amin canım hep beraber alalım inşallahinşallah en kısa zamandada hamiş haberlerini alırız aminnnn ......
vallahiöyle aferin onlara bendende güçlüler umarım hep böyle devam ederlerÇok sevindim canım,gördün mü yumoşlar senden daha azimli çıktı hemen pes etmemişler,kocaman kocaman olurlar ve güzel bir transfer geçirirsin inşallah :)))
inşallah kuzum , inşallah benim melegim olsunlarayy balım bakk ne güzel haberlerle geldin çok şükür rabbime inş. bu 2 yumoş senin güzel meleklerin olurlar tatlım dualarım seninle hakkında rabbim en hayırlı olanı nasip etsin
çok sevindim canım resim istiyoruz yaaaakızlar çok şükür bugün keseyi gördüm. sağlıklı olduğunu söyledi dr. inşallah herşey yolunda gider.
günaydınn kızlarrrr
mda cnmmm çok sevindimmmm inşallah kocaman olacaklar gör bak
bizim yumurtalarda işe yarayacak
kimin yumurtasından eksikler
hadi cnm bana ışık oll arkanadan geleyim bende adım adımm
mda cım canım çok sevindim inşallah bundan sonrası gönlüne göre olur.
leyla inşallah hep böyle güzel devam eder herşey.
Kızlaar, dün çok üzülmüştüm tüp bebek tedavim bidahaki aya kaldı diye, burayada yazmıştım hatta.Bugün tekrar gittim konuştum,hemşire raporu yetiştiririz o zaman dedi(ısrarlarıma dayanamayarak) veeeee bugün başlıyorum tedaviye.İğnelerimi aldım bile bugün ilk iğnemi yapacağım.Allah inşallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
sevdemmmmm canım :) hoşgeldin ben de en son sevo ya mesaj yazmak için girmiştim sonrasında senin ona yazdığın mesajı da okudum ama başka mesajına rastlamadım orda da sayfalarım kaçırmamak gerekiyor çok hızlı ilerliyor bazen takip edemiyorum canım. ben nisan ayındaki aşılamamda dahil olmuştum bu gruba baktım ki sen de daha öncesinde aşılama olurken yazmışsın hep listede adın yazıyordu:)
klomene devam edemicem sanırım ben de artık çünkü çok sıkıldım ordaki sorulardan yeni başlayanlardan cevap verecek enerjim bile kalmadı klomen defterini kapatıp etkilerini yan etkilerini yalayıp yuttuğumuz için.. buradaki arkadaşların hepsi ya aşılamacı yada tüp çü:)
mda ve jolly tüp bebek yaptırıyor. mda henüz takip de ama jolly e 2 embriyo transfer edildi sonuç bekliyor. bence burdan devam edelim gülüm.sen de bence burada daha yararlı paylaşımlar yapabilirsin yaşı olup tüp yaptıranlar var, özelde tedavi görenler var. jolly sanırım özel yaptırıyor.
bu arada leyla3868 var unicorn uterus olan kader arkadaşım. kayseri deydi sanırım 2. aşılaması tuttu şuan gebe :)
sen de git bakalım doktora gülüm ne dicek ben de çok merak ediyorum şu ofis histeroskopisini umarım herşey tertemiz çıkar.yaptırıcaksın dimi vazgeçmedin.
bu arada benim rahim filmim kaldı sevde, bişey elimi kolumu bağlıyor sanırım elim hiçbirşeye varmıyor bu ay, ben de bıraktım zorlamıyorum.zaten 2. aşılamam tutmazsa tüp bebekde fallop tüpüme ihtiyaç olmicak. sağdaki yumurtalarım çok güzeldi tüpe geçersek tabi daha çok sayıda olur ilaçlarla rahim duvarım da 9 mm idi daha ne olsun tüp için başka şeye gerek yok. bıktım kurcalattırmaktan. ben eski özel hastanemi aradım nene hatun u , şimdiki adıyla medicine hospital, hemşiremle konuştum anlattım kısaca. gerek yok diyor. sizin zaten rahim filminiz var diyor. durumunuz da belli diyor. yani rahim anomalim belli zaten. artık bakıcaz birdahaki ay nerde gelişecek yumurtalar. eğer yine sağda gelişirse bana yavaş yavaş tüp yolu görünecek. ne diyim inan o kadar mutlu ve huzurluyum ki sevde rabbime teslim ettim kendimi eğer o uuygun görürse verecektir bana da bir evlat herşeyi onun takdirine bırakıyorum ben sadece dua edip namaz kılıp istiyorum sadece ondan istiyorum. eğer yazdıysa olacaktır. bu bir kader. tüp bebek de bile hernekadar döllenmiş embriyo koysalar da içeriye, Allah ona can koymadıktan sonra 10 günün sonuunda tutunamayabiliyor bebeğin. yicek ekmeği varsa benim de bir kuzum olacaktır elbet. bi yakınım 5,5 aylık hamile kızı olacakmış 3 ay kanamalı yatmış. hele bir gün parça parça et düşürerek gitmiş doktora o kadar yoğun kanamayla yani. doktor düşmüştür demiş. düşük yapıyosun şuan demiş. ama ultrasonla bir bakıyolar ki bebek duruyor. doktor bile inanamıyorum diyor. düşün. bu rabbimin mucizesi. o yaşamasını istiyor sa yicek ekmeği varsa gerisi nafile. o yüzden sen de artık yorma o güzel aklını fikrini hele ki bir kuzun varken.yazdıysa rabbim insanlar 40 ına kadar doğuruyor. doğu görevin bitip de gelirsen batı ya belki bir tüp bebek annesi olursun bir kere paraya kıyıp denersiniz.
bu ofis işini de hallet bakalım ne çıkıcak sonuç yine tedavini ol tabiki ama üzerine düşme çok emi tatlım. sevo yu da çağırmalıyız buraya. soğumamalı uzaklaşmamalı. insanlar yurt dışında 50-60 yaşında tüp bebek annesi oluyorlar. hala şansı var. ben ona özelden bir msj atayım.
seni çok öpüyorum kardeşim, sevgiyle kal.. yine burda ol...
canım ben de aşılamamı raporumu beklerken yaptırdım heyete girmişti heyetten geçti. 1 hafta sonra çıkıcak dediler o sırada adet oldum. 3. günümde gittim dotordan rica ettim yazdı ilaçlarımı. eczane de borç verdi. ve raporum çıkınca götürüp ödedim. tabiki çıkmasaydı 1000 tl yi cebimden vermeyi göze almıştım. bence zaman kaybetme raporun çıkar muhtemelen netice de sen üniversite hastanesinin hastasısın. ilaçları da eczaneden alıcaksın. onlar sana süre verirler. bu ay çıkmaz sa birdahaki ay çıkar. bekletirler. onlar da para kazanmak için herşeyi yapıyolar. sonuçta heyet doktorları da ege nin doktorları. raporun çıkar bence. eğer bu kadar çok hazırladıysan kendini başla canım moralin bu kadar yüksekken:)
mda çok sevindim canım çok harika çok. sen pozitif düşünmeye devam et. sakın yumurtluyormuyum diye düşünme bişeylerle uğraş işine yoğunlaş akşamları gezmelere git gününü doldur onu düşünmeye fırsat kalmasın o zaman daha iyi sonuç alırsın. dualarımız seninle. sakın kendini sıkma. rabbim neylerse güzel eyler unutma.
leyla, canım inan okuyunca tüylerim diken diken oldu. kendi meleğimi hatırladım o minicik top gibi keseyi görüp de heyecanlandığımız anı hatırladım. Allah yine yaşamak nasip etsin bana da.senin için ayrı bir seviniyorum çünkü sen benim kader arkadaşım gibisin. durumumuz birebir aynı. inşallah 1 ay farkla ben de arkandan gelirim canım. sen ne zaman gidiceksin kayseri ye? bunu ihmal etmemelisin. herşey yolunda gidiyor diye sakın bak sakınnnnn ihmal etme. biran önce git. durumundan bahset. progestan olarak ne önericekler bakalım. kan sulandırıcı iğnelere gerek var mı diye sor. dualarım seninle arkadaşım.
arkadaşlar ilk aşılamamda 3 kutu puregon kullandım ben 3 kutu tam geldi kıtı kıtına yani. sağ yumurtalığımdan çok güzel tepki aldık. ama sağda tüpüm olmadığı için sol tarafı bekledik. o da geç büyüdü biraz ama 1 tane 18 mm lik yumurtam olmuştu. aslında sol u beklemeseydik sağ yumurtalığım için 2 kutu puregon yetiyordu.
ama ben sol yumurtalığımı beklemek zorundayım.o da rahmin biraz altında kalıyormuş ne demekse artık?? ondan mı az tepki veriyor bilemiyorum. tüpüm solda olduğu için aşılama tedavilerim hep ona yönelik yapılıyor.
acaba haziran ayındaki 2. aşılamamda da puregon mu kullanmalıyım yoksa gonal f ye mi geçmeliyim? bir fikir sahibi olan var mı? neticede gonal f daha etkili bir ilaç biliyorsunuz.
yada gonal f yi tüp bebeğe mi saklamalıyım?
sonuçta puregon sağ yumurtalığımda işe yarıyor sol u beklerken sağda o kadar çok yumurta oldu ki ben 2 gün çatlamaları sırasında acı çektim :)
yok mu bir akıl veren ??
mda ? jolly nerde bizim tüpçülerrr?? :)
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyorum sizleri çok özledim
bugünkü kontrolüm iyi geçti bana göre süperdi. Ben bir yumurtam olsun diye çırpımırken Allahım bana 2 tane verdi. Sabah verdiğim e2 degerim 175 olmuş bunu duyunca havalara uçtum Sonrada ultrasonda gördüm 2 tane yumoşumu o kadar mutlu oldumki agladım sevinçten.Sanki gebemişimde bebegimi görmüş gibi oldum çünkü beni biliyorsunuz benim için bu aşamaya bile gelebilmek çok büyük bir başarı şu anda sizler kadar şansım var benimde .
O yumurtaları görünce Allahım dedim ne olur bunlardan en az bir tanesi benim bebegim olsun bana şimdi oradan baktıgı gibi baksınlar bir gün inşallah herkes bir gün hamile kalır arkadaşlar.Yolda gördüğüm her hamile ile her bebek ve çocuk ile günlerdir yıkılıyordum ,dünyaya küsmüş gibiydim allahım inşallah hepimize bu özel duyguyu yaşatsın.
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler hepinizin her dakika bana dua ettiğinizi bilmek bana büyük detsekti inanın hepinizi çok ama çok seviyorum .Şimdi çarşamba kontrolüm var bugün son ilişki dedi ve baskılayıcı igneleride kullanmaya başladık muhtemelen cuma yada cumartesi yumurtalarım alınabilirdualarınızı eksik etmeyin lütfen benden bende sizler için duacıyım.
Gunaydın kızlar bugun erkencıyım doktora gıdıyorum sıze bı sorum olucak ben bogazımı usutmusum fenayım ıhlamurla zencefıl ıcsem bebısıme bı zararı olurmu sızce cvplarınızı belıyorum sımdıden sagolun
haklısın yelizcim bu farklı bir duygu bende dün o ekrana baktıkça ne olur allahım onlardan birisi benim olsun diye sevindim.Benim için o yumurtaları bile görmek inanılmaz birşeydi ilkinde böyle olmamıştım benim için o kadar degerlilerki anlatamam , umarım çok güçlü çıkarlar ve bana bebegim olarak geri dönerler.
kızlar çok şükür bugün keseyi gördüm. sağlıklı olduğunu söyledi dr. inşallah herşey yolunda gider.
Kızlaar, dün çok üzülmüştüm tüp bebek tedavim bidahaki aya kaldı diye, burayada yazmıştım hatta.Bugün tekrar gittim konuştum,hemşire raporu yetiştiririz o zaman dedi(ısrarlarıma dayanamayarak) veeeee bugün başlıyorum tedaviye.İğnelerimi aldım bile bugün ilk iğnemi yapacağım.Allah inşallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlar nasılsınız bugün sonuç alacak varmıydı aramızda..
inşallah canım ben 1 inde alıyorum sonucu daha erken olacak galiba, kasık ağrısı bendede var ama daha çok bel ağrısı çekiyorum bakalım hayırlısı..
gözünaydın canım hayırlısı ile sağlıkla devamını dilerim.
Bende 5 yıllık evliğim. 29 yaşıdayım benim de sağ yumurtalığım tıkalı ve sol yumurtalık az çalışıyor.bir defa aşılama yaptırdım. Ama olmadı sonra piskolajim çok bozuldu ara verdik.Şimdi allah nasip ederse tüp bebek için başvuru yaptım. smırna tüp bebek merkezine size sormak istediğim smirnada tüp bebek yaptıran varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.ALLAHIM İnşallah bana bir evlat nasip eder.
Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.
Eki Görüntüle 425002
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.
canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. kalp atışlarını duymuşsundur sen. ben daha yeni gördüm keseyi.
hoşgeldin canım burada var o merkezde tedavi görenler listemiz ilk sayfada oradan bakabilirsin, hayırlı olsun tedavinBende 5 yıllık evliğim. 29 yaşıdayım benim de sağ yumurtalığım tıkalı ve sol yumurtalık az çalışıyor.bir defa aşılama yaptırdım. Ama olmadı sonra piskolajim çok bozuldu ara verdik.Şimdi allah nasip ederse tüp bebek için başvuru yaptım. smırna tüp bebek merkezine size sormak istediğim smirnada tüp bebek yaptıran varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.ALLAHIM İnşallah bana bir evlat nasip eder.
Eki Görüntüle 425002
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.
Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?