canımmmm arkadaşım çok teşekkür ederim.Umarım seninde tedavin sana güzel sonuçlar verir.canım..hep sevinçten ağlarsın inşallah her kontrolde transferde sonuçta sevinçten ağla:)) tekrar gözünaydın olsun tüm dualar aynı umutla bu süreçleri yaşarken hepimiz için...
olmazmı hiç kuzum ya , Allahım her ettiim duanın karşılıgını verdi bana bugüne kadar biliyorumki bu seferde verecekınsallah canım benım ınan dualar kabul oluyo er yada gec gelcek bebıslerın sana yeterkı sen azımlı ol kendını salma ve ınancını kaybetme
evettt oldu. kızlar gördünüzmü susam tanemi. :)
merhaba herkese .aranıza yeni katıldım...güzel haberler alan arkadaşlar var çok duygulandım.allahım sağ salim bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...ben de yeni bi doktora başladım izmirde ahmet seçkin bey . aşılama olacak bu ay ya da bidahaki ay. inşallah biz de güzel haberler alırız birbirimizle paylaşırız...benim sorunum yok ama olmadı işte...
sagol canım bugun bırkac saat basbasaydık cımcımeyle annesı hasteneye gıttı hıc kucaktan ınenmek ıstemıyo masallah habıre emcek doymuyo aman yesınde buyusun buarada fotoda bızım kuzuyo aıt canım ben balı hıc sevmem doktoruma sordum ıhlamur ıc dedı bıde portakal sık ıcdedı zten hafıfledı ama ben ıscem yınede atayım ıyıce ustumden mıkroplarıarkadaşların dediği gibi doğal yollardan korun doktorun uygun bir ilaç önerirse beraberinde boğazını yumuşatacak ılık su ballı limonlu içebilirsin kızların söylediği gibi unutmadan gargara türü ilaçlar boğazda tahrişe de neden olabiliyor üstelik hamilelikte kullanılmayabilir bilemem doktorun söyleyecektir ama sen evde antiseptik etkisi olduğu için günde 2-3 kez tuzlu su ile gargara nı kendin yapabilirsin..çok geçmiş olsun canım yiğenin sağlıklı haberleri için de gözünüzaydın
merhaba herkese .aranıza yeni katıldım...güzel haberler alan arkadaşlar var çok duygulandım.allahım sağ salim bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...ben de yeni bi doktora başladım izmirde ahmet seçkin bey . aşılama olacak bu ay ya da bidahaki ay. inşallah biz de güzel haberler alırız birbirimizle paylaşırız...benim sorunum yok ama olmadı işte...
superim selam canım...sonuç bekleyen olursa heyecanla bekleniyor di mi sanırım bugün yok gibi..varsa da ses seda yok..bu arada komik ama benim tedavisiz sonucada son 10 gün kaldı 2 Haziranda belli olacak gerçi uyuyup sızmalardan bişey çıkmaz bu ay...heba oldu güzelim Mayıs o da ayrı konu :)))) en azından aşılama yada tüp bebek için son 12-13 gün .))) senden naber ne durumdasın canım
ben iyiyim sen nasılsın canım denk gelemiyoruz burda bir türlü sen yoğunsun bu aralar..valla hiç belli olmaz 2 hazirana belki senden güzel haber alırız uyuyup sızmalara rağmencanım benim adetime 1 hafta var 29unda gelmesi gerekiyo bakalım..bu sabah ablam aradı beni eşi onu kaldırıp kardeşini ara hemen demiş oda niye diye sorunca kardeşin ya hamile yada en kısa zamanda hamile kalıcak demiş onun 6.hissi çok kuvvetliymiş ve kolay kolay rüya görmezmiş..bende şok oldum bunu duyunca ay inşallah dedim..eşimde diyo bana belkide hamilesindir sen dikkatli davran diye karışık yani haberler..ben aşılamaya odakladım kendimi bir an önce olsun bitsin istiyorum..
Eki Görüntüle 425002
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.
Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.
oooooo hatun bişeylermi var yoksa , adetine ne kadar var ne zaman olcan çabucak söyle getirtme beni oraya
kızlar bebişleriniz çok güzelmişallah sağsalim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah..darısı en kısa zamanda bizlere olur umarım..
bende bu ay 5.tüp bebeğime başlıyorum malesef( 9 yıllık evliyim geçen yıl 4aylık bebeğimi kaybettim çok zzor günlerimdi...
bende sizinle bu heyecanlı süreçleri birlikte bekleyip paylaşmak isterim.
bende bu ay 5.tüp bebeğime başlıyorum malesef( 9 yıllık evliyim geçen yıl 4aylık bebeğimi kaybettim çok zzor günlerimdi...
mrb leylacım ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum kısmet olursa yarın gideceğim doktora.canım bir an mavi ile yazıştığımı sandım. takviminde bugün kalp atışlarını görebileceğin yazıyor. sen gördünmü.
hestia çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz bir süreç yaşarsın.Kızlaar, dün çok üzülmüştüm tüp bebek tedavim bidahaki aya kaldı diye, burayada yazmıştım hatta.Bugün tekrar gittim konuştum,hemşire raporu yetiştiririz o zaman dedi(ısrarlarıma dayanamayarak) veeeee bugün başlıyorum tedaviye.İğnelerimi aldım bile bugün ilk iğnemi yapacağım.Allah inşallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
ercelf ilaçlar bünyeye bağlı değişir ben gonal f den zerre kadar fayda görmedim.puregon kullanarak hamile kaldım.arkadaşlar ilk aşılamamda 3 kutu puregon kullandım ben 3 kutu tam geldi kıtı kıtına yani. sağ yumurtalığımdan çok güzel tepki aldık. ama sağda tüpüm olmadığı için sol tarafı bekledik. o da geç büyüdü biraz ama 1 tane 18 mm lik yumurtam olmuştu. aslında sol u beklemeseydik sağ yumurtalığım için 2 kutu puregon yetiyordu.
ama ben sol yumurtalığımı beklemek zorundayım.o da rahmin biraz altında kalıyormuş ne demekse artık?? ondan mı az tepki veriyor bilemiyorum. tüpüm solda olduğu için aşılama tedavilerim hep ona yönelik yapılıyor.
acaba haziran ayındaki 2. aşılamamda da puregon mu kullanmalıyım yoksa gonal f ye mi geçmeliyim? bir fikir sahibi olan var mı? neticede gonal f daha etkili bir ilaç biliyorsunuz.
yada gonal f yi tüp bebeğe mi saklamalıyım?
sonuçta puregon sağ yumurtalığımda işe yarıyor sol u beklerken sağda o kadar çok yumurta oldu ki ben 2 gün çatlamaları sırasında acı çektim :)
yok mu bir akıl veren ??
mda ? jolly nerde bizim tüpçülerrr?? :)
amin canım hep beraber alalım inşallah
umarım canım arkadaşım bak ettiğin dualar karşılık buldu sen hamişsin ne olur benden eksik etme dualarını ,
peki siz bebişiniz kalp atışlarını ne zaman duyacaksınız, az kalmıştır.pıt pıt pıt
Bende 5 yıllık evliğim. 29 yaşıdayım benim de sağ yumurtalığım tıkalı ve sol yumurtalık az çalışıyor.bir defa aşılama yaptırdım. Ama olmadı sonra piskolajim çok bozuldu ara verdik.Şimdi allah nasip ederse tüp bebek için başvuru yaptım. smırna tüp bebek merkezine size sormak istediğim smirnada tüp bebek yaptıran varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.ALLAHIM İnşallah bana bir evlat nasip eder.
rana hoşgeldin aramıza.çok ama çok zor şeyler yaşamışsın.inşallah Allah yardımcın olur ve en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur.
mrb leylacım ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum kısmet olursa yarın gideceğim doktora.
hestia çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz bir süreç yaşarsın.
ercelf ilaçlar bünyeye bağlı değişir ben gonal f den zerre kadar fayda görmedim.puregon kullanarak hamile kaldım.
mda kuzum benim her daim duacınım bunu sakın unutma.inşallah yarın büyük gün olacak.ama çok korkuyorum.doktor bana keyede baktırmadı kalp sesiyle baraber bakalım diye.inşallah kalp sesini duymak nasip olur çünkü duyamama gibi bir ihtimalde varmış.o yüzden hem çok korkuyorum hem çok merak ediyorum
aramıza hoşgeldin yuks
yeni doktorun ve yeni tedavin inşallah hayırlı olur ve sana bebeğini getirir.
Mcancım sen nasılsın bebısın nasıl kontrolun ne zaman canım bıde kızlar 12m lım yok nezamandır ınsallah oda bebısıde ıyıdır gelır aramıza en kısa zamanda
yeliz su perisi hoşbulduk canım saolun inş bukez yüzüm güler ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye hepimizi annelik duygusunu yaştsın rabbim.
mcan canım seninde tedavimi negüzel kalp atışını duycaksın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?