Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet kalem ilacı yaşaığımız yerden almadım ,,burdaki eczacılara uzun süre görünmek istemiyoruz eşimde bende ..malum idrar testleri sebebi ile
neyse bakalım oldukça yavaş enjekte etmeye çalışcam ...

Son düzenleme:

evet cnm 2 tane daha yedek iğnesi var ama bnm pco sebebi ile dozum çok düşük 40 mg yapıyorum..yani her seferinde değiştirmem mümkün değil..
bende değiştirmeyi düşündüm ama onu çıkarttığımda ilaç akar giderse fln gibi ilacı kaybetmekle ilgili bi çok düşünce oldu kafamda ...
nasıl değiştirmemiz gerekir eczacı pek bi bilgi veremedi bize ilaçla ilgili..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?ben iyi sayılırım bugün itibariyle 2 aydır adet görmüyorum getirtici ilaç içmeme rağmen gelmedi hala..dün idrar testi yaptım negatif çıktı doktorumla görüştüm gel bakalım dedi ama şehir dışında olduğum için gidemedim eğer cumaya kadar gelmezse adetim tekrar test yapıp doktora gidicem..uzun zamandır bu kadar gelmemezlik yapmazdı ama..

daha önce bu kadar geciktiği olmuş muydu tatlım yaa, off gelse bir dert gelmese bir dert,gelse de bir an önce tedavine başlasan artık

en kısa zamanda doktora git tatlım çok geçmiş olsun..

anladım canım ... hatırladığım kadarıyla önce ilacı gövdesine yerleştiriyorsun kapatıyorsun sonra yedek iğneyi baş kısmına takıyorsun.. yanlış bir şey yaptırmak istemiyorum.. yakın olsak yollarım bendeki iğne uçlarını.. gittiğin merkezi arayıp danışsan daha iyi olur canım benim..yanlış yönlendirmek istemiyorum seni..:2:
tarif edip göstermedi mi ilacın nasıl ugulanacağını eczacı ya da gittiğin merkezdeki hemşireler?

malesef bilirim o derdi... 45 50 güne kadar bende olmazdım... 7 aylık hamile gibi olurdum,,, neden kan testi yapmıyosun bi şey çıkmazsa adet söktürücü çay falan içersim civan perçemi falan bende işe yaramıştı ama hamile olmadığına emin ol önce rabbim hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:

günaydın pericim... umarım endişe gerektirecek bir durum söz konusu olmaz canım... bu kadar sabrettin bir iki gün daha bekle canım benim ama cuma günü mutluka doktora git canım benim.. Medids'in söylediği gibi gelse bir dert gelmese başka bir dert ... öpüyorum seni çok...

canım benimmm ya hersey stressten kaynaklanıyo ...sen stres yapmıyorum desende bende regl olmaıdıgım zaman wc ye bı umutla gıderdım ayy oldumm mu felan dıye beynım etkınelıyoo ...ben aman bosver desemde ıcten ıcee insan stres yapıyor

en ıyısı su perimm sen gitbi belki kist felan mı oldu kontrol eder kafan rahatlar..daha once bukadar uzun surmusmuyduuu???

jolly canım güzel haberlerini bekliyorum, inşallah yakında bebişlerinin seninle olduğunu öğreneceksin.
masalcım senin de günlerin eksilmeye başladım canım, ,inşallah bu sefer olacak..
superim, evine döner dönmez adetin gelmezse git doktora canım, bakalım ne diyecek doktor, stres yapmamaya çalış cnm.

ben purogen kullandım canım her günde iğne ucunu değiştirdim,ama iğne değişirken hiç akma olmadı,belki iğneyi doğru takamıyo olabilirsin o yüzden olabilir belki,ben 1 kutuda fazladan iğne aldım eczaneden çünkü ilacla verilen iğneler yetmedi,iğneyide doktorumun yanındaki hemşiresi bilgilendirmişti.en kısa zamanda muayne olduğun merkeze gidip bilgi alırsan daha iyi olur.

Son düzenleme:

kader arkadaşım yoldaşım nasılsın canım seni gördüğüme çok sevindim şubatan bu yana beraneriz bu aralar giremesemde hep aklımdasınız çok sevindim senin adına 2.aşılamaya başlamaısın inşalalh meleğin gelir sana rabbim ol der olur arkadaşım..bende bu ayın 25-26 da adet olunca tüp bebek için gidicem inşalalhh dua et bizler içinde canım öpüyorum seni

daha önce bu kadar geciktiği olmuş muydu tatlım yaa, off gelse bir dert gelmese bir dert,gelse de bir an önce tedavine başlasan artık

en kısa zamanda doktora git tatlım çok geçmiş olsun..

sağolun kızlar bende pco olduğu için adetlerim hep böyle geç gelirdi ama uzun zamandır tedavide olduğum için kullandığım ilaçlardan dolayı her ay düzenli geliyodu..bende anlamadım valla yaa gelmezse cuma günü kesin doktora gidicem..hep düzensiz gelirdi ama ilk defa böyle getirtici içmeme rağmen gelmedi o garip geldi bana..beklemekten başka yapacak bişey yok malesef

tamam şimi silerim mesajları..... yooo akıntı hakkında bi bilgim yokk neden ki?[/QUOTE]

inşallah hamilesindir cnm az kalmış sabret hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin umarım..

medne canım benim akıntıya takılmamaya karar verdim :) sadece meraktan çatlıycam artık..sürekli bu konuyu konuşmak istiyorum :)

oferma canım tabi ki doğru söyüyosun inşallah hayırlısıyla olsun :) bak iyi ki denemişsiniz aşılamayı... Allahımmmm çok büyük dualarımızı kabul edior aslında,sadece dua ediyorum bend eyapacak bişey yok

__SuPerisi__ inşallah dediğin gibi olur canım yaaa,inan deli gibi oldum,hayatımda hiçbişeyi bu kadar çok istemedim....olumlu haberlerii vermeyi çok istiyorum.cuma gününü bekliyorum,eğer cuma gününden sonra beni göremezseniz dua edinn nolurrr???

charms canım yaa dilerim söylediğin gibi olur ve beklicem ben de karar verdim.. nolursa olsun ama hayırlısıs olsun canım yaaa... dua edin bana nolurrr hepinizzz... sizi seviyorum valla

kızlar merhaba benim çocuğum olmuyor çok zaman geçti ve çok uğraştık halen daha uğraşıyoruz pretexin hamile kalma jelini gördüm bununla hamile kalan varmı lütfen cevap yazın kulanan ve hamile kalan varsa yazsın kulanmayı düşünüyorum ...

çok acayip gelecek belki ama ne eczacı nede hemşire nede assitan doktor iğneyi bilmiyordu doktorum tarif etmişti ama saat 5 olduğu için o çıkmıştı ilk olduğu için iyi bilen biri yapsın diye hastaneye gittim ama nafileydi asistan doktor aldı bktı klavuzu okudu ve çözdü iğneyi ..devlette yaptırcam ben aşılamamı aslında ilk 3 gün sorun yoktu gayet iyiydi özelliklede dünki iğnemde iğnenin üst kısmından biraz aktı..bugün oldukça yavaş enjekte etcem yine akarsa zaten yarın folikül takibim var doktorum halleder..
tşk ler ilginiz için kızlar..
daha önceki iki aşılamam kloemnle idi bu iğne ile istemesemde yine umutlanıyorum ALLAH YARDIM etsin hepimize inşalalh..

Selam kızlar nasılsınız bakalım kac gundur gırmedım masal transferın yapılmıs sanırım hayırlısı olsun ınsallah melegıne kavusursun en kısa zamanda bız ıyıyız kızlar oglum kıpır kıpr masallah besıgımızıde aldık erken bılıyorum ama gorunce dayanamadık ınsallah Rabbım herkese bu duyguları yasatsın amın

umarım herkes çok çok iyidir ...bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım artık 14 gün beklemek kalıyo hakkımızda hayırlısı

melek inşallah bu son aşılaman olur hamile kalırsın...

masalcım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucunu öğrenmek nasip olur...

hayırlı olsun arkadasım insallahh tutarr benimde 2. asılamam bu cuma olcak allahın izniyle :)

doa şimdiden hayırlı olsun 2. aşılaman. bol şanslar...

su perisi kafanı takma artık bu konuya cuma günü doktorunla görüştükten sonra netleşir her şey...

ben hiç kullanmadım...

MASALL
canım miniklerin insallah sana sımsıkı tutunurlar hayırlısıyla insallah en yakın zamanda seni yine burada görmek ümidiyle....
SUPERİSİ ERCELFim
sizin durumunuz da hayli zor arkadaşlarım ama takılmamaya çalışın çok üstüne gidince vücüdümuz da bizim üstümüze geliyor sanki,,,
NAZARBONCUĞUM
az kaldı hadi hayırlısı insanın bu dönemde heyecanı daha da artıyor, hayırlısı olsun canım
DİMPLEE GAYEM
sİZLER ne durumdasınIZ canım kafanIZ moralıniz nasıl ????
JOLYYY
transferin olmuş sanırsam insallah seni fazla yormadan gelir bebişlerin..
AYSEE
klomen tedavisine baslamıssın moralini yüksek tut arkadaşım moral çoook önemli çünkü
kendini iyi hissetmen lazım
MDA
senden de pek haber göremedim insallah hersey yolunda gidiyordur
MELEK
aşılaman hayırlı olsun canım sen ateş olayına takılma moralini kendi kendine bozarsın sen sakin sakin gününü bekle canım
MEDİDS...MAVİ...MCANN VE DİĞER İSMİNİ YAZAMADIĞIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…