Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende o igneyi kullanıyorum ilaçın sitesine gir çok detaylı anlatıyo sana yardımcı olur igneyi takıp çıkarmayıda gösteriyo

Kızlaaaar ben geldimmm.Mutlaka beni hatırlayanlar olacaktır aranızda. Hala eski arkadaşlar burada ne güzeel.Şöyle bir hızlıca okudum yazdıklarınızı.Yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.

Bana gelince 2 aşılamam da tutmamıştı. biliyorsunuz.Artık bıraktım demiştim uzunca bir süre Vee artık tüp bebek diyorum.Bu ayın 20. doktor randevum var.Gelişmeleri yazarım. Hepinizin Allah yardımcısı olsun.

bugün bayağı bir erkenciyim kızlar hadi gelin bakalım....
hepimiz için güzel bir gün olsun

günaydın arkadaşlar ben 28 agustosta aşılama yaptırdım bugun 16. gün evde test yaptım birşey çıkmadı normalda bu üçüncü aşılamam digerlerinde 13.ve14.günlerinde adet olmuştum 2 gün geçti böyle aşılamadan sonra idrar testinde çıkmaması normalmi

bazı arkadaşlar da çıkmıştı ama genelde yanıltıcı olabiliyor en kesin sonuç kan testi istersen vakit kaybetmeden kan testi yaptır

hayırlısı olsun, umarım beklentin gerçekleşir ve anne olursun :)

inş canım hepbirlikte bir an önce bu duyguyu tadarız en ıyı bı an önce kan testi yaptırayım

canım artık mutlaka doktora git 2 aydır adet görememek çok zor bişey olsa gerek bak benimkisi 5 gün gecikti de patlicak gibi oluyorum. neyseki bugün geliyor artık dün de lekelenme şeklinde başlamıştı bugün de kırmızıya dönüyor artık. mutlaka git arkadaşım doktora.

canım bence de kan testini yaptır en iyi sonucu öyle alırsın hem belki hamilesindir boşuna üzülüp zaman kaybetme....

bugün bayağı bir erkenciyim kızlar hadi gelin bakalım....
hepimiz için güzel bir gün olsun

günaydınlar olsun canım beni merak etmişsin canım iyiyim tedavilere ara verdim kafa DİNLİYORUM ne zaman tekrardan teaviye başlarım onuda bilmiyorum :44: sen nasılsın canım takip edemedim tedavi sürecinde misin ne aşamadasın?

günaydın canlar ;
yeni bir gün yeni umutlar doğursun hepimize...öpüyorum sizi...

canım en son tüp tedavim negatif sonuçlandı ağustos ayıydı doktor devam etmek istiyorsan 1 ay ara ver öyle gel dedi ,bu bir ay 1 adet geçir demek oluyorsa eğer bu bir kaç güne 2.adetimi olurum adetin 3. günü ise yine yollara dökülürüm :))

canım günaydın ..
hayatım ben 2 denemeden sonra baya bi ara verdim .. nasipse kurban bayramından sonra tekrar tedavi sürecine gireceğim tatlım..
sen ne zaman tekrardan düşünüyorsun ?
bu arada kahveler bugün benden olsun arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…