umarım herkes çok çok iyidir ...bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım artık 14 gün beklemek kalıyo hakkımızda hayırlısı
Cok gecmis olsun canim iyimizin simdi zorlandinmi canim artik geride kaldi bundan sonra daha kolay olacak hersey sabretmeye devam canim az kaldi benim adetimde gecikecek belliki canim artik 1 hafta gecikmesi normalde sonrasinda bir test yaparim.
seninle aynı durumdayız canım ben izmir egede 3 aşılama yaptırdım ilki klomen diğer 2si iğne ile ama tutmadı
tüp bebeğe geçtim şimdi de inş. senin ilk aşılama da tutar.
Rapor devletten alınıyor,aşılamanı özelde yaptıracaksan bile ilaçların raporla daha ucuza geliyor,ayrıca aşılama tutmazsa ve özelde tüp bebek düşünmüyorsan yani devlette tüp bebek yaptırmak istersen 2 defa raporla yapılmış aşılmama olmadan yada sperm sayısı 5 milyonun altında değilse devlette tüp bebek yapmıyorlar
canım mart ayında yaptırdım çok şükür hamileyim şimdirapor işinide bizim doktor kendisi söyledi benim aklıma gelmemişti.ilaçlarıda hemen aldım aynı gün.allah yardımcınız olsun inşallah aşılamada bebeğinize kavuşursunuz
umarım herkes çok çok iyidir ...bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım artık 14 gün beklemek kalıyo hakkımızda hayırlısı
iyiyim canım ..hiç zorlanmadım canım,cünki hiç bişey hissetmedim..derin bir uyku,uyandığımda her şey bitmişti..ve Allaha şükür hiç ağrım sızım da olmadı...bu doktoruma daha cok güvendim nedense...biraz kanamam oluyor tabi ama o da geçer inşallah...şimdi tek istediğim önümüzdeki ay şişirilmiş yaşlı bir yumurtanın gelişmemesi..
günaydın arkadaşlarrr... benim adetim 5 gün gecikti bugün 35. günüm ilk aşılamamdan sonra da folikül kistlerim yüzünden 37.günümde adet olmuştum yine gecikicek sanırım. 10 gün gecikmesi normal diyorlar. 5 günlük gecikme nasıl da geçti artık heveslenmeden durabiliyorum nasılsa hamile değilimdir diye. bu hafta da olmazsam artık cuma günü yaparım heralde ama hiçbişey hissetmiyorum. ne adet olacak gibiyim ne de hamile gibi. hiçbir belirtim yok. sanki adetim yeni bitmiş de temizlenmiş gibiyim. hiçbiyerim de şiş değil. sadece gelemeyen adetim yüzünden yüzümü her aykinden daha fazla sivilce bastı yüzümü(
kızlar masalın transferi yapılmışşşmevlam hayırlısıyla inşallahh oll der ve o minnacık yumurta masalıma tutunur
tek aksiliği soğuk algınlığı yaşamaış ve yüksek ateşş olmuşşşş , rabbim yardım eder sen merak etme masalımmm
herşeyin hayırlısı
bayanlar Masal dan güzel haberler var... cumartesi günü kendisine 2 embriyo transfer edilmiş..bir beklerken ikinci yumoşu süpriz yapmış annesine... :) çok sevindim onun adına ... inşallah hayırlısıyla bu 12 günün ardından da tututunduklarını duyarız..
her şey güzel fakat ama kendisi gribe yakalanmış .. umarım en kısa sürede toplarlanır ve bu durum bebişleri etkilemez... bu öğlen İizmir e geri dönüyor .. eşiyle birlikte çııktıları yolda ailelerine katılacak iki minik tırtıllar eşiliğinde dönüyorlardır.. şansın en bolundan olsun arkadaşım...
umarım canım sağol bu son olsun istiyorum bendehadi bakalım..güzel haberlerini alırız inşallah melekciğim..umarım bi 3.ye gerek kalmaz...hayırlısıyla döllenirde tutunur inşallah canım..beklemesi en zor kısmı bilirim ama napcaz...bekliyeceğiz...
ayyyy süper haber bubayanlar Masal dan güzel haberler var... cumartesi günü kendisine 2 embriyo transfer edilmiş..bir beklerken ikinci yumoşu süpriz yapmış annesine... :) çok sevindim onun adına ... inşallah hayırlısıyla bu 12 günün ardından da tututunduklarını duyarız..
her şey güzel fakat ama kendisi gribe yakalanmış .. umarım en kısa sürede toplarlanır ve bu durum bebişleri etkilemez... bu öğlen İizmir e geri dönüyor .. eşiyle birlikte çııktıları yolda ailelerine katılacak iki minik tırtıllar eşiliğinde dönüyorlardır.. şansın en bolundan olsun arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?