daha çıkmadım ki tatile canım.. nasipse haftasonu kaçacağız ...
seninle denk gelemiyoruz bir türlü tatlım ya
daha çıkmadım ki tatile canım.. nasipse haftasonu kaçacağız ...
seninle denk gelemiyoruz bir türlü tatlım ya
MASALL
canım miniklerin insallah sana sımsıkı tutunurlar hayırlısıyla insallah en yakın zamanda seni yine burada görmek ümidiyle....
SUPERİSİ ERCELFim
sizin durumunuz da hayli zor arkadaşlarım ama takılmamaya çalışın çok üstüne gidince vücüdümuz da bizim üstümüze geliyor sanki,,,
NAZARBONCUĞUM
az kaldı hadi hayırlısı insanın bu dönemde heyecanı daha da artıyor, hayırlısı olsun canım
DİMPLEE GAYEM
sİZLER ne durumdasınIZ canım kafanIZ moralıniz nasıl ????
JOLYYY
transferin olmuş sanırsam insallah seni fazla yormadan gelir bebişlerin..
AYSEE
klomen tedavisine baslamıssın moralini yüksek tut arkadaşım moral çoook önemli çünkü
kendini iyi hissetmen lazım
MDA
senden de pek haber göremedim insallah hersey yolunda gidiyordur
MELEK
aşılaman hayırlı olsun canım sen ateş olayına takılma moralini kendi kendine bozarsın sen sakin sakin gününü bekle canım
MEDİDS...MAVİ...MCANN VE DİĞER İSMİNİ YAZAMADIĞIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM
evet cnm
ebereris CANIMM İNAŞALLAHHH.. SON 2 GÜNÜM ARTIKK... SİZLERE OLUMLU HABER VERMEYİ VE O SEVİNCİ YAŞAMAYI ÇOK İSTİYORUM TABİ HERKES GİBBİİİİİ..HEYECANDAN SANIRIM ARTIK BAYILCAM .ÇATLIYCAMMMMM...
sanırım kimse gormuyor yazdıklarımı
eveeettt dun yalniz basima gittim asilamami yaptirdim geldim. ilk asilamamda canim cok yanmisti dun hic aci yoktu doktorda bu sefer adet gorme dedi yolladi :)))
canim acimadigi icin sanirim cok mutlu ayrildim doktordan. umarim devami gelir mutlulugun hem de hepimiz icin...
canım hayırlı olsun aşılaman .. umarım bu sefer meleğin seninle olur...
seyhanım bak kıl payıyla yine kaçırdım seni :2::2:
eveeettt dun yalniz basima gittim asilamami yaptirdim geldim. ilk asilamamda canim cok yanmisti dun hic aci yoktu doktorda bu sefer adet gorme dedi yolladi :)))
canim acimadigi icin sanirim cok mutlu ayrildim doktordan. umarim devami gelir mutlulugun hem de hepimiz icin...
karısık bi ruh halindeyimmmm suan ;
doktordan geldim bugun 11. gunum kısaca anlatayım PUREGON 300 LUKTEN 8 gundur 100 cc vuruldum
ve bugun baktı yavas gelısmıs ama tepkı vermıs dedıı 3 tane var
1 tane 9mm ve 2 tane 11mm....... ctesı gel yıne bakalım olumsuz bırsey yok dedı ? ozaman kadar gelısır dedıı
bende tedırgın oluyorum ne yapsamda pessimistt olmaktan kurtulamıyorum..
acaba BENIM GIBI OLAN VAR MI PCOLU OLUP YAVAS GELISEN AMA ASILAMASI YAPILAN ? DOKTOR YETERKI BUYUSUN DEDII
14. 15. GUN ASILAMA GUNU FARKETMEZ DEDI
bugun 125 cc yarın 100 cuma 100 cc vurulmaya devam edıcem
hersey yolunda gıtsın bu sefer nolurrr allahım
seyhanım ya beni koparttın valla
ayy sen çok tatlısın ya
arkadaşınn eşi 1 saatliğine de olsa gelip gitmiş ....
:) seni seviyorum canım arkadaşım
dedimki teknoloji bayağı ilerlemişş herhalde bizede lazımmmm bu uygulama benimkininde işi oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?