Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tamam canım hemen giderken alıp içereyim, proxeed kullandık 3 ay ama hic br faydası olmadı hayırlı olsun ve sizden Allah razı olsun

o zaman kendimi toparlayıp bir an önce izmire gidiyorum, bellim olur belki orada karsılasırız, ben burdan haber ederim, inşallah cok ugrastırmazlar hemen tüp bebek raporum cıkar

Kızlar valla o kadar iyisinki Allah sizden razı olsun valla doktorlardan daha bilgili ve güç veriyorsunuz, o zaman ilk işim hemen izmire araşıtrma hastanaesine gitmek size burdan bilgi veririm

kızlarrr birsey sorcam;
puregon ignemi 6 da vurulmam gerekiyordu bugun 3. gunum ve yemek yapmaya daldım ve unuttum 7de vurdum doktor saati gecmesin demisti (( sizin hic saati kacırdıgınız oldumu ? 1 gun etkiler mi kızlar

kızlarrr birsey sorcam;
puregon ignemi 6 da vurulmam gerekiyordu bugun 3. gunum ve yemek yapmaya daldım ve unuttum 7de vurdum doktor saati gecmesin demisti (( sizin hic saati kacırdıgınız oldumu ? 1 gun etkiler mi kızlar

ilkkez olunca boyle insan tedirgin oluyorr

Allah yanında yar ve yardımcın olsun canım. benim de adetim gecikti yine geçen ay aşılamadan sonra lekelenmem olmasına rağmen erkenden 25. günümde gelmişti adetim. bugün de 31. günüm gelen giden yok 1 hafta 10 gün önce kasık ağrılarım oldu hep adetim yaklaşıyor dedim ve de son aşılamadan kalan folikül kistlerim vardı onlar da yaparmış kasık ağrısı tecrübeli kızlar kistlerin geçiyor ağrı olur dediler. şimdide tamamen geçti ağrılarım hiç adet olacak gibi de değilim yine gecikicek sanırım. operasyondan sonra bence 1 adet dönemi geçmesi yeterli inşallah beraber başlarız canım :) ben de zeynep kamil de yaptırmicam sanırım özel merkez arıyorum ya umut tüp bebek te yada evime yakın diye medicine hospital de yaptırıcam bana ekstradan 2000 tl ye malolucak ama durumundan dolayı içimin sindiği özel bir yer olsun istiyiyorum. zaman geçmek bilmiyor biliyomusun yine 1 aydır rahattım 2. ayı yani önümüzdeki ayı da kendim istedim dinlenmek için ama 1 ay yetiyor sabırsızlanmaya başladım adetim gelince 3. günü gidicem z.k ya ultrasonum yapılamadı folikül kistlerimden dolayı. onu da tamamlayınca dosyamı teslim edicem eylül ün ortasında çıkacak raporum sonra ilaçlarımı alıp ekim adetimi beklicem. eylül 5 di adet günüm ama bugün 6 sı hala gelmedi. böyle olunca birdahaki ayki de gecikiyor. neyse artık sağlık olsun beklicez.

kızlarrr birsey sorcam;

canım 1 günden bişey olmaz ama birdaha dikkat et ben telefonumun alarmını kuruyorum öyle çok rahat oluyorç

canım 1 günden bişey olmaz ama birdaha dikkat et ben telefonumun alarmını kuruyorum öyle çok rahat oluyorç[/QUOTE]

ayy cok sukur birazda olsa rahatladım :) saatimi kurmustum ama tekrarr yapmamısım yeniden kurcam simdi..baska birsey daha var canım ; hemsire gosterdi nasıl vurcagımı ilk o yaptı ben onun yaptıgı yerden dogru devam ediyorum gobek deliginin YUKARSI OLMAYACAK ve 3 parmak sag sol ve alta herhangi biryere vurabılırsın dedii_?

tam 3. parmagımın hemen altına vuruyorum ...guluyorum halimee yaaa acemi caylakk ben :)

Allah razı olsun duan için inan çok ihtiyacım var bu duaya huzurumuz kaçtı.allah yardım etsin .. Dilerim allah tedavini hayırlı kılar sonunda sağlıklı bi evladın olur inşallah

Canım benimde bugün 31.günüm ve adet oldum şok oldum genelde hep gecikiyo.sanırım havuç ve incir kürünü faydası oldu

kızlarrr birsey sorcam;

canım bende 1 saat geç kaldım birkere ,unutmuştum doktor bişey olmaz demişti olmadıda endişelenme

ah ah bende görebilecekmiyim bu rahatsızlıkları artık midem bulansın istiyorum ,,yüz üstü yatamayayım istiyorum inşallah,şişip balon gibi olmayı istiyorum manyakmıyım neyim acep

göreceksin sende canım benim inşallah allahım sizide sevindirecek yuvanızı şenlendirecek inşallah

saol canım rennie içiyorum hamileliğimin başından beri kullanıyorum ama bu batma olayı bebek yukarı çıktıkça oluyormuş midem sıkışıyor galiba...önceden fırıldak gibi koşan heryere yetişen ben şimdi ağırlaştığımdan dolayı penguenlere döndüm bebğimin hareketlerine gelince bizimki hiç durmuyo ki akşama kadar çok hareketli maaşallah bir tek yorgun olduğumda yavaşlıyor.hatta eşimle konuşuyoruz hiperektifmi olacak yoksa diye

cnm bunlar tatlı sıkıntılar maşallah oğluşun içinde sağlıklı bir şekilde büyüyo..inşallah daha kötü olmadan sağlıklı bir şekilde alırsın oğlunu kucağına..çok dikkat et kendine yorma çok dinlenmeye çalış cnm..

canım benim hoşgeldin opunun zorda olsa iyi geçmesine sevindim..artık o 1 embriyonun sana masalın olarak geri dönmesini bekliyoruz hayırlısıyla seninle beraber..inşallah herşey çok güzel olucak..sonunda güzel haberlerini alıcaz canım..dikkat et kendine sağlıcakla kal..

inşallah canım hayırlısıyla hepimiz arka arkaya hamile kalıcaz ve kavuşucaz meleklerimize..

günaydın kızlar ,

İzmir kapalı bir sabaha uyandı bugün, hepinize mutlu bir gün diliyorum :)))

günaydın arkadşlar..
dün itibari ile 3. aşılama startı verildi ve puregon iğnemi olmaya başladım ..rabbim hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...daha önce ki iki aşılamam klomenle idi inşallah iğne güzel sonuçlar verir..
allahım yardım etsin bizlere inşallah..

hayırlısı olsun canım inşallah bu aşılama ile bebeğine kavuşursun.. :)

canım dünde buralarda değildin,kötü bir şey yoktur umarım. Merakta bırakma bizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…