Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr merhabalarrr...
bugünle beraber 5 günüm kaldı bekleyişime... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH...
CUMA GÜNÜ AŞILAMA SONUCUM ÖĞRENİLECEK... AMA EĞER BEN ÇATLAMAZSAM TABİ BUARADA...

inşallah hamilesindir cnm az kalmış sabret hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin umarım..

canımcım inşallah 2.aşılamanda kavuşacaksın meleğine..dualarım seninle olucak inşallah..nasılsın heyecan varmı bu sefer?

iyi geceler arkadaslar size bırsey danısmak ıstıyorum
daha once paylastıiğim gbıı 20 önce catlatma iğnesı vuruldum. test yaptı doktorum ama gebe değilim bugunde adet oldum ama adetım sımsıyah camur gıbı geldı hıc kan yok ama sadece sımsıyah bu neden olmustur bılen varmı lutfen yardım edermısınız???

Tatlım transferinde yapılmış ohh ikinci yumurtada atak yapmış illa bende annemi istiyorum demiş maşallah :))

ikiside senin mis kokulu bebişlerin olsun,bizde teyze oluruz :)))

grip içinde strese sokma kendini yat dinlen c vitamini al bol bol çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine

çok öpüyorum :)))

Canım seninde hiç sesin soluğun çıkmıyor İstanbuldasın sanırım tedavin ne aşamada bilmiyorum ama umarım herhangi bir sorun yoktur.

bizi merakta bırakma tatlım, seni de çok öpüyorum:))

ilk asilamada ben de test yapmadan direndim belirtiye falan takilma cunku adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni. bu arada sperm verdigimiz labaratuar bana 10. gun gel test yapalim demisti sanirim 10. gun test yapiyorlar kanda cikiyor tabi ne kadar sagliklidir bilemem. bir de yumurta dollenebilir sonuc pozitif gorunur sonra bi sebepten tutunamaz adet gelir hic fazladan hayal kirikligina gerek yok diye ben test yaptirmamistim. nazarboncugum allahtan dilerim mujdeyi verirsin kisa zamanda:))

dun doktora gittim tabi 10. gun olmasina ragmen yumurtam 22 mm olmus bile bugun asilama yapilacak. esim yanimda olamicak kimseye de bu durumdan bahsetmedim yalniz basima cocuk yapmaya gidicem ah bi de olursa cok dalga gecerim keske olsa bu sefer!

kimdi hatirlamiyorum klomenin yan etkisini sormustu. ben de 5'er gun 50mg kullandim iki aydir ama yan etkisi olmadi ki ben pek cok ilaci yan etkilerinden oturu kullanamam. hayirli olsun simdiden umarim guzel sonuc alirsin.

umarim canim cok yanmaz sonuc guzel haber olur herkese guzel bir gun olsun

Günaydın arkadaşlarrrr
bende hasta oluyorum galiba masalımmm herkes hasta inankiiiii salgın var sanırımmmm yada mevsim geçişi
mda nında tedavisi sürüyo kızlar yarın yine hastanede semra hanım kontrol edecekmiş rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallah

hiç stres yapmıyorum canım hatta hamilemiyim diye ümitlenmiyorum da. 5 gün gecikti daha da gecikicek bence folikül kistlerinden oluyor belliki. 10 güne kadar bekilicem.

bir keresinde kistlerden dolayı 50 . gün olmasına rağmen ben yine adet olmamıştım
adet söktürücü ile geldi adetimmm o ay bende çok umutlanmıştım ama kısmet tabiki
kistler adeti çok etkiliyo

bence adetin tam anlamıyla başlamamış bugün adet olursun

ya canım eşin yanında olmadan nasıl olacak ben anlamadım.

G ♥ Ü ♥ N ♥ A ♥ Y ♥ D ♥ I ♥ N ♥ L ♥ A ♥ R keyifli bir gün geçirmeniz dileklerimle....

kızlar aşılama yapıp ateşini ölçen oldumu ben dakkada bi ölçüyom da ya aslında 3 gündür ölçüyorum 36.6 ,,,,,36.5,,,,,,,bugün ise 36,4 çıktı moralim bozuldu rabbim ben aklımı yitirmeden sen bana ve arkadaşalarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle ...aminnnn

ne güzel temennilerde bulunmuşsuun arkadaşım .. inşallah arkadaşım..
sana da Allah sağlıkla paşanı kucağına almayı nasip etsin canım.. Allah bir avazda kurtarsın ...
isim olarak alternatif olarak ; Rüzgar, Kağan, Emir, Çınar,Yağız, Yiğit aklıma ilk gelenler bunlar.... Allah ismiyle beraber hayırlı evlat ve uzun sağlıklı ömürler nasip etsin paşana canım..

kızlarrr merhabalarrr...
bugünle beraber 5 günüm kaldı bekleyişime... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH...
CUMA GÜNÜ AŞILAMA SONUCUM ÖĞRENİLECEK... AMA EĞER BEN ÇATLAMAZSAM TABİ BUARADA...

az kaldı arkadaşım hayırlısıyla inşallah bu beş günün sonunda güzel haberlerini duyacağız..
belirti arayıp belirtilere takılma arkadaşım.. herkeste olan belirtiler sen de illa olacak diye bir kaide yok canım..ve ayrıcatest gününe kadar testte yapma bekle o günü o gündür yaptır... bunca zaman sabrettik bi 14 gün mü sabredemeyeceğiz... hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..

JOLLY;
Canım hayırlıısyla transferin yapılmıştır büyük bir olasılıkla... inşallah kalitesi yüksek sağlıklı embriyolar olurlar .. Allah yardımcısı olsun, transferin hayırlısı olsun...

her gün aynı saatte yataktan kalkmadan en az 3 saaatlik uyku ile ölçülmeli dil altından...
tabiki bu ölçümün yumurtlama döneminde kaç olduğuda önemli ateşe takılma sen bu ay ...

günaydın kızlar bnmde bir sorum var puregon iğnemi olurken yan tarafından ilaç akıyor bir iki damla iğne ucunu değiştirmek istiyrum ama nasıl olur karar veremedim aranızda kullanan varsa iğnesini değiştirdinizmi hiç ??

ne bileyim dedim ya kafayı yiycem 35 in altına düşmesinde neyse canım ben hiç puregon kullanmadım ,,,kalemmi seninki kalemlerde 1 iki damlama olur ama benimki yandan taarafından akmadı hiç,,, bi aldığınız eczacıya sor isteersen

merhaba arkadaşım , ben de tüp bebek tedavimde kullanmıştım puregonu .. kalem biçimde enjektörü olması gerek değil mi? ben her seferinde iğne başlıklarını her seferinde değiştiriyordum açıksası .. kutunun içinde yedek iğne uçları olamsı gerek arkadaşım..seni yanlış anlamamışdır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…