Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah en kısa zamandada hamiş haberlerini alırız aminnnn ......
amin canım hep beraber alalım inşallah

Çok sevindim canım,gördün mü yumoşlar senden daha azimli çıktı hemen pes etmemişler,kocaman kocaman olurlar ve güzel bir transfer geçirirsin inşallah :)))
vallahiöyle aferin onlara bendende güçlüler umarım hep böyle devam ederler

ayy balım bakk ne güzel haberlerle geldin çok şükür rabbime inş. bu 2 yumoş senin güzel meleklerin olurlar tatlım dualarım seninle hakkında rabbim en hayırlı olanı nasip etsin
inşallah kuzum , inşallah benim melegim olsunlar

kızlar çok şükür bugün keseyi gördüm. sağlıklı olduğunu söyledi dr. inşallah herşey yolunda gider.
çok sevindim canım resim istiyoruz yaaaa

degilmi ama bizimkilerin nesi var hadi bakalım göstersinler kendilerini

mda cım canım çok sevindim inşallah bundan sonrası gönlüne göre olur.

leyla inşallah hep böyle güzel devam eder herşey.

umarım canım arkadaşım bak ettiğin dualar karşılık buldu sen hamişsin ne olur benden eksik etme dualarını ,
peki siz bebişiniz kalp atışlarını ne zaman duyacaksınız, az kalmıştır.pıt pıt pıt

ohhh böyle bir hızla başlayan tedaviler hep güzel sonuçlanıyor hadi bakalım kuzu yakala bizi

evet canım bende tüpçüyüm kısmetse 5-6 güne kadar var olan 2 minik yumoşumu alacaklar, bende özelde yaptırıyorum malesef masraflı ama benim kaybedecek zamanım yoktu bu halde bile 2 yumurtam çıktı ve en yüksek dozlarla günde 500 doz igne yapıyorum ne yapalım olsunda para kazanılır gider hayatta nelere harcanmıyorki .
buradan ayrılmayın kuzular burada hayat var

canım ben aşılamad 3 kutu puregon 600 aldım birde bununla beraber 3 kutuda menogon adım ama bana 3 yumurta olarak döndüler ama saglıklı görünmüyorlardı içleride açık griydi sanırım boş demişti doktorum şimdi gonal-f ve menapur kullanıyorum gonal f sabah 225 akşam 150 , mnapurda akşam 150 vuruluyorum. ama şimdi sadece 2 yumurtam var.
bence marifet ilaçta degil kişinin kendi durumunda benim yumurtalarım hiç yok denecek kadar azdı o yüzden az çıkıyor.
Çatlama sırasındada çok agrı oluyor hatta ben eyvah adet oluyorum diye 2 kere doktoru aramıştım oda bana çatlatmadan dolayı bu çok güzel bir haber demişti bilgine.

canım..hep sevinçten ağlarsın inşallah her kontrolde transferde sonuçta sevinçten ağla:)) tekrar gözünaydın olsun tüm dualar aynı umutla bu süreçleri yaşarken hepimiz için...

arkadaşların dediği gibi doğal yollardan korun doktorun uygun bir ilaç önerirse beraberinde boğazını yumuşatacak ılık su ballı limonlu içebilirsin kızların söylediği gibi unutmadan gargara türü ilaçlar boğazda tahrişe de neden olabiliyor üstelik hamilelikte kullanılmayabilir bilemem doktorun söyleyecektir ama sen evde antiseptik etkisi olduğu için günde 2-3 kez tuzlu su ile gargara nı kendin yapabilirsin..çok geçmiş olsun canım yiğenin sağlıklı haberleri için de gözünüzaydın

ınsallah canım benım ınan dualar kabul oluyo er yada gec gelcek bebıslerın sana yeterkı sen azımlı ol kendını salma ve ınancını kaybetme

hestia senin adına çok sevindim beklemene gerek kalmadı yada başlayıp rapor stresine girmene ...hayırlısı olsun şimdiden umarım sonuna kadar tedavin başarılı gider ve elbette güzel noktalanır hamile kalman dileği ile bol şans canım

günaydın kızlar nasılsınız bugün sonuç alacak varmıydı aramızda..

superim selam canım...sonuç bekleyen olursa heyecanla bekleniyor di mi sanırım bugün yok gibi..varsa da ses seda yok..bu arada komik ama benim tedavisiz sonucada son 10 gün kaldı 2 Haziranda belli olacak gerçi uyuyup sızmalardan bişey çıkmaz bu ay...heba oldu güzelim Mayıs o da ayrı konu :)))) en azından aşılama yada tüp bebek için son 12-13 gün .))) senden naber ne durumdasın canım

Bende 5 yıllık evliğim. 29 yaşıdayım benim de sağ yumurtalığım tıkalı ve sol yumurtalık az çalışıyor.bir defa aşılama yaptırdım. Ama olmadı sonra piskolajim çok bozuldu ara verdik.Şimdi allah nasip ederse tüp bebek için başvuru yaptım. smırna tüp bebek merkezine size sormak istediğim smirnada tüp bebek yaptıran varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.ALLAHIM İnşallah bana bir evlat nasip eder.

inşallah canım ben 1 inde alıyorum sonucu daha erken olacak galiba, kasık ağrısı bendede var ama daha çok bel ağrısı çekiyorum bakalım hayırlısı..

slm cnm 1 gün aramız var seninle bende kasık ağrısından baska bişey yok(( sende baska belirtiler varmı??

Aramıza hoşgeldin canım,umarım tüm çabaların boşa çıkmaz ve bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.

Aramızda bir kaç arkadaşımız Smyrna tüp bebekte tedavi oluyor.Hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen ay bir arkadaşımız orda yaptırdığı aşılama sonucu hamile kalmıştı. :)))

Darısı senin ve bizim başımıza :))

Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.

canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. kalp atışlarını duymuşsundur sen. ben daha yeni gördüm keseyi.

canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. kalp atışlarını duymuşsundur sen. ben daha yeni gördüm keseyi.

Saolasın leylacım allahım herkesin yardımcısı olsunda sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım inşallah. Evet kalp atışlarını duyduk. Çok tuhaf oldum ağlıcaktım nerdeyse. çok güzel birşey.

hoşgeldin canım burada var o merkezde tedavi görenler listemiz ilk sayfada oradan bakabilirsin, hayırlı olsun tedavin

Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.

sizin varya ikinizide ısırırım ben maşallah kuzulara ya inşallah sonuna kadar mutluluk haberleri alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…