Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anladım canım hakkında hayırlısı olsun sonuçlarını merakla bekliyoruz bende bi dahaki adetimde ege ye gidip konuşmak istiyorum en azından bi ön bilgi almak için zaten raporun ve evrakların hazırlanması enrden baksan 2 ayı buluyor bizde ancak o zamana kadar biriktirmiş oluruz tüp için gerekli olan miktarı....

allah yardımcın olsun ne diyeyim atık bi çok kişlern problemi allah aratmasın.. Tedavilerin başarıyla sonuçlansın inşallah

tatlım sana bir tavsiye de bulunmak istiyorum,

bence egeye gitmek için hastalanmayı bekleme şimdiden git neler gerekli olduğuna dair listeyi al, onları ayarlaman 1 ayı bulur zaten,birde muayene için hemen randevu vermiyor 1 ay sonraya falan verebiliyorlar o arada evraklarını hazırlamış olursun, hem ilk etapta sadece dosya açma parası olarak 100 lira istiyorlar dosyan heyete giriyor heyetten geçip tüp bebek için uygun onayı alman yaklaşık 1 ay sürer ben 13/08 teslim ettim evraklarımı heyetten geçmesi için hala bekliyorum.

tabii yine de sen bilirsin canım,hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

tşk ederim canım ben adetli iken gider hemde muayene olurum diyordum ama söylediğin mantıklı öyle de yapabiliirm
biraz önce ist. tüp bebek merkezi ile de görüştüm oranın fiyatıda gerçekten uygun onun hakkında bilgin var mı canım ben karasız kaldım ege mi yoksa ist. tüp bebek mi diye??????

burcu merhaba cnm,
istanbul tüp bebek merkezini sormuşsun, raporlu fiyatları evet uygun ama raporsuz en son 4000tl+ ilaçlardı.
ben orda 1 aşılama yaptırdım ve şimdi açıkçası senin gibi 2. aşılama değil de tüp mü yaptırsam diye düşünüyorum. çünkü spermde morfoloji probemi varsa aşılamayı hem zaman hem de para kaybı olarak görmeye başladım.

ben raporlu yaptırıcam canım o yüzden 745 artı ilaçlar tutuyormuş ist.tüp bebek te ama sprem eksikliğinde ssk karşılamıyor mu acaba sanki ben öyle bi şey okudum gibi geliyor bi araştır derim.

ben raporlu yaptırıcam canım o yüzden 745 artı ilaçlar tutuyormuş ist.tüp bebek te ama sprem eksikliğinde ssk karşılamıyor mu acaba sanki ben öyle bi şey okudum gibi geliyor bi araştır derim.

sperm eksikliği derken canım? sayı olarak düşük olması mı diyorsun? yok cnm ben zaten çalışıyorum(sanırım sen de) ve çalışıyorken rapor işine nasıl vakit ayırırım diye düşünüyorum istanbulda bu raporu çıkarmak zor, bir de sen de sanırım 1 aşılama yaptırdın, rapor nasıl alabileceksin o zaman? çünkü en az 2 aşılama deniyor. tabi durumun hakkında pek bilgim yok o nedenle direkt verilebilir belki. cnm eşimin sayıda hiçbir problem yok ama morfoloji düşüklüğü var, doktorlara kalsa normal yoldan da olur...o nedenle 2. aşılamayı da yaptırmam lazım rapor için, bakalım adetim geldiğinbde doktorumla konuşacağım ok derse tüp yapalım diyeceğim.

canım gerçekte bir aşılama yaptırdım ama kağıt üstünde 2 aşılama gözüküyor yani ssk baktığı zaman 2 aşılama görecek o yüzden raaporda sorun olmaz evet bende çalışıyorum o yüzden sadece raporu alabilmek için daha sakin bi yere gitmek istiyorum zaten aldığımız raporla istediğimiz yerde işlemlere başlıyabiliyoruz bide 6 ay geçerliymiş rapor; bana telde görüştüğüm ist.tüp bebek merkezindeki bayan ç.kale araştırma hastanesinden de alabilirsiniz orası daha tenha zannedersem demişti bana da yakın zaten o yüzden oradan almayı düşünüyorum.birde daha öncede oraya gittim o yüzden en azından nereye ve nasıl gidicemi biliyorum izmir hakkında hiçbir bilgim yok nasıl gişdilir hastane nerdedir.

anladım canım, benim duyduğumda kocaelinde de kolay alınabiliyormuş rapor, istersen onu da bir araştır. ben rapor olayını maalesef rafa kaldırıyorum bu durumda. hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah bizi fazla yormadan gelir bebişler:)

ist.tüp bebek dediğin İstanbul'da sanırım,ben İzmir'de oturuyorum canım burda da özelleri tercih etmedim ege ünv.pozitif sonuç oranı yüksek bir hastane,biraz kalabalık ama alıştım ben sonu güzel olsun da gerisi önemli değil

kızlar merhaba sizlerden bilgi almak istiyorum...bende bu ay aşılamaya yaptıracagım hayırlısı ile rapor olayı nedir??? ben şuan kontrollerimi özelde yaptırıyorum.bu devletle alakalı birşey mi anlamadım..benim gittiğim hastane 400 tl istiyor aşılamaya artı aldıgın ilaçlar işte.bilgi verirseniz sevinirm.

valla cnm ben raporsuz yaptırdım aşılamamı senin gibi özele giderek, devlette yaptırırsan eğer rapor çıkartıp daha az ücret ödeyip ve ilaçları daha az fiyattan satın alıyorsun benim bildiğim, ama özelde yaptırıp ilaçlar için rapor çıkarıp daha az para ödeyende var. 400 tl iyi bir fiyatmış, nerde yaptırmayı düşünüyorsun cnm.

istanbuldayım asya medıcıne hospital var oraya gidiyorum kontrole.yıl başından beri düzenli kontrole geldim ilaçlar falan kullandım ama hala gebelik elde edemedik dün gene hastalandım ve yarın tekrar doktoruma gideceğim.konuşacagız durumu hayırlısı ile.

mrb.bende aşılamam kontrollerim hepsini özelde yaptırdım,ilaçlarımıda raporla aldım öyle daha uygun oluyor.doktorunla görüş istersen rapor çıkarabilir ilaçlarına aşılamamıda 200 tl ye yaptırmıştık.

hayırlı olsun canım; bende 2. asılamaya basladım ilkkez ignelerle olcak daha once klomenle tutmustu hep
puregon bugun 4. ignemi olucam...insallah bu sefer farklı olur :) senin kac cc ignen ?
allah yuzumuzu guldursun insallahhhh

nezaman yaptırdın canım sonuç nedir tutdumu.yarın gideceğim doktora konuşacağım durumu bakalım...2,5 yıldır korunmuyoruz ve çok şükür herşey olması gerektiği ikimizde ama bir türlü döllenme olmuyor..bende klomen kullandım.yumurtalarım normal büyüyor problem yok ama klomen veriyor doktor gene..bazen fazla folikül oluşuyor ama.valla arkadaşlar yaa çok zorrr geliyor bu durum

seninle aynı durumdayız canım ben izmir egede 3 aşılama yaptırdım ilki klomen diğer 2si iğne ile ama tutmadı

tüp bebeğe geçtim şimdi de inş. senin ilk aşılama da tutar.

Rapor devletten alınıyor,aşılamanı özelde yaptıracaksan bile ilaçların raporla daha ucuza geliyor,ayrıca aşılama tutmazsa ve özelde tüp bebek düşünmüyorsan yani devlette tüp bebek yaptırmak istersen 2 defa raporla yapılmış aşılmama olmadan yada sperm sayısı 5 milyonun altında değilse devlette tüp bebek yapmıyorlar

bugün dr a gittim..adetli muayene sonucu dr tedavi için uygun olduğumu söyledi..klomen ve crınone verdi..aranızda kullanan varmı arkadaşlar

inşallah 3.aşılamanda yüzün güler...

hayırlı olsun canım; bende 2. asılamaya basladım ilkkez ignelerle olcak daha once klomenle tutmustu hep
puregon bugun 4. ignemi olucam...insallah bu sefer farklı olur :) senin kac cc ignen ?
allah yuzumuzu guldursun insallahhhh

doa 2.aşılaman hayırlı olsun inşallah bu defa tutar...
bugün dr a gittim..adetli muayene sonucu dr tedavi için uygun olduğumu söyledi..klomen ve crınone verdi..aranızda kullanan varmı arkadaşlar

ayşe klomen kullandım bende zaten hemen herkes için ilk basamak klomen oluyor.yazık ki faydası olmadı bana inşallah sana olur...

canım mart ayında yaptırdım çok şükür hamileyim şimdi rapor işinide bizim doktor kendisi söyledi benim aklıma gelmemişti.ilaçlarıda hemen aldım aynı gün.allah yardımcınız olsun inşallah aşılamada bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…