mrb yelizcim ben iyiyim çok şükür umarım bebekte iyidir.sen nasılsın napıyorsun.yarın doktora gideceğim bakalım neler olacak hiç bilmiyorum.umarım olumlu gelişmeler olmuştur. 12 m epeydir yok bende farkettim inşallah ters bişey yokturda yoğunluktan giremiyodur.
canım bızde ıyıyız cok sukur merak etme canım ıyıdır bebısın duyarsın kalp atısınıda bızde haftaya gıdcez ınsallah canım pıt pıtları duymaya sen ıyı olkı bbısınde ıyı olsun ınsallah yarın hersey cok guzel olur
Canım merhaba Ahmet beyin özel muaynehanesine mi gidiyorsun yoksa sigorta yamı? Ahmet bey gerçekten çok iyi bir doktormuş arkadaşımın annesi özeline gidiyor. Benimde aşılamam tutmasaydı ona gidecektim. İnşallah aşılamanın sonucu güzel olur. Sendeki sorun ne?
hoşgeldin canım, olur allahın izniyle takıl bize burada bir ugur var ben buna inanıyorum listeye bakarsanda bir sürü hamilemiz var sende tez zamanda hamile kalırsın umarım.
canım benım bendede sorun yokdu ama ben esıme dıyodum bızımkı paralı gelcek naz yapıyo dıye :) ılk asılamada geldı cok sukur bu ahmet bey ozelmı bende merak etım bılgı verırmısın
Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.
Eki Görüntüle 425002
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.
günaydın kızlar...
sanırım Meleğini bekliyorum bugün sonuç alacaktı. 8 mayısta aşılama olmuştu. çok merak ediyorum sonuç ne acaba.
İnşallahhhhhh pozitifdir inşallahhhhhhhhhhh.
canım yazdım ama okuyamadın heralde pazar günü kırmızı kart gördüm kısmet bu aya inşallah bugün doktora gittim bu ay için çalışmaya başladık ilgin için sagol
Aramıza hoşgeldin canım,umarım tüm çabaların boşa çıkmaz ve bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.
Aramızda bir kaç arkadaşımız Smyrna tüp bebekte tedavi oluyor.Hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen ay bir arkadaşımız orda yaptırdığı aşılama sonucu hamile kalmıştı. :)))
Darısı senin ve bizim başımıza :))
aramıza yeni arkadaşlar katlımış hoşgeldiniz inşallah kısa zamanda sizlerde kavuşursunuz bebeklerinize..
arkadaşlar ilk aşılamamda 3 kutu puregon kullandım ben 3 kutu tam geldi kıtı kıtına yani. sağ yumurtalığımdan çok güzel tepki aldık. ama sağda tüpüm olmadığı için sol tarafı bekledik. o da geç büyüdü biraz ama 1 tane 18 mm lik yumurtam olmuştu. aslında sol u beklemeseydik sağ yumurtalığım için 2 kutu puregon yetiyordu.
ama ben sol yumurtalığımı beklemek zorundayım.o da rahmin biraz altında kalıyormuş ne demekse artık?? ondan mı az tepki veriyor bilemiyorum. tüpüm solda olduğu için aşılama tedavilerim hep ona yönelik yapılıyor.
acaba haziran ayındaki 2. aşılamamda da puregon mu kullanmalıyım yoksa gonal f ye mi geçmeliyim? bir fikir sahibi olan var mı? neticede gonal f daha etkili bir ilaç biliyorsunuz.
yada gonal f yi tüp bebeğe mi saklamalıyım?
sonuçta puregon sağ yumurtalığımda işe yarıyor sol u beklerken sağda o kadar çok yumurta oldu ki ben 2 gün çatlamaları sırasında acı çektim :)
yok mu bir akıl veren ??
mda ? jolly nerde bizim tüpçülerrr?? :)
seni gördüğüme sevindim canım..evet bende klomen sayfasını kapattım artık...burdayız inşallah...sevo ya mesaj attığın iyi olmuş..bende düşünüyordum...canım bugün olanları bi bilsen...ömür törpüsü hayatımız gerçekten...bi aksiliktir gidiyor...bugün adetimin 8.günü...sabahın köründe düştük yollara..erzuruma vardık..doktor ameliyattaymış..13:45 e kadar bekledim..neyse geldi doktorum..tamam dedi bakalım ofis histereroskopiyle, geçtim muayene odasına oturtular koltuğa malum...tam hocayı bekliyoruz gerizekalı hemşire elindeki kameralı cubuğu yere düşürdü...ve bozuldu...kalk dediler sonra..malesef bakalamadılar..doktorumda yapacak bişey yok..tamire göndereceğiz dedi...(ucunda kameralı bir ince uzun cubuk..televizyondan direk içini seyredebiliyorsun,,)kadın doğumdan önce kulak burun boğaza gittik eşim için..orda aynısını yaptılar burnun içini kulağın içini televizyondan seyrediyorsun..yeni bir teknoloji galiba...yaaa.canım..böyle..el elde baş başta ğeri döndük..8.günüm olduğu için hiç bişeyde yapmadı..zaten yapmam dedi bi sorun varsa boşu boşuna olur diye...ya erçelf ben ne yapayım şimdi..ağlaya ağlaya geldim buraya..sinirlerim laçka...oyuncak olduk bu hastane ellerinde..keşke hiç rahim filmi cektirmeseydim diyorum..kabarcıkmı ne haltsa bakamadı işte..bende diyorum bişey olsaydı bunca zamandır niye görünmedi bu...eğer gerçekten bişey varsa geçen sene nasıl hamile kaldım..ya kafam karmakarışık...boşuboşuna geçiçek bu ayda..rahim filminin üstüne bi aşılama iyi olmazmıydı..ama şimdi bi sonraki ay gel diyor tabi alet yapılırsa...Allahın memleketinde 50 küsür yıllak hastanede bi alete kaldık...özel hastane var orda o cihazdan varmış ama yorumlayacak doktor yok...ya inanamıyorum..şark gerçekten böyle bişeymiş anladım bunu...ne yapacağım ben şimdi....???cok canım sıkkın..
oyy kuzulara bak sen....kızlar rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah...
Eki Görüntüle 425002
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.
Ayy kuzuum bana geccmez bu hafta heyecanla bekliyorumayy valla ne bileyim olsa ne güzel olur aşılamaya gerek kalmadan hemde..ama şok olurum kal gelir herhalde..daha 1 hafta var adetime ama bilmiyorumki :26:
bende bu ay 5.tüp bebeğime başlıyorum malesef( 9 yıllık evliyim geçen yıl 4aylık bebeğimi kaybettim çok zzor günlerimdi...
bende sizinle bu heyecanlı süreçleri birlikte bekleyip paylaşmak isterim.
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyorum sizleri çok özledim
bugünkü kontrolüm iyi geçti bana göre süperdi. Ben bir yumurtam olsun diye çırpımırken Allahım bana 2 tane verdi. Sabah verdiğim e2 degerim 175 olmuş bunu duyunca havalara uçtum Sonrada ultrasonda gördüm 2 tane yumoşumu o kadar mutlu oldumki agladım sevinçten.Sanki gebemişimde bebegimi görmüş gibi oldum çünkü beni biliyorsunuz benim için bu aşamaya bile gelebilmek çok büyük bir başarı şu anda sizler kadar şansım var benimde .
O yumurtaları görünce Allahım dedim ne olur bunlardan en az bir tanesi benim bebegim olsun bana şimdi oradan baktıgı gibi baksınlar bir gün inşallah herkes bir gün hamile kalır arkadaşlar.Yolda gördüğüm her hamile ile her bebek ve çocuk ile günlerdir yıkılıyordum ,dünyaya küsmüş gibiydim allahım inşallah hepimize bu özel duyguyu yaşatsın.
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler hepinizin her dakika bana dua ettiğinizi bilmek bana büyük detsekti inanın hepinizi çok ama çok seviyorum .Şimdi çarşamba kontrolüm var bugün son ilişki dedi ve baskılayıcı igneleride kullanmaya başladık muhtemelen cuma yada cumartesi yumurtalarım alınabilirdualarınızı eksik etmeyin lütfen benden bende sizler için duacıyım.
kızlar günaydın.
dün kontrolüm vardı yumoşlarım sağ tarafta 2 tane 13 mm 2 tane 11 mm olmuş.sol tarafta 1 tane 13 mm var.cuma tekrar kontrole gideceğim 18-20mm oldugunda hemen gececeğiz 2. aşılamaya muhtemelen cumaretsi yaparız aşılamayı dedi doktorum.bakalım cuma ne kadar büyümüş olucaklar..
gunaydın canım hayırlısı olsun yenı asılaman masallah baya yumurta olmus ınsallah sonu guzel olur sevındırırsın bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?