Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seni gördüğüme sevindim canım..evet bende klomen sayfasını kapattım artık...burdayız inşallah...sevo ya mesaj attığın iyi olmuş..bende düşünüyordum...canım bugün olanları bi bilsen...ömür törpüsü hayatımız gerçekten...bi aksiliktir gidiyor...bugün adetimin 8.günü...sabahın köründe düştük yollara..erzuruma vardık..doktor ameliyattaymış..13:45 e kadar bekledim..neyse geldi doktorum..tamam dedi bakalım ofis histereroskopiyle, geçtim muayene odasına oturtular koltuğa malum...tam hocayı bekliyoruz gerizekalı hemşire elindeki kameralı cubuğu yere düşürdü...ve bozuldu...kalk dediler sonra..malesef bakalamadılar..doktorumda yapacak bişey yok..tamire göndereceğiz dedi...(ucunda kameralı bir ince uzun cubuk..televizyondan direk içini seyredebiliyorsun,,)kadın doğumdan önce kulak burun boğaza gittik eşim için..orda aynısını yaptılar burnun içini kulağın içini televizyondan seyrediyorsun..yeni bir teknoloji galiba...yaaa.canım..böyle..el elde baş başta ğeri döndük..8.günüm olduğu için hiç bişeyde yapmadı..zaten yapmam dedi bi sorun varsa boşu boşuna olur diye...ya erçelf ben ne yapayım şimdi..ağlaya ağlaya geldim buraya..sinirlerim laçka...oyuncak olduk bu hastane ellerinde..keşke hiç rahim filmi cektirmeseydim diyorum..kabarcıkmı ne haltsa bakamadı işte..bende diyorum bişey olsaydı bunca zamandır niye görünmedi bu...eğer gerçekten bişey varsa geçen sene nasıl hamile kaldım..ya kafam karmakarışık...boşuboşuna geçiçek bu ayda..rahim filminin üstüne bi aşılama iyi olmazmıydı..ama şimdi bi sonraki ay gel diyor tabi alet yapılırsa...Allahın memleketinde 50 küsür yıllak hastanede bi alete kaldık...özel hastane var orda o cihazdan varmış ama yorumlayacak doktor yok...ya inanamıyorum..şark gerçekten böyle bişeymiş anladım bunu...ne yapacağım ben şimdi....???cok canım sıkkın..

canım bızde ıyıyız cok sukur merak etme canım ıyıdır bebısın duyarsın kalp atısınıda bızde haftaya gıdcez ınsallah canım pıt pıtları duymaya sen ıyı olkı bbısınde ıyı olsun ınsallah yarın hersey cok guzel olur

yelizcim inşallah öyle olur.Allah herkese duymayı nasip etsin.yarın bana dua et lütfen...

hoşgeldin canım, olur allahın izniyle takıl bize burada bir ugur var ben buna inanıyorum listeye bakarsanda bir sürü hamilemiz var sende tez zamanda hamile kalırsın umarım.

canım benım bendede sorun yokdu ama ben esıme dıyodum bızımkı paralı gelcek naz yapıyo dıye :) ılk asılamada geldı cok sukur bu ahmet bey ozelmı bende merak etım bılgı verırmısın

iyi dilekleriniz için hepiniz sağolun allah razı olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün...özel muayenehanesine gittim ahmet beyin. aşılama önerdi ilaç yazdı . öncesinde kullanmak için kan sulandırıcı ve vitamin verdi.bakalım adet olunca başlaycaz allah nasip ederse..irenbe tüp bebek merkezinde olacak aşılama .

Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.

oyy kuzulara bak sen....kızlar rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah...

aramıza yeni arkadaşlar katlımış hoşgeldiniz inşallah kısa zamanda sizlerde kavuşursunuz bebeklerinize..

günaydın kızlar...
sanırım Meleğini bekliyorum bugün sonuç alacaktı. 8 mayısta aşılama olmuştu. çok merak ediyorum sonuç ne acaba.
İnşallahhhhhh pozitifdir inşallahhhhhhhhhhh.

canım yazdım ama okuyamadın heralde pazar günü kırmızı kart gördüm kısmet bu aya inşallah bugün doktora gittim bu ay için çalışmaya başladık ilgin için sagol

canım yazdım ama okuyamadın heralde pazar günü kırmızı kart gördüm kısmet bu aya inşallah bugün doktora gittim bu ay için çalışmaya başladık ilgin için sagol

aaa özür dilerim canım farkedememişimmm ((( hayırlısı olsun. bidahaki aya gelir bebişim inşallah canım benim...

Umarım allah hepimizin yüzünü güldürür.ilgin için çok teşekürederim canım. Umarım her şey iyi olur.

Kuzum selamm valla iğne konusunda bana en iyi gelen iğne Gonal f oldu. En cok yumoslarimi o büyütüyor ama bünyeye göre değişir sanırsam. Tup bebek icin cok büyük olasılıkla Gonal f veriyorlar zaten asilamada değişik verebiliyorlar.Karar senin ins. Faydasını görürsün

Merhabalar öncelikle hosgelmissinn:) Off feci talihsizlik olmuss :/Benimde rahim filminde rahim üstü kalp gibiydi . Raporda Y seklinde yaziyordu.Dr perdedende şüphelendiği icin3 . Aşılamaya geçmeden önce histeroskopi oldum.Nitekim rahim darmis ve o perdeyi felanda temizlemislerdi.Tedavi oncesi Simdi en azından kafam rahatladı. Dr hamile kalmana sorun teskil etmez ama dusuk olur demisti. Kafana takilmasindansa yap kurtul arkadasimm.Ne guzel kendinde hamiş kalabilmissin belki sonrasindada kendinde gelir yine bebisinn

SLM. canım allah mutluluğunu daimm etsin darısı bizlerin başına inşallah aşılamanı smiyrna damı yaptırdın? Bu tüp bebek merkezini çok araştırdım. Nasip olursa bende önümüzdeki ay başlıyacağım, ahmet seçkin bey ve smiyrna arasında git gel yaşıyorum. Bana yardımcı olursan sevinirim:))

ayy valla ne bileyim olsa ne güzel olur aşılamaya gerek kalmadan hemde..ama şok olurum kal gelir herhalde..daha 1 hafta var adetime ama bilmiyorumki :26:
Ayy kuzuum bana geccmez bu hafta heyecanla bekliyorum
bende bu ay 5.tüp bebeğime başlıyorum malesef( 9 yıllık evliyim geçen yıl 4aylık bebeğimi kaybettim çok zzor günlerimdi...

bende sizinle bu heyecanlı süreçleri birlikte bekleyip paylaşmak isterim.

Rana bebegim. Hosgeldin.

Arkaadaslar rana benim 3-4 senelik arkadasim baska forumda tanismistik ama. Hic kopmadik oda bu uugurda cok ugras verdi onu ccok seviyorum canim kardesim benim

kızlar günaydın.

dün kontrolüm vardı yumoşlarım sağ tarafta 2 tane 13 mm 2 tane 11 mm olmuş.sol tarafta 1 tane 13 mm var.cuma tekrar kontrole gideceğim 18-20mm oldugunda hemen gececeğiz 2. aşılamaya muhtemelen cumaretsi yaparız aşılamayı dedi doktorum.bakalım cuma ne kadar büyümüş olucaklar..

canım benim çok sevindim rabbim inşallah yüzüne güler..dualarımız seninle

gunaydın canım hayırlısı olsun yenı asılaman masallah baya yumurta olmus ınsallah sonu guzel olur sevındırırsın bızı

gunaydın canım hayırlısı olsun yenı asılaman masallah baya yumurta olmus ınsallah sonu guzel olur sevındırırsın bızı

inşallah canım aslında benim yumurtalarım çok her seferinde sağda daha çok soldada 2-3 tane yumurtam oluyor ama tutmuyor işte.inşallah bu sefer tutar bebeişim bana gelir.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :))

Neler geldi şu 2 günde başıma yaa... güya pazartesi mens olmam gerekiyodu.bekledim gelmedi asla da gecikmez...ben tabii hemen havalara girdim :)) test yapıyorum negatif... salı da gelmedi bugün kan için gidicektim ki, sabah kendileri teşrif ettiler... gelmese şaşardım zaten... iki gün hop oturdum hop kalktım... ilk defa da geçen ay ile aynı gün oldu mensim :)) Hayal kırıklığı da yaşamıyorum artık öyle alışmışım ki...bir gün deseler hamilesin diye eminmisiniz bi yanlışlık olmasın bi daha bakın derim herhalde :))))

Yarın doktora gidiyorum ve 3.aşılama için kolları sıvıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…