Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım sende ve eşinde hersey normalmiydi klomen kullanırken

hayırlı olsun canım; bende 2. asılamaya basladım ilkkez ignelerle olcak daha once klomenle tutmustu hep
puregon bugun 4. ignemi olucam...insallah bu sefer farklı olur :) senin kac cc ignen ?
allah yuzumuzu guldursun insallahhhh
ben 7 kez klomen kullandım ilk iki aşılamada klomenle oldu bu kez iğne ile bakalım sonu güzel olsun inş.
ben 37,5 yapıyorum 2. yi yaptım bugün kendim, dün doktor yapmıştı ..pazartesi yumurtalara bakılıp doz ayarı yapılcakmı ona bakcak ..

amin inşallah rabbim tez zmanda sağlıklı evlatlar nasip etsin ..sanada hayırlı doğumlar ..

günaydın güzel bayanlar bugün haftanın son günü inş çabucak geçer ve evimize gider 1 günlükte olsa tatil olanlarını yaparız ve bol bol dinleniriz.

herkese hayırlı bir haftasonu diliyorum arkadaşlar benim bugün biraz içim sıkılıyor adetim gecikti 3 gün. son aşılamamdan kalma folikül kistlerim vardı sanırım onlar gecikme yapıyor gerginim canımı sıkan bazı şeyler de oldu.içim sıkılıyor o yüzden. 1 ay dinlenmek yetiyor işte insana adetim gelse de gitsem 3.günü ultrasonum eksik daha sonra dosyamı teslim edicem ve 1 ay daha beklemem gerekecek. ekim de inşallah bir sorun kalmaz ve başlarız tüp bebeğe. dün pazarda bir tanıdık gördü beni karnıma baktı kadın dana basılsın demeden bana . bak benim gelinim hamile kızımız geliyor hadi sen de al bitane diyor. insanlar acımasız düşük yaptığımı ve tedavi gördüğümü de biliyordur. düşüğü bilen zaten olmuyor demekki birdaha diyordur. içim çok acıyo.

herkese mrb larrr keyifli mutlu hafta sonu geçirmeniz dileklerimle sağlıkla kalın

mrn canım sıkma canını insanların dediklerine kulaklarına tıka kimse zateen karşısındakini düşünmüyor ki sadece konuşmak için konuşuyor işte. Hayırlısıyla tüp tedavine başlarsın inş canım öpüyorum seni üzülme cnm hakkkında hayırlıs olsun ....

sağol dimple cım genellikle tıkıyorum zaten kulaklarımı umursamıyorum ama bazen gardım düşük mü oluyor ne takılıyor işte kafama. Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize ..

arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım.
doktorum progestan verdi ama ne zaman başlayacağımı bilmiyorum :26:
dr umu arıyorum ulaşamıyorum. sizlerde progestan kullananlar aşılama günümü başlamıştınız hapa,2 gün sonra mı?

ben eve gelir gelmez başlamıştım günde iki kez kullanmaya...

gülüm öyle densizlere takılıp kalırsak zaten yüzümüz bir gün gülmez. sen bir ayetel kürsi oku rahatlat içini. hiç acele etme canım. vardır bundada bir hayır. geç olsun güç olmasın. ne güzel rahatlatmıştın sen kendini. önceki yazdıklarına dön bir bak. bize en çok lazım olan sağlam bir psikoloji canım. sende bunu çok iyi biliyorsun. eşinle dışarı çık kafa dağıt canım, durma bunların üstünde.

mrb kızlar;
ben ilkkez duyuyorum 1. asılamamı kadın dogumcu doktorum yapmıstı ve bana progestan vermedı ne ıcın kullanıyor?
suan 2. asılama basladık suankı doktorum tup bebek bolumunde prof .. haftaya verır ama ben neden ılk dok. vermedı merak ettım sımdı ((

Gecti canim merak etme baya toparlamistim ben kendimi haklisin yine oyle rahatim aslinda asilama surecini atlatmis olmakda iyi geldi artik esimle keyfime bakiyorum:) hesaplamalar bitti tup bebek de tum is doktorlarin. Ben de merkez arayisindayim devlette devam etmicem raporumla ilaclarimi alip ozel bir merkeze gidi em icime sinsin.ama kurtajdan sonra hic hamile kalamadigim icin rahimde yada tupumde bir sorun mu var diye endiseleniyorum.tup oncesi detayli bir muayne ve doktorum isterse yeniden rahim filmi cektiricem.sen nasilsin. Toparlanabildinmi?

senin o içini açıtan densizler o kadar cok ki cevremizde canım...insanların neler yaşadığını bilmeden boş boş konuşup ortalıkta gezen..boşver diyeceğim ama haklısın bazen cok duyğusal oluyor ve tahammül edemez durumlar yaşayabiliyoruz...inşallah şu tüp tedavisiyle bu çektiklerini unutacak dönüp geriye bakmayacaksın bile...sabret gülüm..biraz daha...
ben dün ameliyat oldum erçelfcim..bildiğin basbaya sezeryan doğuma girer gibi ameliyata aldılar..ofishistereskopiyle bakıp 9mm capında polip denen o et parçasını almış ..cok şükür kurtuldum ....bi dahaki adetinin 2.günü gel dedi doktorum..bakalım eğer uygun ortam var ise artık başlar heralde tedaviye...umarım bu ay olduğu gibi öyle abartılı şişkin sağlıksız yumurtalar gelişmez..bende 30 eylülü bekleyeceğim..inşallah bugün yarın gelir canım adetin..ekimde birlikte başlarız inşallah tüpe..umudunu ve moralini bozma canım ...sabredeceğiz..2 yıldır nasıl bekliyorsak şu bir iki ayıda bekleyeceğiz inşallah...ha gayret gülüm..

teşekkürler başladım bende

benimde ilkinde dr vermemişti. bu ikinci aşılama benim.
rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş.
dr.una sorarsan verebilir belkide...

herkese mrb larrr keyifli mutlu hafta sonu geçirmeniz dileklerimle sağlıkla kalın
Eki Görüntüle 506122

bayılıyorum bu tarz fotolara ... ahdım var meleğim geldiğinde ilk pozumuz bu olacak.... onun yakalayabilmememiz çok vaktimizi aldı aldı ama neyseki annesine babasına tutunmayı başardı yazacağım fotonun altına hayırlısıyla....

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun canim iyimizin simdi zorlandinmi canim artik geride kaldi bundan sonra daha kolay olacak hersey sabretmeye devam canim az kaldi benim adetimde gecikecek belliki canim artik 1 hafta gecikmesi normalde sonrasinda bir test yaparim.

günaydınlar herkese güzel pazarlar diliyorum..birkaç gündür giremedim foruma izmirdeyim ailemin yanına geldim nete girmem biraz zor oluyo..geçmişe fazla göz atamadım inşallah hepiniz iyisinizdir..özledim sizleri

pericim günaydın canım ...
ohh ne güzel ailenin yanında özlem gidiyorsun... gönlünce güzel bir tatil geçiririsin inşallah... kendine ii davran ve arayı fazla uzatmadan haberlerini eksik etme bizden güzelim .. çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…