dun hayırlısı ile basladım 2. asılamaya..insallah bu sefer farklı olacak:)
oncelikle ilkkez igne kullanıyorum biraz gerginim heyecanda var karısık durumlar iste..
aranızda puregon kullananlar var mıydı asılamada?baska igne isimleride var duymustum aslında
doktorum puregon 300 yazdı 3 kutu..100cc vuruluyorum!
dun 1.sini vurdum toplamda 8 gun vurulcam ve 12 eylulde cagırdı
kontrol icin duruma bakıcakmıs
ve bu arada 510 igneler + 550 prof. +210 yıkama +75 ovitrelle = 1.345 TL allah durumu olmayanlara yardım etsin
ezcanede 510 diyince gozlerim fırladı ilkkez aldıgım icin anlık bi sok yasadım ne yalan soylıyım
canımcım sende sürpriz yapmışsın bizlere opu aşamasına gelmişsin bile maşallah..inşallah o yumoşlar bebişler olarak gelir göbişinin içine konar ayy inşallahhdualarım seninle sonunda o güzel haberi alıcaz inşallah inanıyorum ve bütün pozitif enerjileri sana gönderiyorum
kaç gündür Mda nın sesi soluğu çıkmıyor farkında mısınız arkadaşlar .... onunda İstanbul macerasına az kalmış olması gerek.. inşallah her şey yolundadır...
merak ettim seni esmer güzeli nerelerdesin ???:18::18:
Günaydın cnm:) valla bilemedim, bunlar tedavi göre göre normal olmaktan çıktı diye düşünebilir:)
şişme durumuna takılma cnm, sonu güzel olsun önemli olan bu nasılsa. bebiş gelsin gör bak o zaman nasıl şişecek karnın:)
kızlar, Masal az önce op dan çıkmış.. kendine gelip bi güzel kahvaltısını etmiş.. 2 yumoşu toplanmış inşallah bugün yarın döllendikleri haberini alır bizlerle paylaşır... hakkında hayırlısı olsun..
kendisi opudayken eşinin amcasının vefat haberi gelmiş; bu sebepten ötürü bir kaç gün topice giremeceğini belirtti.. sizlere dualarınızdan ve güzel tememnilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ettiğini ve selamlarını iletmemi istedi.
jolyy canım sende sürpriz yaptın bize umarım seninde opun güzel geçer ve müjdeli haberinle hepimiz halay çekeriz burda
benimde cuma günü 3 yumurta ile 2. aşılamam yapılacak,, heyecanla bekliyorum artık bu topiğin hatunlarını böylegörmek istiyorum
canım 1 koydursan acaba daha mı iyi tutunur ? gerçi 1 tanesi tutacaksa 2 tane de koydursan 1 isi tutar ama ne biliyim işte fazla mı geliyor ki? canım istanbul tüp bebek de pko lu hastalarla ilgili çok iyi olan bir doktor varmış diye duydum bir arkadaşım gitmek stiyor ona devletten raporunu alınca sen biliyormusun?
bana uzak avrupa yakası. anadolu yakasını düşünüyorum canım ve özel bir merkez seçicem zaten kendime. görüşmelere de gidicem.
Jolly tedavin başlamış sanırım.Geçmişe şöyle bi göz attım.Tam ne aşamadasın bilmiyorum ama inşallah bu defa Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın.Seninde kimyasal olmuştu ilki benim gibi. bu defa normal bir gebelik olur inşşallah.Ben çok umutluyum senden.Hep dualarımdasın.Allah isteyen herkese tattırsın. Sen pıhtılaşma ile iligili testlerini yaptırdın mı bilmiyorum.Bende o sorun varmış gerçekten.Testlerde çıktı, şimdi doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapıyorum karnımdan.İğnelerden kurtulamayacağım uzun bir süre.Umarım sende yoktur.Varsada çözümü var zaten.Allah yardımcın olsun.
Evet kuzucuğummm inş. sonundada hiç birşeyden haberi olmayan ailem ve sülalemede güzel bir süpriz olurr :))
Evett bende sorucaktım nerelerdeki acaba adet felan olduda istanbula mı geldi :18:
Valla aynen öyle cnm. Zaten dr diyoki bayılıyorum senin enerjine öyle bi enerjiyle giriyosun ki içeri çok şaşırıyorum. Hani bi kafamda huni olsa tam olucak herhalde nihaha :))
Hadi bakalım masalcanın yumoşları şu anda aşk yaşamakla meşguller deseneGüzelcene sarmaş dolaş olsunlarda büyüsünler :))
Sağol cinumm inş. bakalımm bi atlatsak şu opuyu bu sefer biraz ağır geçicekk ama napimm evlat için eheh :) Amanda amannn 3'er 3'er geliyorrr bebeler deseneee hadi bakalım hayırlı olur inşallahh
Yok kuzucum yaa 2 tane koydurunca 1 tanesi tutmasa bile diğerinin tutunması için yardımcı oluyormuş :) Kardaş dayanışması ehehehe :) Evet cnm Aret bey var. Sadece pko değil ama hepsinde baya bir meşhurr her perşembe ve pzt sanıyorum tv'de çıkıyor.Denk gelmişsindir belki. Raporlu hastası çok fazla. Hatta bugün raporlu bir hastasıyla muhabbet ettik. Tüp bebek için sadece 780 TL vericekmiş.
bu enerjinden birazda bana yollayabilirmisinnn
bu enerjinden birazda bana yollayabilirmisinnn
canım hakkında hayırlısı inşallah bu aşılamada bebeğin sana gelirbende puregon kullandım...maalesef ilaçlar çok pahalı allah herkesin yardımcısı olsun......
Evett cnm başladımmm. Bir aksilik çıkmazsa 3 gün sonra opu var :18: Kimyasalı yaklaşık aynı değerlerler yaşamıştık hemde. Bu sefer inş. peşinden gelirim bendee :))Ben kanama zamanı ,pıhtılaşma zamanı,aptt ve ınr hepsini yaptırmıştım. Onlarda birşey çıkmadı şükür. Ama yinede tüp bebişle hamile kalırsam birkaç ay o göbekten iğneleri yapmam gerekiyor. Tam normal gebelik olarak kabul edilmediği için belli bir süre o iğnelere devam dedi dr. O iğnede biraz morartıyor ama ne yapalım olsunda çekerim artık :) Seninde en azından biliniyoru sorun cnm. Bu sorunu bilmeden 5-6 kez hamile kalıp düşk yaşayan arkadaşlar var. Biraz zorlu geçicek ama sonunda bebişi alınca kucağımıza hepsiciğini unuturuzzSenin nasıl gidiyor bakalım hamişlikk çok zorluyor mu bebecik :)
melekcim meraba...umarım olumlu sonuçlanır bu defa..hadi hayırlısı canım benim..
evet canım şok oldum gerçekten..evet bende ilk aşamada şu operasyonu yaptırıp her neyse ondan kurtulacağım...bakalım gerisi Allah kerim..konya cok uzak be gülüm..erzuruma bile zor gidiyorum...fiatlar aşağı yukarı aynı..ama tabi iyi doktoru yakalayabilmek önemli..
Evet kuzucuğummm inş. sonundada hiç birşeyden haberi olmayan ailem ve sülalemede güzel bir süpriz olurr :))
Evett bende sorucaktım nerelerdeki acaba adet felan olduda istanbula mı geldi :18:
Valla aynen öyle cnm. Zaten dr diyoki bayılıyorum senin enerjine öyle bi enerjiyle giriyosun ki içeri çok şaşırıyorum. Hani bi kafamda huni olsa tam olucak herhalde nihaha :))
Hadi bakalım masalcanın yumoşları şu anda aşk yaşamakla meşguller deseneGüzelcene sarmaş dolaş olsunlarda büyüsünler :))
Sağol cinumm inş. bakalımm bi atlatsak şu opuyu bu sefer biraz ağır geçicekk ama napimm evlat için eheh :) Amanda amannn 3'er 3'er geliyorrr bebeler deseneee hadi bakalım hayırlı olur inşallahh
Yok kuzucum yaa 2 tane koydurunca 1 tanesi tutmasa bile diğerinin tutunması için yardımcı oluyormuş :) Kardaş dayanışması ehehehe :) Evet cnm Aret bey var. Sadece pko değil ama hepsinde baya bir meşhurr her perşembe ve pzt sanıyorum tv'de çıkıyor.Denk gelmişsindir belki. Raporlu hastası çok fazla. Hatta bugün raporlu bir hastasıyla muhabbet ettik. Tüp bebek için sadece 780 TL vericekmiş.
Evett cnm başladımmm. Bir aksilik çıkmazsa 3 gün sonra opu var :18: Kimyasalı yaklaşık aynı değerlerler yaşamıştık hemde. Bu sefer inş. peşinden gelirim bendee :))Ben kanama zamanı ,pıhtılaşma zamanı,aptt ve ınr hepsini yaptırmıştım. Onlarda birşey çıkmadı şükür. Ama yinede tüp bebişle hamile kalırsam birkaç ay o göbekten iğneleri yapmam gerekiyor. Tam normal gebelik olarak kabul edilmediği için belli bir süre o iğnelere devam dedi dr. O iğnede biraz morartıyor ama ne yapalım olsunda çekerim artık :) Seninde en azından biliniyoru sorun cnm. Bu sorunu bilmeden 5-6 kez hamile kalıp düşk yaşayan arkadaşlar var. Biraz zorlu geçicek ama sonunda bebişi alınca kucağımıza hepsiciğini unuturuzzSenin nasıl gidiyor bakalım hamişlikk çok zorluyor mu bebecik :)
Arkadaslar iyi aksamlar aranizda medicine hospital asya eski adiyla nene hatun hastanesi hakkinda bilgi sahibi olan varmi tup bebek merkezinda figen sungar var herkes bu ara cok memnun bende umut tup bebek ve burasi evime yakin diye dusunuyorumda biseyler duyan varmi iyi yada kotu?
günanydın arkadaşlar..umarım hepiniz iiyisinizdr pek giremiyorum nete..
bi sorum olacak sizlere dr bana adetli iken gel ultrasonda yumurtalıklarına bakacağım dedi..ultrasonla göbek üzerinden bakılıyyo dimi
Arkadaslar iyi aksamlar aranizda medicine hospital asya eski adiyla nene hatun hastanesi hakkinda bilgi sahibi olan varmi tup bebek merkezinda figen sungar var herkes bu ara cok memnun bende umut tup bebek ve burasi evime yakin diye dusunuyorumda biseyler duyan varmi iyi yada kotu?
canım inşallah bilen birileri vardır ve yönlenmende yardımcı olur..ben hastanemi ve doktorumu netleştirdim canım..bu son gittiğim doktorumdan memnun kaldım..özel hastane ve prof...hoş başka fazla seçeneğim yok zaten..fiat olarak da 6500 civarı işte..yapacak bişeyim yok..cok şükür ki imkanımız var..ya hiç durumumuz olmasaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?