Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günanydın arkadaşlar..umarım hepiniz iiyisinizdr pek giremiyorum nete..
bi sorum olacak sizlere dr bana adetli iken gel ultrasonda yumurtalıklarına bakacağım dedi..ultrasonla göbek üzerinden bakılıyyo dimi

nerdesin ayşe merak ettik seniii önemli bişey yoktur umarımmm
malesef cnm alttan artık o kadar alıştıkkki

Sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun...günaydın ♥

aaaaaaaaa aşkolsunn sizeeeeeee kimse bana yazmamış eklenmemişimde ..

aaaaaaaaa aşkolsunn sizeeeeeee kimse bana yazmamış eklenmemişimde ..

nazarboncuğum hoşgeldin aramıza ...
listemizi mda arkadaşımız düzenliyor oda 2-3 gündür gözükmüyor tüp bebek tedavisi görüyordun kendisi büyük ihtimalle hastanelerde uğraşıyor o yüzden eklenmemişsindir merak etme dönüne hemen ekler senide bu arada hayırlı olsun aşılaman benimde başarısız 1 aşılamam var ben artık direk tüp bebek düşünüyorum hakkımızda hayırlı olsun arkadaşım...

hoşbuldukk canım ,sağolasınn :)
o zaman mda içinde olsun dualarımız,sağlıkla hayırlısıyla umarım kavuşur,kavuşuruz bebişlere...
sağoll canım umarım dediğin gibi hayırlı olur aşılamam.. sanırım birazda gönülden inanmak,stres yapmamak gerekiyor... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİNNNNNN.....

Ağla ağla içim şişti ya, dayımın kızı, dayımın 2 gelini, en yakın arkadaşım, komşum herkes hamile ben ise doktora gittim aşılama için ama eşimin değerleri iyice düştüğü için yapmadı, direk tüp bebek dedi, tüp bebek en az 6000 tl ve denzlide adam akıllı yapan yer yok, ben nasıl gidicem işleri bırakıp onuda bilmiyorum, fenalık geldi artık yaa düşün düşün kafayı yicem, eşim için hersey cok basit sanki gider yaptırırz sanki bir günlük iş arkadaslar bana akıl verin nerede yaptırayım, nolur bişeyler söyleyin artık hiç birşeyden mutlu olamıyorum

nerdesin ayşe merak ettik seniii önemli bişey yoktur umarımmm
malesef cnm alttan artık o kadar alıştıkkki

canım ben iyiyim yasini şerif konusu için başka bi topik açtım.ama bi hafta giremedim nete kardeşim kaçtı 18 yaşında ailemiz birbirne girmişti cahil insanlar ölüm dedi yada rededilsin dedi perişandık kötü günler geçirdik ama şükür babam affedici oldu

günanydın arkadaşlar..umarım hepiniz iiyisinizdr pek giremiyorum nete..
bi sorum olacak sizlere dr bana adetli iken gel ultrasonda yumurtalıklarına bakacağım dedi..ultrasonla göbek üzerinden bakılıyyo dimi

maalesef alttan muayne oluyor canım, benim doktorumda bana 1 kere öyle bakmıştı...

canım bizde aynı durumdayız en yakın arkadaşlarımın okula giden kızları var ayrıca 2 ablam var ikisininde çocukları var birinde 2 tane birinde 1 tane ama yapacak birşey yok elden hiçbir şey gelmiyor isyan ederek bu durumu daha kötüleştiriyoruz bizimde zaman zaman isyan ettiğimiz zamanlar oluyor ama şöyle bi geriye dönüp baktığımda olmamasında da hayır varmış diyorum
mesela ben haziran ayında aşılama yaptırdım tutmadı çok üzüldüm sonra kayınpederim yanıma geldi biz bakıyoruz şimdi gözleri görmüyort bide alzaymır hastası ne dkar zor oluyor biliyor musun düşünüyorumda bide hamile olsaydım daha zor olurdu diye.
tüp bebek merkezlerine gelince ben ege ünv. yada istanbul tüp bebek merkezine gidicem
ege de eğer ssk dan raporlu olursan 1000 tl hastane alıyormuş 700-800 arası ilaçlar tutuyor.
istanbul tüp bebek te ise yine raporlu fiyatı :745 tl hastane alıyo 700-800 arasıda ilaçlar tutuyor
özel fiyatlarını ise bilmiyorum canım
bu arada sana son tavsiyem sakın üzülme herşeyde vardır bi hayır de ha bide allah çok sevdiği kullarını sınarmış aklında bulunsun :))))

canım nolur ağlama,çok zor bir durum böyle olumsuz düşünmek iyice mahveder seni,şimdi kendini bir toparla sakin ol ve nereden nasıl başlayacağının planını düşünmeye çalış,benim görümcem denizlide arkadaşının, çocuğu olmuyordu ama çok iyi bir doktor varmış orda ona gitiler ve şimdi 3 yaşında çocuğu var eğer istersen doktorun ismini sorarım senin için belkide tanıyosundur...

Allah senden razı olsun bu sözleri duymaya ihtiyacım var, zaten ceken biliyor, bak sende ne melek gelinmişsinki kayınpederine bakıyorsun Allah razı olsun, izmir yakın o zaman bir izmirle görüşmekte fayda var fiyatıda iyi o zaman ben en yakın zamanda bir izmirle gidip görüşeyim canım benim tekrar tekrar sagol

Sağol canım benim cok sagol, sana zahmet olmazsa bir soruver ama eşimin spermi 3 milyon bunla tüp bebekten baska bisey yapamayız diyorlar, tüp bebektede cok sansın yok diyorlar bilmiyorum su anda dogru düşünemiyorum

cnmya buda bizim sınavımız öyle düşün inşallah hakkımızla veririz sınavımızı

e adetli oluyoruz şaşırdım şimdi alttan olmasına

cnm hep öyle bakılıyo zaten ilk muayene

inamıyırum ayşecmmm şok oldum valla nerelisiniz siz cnm

Sağol canım benim cok sagol, sana zahmet olmazsa bir soruver ama eşimin spermi 3 milyon bunla tüp bebekten baska bisey yapamayız diyorlar, tüp bebektede cok sansın yok diyorlar bilmiyorum su anda dogru düşünemiyorum

canım benim sen doktorlara bakma rabbim istedikten sonra onların sözleri havada kalır nerden biliyorlar tüp bebekte şansın olmayacağını sana umutsuzluktan başka bişey vermemişler.iyice moralini bozmuşlar sen bu arada eşine hergün harnup pekmezi içir spermlere çok faydası var..ben doktorun adını öğrenince sana özelden mesaj atarım...

hatta dokuz eylülüde araştırdm ama oradan pek memnun olan yok o yüzden fiyatını falan da bilmiyorum
ama egeden memenun kalan çok arkadaşım
inş allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz
bide gidince benide bilgilendirsen sevinirim bende adet olunca bi gidip konuşmak istiyorum en azından fikir almak için ama daha tam karar vermedim ege mi yoksa ist. kararsızım anlıcan

başka seçeneğin yoksa güvenmek zorundasın canım sen direk yarın mı oluyorsun operasyonu arkadaşım Allah yardımcın olsun. durumunuz varsa denemekten başka çare yok canım. tüp bebeği de aynı yerde mi deneyeceksin özel bir merkez mi burası?

umutta ulun beyle görüşmüştüm ben

fiyatları duyunca şaşırıyorum raporlu ne kadar ucuz , merkezden merkeze değişiyo ne farklılıklar var anlamıyorum
bizim merkez 10 bin civarı

ulun bey biraz daha sert diye duydum süleyman beye göre. çok yoğun bir merkez türkiyenin heryerinden gelen hastaları var. arkadaşım telefonla arayıp bilgi almış hiç ilgilenmemişler negatif elektrik almış. ama bu başarı oranlarını değiştirmez tabiki. bilmiyorum düşünüyorum ben de umut eurofertil bir de medicine asya arasındayım.

canım üniversite araştırma hastanesine git mutlaka eşinin sperm sayısı düşükse direk şart aramadan tüp bebek yaparlar. rapor çıkart devletten sonra belki izn falan kullanıp özel bir merkeze gidersin raporla daha uyguna geliyor öyle denersin. üzülme herieyin bir çaresi var canım ama zaman kaybetme.

ayşe cim merhaba neler gelmiş öyle başına canım çok büyük geçmiş olsun işlerin tatlıya bağlanmasına sevindim memleket neresiydi ben de merak ettim.

Gunaydın herkese mavıcım daha yenı farkettım oglunun ısmını cok guzel canım adı gıbı guclu olsun ınssallah adıyla yasasın canım

sağol canım muşluyuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…