bayanlar Masal dan güzel haberler var... cumartesi günü kendisine 2 embriyo transfer edilmiş..bir beklerken ikinci yumoşu süpriz yapmış annesine... :) çok sevindim onun adına ... inşallah hayırlısıyla bu 12 günün ardından da tututunduklarını duyarız..
her şey güzel fakat ama kendisi gribe yakalanmış .. umarım en kısa sürede toplarlanır ve bu durum bebişleri etkilemez... bu öğlen İizmir e geri dönüyor .. eşiyle birlikte çııktıları yolda ailelerine katılacak iki minik tırtıllar eşiliğinde dönüyorlardır.. şansın en bolundan olsun arkadaşım...
kızlar masalın transferi yapılmışşşmevlam hayırlısıyla inşallahh oll der ve o minnacık yumurta masalıma tutunur
tek aksiliği soğuk algınlığı yaşamaış ve yüksek ateşş olmuşşşş , rabbim yardım eder sen merak etme masalımmm
herşeyin hayırlısı
sen nerdesin bakimmmmm
ikisidemi transfer yapılmış ohhh çok güzel
minik tırtıl haaa ayy çok güldüm çok sevimliii
günaydınlar kızlar kahvemi yaptım misss gibi kokuyor buyurun sizlerle beraber içelim
herkese güzel bir hafta diliyorum
İnşallah tatlı tatlı bebiş olurlar, masala tutunurlar, darısı başımıza inşallah, nolu rbize umut ol masallll
yaa herkes pıtır pıtır hamile kalsa surdaki enerji yukselse yukselse hepimize gecse.
bugun kontrole gidiyorum ikinci asilama yapilacak ilkinde cok surpriz ve plansiz oldugu ve basima ne gelecegini bilmedigim icin kolaydi. simdi stres yuklendim. ne zor isler! allah hepimize sabir versin moral versin. gecen ay 11. gun asilamam yapilmisti bu ay da yumurta gelismisse yarin asilama olucak. dua edin noolur
buralardayım canım .. bu aralar işler biraz yoğun ( şükürler olsun - tüp paraları biriktiriyoz malum :) ) ondan her daim yazamıyorum canım benim .. yoksa aklım ve yüreğim hep sizlerle ...
ikiside transfer yapılmış ... döllenmeyen yumoşu sonradan döllenmiş ve her ikiside 1. kaliteAllah'ım nazarlardan sakınsın .. inşallah sonuda güzel olur ..
ama minicik tüp içinde tıtrtılla benziyorlar .. sana transfer yapılırken sen onların el elden geçişini ve sana konulduğunu monitörden izliyorsun canımcım..
sen nasılsın ?
maşallahh çok güzel 1. kalitede 2 tırtıllll
dur şimdi bak kalbim hızlandı o aşamaya gelebilcekmiyim acabarabbim hepimize nasip eder inşallah
afşyet olsun Ebereiscim .. sonunda fala bakılıyorsa eşlik edebilrim sana arkadaşım..
slmlar sevgiler
herkese çok çok güzel bir hafta diliyorum. şans hep yanımızda olsun.
gaye ve seyhan olumlu enerjiniz izmire kadar geldi haberiniz olsun:)
tedaviye başlayan tüm arkadaşlar, umarım hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız...
masalcım jolly ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlarım sizlere de sabırlar ve huzur diliyorum
canim ben sana bakarım fala üniversite zamanımda öğrenmeye çalışıp bakardım öylesine arkadaşlara
hızımı alamayıp tarot bile öğrenip destesini almıştım
şimdi tozlu raflarda tarot destem
merhaba canım , nasılsın ?
hamişlerden ve tedavi sürecindeki arkadaşlardan güzel haberler geldikçe sevincime mani olamıyorum ... onlardan gelen iyi haberler geldikçe hem onların adına seviniyorum hem de benim ümitlerim artıyor... sırada Mda ve Jolly var.. inşallah onlardan da güzel haberler alacağız nasipse..
şu anda tedavisi bitip sonuç bekleyen 3 kişiyiz sanırımjolly den haber yok ama bi kaç güne gelir oda hakkımızda hayırlısı olsun
nazarboncuğum belrtin yok mu kız :))
bayanlar Masal dan güzel haberler var... cumartesi günü kendisine 2 embriyo transfer edilmiş..bir beklerken ikinci yumoşu süpriz yapmış annesine... :) çok sevindim onun adına ... inşallah hayırlısıyla bu 12 günün ardından da tututunduklarını duyarız..
her şey güzel fakat ama kendisi gribe yakalanmış .. umarım en kısa sürede toplarlanır ve bu durum bebişleri etkilemez... bu öğlen İizmir e geri dönüyor .. eşiyle birlikte çııktıları yolda ailelerine katılacak iki minik tırtıllar eşiliğinde dönüyorlardır.. şansın en bolundan olsun arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?