yerimiz var en kısa zamanda irinden birine karar vermemiz gerekiyor.
peki canım başarı şansları nasılmış biliyor musun?

arkadaşalar her ikiniz de uzun süredir görünmüyorsunuz.. umarım iyisinir ve her şey yolundadır.. merak ediyorum sizleri. görüşmek üzere..

merhaba rana canım sen benim yerime heyecan yapmışsın kuzum ama bende tık heyecan yok bu sefer yada henüz başlamadı galiba. Ama senin iyi olmana inan çok sevindim . Geçen sene annemde yapmıştı menemen konservesi pekde güzel oldu bütün sene hormonsuz olarak yedik. Bu sene gene yapacagız bakalım şu istanbul işini bir halledelim sonra oturup yapcaz beraberce , dolmalık biberlemizi kuruttuk bana gelin artık :)))

saklamazmıyım hiç allahım hemde iki tane var birisi eşinle biriside yalnız çok tatlı ve güzelsin.

Son düzenleme:
Aaaa ne demek bundan sonra hep görüşecegiz elbette sende geleceksin bende daha beraberce tranfer yaptıracagız memorialde dur bakalım , canım tekrar tekrar çok geçmişler olsun

mrb kızlar nasılsınız

Hepinize günaydın güzel bayanlar :)))

sorunsuz iyi bir hafta diliyorum...

günaydınlar bayanlar ... güzel , umut dolu hafta geçirmeniz dileğiyle...

superim ben de kahvaltıyı hazırlamaya başlayayım bari

ohhh günaydın iyi haftalar canlar,
bir geldim ohh topic havalanmış , kahvaltılar çaylar ohhh biraz hazıramı kondum ki acaba ama ellerinize sağlık pek güzel olmuş.

ohhh günaydın iyi haftalar canlar,
bir geldim ohh topic havalanmış , kahvaltılar çaylar ohhh biraz hazıramı kondum ki acaba ama ellerinize sağlık pek güzel olmuş.

afiyet bal şeker olsun canım benim
hoşgeldin arkadaşım... nasıl gidiyor hayat ?

bu raporlu hali canım. yani devletten tüp bebek raporunu çıkartıyorsun 1000 tl filan ilaçlar tutuyor 490 tl de ilk deneme için yatırıyosun işte. ama özel gelip paranla yaptırman istersen 4000 tl yi falan buluyormuş. ben birçok hasta gördüm özelde tutmayıp devlete gelen. özel maddi anlamda da zorluyor insanları zaten. eğer imkanın ve zamanın varsa ya rapor çıkartıp devlette dene. zaten 2 hakkın var tutmazsa özellere yeterince para harcayacaksın. ama rapor alma şartşarın tutmuyorsa da devlet daha uygun özelden canım.

masalcım istanbul a hoşgeldin yokluğunu farketmiştim tatildesin sandım meğersem rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun mikrobik bişey geçirdin sanırım. adetin de gelmiş şu saatlerde doktorda olman lazım umarım herşey yolunda gider senin için dua edeceğim inşallah artık bu ay başlarsın tedavine.benim de az kaldı evet sanırım 5 ekimdeki adetimle başlayacağım :) raporum 15 eylül de çıkacak ama ben sonraki adetimi bekleyeceğim..

ayse cim canım nasılsın sana dua topiği için özel mesaj atmıştım umarım almışsındır. sık giremiyorum senin yazılarını da hep kaçırdım sanırım rahim filmin temiz çıkmış sanırım çok sevindim yumurtlama bozukluğu için de ilaç kullanırsın hepimiz gibi :) senin basit bir ovulasyon takibi hamile kalacağına inanıyorum. bu aydan sonraki ay şansın çok yüksek bol bol değerlendir malum yumurtlama günlerini. ben rahim filminden sonraki 2. ayımda hemen hamile kalmıştım canım :) umarım sen de kalırsın.

iyiyim canım hamdolsun.. farkındayım fazla giremiyorsun bende buün evdeyim diye rahat yazzıyorum..inşallah o güzel yüreğinden getiği gibi kolY Hmile kalırım inşallah canım allah tüm arayanlarla birlikte sana ve banada nasip etsin

arkadaşım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin. umarım en kısa zamanda toparlanırsın

rabbim sabır versin arkadaşım.en kısa zamanda acını unutturacak bir melek göndersin sana tekrardan rabbim inş.

ah ya ben ne diyecegimi bilemiyorum , allahım bu sınavları nasıl geçecegiz sen bizlerin bu haline acı rabbim üzme bekletme bizi daha fazla , canım hemen toparlanıp yeni tedavilere başlaman dilegimle allah sabır versin

minikmeleğim işe başlaman iyi olmuş en azından biraz olsun aklın dağılır.yeni hayatına alışman daha kolay olur belki.yaşadıkların gerçekten çok ağır çok zor umarım hayatın boyunca yaşayıp yaşayacağın en büyük acın bu olur.Allah kolaylık versin her şey için ...

afiyet bal şeker olsun canım benim
hoşgeldin arkadaşım... nasıl gidiyor hayat ?
iyiydir gayem canım beklemedeyiz işlerimi toparlamaya çalışıyorum, geçen sefer iş yerimle fazlaca telefon trafiği yaşadık ve hiç bişey anlamadım bu sefer daha az olsun diye ugraşıyorum ama bunun önüne sanırım hiç geçemeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…