Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ebereris CANIMM İNAŞALLAHHH.. SON 2 GÜNÜM ARTIKK... SİZLERE OLUMLU HABER VERMEYİ VE O SEVİNCİ YAŞAMAYI ÇOK İSTİYORUM TABİ HERKES GİBBİİİİİ..HEYECANDAN SANIRIM ARTIK BAYILCAM .ÇATLIYCAMMMMM...

s.a arkadaşlar epeydir giremedim nasılsınız benim biraz ağrılarım var onun harici fena sayılmaz...birde size bir şey sorcam ilk bebek aşılayla olupta 2.ye kendiliğinden hamile kalanları duydunuzmu?

karısık bi ruh halindeyimmmm suan ;
doktordan geldim bugun 11. gunum kısaca anlatayım PUREGON 300 LUKTEN 8 gundur 100 cc vuruldum
ve bugun baktı yavas gelısmıs ama tepkı vermıs dedıı 3 tane var
1 tane 9mm ve 2 tane 11mm....... ctesı gel yıne bakalım olumsuz bırsey yok dedı ? ozaman kadar gelısır dedıı

bende tedırgın oluyorum ne yapsamda pessimistt olmaktan kurtulamıyorum..
acaba BENIM GIBI OLAN VAR MI PCOLU OLUP YAVAS GELISEN AMA ASILAMASI YAPILAN ? DOKTOR YETERKI BUYUSUN DEDII
14. 15. GUN ASILAMA GUNU FARKETMEZ DEDI

bugun 125 cc yarın 100 cuma 100 cc vurulmaya devam edıcem
hersey yolunda gıtsın bu sefer nolurrr allahım

Son düzenleme:
aksama kadar bekleyecegim belki aynı durumu yasanlar deneyimlerini paylasır yada
bi fikir paylasmak isteyen olursa merakla beklicem yorumlarınızıı ...:2:

nazarcım güzel habere hepimizin çok ihtiyacı var. inşallah HAMİLEYİMMMMM diye gelirsin hep birlikte kendimize geliriz.

eveeettt dun yalniz basima gittim asilamami yaptirdim geldim. ilk asilamamda canim cok yanmisti dun hic aci yoktu doktorda bu sefer adet gorme dedi yolladi :)))

canim acimadigi icin sanirim cok mutlu ayrildim doktordan. umarim devami gelir mutlulugun hem de hepimiz icin...

sanırım kimse gormuyor yazdıklarımı

ben gordum ama tecrubem yok cevap veremedim. ama moralini bozma doktor gerekeni soylemis gec olmasi engel diilmis asilamaya:)) kafandan olumsuz birsey gecirince hemen kalk biseylerle ugras. dusunmemeye calis birkac gun daha dayan. guzel haberleri bekliyoruzz

canım yazdıklarını okuyorum da daha önce hiç aşılama tedavisi görmediğim için yardımcı olacağımı düşümediğimden yazmadım..
sen elimnden geldiğince stress etmezsen yumoşların gelişimlerini daha farklı olacağını düşüncesindeyim .. doktorun endişe edecek bir durum görmemişki sen neden efham ediyorsun .. cumartesi kadar stress yapmayıp kendini germezsen yumoşların gelişimi daha farklı olur.. rahat ol arkadaşım..

canım hayırlı olsun aşılaman .. umarım bu sefer meleğin seninle olur...

seyhanım bak kıl payıyla yine kaçırdım seni :2::2:

olsunn hep burdayızzz

stres yokkkk yumurta gelişimlerini etkiliyo
hem dr sorun yok demiş neden stres yapıyosunki

tek başına nasıl olsu bu işş spermler önceden hazırmıydı :26:

canım onlar 3 gün daha iğne vurulmanla zaten 18-19mm olacak doktorun az gelişmişten kastı 14-15mm olmasını bekliyordur bence,çok bi fark yok zaten 14-15. gün yumurta çatlar onu da çatlamama iğnesiyle engeller, bence pazartesi senin asılaman yapılır(tabi tedavin asılamaysa çünkü geçmiş yazıları okumadım)benim bir aşılamam 21. günümde yapılmıştı o ay çok yavaş gelişti yumurtam ama doktor yine de yaptı(hoş aşılamam tutmadı ama herkesin kısmeti ayrı olayı buna bağlama ,
sen de hiç sorun yok, kafana takma ,moralini yuksek tut çünkü bu en önemli durum canımcım....

seyhanım ya beni koparttın valla
ayy sen çok tatlısın ya
arkadaşınn eşi 1 saatliğine de olsa gelip gitmiş ....
:) seni seviyorum canım arkadaşım

hayırlı olsuuuuunnnn insallah tutar....
kendini fazla yorma ,hiç üzülme kendini mutlu eden şeyler yap bol bol sevdiğin insanlarla görüs 15 günün çok pozitif geçsin...
veeee sonunda bebişin de sana supriz yapsın ve seni mutlu etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…