ne bileyim dedim ya kafayı yiycem 35 in altına düşmesinde neysecanım ben hiç puregon kullanmadım ,,,kalemmi seninki kalemlerde 1 iki damlama olur ama benimki yandan taarafından akmadı hiç,,, bi aldığınız eczacıya sor isteersen
merhaba arkadaşım , ben de tüp bebek tedavimde kullanmıştım puregonu .. kalem biçimde enjektörü olması gerek değil mi? ben her seferinde iğne başlıklarını her seferinde değiştiriyordum açıksası .. kutunun içinde yedek iğne uçları olamsı gerek arkadaşım..seni yanlış anlamamışdır inşallah..
bence adetin tam anlamıyla başlamamış bugün adet olursun
günaydın kızlar nasılsınız?ben iyi sayılırım bugün itibariyle 2 aydır adet görmüyorum getirtici ilaç içmeme rağmen gelmedi hala..dün idrar testi yaptım negatif çıktı doktorumla görüştüm gel bakalım dedi ama şehir dışında olduğum için gidemedim eğer cumaya kadar gelmezse adetim tekrar test yapıp doktora gidicem..uzun zamandır bu kadar gelmemezlik yapmazdı ama..
evet cnm 2 tane daha yedek iğnesi var ama bnm pco sebebi ile dozum çok düşük 40 mg yapıyorum..yani her seferinde değiştirmem mümkün değil..
bende değiştirmeyi düşündüm ama onu çıkarttığımda ilaç akar giderse fln gibi ilacı kaybetmekle ilgili bi çok düşünce oldu kafamda ...
nasıl değiştirmemiz gerekir eczacı pek bi bilgi veremedi bize ilaçla ilgili..
günaydın kızlar nasılsınız?ben iyi sayılırım bugün itibariyle 2 aydır adet görmüyorum getirtici ilaç içmeme rağmen gelmedi hala..dün idrar testi yaptım negatif çıktı doktorumla görüştüm gel bakalım dedi ama şehir dışında olduğum için gidemedim eğer cumaya kadar gelmezse adetim tekrar test yapıp doktora gidicem..uzun zamandır bu kadar gelmemezlik yapmazdı ama..
günaydın kızlar bnmde bir sorum var puregon iğnemi olurken yan tarafından ilaç akıyor bir iki damla iğne ucunu değiştirmek istiyrum ama nasıl olur karar veremedim aranızda kullanan varsa iğnesini değiştirdinizmi hiç ??
bebesskommm:) nasılsın sende hosgeldin ...bizim dönemden tanıdık birilerini gormek cok guzel uzun zamandır bende yoktum sende?hadi hayırlı olsun insallah tup icin geri sayıyorsun ...
bende hersey yolunda giderse cuma yada ctesi 2. asılamam olacak... neler yaptın bakalım anlat:))
daha önce bu kadar geciktiği olmuş muydu tatlım yaa, off gelse bir dert gelmese bir dert,gelse de bir an önce tedavine başlasan artık
en kısa zamanda doktora git tatlım çok geçmiş olsun..
malesef bilirim o derdi... 45 50 güne kadar bende olmazdım... 7 aylık hamile gibi olurdum,,, neden kan testi yapmıyosun bi şey çıkmazsa adet söktürücü çay falan içersim civan perçemi falan bende işe yaramıştı ama hamile olmadığına emin ol öncerabbim hayırlısını versin inşallah
günaydın pericim... umarım endişe gerektirecek bir durum söz konusu olmaz canım... bu kadar sabrettin bir iki gün daha bekle canım benim ama cuma günü mutluka doktora git canım benim.. Medids'in söylediği gibi gelse bir dert gelmese başka bir dert ... öpüyorum seni çok...
canım benimmm ya hersey stressten kaynaklanıyo ...sen stres yapmıyorum desende bende regl olmaıdıgım zaman wc ye bı umutla gıderdım ayy oldumm mu felan dıye beynım etkınelıyoo ...ben aman bosver desemde ıcten ıcee insan stres yapıyor
en ıyısı su perimm sen gitbi belki kist felan mı oldu kontrol eder kafan rahatlar..daha once bukadar uzun surmusmuyduuu???
jolly canım güzel haberlerini bekliyorum, inşallah yakında bebişlerinin seninle olduğunu öğreneceksin.
masalcım senin de günlerin eksilmeye başladım canım, ,inşallah bu sefer olacak..
superim, evine döner dönmez adetin gelmezse git doktora canım, bakalım ne diyecek doktor, stres yapmamaya çalış cnm.
CANIM YAA BÖYLE NE DESEM ACAYİP KORKUYORUM YAA İNAN..ÇIKMAZDA BİR ANDA MOR OLURUM DİYEFENAYIM.. ASLINDA AKLIMA GELMİYOR DEĞİL ... AKŞAM TEST ALSAM MI Kİ? YAA CANIMM BUARADA SEN BİLİYOMUSUN BU YUMURTLAMA AKINTISI NEYMİŞ? BİŞEYLER DİYOLAR YA ANLAMADIM...
Ben hep hayirli saglikli olucaksa olsun diye dua ediyordum biz doktora tup bebek diye gitmistik hatta ilaclari bile yazmisti ciktik doktordan sonra esime dedim bir suru ilac once asilamami deneseydik acaba diye zaten esim hep once asilama deneyelim diyordu geri donduk asilama istiyoruz dedik son anda tupten vazgectik yani ve tuttu asilama cok stres yapma surekli bunu dusunme ve hayirli olucaksa olsun diye dua et hep insallah isteyen herkesin olur..
inşallah hamilesindir cnm az kalmış sabret hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin umarım..
ilk asilamada ben de test yapmadan direndim belirtiye falan takilma cunku adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni. bu arada sperm verdigimiz labaratuar bana 10. gun gel test yapalim demisti sanirim 10. gun test yapiyorlar kanda cikiyor tabi ne kadar sagliklidir bilemem. bir de yumurta dollenebilir sonuc pozitif gorunur sonra bi sebepten tutunamaz adet gelir hic fazladan hayal kirikligina gerek yok diye ben test yaptirmamistim. nazarboncugum allahtan dilerim mujdeyi verirsin kisa zamanda:))
dun doktora gittim tabi 10. gun olmasina ragmen yumurtam 22 mm olmus bile bugun asilama yapilacak. esim yanimda olamicak kimseye de bu durumdan bahsetmedim yalniz basima cocuk yapmaya gidicemah bi de olursa cok dalga gecerim keske olsa bu sefer!
kimdi hatirlamiyorum klomenin yan etkisini sormustu. ben de 5'er gun 50mg kullandim iki aydir ama yan etkisi olmadi ki ben pek cok ilaci yan etkilerinden oturu kullanamam. hayirli olsun simdiden umarim guzel sonuc alirsin.
umarim canim cok yanmaz sonuc guzel haber olurherkese guzel bir gun olsun
anladım canım ... hatırladığım kadarıyla önce ilacı gövdesine yerleştiriyorsun kapatıyorsun sonra yedek iğneyi baş kısmına takıyorsun.. yanlış bir şey yaptırmak istemiyorum.. yakın olsak yollarım bendeki iğne uçlarını.. gittiğin merkezi arayıp danışsan daha iyi olur canım benim..yanlış yönlendirmek istemiyorum seni..:2:
tarif edip göstermedi mi ilacın nasıl ugulanacağını eczacı ya da gittiğin merkezdeki hemşireler?
ben purogen kullandım canım her günde iğne ucunu değiştirdim,ama iğne değişirken hiç akma olmadı,belki iğneyi doğru takamıyo olabilirsin o yüzden olabilir belki,ben 1 kutuda fazladan iğne aldım eczaneden çünkü ilacla verilen iğneler yetmedi,iğneyide doktorumun yanındaki hemşiresi bilgilendirmişti.en kısa zamanda muayne olduğun merkeze gidip bilgi alırsan daha iyi olur.
umarım herkes çok çok iyidir ...bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım artık 14 gün beklemek kalıyo hakkımızda hayırlısı
kızlar masalın transferi yapılmışşşmevlam hayırlısıyla inşallahh oll der ve o minnacık yumurta masalıma tutunur
tek aksiliği soğuk algınlığı yaşamaış ve yüksek ateşş olmuşşşş , rabbim yardım eder sen merak etme masalımmm
herşeyin hayırlısı
hayırlı olsun arkadasım insallahh tutarr benimde 2. asılamam bu cuma olcak allahın izniyle :)
kızlar merhaba benim çocuğum olmuyor çok zaman geçti ve çok uğraştık halen daha uğraşıyoruz pretexin hamile kalma jelini gördüm bununla hamile kalan varmı lütfen cevap yazın kulanan ve hamile kalan varsa yazsın kulanmayı düşünüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?