Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hakkında hayırlısı inşallah bu aşılamada bebeğin sana gelirbende puregon kullandım...maalesef ilaçlar çok pahalı allah herkesin yardımcısı olsun......

Evet kuzucuğummm inş. sonundada hiç birşeyden haberi olmayan ailem ve sülalemede güzel bir süpriz olurr :))

Evett bende sorucaktım nerelerdeki acaba adet felan olduda istanbula mı geldi :18:

Valla aynen öyle cnm. Zaten dr diyoki bayılıyorum senin enerjine öyle bi enerjiyle giriyosun ki içeri çok şaşırıyorum. Hani bi kafamda huni olsa tam olucak herhalde nihaha :))

Hadi bakalım masalcanın yumoşları şu anda aşk yaşamakla meşguller desene Güzelcene sarmaş dolaş olsunlarda büyüsünler :))

Sağol cinumm inş. bakalımm bi atlatsak şu opuyu bu sefer biraz ağır geçicekk ama napimm evlat için eheh :) Amanda amannn 3'er 3'er geliyorrr bebeler deseneee hadi bakalım hayırlı olur inşallahh

Yok kuzucum yaa 2 tane koydurunca 1 tanesi tutmasa bile diğerinin tutunması için yardımcı oluyormuş :) Kardaş dayanışması ehehehe :) Evet cnm Aret bey var. Sadece pko değil ama hepsinde baya bir meşhurr her perşembe ve pzt sanıyorum tv'de çıkıyor.Denk gelmişsindir belki. Raporlu hastası çok fazla. Hatta bugün raporlu bir hastasıyla muhabbet ettik. Tüp bebek için sadece 780 TL vericekmiş.

Evett cnm başladımmm. Bir aksilik çıkmazsa 3 gün sonra opu var :18: Kimyasalı yaklaşık aynı değerlerler yaşamıştık hemde. Bu sefer inş. peşinden gelirim bendee :))Ben kanama zamanı ,pıhtılaşma zamanı,aptt ve ınr hepsini yaptırmıştım. Onlarda birşey çıkmadı şükür. Ama yinede tüp bebişle hamile kalırsam birkaç ay o göbekten iğneleri yapmam gerekiyor. Tam normal gebelik olarak kabul edilmediği için belli bir süre o iğnelere devam dedi dr. O iğnede biraz morartıyor ama ne yapalım olsunda çekerim artık :) Seninde en azından biliniyoru sorun cnm. Bu sorunu bilmeden 5-6 kez hamile kalıp düşk yaşayan arkadaşlar var. Biraz zorlu geçicek ama sonunda bebişi alınca kucağımıza hepsiciğini unuturuzz Senin nasıl gidiyor bakalım hamişlikk çok zorluyor mu bebecik :)

bu enerjinden birazda bana yollayabilirmisinnn

kızlar tüp bebek için fiyat araştırması yapıyordum şimdi size yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum
istanbul tüp bebek merkezinde 745 lira hastaneye ödüyormuşuz artı ilaçlar onlarda yaklaşık 800 tl gibi tutuyormuş yalnız tüp bebek raporunu merkezden alamıyormuşuz ünv. hastanelerinden çıkardıktan sonra orda yaptırabiliyormuşuz
fiyatı uygun geldi bana
peki bu merkezle ilgili bilgisi olan var mı varsa paylaşabilir misniz?

canım hakkında hayırlısı inşallah bu aşılamada bebeğin sana gelirbende puregon kullandım...maalesef ilaçlar çok pahalı allah herkesin yardımcısı olsun......

insallahh ilk igneli denemede tutarr ..ve saglıkla devam eder canım benimde senin gibi:)

Çok az kalmış opuna.Heyecan dorukta şimdi.Tabi bir de üstüne beklemesi.Aman tutunsunda herşeye değer.Evet biraz zorluyor bebecik.halsiz bırakıyor beni, iştahım hiç yok.Bulantı oluyor arasıra. 2 kilo verdim öğrendiğimden beri.Geçen eşime; şu 2 buçuk cm.lik bebişin bana yaptığına bak birde büyüyünce neler yapacak kimbilir:)) diye söylüyordum.Ama katlanıyor insan herşeye. Benden haberler bu kadar.Senin müjdeli haberlerini( ve masalın ve mda'nın müjdeli haberlerini) bekliyor olacağım...

anladım canım biraz araştır bakalım doktor burdan fikir al illaki iyi biryer bulursun maddi anlamda çok zor biliyorum ama en kısa zamanda denemelisin canım.

vay be Allahın hikmetine bak. inşallah tutar jolly. merkez için söylediklerini de arkadaşıma aktarıcam canım.

Arkadaslar iyi aksamlar aranizda medicine hospital asya eski adiyla nene hatun hastanesi hakkinda bilgi sahibi olan varmi tup bebek merkezinda figen sungar var herkes bu ara cok memnun bende umut tup bebek ve burasi evime yakin diye dusunuyorumda biseyler duyan varmi iyi yada kotu?

jolly ciğim...henüz tüp bebek konusunda pek bir bilgim olmasa da (op sanırım yumurta toplama işi)bende önümüzdeki aylarda tüp bebek denemesi yaptıracak biri olarak umarım güzel sonuçlar almanı ve harika haberler vermeni diliyorum...Allah kolaylaştırsın inşallah canım..

canım inşallah bilen birileri vardır ve yönlenmende yardımcı olur..ben hastanemi ve doktorumu netleştirdim canım..bu son gittiğim doktorumdan memnun kaldım..özel hastane ve prof...hoş başka fazla seçeneğim yok zaten..fiat olarak da 6500 civarı işte..yapacak bişeyim yok..cok şükür ki imkanımız var..ya hiç durumumuz olmasaydı..

günaydın kızlar inş hepimiz güzel bir gün geçiririz.
zaman su gibi akıp gider ve akşam çabucak oluverir...........

günanydın arkadaşlar..umarım hepiniz iiyisinizdr pek giremiyorum nete..
bi sorum olacak sizlere dr bana adetli iken gel ultrasonda yumurtalıklarına bakacağım dedi..ultrasonla göbek üzerinden bakılıyyo dimi

günanydın arkadaşlar..umarım hepiniz iiyisinizdr pek giremiyorum nete..
bi sorum olacak sizlere dr bana adetli iken gel ultrasonda yumurtalıklarına bakacağım dedi..ultrasonla göbek üzerinden bakılıyyo dimi

günaydın canım,

hayır tatlım göbekten değil,normal alttan muayene,ne kadar hoşlanmasak ta mecbur olduğumuz bir muayene (

umutta ulun beyle görüşmüştüm ben

fiyatları duyunca şaşırıyorum raporlu ne kadar ucuz , merkezden merkeze değişiyo ne farklılıklar var anlamıyorum
bizim merkez 10 bin civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…