kızlarrr merhabalarrr...
bugünle beraber 5 günüm kaldı bekleyişime... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH...
CUMA GÜNÜ AŞILAMA SONUCUM ÖĞRENİLECEK... AMA EĞER BEN ÇATLAMAZSAM TABİ BUARADA...
bebesskommm:) nasılsın sende hosgeldin ...bizim dönemden tanıdık birilerini gormek cok guzel uzun zamandır bende yoktum sende?hadi hayırlı olsun insallah tup icin geri sayıyorsun ...
bende hersey yolunda giderse cuma yada ctesi 2. asılamam olacak... neler yaptın bakalım anlat:))
charms canımm inşallah dediğin gibi olur..hepimiz hamile kalalım..dualarım seninle de... bana bi anlatırmısın bende ilk aşılamamın sonucunun cuma günü alcam,sen neler yaşamıştın ilkinde? bende bi belirti yok.. tutmazsa neler oluyor acaba?
MELEK04 canım tabiki hakımızda hayırlısı olsun hepimiz için... benim bugünle beraber son 5 günüm kaldı sonucu öğrenmeme.. senden de rica ediyorum,bana anlatırmısın sende ilk aşılama sonrası yaşadıklarını????
hiç stres yapmıyorum canım hatta hamilemiyim diye ümitlenmiyorum da. 5 gün gecikti daha da gecikicek bence folikül kistlerinden oluyor belliki. 10 güne kadar bekilicem.
iyi geceler arkadaslar size bırsey danısmak ıstıyorum
daha once paylastıiğim gbıı 20 önce catlatma iğnesı vuruldum. test yaptı doktorum ama gebe değilim bugunde adet oldum ama adetım sımsıyah camur gıbı geldı hıc kan yok ama sadece sımsıyah bu neden olmustur bılen varmı lutfen yardım edermısınız???
Bugün klomene başladım içtkten sonra mide bulantısı ve halsizlik oldu ögleden sonra geçti .. Bu ilacı kullananlara sormak istiyorum.. Sizdede böyle oluyormuydu
ilk asilamada ben de test yapmadan direndim belirtiye falan takilma cunku adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni. bu arada sperm verdigimiz labaratuar bana 10. gun gel test yapalim demisti sanirim 10. gun test yapiyorlar kanda cikiyor tabi ne kadar sagliklidir bilemem. bir de yumurta dollenebilir sonuc pozitif gorunur sonra bi sebepten tutunamaz adet gelir hic fazladan hayal kirikligina gerek yok diye ben test yaptirmamistim. nazarboncugum allahtan dilerim mujdeyi verirsin kisa zamanda:))
dun doktora gittim tabi 10. gun olmasina ragmen yumurtam 22 mm olmus bile bugun asilama yapilacak. esim yanimda olamicak kimseye de bu durumdan bahsetmedim yalniz basima cocuk yapmaya gidicemah bi de olursa cok dalga gecerim keske olsa bu sefer!
kimdi hatirlamiyorum klomenin yan etkisini sormustu. ben de 5'er gun 50mg kullandim iki aydir ama yan etkisi olmadi ki ben pek cok ilaci yan etkilerinden oturu kullanamam. hayirli olsun simdiden umarim guzel sonuc alirsin.
umarim canim cok yanmaz sonuc guzel haber olurherkese guzel bir gun olsun
inşallah canım onların da güzel haberlerini alıcaz sonra da sıra sana gelicek inşallah..allahın izniyle herkes bebeğine kavuşacak en kısa zamanda..allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..biz isteyelim dua edelim, allah karşılığını verecektir..
ben iyiyim cnm, iş ev git gel hayat geçiyor...oğlumuza isim arıyoruz ama henüz bulamadık.. aklınızda olan erkek isimleri varsa paylaşırsanız sevinirim:)
kızlarrr merhabalarrr...
bugünle beraber 5 günüm kaldı bekleyişime... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH...
CUMA GÜNÜ AŞILAMA SONUCUM ÖĞRENİLECEK... AMA EĞER BEN ÇATLAMAZSAM TABİ BUARADA...
kızlar aşılama yapıp ateşini ölçen oldumuben dakkada bi ölçüyom da ya aslında 3 gündür ölçüyorum 36.6 ,,,,,36.5,,,,,,,bugün ise 36,4 çıktı moralim bozuldu rabbim ben aklımı yitirmeden sen bana ve arkadaşalarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle ...aminnnn
her gün aynı saatte yataktan kalkmadan en az 3 saaatlik uyku ile ölçülmeli dil altından...
tabiki bu ölçümün yumurtlama döneminde kaç olduğuda önemli ateşe takılma sen bu ay ...
günaydın kızlar bnmde bir sorum var puregon iğnemi olurken yan tarafından ilaç akıyor bir iki damla iğne ucunu değiştirmek istiyrum ama nasıl olur karar veremedim aranızda kullanan varsa iğnesini değiştirdinizmi hiç ??
her gün aynı saatte yataktan kalkmadan en az 3 saaatlik uyku ile ölçülmeli dil altından...
tabiki bu ölçümün yumurtlama döneminde kaç olduğuda önemli ateşe takılma sen bu ay ...
günaydın kızlar bnmde bir sorum var puregon iğnemi olurken yan tarafından ilaç akıyor bir iki damla iğne ucunu değiştirmek istiyrum ama nasıl olur karar veremedim aranızda kullanan varsa iğnesini değiştirdinizmi hiç ??
ya canım eşin yanında olmadan nasıl olacak ben anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?