Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım..hep sevinçten ağlarsın inşallah her kontrolde transferde sonuçta sevinçten ağla:)) tekrar gözünaydın olsun tüm dualar aynı umutla bu süreçleri yaşarken hepimiz için...
canımmmm arkadaşım çok teşekkür ederim.Umarım seninde tedavin sana güzel sonuçlar verir.
Sen neye karar verdin tüpmü ? aşılamamı?
ınsallah canım benım ınan dualar kabul oluyo er yada gec gelcek bebıslerın sana yeterkı sen azımlı ol kendını salma ve ınancını kaybetme
olmazmı hiç kuzum ya , Allahım her ettiim duanın karşılıgını verdi bana bugüne kadar biliyorumki bu seferde verecek

merhaba herkese .aranıza yeni katıldım...güzel haberler alan arkadaşlar var çok duygulandım.allahım sağ salim bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...ben de yeni bi doktora başladım izmirde ahmet seçkin bey . aşılama olacak bu ay ya da bidahaki ay. inşallah biz de güzel haberler alırız birbirimizle paylaşırız...benim sorunum yok ama olmadı işte...

evettt oldu. kızlar gördünüzmü susam tanemi. :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.hamile arkadasların adına o kadar seviniyorum ki inşallah benim de bu aşılamam tutar ve bende bu heyecanı yasayabilirim.bizlere de dua edin...

Canım merhaba Ahmet beyin özel muaynehanesine mi gidiyorsun yoksa sigorta yamı? Ahmet bey gerçekten çok iyi bir doktormuş arkadaşımın annesi özeline gidiyor. Benimde aşılamam tutmasaydı ona gidecektim. İnşallah aşılamanın sonucu güzel olur. Sendeki sorun ne?

sagol canım bugun bırkac saat basbasaydık cımcımeyle annesı hasteneye gıttı hıc kucaktan ınenmek ıstemıyo masallah habıre emcek doymuyo aman yesınde buyusun buarada fotoda bızım kuzuyo aıt canım ben balı hıc sevmem doktoruma sordum ıhlamur ıc dedı bıde portakal sık ıcdedı zten hafıfledı ama ben ıscem yınede atayım ıyıce ustumden mıkropları

hoşgeldin canım, olur allahın izniyle takıl bize burada bir ugur var ben buna inanıyorum listeye bakarsanda bir sürü hamilemiz var sende tez zamanda hamile kalırsın umarım.

ben iyiyim sen nasılsın canım denk gelemiyoruz burda bir türlü sen yoğunsun bu aralar..valla hiç belli olmaz 2 hazirana belki senden güzel haber alırız uyuyup sızmalara rağmen canım benim adetime 1 hafta var 29unda gelmesi gerekiyo bakalım..bu sabah ablam aradı beni eşi onu kaldırıp kardeşini ara hemen demiş oda niye diye sorunca kardeşin ya hamile yada en kısa zamanda hamile kalıcak demiş onun 6.hissi çok kuvvetliymiş ve kolay kolay rüya görmezmiş..bende şok oldum bunu duyunca ay inşallah dedim..eşimde diyo bana belkide hamilesindir sen dikkatli davran diye karışık yani haberler..ben aşılamaya odakladım kendimi bir an önce olsun bitsin istiyorum..

oooooo hatun bişeylermi var yoksa , adetine ne kadar var ne zaman olcan çabucak söyle getirtme beni oraya

Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.

kızlar bebişleriniz çok güzelmiş allah sağsalim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah..darısı en kısa zamanda bizlere olur umarım..

oooooo hatun bişeylermi var yoksa , adetine ne kadar var ne zaman olcan çabucak söyle getirtme beni oraya

ayy valla ne bileyim olsa ne güzel olur aşılamaya gerek kalmadan hemde..ama şok olurum kal gelir herhalde..daha 1 hafta var adetime ama bilmiyorumki :26:

canım benım bendede sorun yokdu ama ben esıme dıyodum bızımkı paralı gelcek naz yapıyo dıye :) ılk asılamada geldı cok sukur bu ahmet bey ozelmı bende merak etım bılgı verırmısın

bende bu ay 5.tüp bebeğime başlıyorum malesef( 9 yıllık evliyim geçen yıl 4aylık bebeğimi kaybettim çok zzor günlerimdi...

bende sizinle bu heyecanlı süreçleri birlikte bekleyip paylaşmak isterim.

bende bu ay 5.tüp bebeğime başlıyorum malesef( 9 yıllık evliyim geçen yıl 4aylık bebeğimi kaybettim çok zzor günlerimdi...

öncelikle geçmiş olsun allah bir daha o günleri göstermesin..aramıza hoşgeldin burda bir aile gibi olduk biz..inşallah 5.tüp bebek tedavinde tekrar hamile kalırsın..

hosgeldın canım gecmıs olsun Rabbım dusmanıma bıle oyle acı gostermesın canım sende hamıle kalabılıyosun demekı buda guzel bısey ınsallah bu tedavın olumlu olur bebısın tekrar gelır ve senı bıdaha bırakmaz

canım bir an mavi ile yazıştığımı sandım. takviminde bugün kalp atışlarını görebileceğin yazıyor. sen gördünmü.
mrb leylacım ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum kısmet olursa yarın gideceğim doktora.

hestia çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz bir süreç yaşarsın.
ercelf ilaçlar bünyeye bağlı değişir ben gonal f den zerre kadar fayda görmedim.puregon kullanarak hamile kaldım.

mda kuzum benim her daim duacınım bunu sakın unutma.inşallah yarın büyük gün olacak.ama çok korkuyorum.doktor bana keyede baktırmadı kalp sesiyle baraber bakalım diye.inşallah kalp sesini duymak nasip olur çünkü duyamama gibi bir ihtimalde varmış.o yüzden hem çok korkuyorum hem çok merak ediyorum

aramıza hoşgeldin yuks

yeni doktorun ve yeni tedavin inşallah hayırlı olur ve sana bebeğini getirir.

Mcancım sen nasılsın bebısın nasıl kontrolun ne zaman canım bıde kızlar 12m lım yok nezamandır ınsallah oda bebısıde ıyıdır gelır aramıza en kısa zamanda

yeliz su perisi hoşbulduk canım saolun inş bukez yüzüm güler ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye hepimizi annelik duygusunu yaştsın rabbim.
mcan canım seninde tedavimi negüzel kalp atışını duycaksın inş

Mcancım sen nasılsın bebısın nasıl kontrolun ne zaman canım bıde kızlar 12m lım yok nezamandır ınsallah oda bebısıde ıyıdır gelır aramıza en kısa zamanda

mrb yelizcim ben iyiyim çok şükür umarım bebekte iyidir.sen nasılsın napıyorsun.yarın doktora gideceğim bakalım neler olacak hiç bilmiyorum.umarım olumlu gelişmeler olmuştur. 12 m epeydir yok bende farkettim inşallah ters bişey yokturda yoğunluktan giremiyodur.

Son düzenleme:

mrb rana bende 3. aşılamada hamile kalldım kendimi tam tüp için hazırlamışken hem de.inşallah yarın kalp atışını duyabilirim.duyamama gibi bir ihtimalde varmış o yüzden korkuyorum.umarım sevincim yarıda kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…