- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- 118
evet kalem ilacı yaşaığımız yerden almadım ,,burdaki eczacılara uzun süre görünmek istemiyoruz eşimde bende ..malum idrar testleri sebebi ile
neyse bakalım oldukça yavaş enjekte etmeye çalışcam ...
günaydın arkadaşlar ben 28 agustosta aşılama yaptırdım bugun 16. gün evde test yaptım birşey çıkmadı normalda bu üçüncü aşılamam digerlerinde 13.ve14.günlerinde adet olmuştum 2 gün geçti böyle aşılamadan sonra idrar testinde çıkmaması normalmi
bazı arkadaşlar da çıkmıştı ama genelde yanıltıcı olabiliyor en kesin sonuç kan testi istersen vakit kaybetmeden kan testi yaptır
hayırlısı olsun, umarım beklentin gerçekleşir ve anne olursun :)
günaydın arkadaşlar ben 28 agustosta aşılama yaptırdım bugun 16. gün evde test yaptım birşey çıkmadı normalda bu üçüncü aşılamam digerlerinde 13.ve14.günlerinde adet olmuştum 2 gün geçti böyle aşılamadan sonra idrar testinde çıkmaması normalmi
inş canım hepbirlikte bir an önce bu duyguyu tadarız en ıyı bı an önce kan testi yaptırayım
bugün bayağı bir erkenciyim kızlar hadi gelin bakalım....
hepimiz için güzel bir gün olsun
günaydınlar olsun canım beni merak etmişsin canım iyiyim tedavilere ara verdim kafa dinliyorumNe zaman tekrardan teaviye başlarım onuda bilmiyorum :44: Sen nasılsın canım takip edemedim tedavi sürecinde misin ne aşamadasın?
günaydın canlar ;
yeni bir gün yeni umutlar doğursun hepimize...öpüyorum sizi...
günaydınlar olsun canım beni merak etmişsin canım iyiyim tedavilere ara verdim kafa DİNLİYORUMne zaman tekrardan teaviye başlarım onuda bilmiyorum :44: sen nasılsın canım takip edemedim tedavi sürecinde misin ne aşamadasın?
nerdesin sen bakimmmmHala bitmedimi kaçamak tatilinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?